Autocamp U Pískovny - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 140 recenzí (celkem 355)  

Tušť 157,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp U Pískovny

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 140
Celkem hodnocení 355
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp U Pískovny


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný camp. Jezdíme sem již několik let a velmi se nam zde libi. Hlavne kiosek je super.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo skvělé. Milá obsluha.

Dan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naprostá frustrace nedoporučuji

Daniela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost! Úžasné koupání, krásné prostředí, čisté sociální zařízení, dodržování nočního klidu. Mohu jen doporučit!

Dominika C.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme, 13 let a byli jsme vždy spokojeni. Krásné prostředí, koupání, dětské hřiště. Velmi spokojeni jsme i s kioskem, kde vaří báječné polévky, kebab se salátem, panini, pizzy a td... Záchody a sprchy jsou také v pořádku. U umyvadel je i mikrovlnka a rychlovarná konvice. Pod kempem u vody jsou šlapadla a občerstvení.

ŠILHOVÁ

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme už více než 20 let a každou sezónu jsme maximálně spokojeni. Každým rokem je něco nového, vylepšeného. Personál je vstřícný. Jen důchodcovský koutek u dámských záchodů občas pridí.Koupání úžasné.

Zbyněk F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Obsluha recepce příjemná a ochotná. V kempu se sice dodržuje noční klid,ale pokud půjdete spát dříve,než tato doba nastane,usnete jen velmi těžko. Tím,jak je kemp malý,odehrává se vše (zejména hry dětí) v centrální části kempu. Pokud nebudete mít postavený stan dále od tohoto místa, klid si užijete opravdu až od půlnoci. Stravování v kempu je příšerné. Na jeden den to asi stačí, ale více dnů konzumovat pestrou smaženou (!) nabídku v kiosku, to opravdu nejde. Počítejte tedy s tím, že pokud se chcete normálně najíst, musíte si vařit. Jediným normálním pokrmem v kiosku byla polévka. Zbytek co fritéza dala + pizza nevalné chuti. Sprchy a WC čisté. Koupání v docházkové vzdálenosti. Jezdíme do stanu ve vetší skupině s dětmi už 15 let a tento kemp nás zklamal. Má ještě mnoho co dohánět. Na přespání tento kemo stačí, ale jinak nenabízí nic tak extra,kvůli čemu by měl získat super hodnocení.

jetel j.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejlepsi a nejudržovanejsí kemp v čr

Andrea V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný personál, čisťounko, na WC vždy toaletní papír, teplá voda po celý den, rovinka pro stan, dodržování nočního klidu, nádherné koupání, nepřeberné množství cyklovýletů. Sem se budeme rádi vrácet.

Hana P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný menší klidný kemp, doporučujeme k návštěvě, určitě se vrátíme.

Jáchimovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, !!! připravený po všech stránkách vyhovět každému ubytovanému, zvláštně vhodný pro rodiny s malými dětmi. Nutno podotknout, že i na rozdíl od ostatních kempů, ubytují třeba jen na 1 noc. :) Doporučujeme!!! B+J Jáchimovi, Sušice

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Překrásné prostředí, vynikající poloha pro cyklistiku a koupání, horší obsluha v restauraci, pivo tragický

Václav S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí i služby!

Petr R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, Není co vytknout.

MK

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super můžeme jen doporučit. Klidný kemp

karel T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je vidět že pan Čechal se synem to mají pod kontrolou. Super kemp, super prostredí, letos šlapadla - super nápad. každý rok přemýšlíme kam na dovolenou, ovšem kemp u pískovny je TOP

Jiřina D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost

Lenka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 20.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

U Čechalů je vždy pohodička! Dnes jsem tam zavítala po roce a padla na mě dovolenková nálada, nevím jak se mi podaří zítra vstát do práce. Upřímně závidím rekreantům. Sezóna se ještě nerozeběhla v plném proudu a v plně obsazeném stánku s občerstvením vše síhají precizně - s minimálním personálním obsazením. Velice jsem uvítala možnost platit kartou. Malý vzkaz pro pana Čechala, pokud si objednáme malou zmrzlinu - myslíme tím MALOU! Malá zmrzka se ani nevešla do kornoutku :-) okamžitě jsme dostali náhradu, která opravdu nebyla nutná! Děkujeme a příště k vám jedině o víkendu, nebo o dovolené - já mám to štěstí, že Autocamp u Pískovny mám kousek. Je vidět, že jste opět udělali kus práce - krásné domácí prostředí, příjemná obsluha, lidové ceny, prostě PARÁDA. Už se těšíme na letní zumbu u vás!

Miska

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vse je super,krasne prostredi,mily personal ;)

Pavla

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam krásně!Koupani kam se podivas.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tu skvělé. Jezdíme už pěknou řádku let a je to tradice.
Klid, krásné prostředí a hlavně milý a vstřícný personál

Jana K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu 5 let a jsme moc spokojeni. Děkujeme

Petr S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice prijemny kemp s milym personalem.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme už 19 let. Úžasná příroda, koupání. Kemp je brán jako vhodný pro rodiny s dětmi. V kempu ovšem postrádám ruční sprchu (malé dítě se zde neosprchuje), dětský záchod, snížené umyvadlo, přebalovací pult, pračku, sušičku, jídla pro děti.

Iva N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo zde bezva jako každý rok!!!!!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp U Pískovny, který hodnotilo 140 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp U Pískovny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp U Pískovny.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist