Camp Paris - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 53 recenzí (celkem 99)  

Tušť 58,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Paris

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 53
Celkem hodnocení 99
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Paris


Storno

Hodnocení návštěvníků

capaja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je fajn, čisto, jídlo dobré, chatky čisté, jen bych vytkla absenci jakékoliv kuchyňky s vařičem a lednicí. Varnou konvici jsme si dovezli vlastní, ale byla nám k ničemu, protože jsme po zapnutí akorát vyhodili pojistky na chatce. Zachránil nás plynový vařič, který si nakonec půjčovala i sousední chatka, protože také si neměli jak uvařit. Jinak pobyt v pohodě. :-)

Věra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a prostorný kemp v borovicovém lese, výborné umístění a východisko na výlety, čisté sociální zařízení uklízené několikrát denně, stále dostatek toal.papíru, tekutého mýdla i utěrek na ruce, paní uklízečky od nás mají jedničku s hvězdičkou a velký obdiv, jak se starají o čistotu nejen na soc.zařízení. Takto čistý kemp se opravdu často nevidí. Sprchy na žetonky za 20 Kč na 4 min., bohatě to stačilo na osprchování i s dítětem. Hřiště s prolézačkami pro menší děti a 2 hřiště - na nohejbal a volejbal, stůl na stolní tenis. Ocenili jsme praktickou pergolu se stolky a lavičkami především pro ubytované ve stanech, kde bylo možno např. uvařit si, najíst se..). Není zde kuchyňka, ale počítali jsme s tím a měli svůj vařič. Hospoda má poměrně širokou nabídku, i když většinou smažené, ale dá se vybrat. V dopoledních hodinách otevřen kiosek s čerstvým pečivem. Celkově jsme byli v kempu moc spokojeni a pobyt jsme si oproti plánu prodloužili. Byli jsme ubytováni ve stanu, uvítali jsme možnost rozdělávání ohně přímo u stanu, parkování u stanu a také borovicový les, který umožňoval najít si trochu soukromí. Kemp je klidný, nebyl jediný problém s nočním klidem. Koupání je možné v nedalekých pískovnách, měli jsme krásné počasí, takže jsme využili i toto. Máme to sice dál, ale až pojedeme do této oblasti znovu, kemp Paris bude jasná volba :-) :p

Sara

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Samotny kemp je moc hezky, bohuzel nabidka sluzeb hodne pokulhava. Z vypsane nabidky se cloveku u 97% veci dostane odpovedi "nemame". K snidani si tak muze dat suche rohliky s nicim.

David

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli s celou rodinou. Chtěli jsme si projet jižní Čechy, ale po shlédnutí kempu jsme zde zůstali celou dovolenou. Tento kemp doporučuji všem. Nádherné prostředí, hřiště a pěkná restaurace. Hlavně čisté sociální zařízení.

Karel N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem je velmi pozitivní , pouze drobné připomínky : na WC ženy i muži nebyla možnost uzavření kabinky na zástrčku , takže o překvapení na obou stranách nebyla nouze , hodila by se teplá voda alespoň na mytí nádobí , v tomto prostoru není osvětlení , hodil by se na př. senzor k přerušovanému osvětlování v případě používání prostoru

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme tento kemp navštívily s kamarádkou poprvé a byly jsme velice spokojené! Kemp je v nádherném prostředí, chatka byla v naprosté čistotě, personál milý, ceny dobré a soc. zařízení v rámci možností uklizené. Určitě jsme tam nebyly naposledy! :-)

kresinka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok maximální spokojenost.

Goláň P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost a pískovny k nezaplacení!!!

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, čisté sociální zařízení, dobré jídlo, dětské hřiště, super koupání

Lenka R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kazdorocni spokojenost 20 let.

Týnec n.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos po 21-té a stále super. Každý rok je v kempu něco nového, majitelé moc milý a ochotní. Moc děkujeme.

Pa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc pěkný kemp mezi stromy, takže není problém najít stín. :-) Sociální zařízení čisté, nikdy nechyběl toaletní papír. :-) Personál velmi ochotný, takže posedět v hospůdce na terásce byla radost. Prima je i pingpongový stůl a hřiště na plážový volejbal. Je tu krásně a i v okolí je spoustu tipů na výlety. Děkujeme, bylo nám hezky.

Renata

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám. Moc milý vedoucí. Nic nebylo problém. Pořádají z kempu i výlety na řeku.

Lada

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

**** super, super, super ****

Viktor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodová dovolenka. Jezdíme na Chlum asi 15 let a letos poprvé jinam. Vybrali jsme tenhle kemp na doporučení známých a nelitujeme. Budeme se rádi vracet. Velké plus jsou kurty a čistá voda v jezerech.

Pavlín J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na doporučení kamarádů jsem kemp navštívil a mohu doporučit. Pěkné prostředí, kvalitní jídlo a na rekreační zařízení dobré ceny.

Tulpa P.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp kde voní jehličí. Čistá voda v jezeře, čisté záchody a víc nepotřebuji.

Alenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mohu doporučit. Pěkné místo a hlavně sportovní vyžití.

Jirka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi se do kempu vracíme.....

Tomáš

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chvála. Perfektní pozice na cyklovýlety. Krásné koupání a hlavně luxusní pivo.

Karolína

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezké a klidné místo. Doporučujeme rodinám s malými dětmi.

Karel N.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolenou trávíme na kolech a v kempu Paříž je to nejlepší.

Míša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kvalitní Camp, příjemná obsluha, super kuchyně.

Jan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super. Krásný kemp. Rádi se vrátíme.

Jana M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné místo pro kemp. Rodinné prostředí a chování obsluhy. Sociální zařízení vždy čisté a uklizené.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Paris, který hodnotilo 53 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Paris. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Paris.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist