Camp Paris - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 46 recenzí (celkem 100)  

Tušť 58,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Paris

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 46
Celkem hodnocení 100
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Paris


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivana D.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, do kterého jezdíme už léta s rodinou a partou. Všechno paráda, jediné co bych vytkla, nedostatečné sociální zařízení. Kemp našlapaný a jenom tři toalety a tři sprchy. Tak to je mazec. Paní uklízečka se snaží častěji uklízet, ale zase na druhou stranu, je tam víc opřené koště-zavřeno než otevřeno a čekáte než uschne mokrá podlaha. A když potřebujete nutně na toaletu a nemáte jinam kam jít, tak je to nepříjemné. Ale to se prý má letos zlepšit (NOVÉ TOALETY) hurá. A ještě elektrika v chatkách, jak tam zapnete něco silnějšího, tak vyhodíte proud v celém kempu. Je to tak na nabíječku na telefon, nic víc. My už víme, jak to chodí, tak se přizpůsobíme. Ale lidé co jedou poprvé, každý ten proud vyhodí aspoň jednou. Jinak chatky čisté, pěkné. Personál ochotný, vstřícný. JEDEME ZAS

capaja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je fajn, čisto, jídlo dobré, chatky čisté, jen bych vytkla absenci jakékoliv kuchyňky s vařičem a lednicí. Varnou konvici jsme si dovezli vlastní, ale byla nám k ničemu, protože jsme po zapnutí akorát vyhodili pojistky na chatce. Zachránil nás plynový vařič, který si nakonec půjčovala i sousední chatka, protože také si neměli jak uvařit. Jinak pobyt v pohodě. :-)

Věra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a prostorný kemp v borovicovém lese, výborné umístění a východisko na výlety, čisté sociální zařízení uklízené několikrát denně, stále dostatek toal.papíru, tekutého mýdla i utěrek na ruce, paní uklízečky od nás mají jedničku s hvězdičkou a velký obdiv, jak se starají o čistotu nejen na soc.zařízení. Takto čistý kemp se opravdu často nevidí. Sprchy na žetonky za 20 Kč na 4 min., bohatě to stačilo na osprchování i s dítětem. Hřiště s prolézačkami pro menší děti a 2 hřiště - na nohejbal a volejbal, stůl na stolní tenis. Ocenili jsme praktickou pergolu se stolky a lavičkami především pro ubytované ve stanech, kde bylo možno např. uvařit si, najíst se..). Není zde kuchyňka, ale počítali jsme s tím a měli svůj vařič. Hospoda má poměrně širokou nabídku, i když většinou smažené, ale dá se vybrat. V dopoledních hodinách otevřen kiosek s čerstvým pečivem. Celkově jsme byli v kempu moc spokojeni a pobyt jsme si oproti plánu prodloužili. Byli jsme ubytováni ve stanu, uvítali jsme možnost rozdělávání ohně přímo u stanu, parkování u stanu a také borovicový les, který umožňoval najít si trochu soukromí. Kemp je klidný, nebyl jediný problém s nočním klidem. Koupání je možné v nedalekých pískovnách, měli jsme krásné počasí, takže jsme využili i toto. Máme to sice dál, ale až pojedeme do této oblasti znovu, kemp Paris bude jasná volba :-) :p

Sara

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Samotny kemp je moc hezky, bohuzel nabidka sluzeb hodne pokulhava. Z vypsane nabidky se cloveku u 97% veci dostane odpovedi "nemame". K snidani si tak muze dat suche rohliky s nicim.

David

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli s celou rodinou. Chtěli jsme si projet jižní Čechy, ale po shlédnutí kempu jsme zde zůstali celou dovolenou. Tento kemp doporučuji všem. Nádherné prostředí, hřiště a pěkná restaurace. Hlavně čisté sociální zařízení.

Karel N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem je velmi pozitivní , pouze drobné připomínky : na WC ženy i muži nebyla možnost uzavření kabinky na zástrčku , takže o překvapení na obou stranách nebyla nouze , hodila by se teplá voda alespoň na mytí nádobí , v tomto prostoru není osvětlení , hodil by se na př. senzor k přerušovanému osvětlování v případě používání prostoru

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme tento kemp navštívily s kamarádkou poprvé a byly jsme velice spokojené! Kemp je v nádherném prostředí, chatka byla v naprosté čistotě, personál milý, ceny dobré a soc. zařízení v rámci možností uklizené. Určitě jsme tam nebyly naposledy! :-)

kresinka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok maximální spokojenost.

Goláň P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost a pískovny k nezaplacení!!!

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, čisté sociální zařízení, dobré jídlo, dětské hřiště, super koupání

Lenka R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kazdorocni spokojenost 20 let.

Týnec n.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos po 21-té a stále super. Každý rok je v kempu něco nového, majitelé moc milý a ochotní. Moc děkujeme.

Pa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc pěkný kemp mezi stromy, takže není problém najít stín. :-) Sociální zařízení čisté, nikdy nechyběl toaletní papír. :-) Personál velmi ochotný, takže posedět v hospůdce na terásce byla radost. Prima je i pingpongový stůl a hřiště na plážový volejbal. Je tu krásně a i v okolí je spoustu tipů na výlety. Děkujeme, bylo nám hezky.

Renata

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám. Moc milý vedoucí. Nic nebylo problém. Pořádají z kempu i výlety na řeku.

Lada

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

**** super, super, super ****

Viktor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodová dovolenka. Jezdíme na Chlum asi 15 let a letos poprvé jinam. Vybrali jsme tenhle kemp na doporučení známých a nelitujeme. Budeme se rádi vracet. Velké plus jsou kurty a čistá voda v jezerech.

Pavlín J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na doporučení kamarádů jsem kemp navštívil a mohu doporučit. Pěkné prostředí, kvalitní jídlo a na rekreační zařízení dobré ceny.

Tulpa P.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp kde voní jehličí. Čistá voda v jezeře, čisté záchody a víc nepotřebuji.

Alenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mohu doporučit. Pěkné místo a hlavně sportovní vyžití.

Jirka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi se do kempu vracíme.....

Tomáš

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chvála. Perfektní pozice na cyklovýlety. Krásné koupání a hlavně luxusní pivo.

Karolína

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezké a klidné místo. Doporučujeme rodinám s malými dětmi.

Karel N.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolenou trávíme na kolech a v kempu Paříž je to nejlepší.

Míša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kvalitní Camp, příjemná obsluha, super kuchyně.

Jan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super. Krásný kemp. Rádi se vrátíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Paris, který hodnotilo 46 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Paris. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Paris.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist