Camp Paris - Hodnocení

Tušť 58,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Paris

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 112
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Paris


Storno

Hodnocení návštěvníků

Josef D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp v přírodě/ ve stínu borovicových stromů. Kemp splnil naše veškerá očekávání. Jediným podnětem ke zlepšení je, že voda v umyvadlem na sociálním zařízení teče tak malým proudem, že to člověka spíš obtěžuje a ve sprchách nejsou háčky, ale to není nic co by se nedalo zlepšit :) JD

Bára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 21.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp ve stínu lesa. Ideální pro cyklovýlety a koupání v pískovnách. Od minulého roku rozšířeny wc a sprchy. Vždy čisté a několikrát denně uklizené. Ano, pokud je kemp plný, není večer teplá voda pro všechny. Mínusem jsou slabé přípojky na elektřinu (opravdu max. na mobil). Není kde si uvařit/ohřát vlastní jídlo a k mytí nádobí je jeden dřez se studenou vodou pro celý kemp. Pokud se přes toto přenesete, jistě si dovolenou užijete. Je to tam krásné!

Nataša J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí kemp v borovém lesíku, koupání pískovna blízko. Ale neustále problém s teplou vodou ve sprchách na žetony, takže za 20 Kč opakovaně voda někdy chvilinku vlažná pak už jen ledová, jindy jen studená. Noční klid nikdo neřeší, hlučná zábava hostů každý den do 12 ale také do 3 do rána. A ráno v 7,30 pravidelně vyváží septik.

Aleš P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+ pěkné prostředí pod stromy, dobrá kuchyně, pivo z velko i minipivovaru (Žumberk ležák a pšenice)
- fronty na mytí nádobí (jen jeden kohoutek), přes víkend plno
Celkově super.

pata

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jsou tam moc pekne ciklotrasi a mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocccccccccccccccccccccpekne okolí

Soňa K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super ubytování ve stínu lesa s čistým koupáním.

Darek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pan majitel si postavil kemp, ale chodili mu tam lidi.... Prudit kvůli zhasínání a třídění odpadu to jo,ale opravit ulomené háčky ve sprše to ne. Místo pěkné, večer hluk, padající větve ze stromu mezi stany nikoho nezajímaj. Voda ves sprše studená, jídlo super.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasny kemp, mily personal, dobre sluzby. Jen odvoz zumpy v cca 7 30 je pomerne brzy, trochu budi kemp, ale absolutne chapu. Rad se budu vracet.

Andrea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, milý lidé, čisté sociálky. Moc se nám u vás líbilo, jen v kiosku bylo poněkud draho.

Andrea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, milý lidé, čisté sociálky. Moc se nám u vás líbilo, pouze v kiosku bylo poněkud draho.

Petr K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

celková spokojenost, příjemně strávený víkend

Dominika R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v příjemném prostředí, ochotný a milý personál, restaurace s terasou a vynikajícími jídly, příznivé ceny, čistota chatek a sociálního zařízení na jedničku, sportovní vyžití. Skvělé koupání nedaleko kempu. Jedině doporučuji a rádi se budeme vracet! :-)

Ivana D.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, do kterého jezdíme už léta s rodinou a partou. Všechno paráda, jediné co bych vytkla, nedostatečné sociální zařízení. Kemp našlapaný a jenom tři toalety a tři sprchy. Tak to je mazec. Paní uklízečka se snaží častěji uklízet, ale zase na druhou stranu, je tam víc opřené koště-zavřeno než otevřeno a čekáte než uschne mokrá podlaha. A když potřebujete nutně na toaletu a nemáte jinam kam jít, tak je to nepříjemné. Ale to se prý má letos zlepšit (NOVÉ TOALETY) hurá. A ještě elektrika v chatkách, jak tam zapnete něco silnějšího, tak vyhodíte proud v celém kempu. Je to tak na nabíječku na telefon, nic víc. My už víme, jak to chodí, tak se přizpůsobíme. Ale lidé co jedou poprvé, každý ten proud vyhodí aspoň jednou. Jinak chatky čisté, pěkné. Personál ochotný, vstřícný. JEDEME ZAS

capaja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je fajn, čisto, jídlo dobré, chatky čisté, jen bych vytkla absenci jakékoliv kuchyňky s vařičem a lednicí. Varnou konvici jsme si dovezli vlastní, ale byla nám k ničemu, protože jsme po zapnutí akorát vyhodili pojistky na chatce. Zachránil nás plynový vařič, který si nakonec půjčovala i sousední chatka, protože také si neměli jak uvařit. Jinak pobyt v pohodě. :-)

Věra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a prostorný kemp v borovicovém lese, výborné umístění a východisko na výlety, čisté sociální zařízení uklízené několikrát denně, stále dostatek toal.papíru, tekutého mýdla i utěrek na ruce, paní uklízečky od nás mají jedničku s hvězdičkou a velký obdiv, jak se starají o čistotu nejen na soc.zařízení. Takto čistý kemp se opravdu často nevidí. Sprchy na žetonky za 20 Kč na 4 min., bohatě to stačilo na osprchování i s dítětem. Hřiště s prolézačkami pro menší děti a 2 hřiště - na nohejbal a volejbal, stůl na stolní tenis. Ocenili jsme praktickou pergolu se stolky a lavičkami především pro ubytované ve stanech, kde bylo možno např. uvařit si, najíst se..). Není zde kuchyňka, ale počítali jsme s tím a měli svůj vařič. Hospoda má poměrně širokou nabídku, i když většinou smažené, ale dá se vybrat. V dopoledních hodinách otevřen kiosek s čerstvým pečivem. Celkově jsme byli v kempu moc spokojeni a pobyt jsme si oproti plánu prodloužili. Byli jsme ubytováni ve stanu, uvítali jsme možnost rozdělávání ohně přímo u stanu, parkování u stanu a také borovicový les, který umožňoval najít si trochu soukromí. Kemp je klidný, nebyl jediný problém s nočním klidem. Koupání je možné v nedalekých pískovnách, měli jsme krásné počasí, takže jsme využili i toto. Máme to sice dál, ale až pojedeme do této oblasti znovu, kemp Paris bude jasná volba :-) :p

Sara

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Samotny kemp je moc hezky, bohuzel nabidka sluzeb hodne pokulhava. Z vypsane nabidky se cloveku u 97% veci dostane odpovedi "nemame". K snidani si tak muze dat suche rohliky s nicim.

David

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli s celou rodinou. Chtěli jsme si projet jižní Čechy, ale po shlédnutí kempu jsme zde zůstali celou dovolenou. Tento kemp doporučuji všem. Nádherné prostředí, hřiště a pěkná restaurace. Hlavně čisté sociální zařízení.

Karel N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem je velmi pozitivní , pouze drobné připomínky : na WC ženy i muži nebyla možnost uzavření kabinky na zástrčku , takže o překvapení na obou stranách nebyla nouze , hodila by se teplá voda alespoň na mytí nádobí , v tomto prostoru není osvětlení , hodil by se na př. senzor k přerušovanému osvětlování v případě používání prostoru

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme tento kemp navštívily s kamarádkou poprvé a byly jsme velice spokojené! Kemp je v nádherném prostředí, chatka byla v naprosté čistotě, personál milý, ceny dobré a soc. zařízení v rámci možností uklizené. Určitě jsme tam nebyly naposledy! :-)

kresinka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok maximální spokojenost.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Goláň P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost a pískovny k nezaplacení!!!

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, čisté sociální zařízení, dobré jídlo, dětské hřiště, super koupání

Lenka R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kazdorocni spokojenost 20 let.

Týnec n.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos po 21-té a stále super. Každý rok je v kempu něco nového, majitelé moc milý a ochotní. Moc děkujeme.

Pa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc pěkný kemp mezi stromy, takže není problém najít stín. :-) Sociální zařízení čisté, nikdy nechyběl toaletní papír. :-) Personál velmi ochotný, takže posedět v hospůdce na terásce byla radost. Prima je i pingpongový stůl a hřiště na plážový volejbal. Je tu krásně a i v okolí je spoustu tipů na výlety. Děkujeme, bylo nám hezky.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Paris, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Paris. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Paris.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist