Camp Paris - Hodnocení

Tušť 58,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Paris

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 56
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Paris


Storno

Hodnocení návštěvníků

Diavid L.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kamarádovo doporučení jsme kemp navštívili s větší skupinou přátel. Kempů jsme projeli po republice mhoho a tento patří k tomu nejlepšímu co jsem viděl.Krásné a klidné prostředí, super koupání, čistá voda, skvělí majitelé. Určitě se budeme vracet.

Josef

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp. Už se těšíme na léto...:)

Jaroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Třeboňsko je nádherné, a ubytování v tomto kempu v jeho srdci přímo nabízí nepřeberné možnosti na výlety jak po okolních lesích, tak i koupání v blízkých bývalých pískovnách. Mít sebou kolo je zde předností. Doporučuji

Arnošt

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp, koupání v pískovně kousek. Pivo, limo, jídlo bez závad :-)

MichalK

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí borovicového lesa, blízko pískovnám na koupání, dobrá restaurace a zasobený kiosek. Podprůměrné sociální zařízení, nevyhovující kuchyňský kout bez teplé vody a osvětlení.

Věrka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí v borovicovém lese, restaurace dobrá, sociální zařízení podprůměrné a kuchyňský kout absolutně nedostatečný (bez horké vody, bez světla)

Camp Paris reaguje:

v letošní sezoně 2017 bude kuchyňský kout vyřešen (instalujeme nový).

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji, vše OK. Přijedeme zas.

PeMi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí v lese poblíž pískoven, akorát bychom vytkli slabší zájem o péči o sociální zařízení a umývárnu nádobí.

Miroslava A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,velmi ochotný personál,který zvládl obrovský nápor rekreantů na výbornou.
Bylo u vás krásně, děkujeme.

Milan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající dovolena. Všem doporučuji.

Jana H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Patříme mezi každoroční návštěvníky a jsme velmi spokojeni :-)

Filoušovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nemá chybu, personál příjemný a velice ochotný

Vojtěch T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp, který znám :-) Se vším všudy.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personal by měl jit na školení slušného chování.

Petr

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme velmi spokojeni, krasne pískovny v okolí, skvělé jídlo, příjemná obsluha. Člověk si tu nádherně odpočine.Za nás můžeme určitě doporučit
:-)

Nikola

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne okolí, mila obsluha.

Silva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme se vrátili podruhé po 3 letech.Moc se nám líbí stanování pod borovicemi,i když letošní vedro nás pronásledovalo všude.Koupání v pískovnách je velkým plusem,doporučujeme spíš vzdálenější pískovnu Cep,oproti Tušťským pískovnám je daleko čistější.Personál je sehraný,vstřícný,usměvavý.Výhodou je možnost stravování v restauraci,ale zase je nutné počítat s větším hlukem ve večerních hodinách.Sociálky jsou udržované,sprchy na žeton s dostatečným časem na sprchování.Kemp není v úplné rovině,takže najít optimální místo pro stan je oříšek.Skvělý výchozí bod na cyklovýlety.Malý obchůdek přimo v kempu,možnost nákupu pečiva a dalších potravin.Kemp určitě doporučujeme.

Nagl J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nemá to chybu. Jen někteří návštěvníci si neváží zařízení a vybavení kempu.

Jaroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již poněkolikáté jsme navštívili tento kemp, slušná úroveň, rádi se sem vracíme. Největší plus je blízký úžasný písák. Super je i zdejší kuchyně.

Jitka,Milan,Libor,Linda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

3roky po sobě se rádi vracíme do tohoto útulného sympatického a příjemného kempu,kde to voní borovicemi a chutná po smažáku , který tady umí na jedničku. Vedoucí tým je milý vstřícný a trpělivý , a věříme že i velmi unavený , ale přesto pořád usměvavý.Je to místo kam přijedete jednou a pak se vám stýská a stane se z něj závislost.Vřele doporučuji všem ,nejen kvůli službám , ale i místu a spoustě zajímavostí v okolí.Jste naše jednička mezi kempy a těšíme se opět na krásný pobyt u Vás.Jitka ,Milan,Linda a Libor

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu moc fajn místo, kempovací prostor pod stromy, takže je tam příjemný chládek, milý personál, a vybavení kempu také fajn (volejbalové a nohejbalové hřiště...), sociální zařízení vždy čisté.

Vojtěch T.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 24.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super camp, vždycky si tam psychicky perfektně odpočinu :-)

Matěj M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásné prostředí, luxusní hospoda, ochotný personál, hřiště na nohejbal a volejbal

Eva O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné místo, nádherné prostředí. skvělá strava,od brzkého rána obchůdek s pečivem. Umývárky vždy čisté a uklizené. Narozdíl od jiných kempů se stanuje v borovém lese, kde je stín. Personál milý a ochotný. Byla to velmi příjemná dovolená a určitě se rádi vrátíme.

Mirek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem doporučujeme. Jeden z nejlepších kempů, který jsme navštívili. Super sportovní vyžití, hřiste na beach a nohejbal každý den upravené. Sociální zařízení vždy čisté...... Rádi se budeme vracet.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Paris, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Paris. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Paris.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist