Autocamp U Pískovny - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 74 recenzí (celkem 485)  

Tušť 157,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp U Pískovny

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 74
Celkem hodnocení 485
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp U Pískovny


Storno

Hodnocení návštěvníků

marie h.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vše se nám líbilo koupání blízko kempu

jaromir J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

klid,cisto a bez psů

Petra Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli po třetí a vždy velká spokojenost :-)

Koubova H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdime kazdy rok ukoncit prazdniny.Nam to tady vyhovuje.Je tu vse,restaurace s vyberem jidel i piti,detske hriste,WC a sprchy OK.Da se tu na kolo,koupat i sjet Luznici.Mame to tu radi.Ahoj zase za rok.

václav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem


Naprostá spokojenost,

Miroslav Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost s celkovým přístupem personálu. Sociální zařízení v čistotě po celý den. Pro děti pěkné hřiště.

Radka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo super, počasí, příroda...

Miroslav A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný, klidný kemp, písčitá pláž s možností stínu,čisté sociálky. Pár kempů jsme již projeli, tento však opravdu vede.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milý personál, čiste prostredi, sociální zařízení. Krásně čistá voda.

Aleš K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, milý personál. Čisté a pěkné sociální zařízení. Pěkné hřiště pro děti. U vody jako u moře, piscita plaz čistá voda. Přijatelné ceny. Celkový dojem fakt moc dobrý. Přijedeme určitě někdy zase.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost s kempem po všech stránkách

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost s kempem. Je to doopravdy kemp pro rodiny s dětmi! Čistota, klid, ochotný personál.

Pavel C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré koupání,čisté a udržované sociální zařízení s teplou vodou celý den, pitná voda všude, dětské hřiště, k dispozici mikrovlná trouba a rychlovarná konvoce - super, ochotný personál, velmi klidný rodinný kemp vstřícný k dětem, celková spokojenost!!!

honza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

příjemné místo i personál. Bez zvířecích mazlíčků, to oceňuji. Noční klid ve 22 hodin je opravdu klid.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bol som zhrozený z prístupu personalu.Mám autokaravan a na otázku kde mozem vypustiť odpadovu vodu? Pani začala rozhadzovat rukami ze oni niesu luxusný kemp načo som sem chodil a tak .to ešte nikdo nikdy po nich nechcel že som prvý ! tak som premýšlal hodnotenie kempu bolo super tak som asi náročný som si vravel. otázka č2 kde si napustím vodu ? tu je stojan a 10cm hadička no čo s nou? elektrika ? ssme plný nemame . otazka č3 potrebujem nabit elektrobicykel kde? čo? ačo ona s tým po dlhých proseniach ---- tykačka že daj si to do umyvarne daj 20kč ale ona mi to .strážiť nebude. balenie odchod nikdy viac . stojim na parkovisku pred lidlom.

Proky

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp jsme tu po druhé a můžeme jen doporučit. Čisté socialky, kiosek s dobrým výběrem, večerní klid, koupání pěkné. Jen bych uvítal větší zasitovani el.proudem

Hana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí, příjemný sympatický personál, rychlá obsluha, blízko k pískovnám

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V loňském roce jsme s rodinou v tomto kempu strávili týdenní dovolenou, hodnocenou na 1. Měli jsme pouze jedinou výtku a to že ve sprše byl velmi krátký interval, po kterou tekla voda. Letos jsme se do kempu vrátili a opět strávili výtečnou týdenní dovolenou. Byli jsme mile překvapeni, že interval tekoucí vody byl prodloužen, takže i malá dcera s hustými dlouhými vlasy, si je byla schopna i ve sprše umýt. Za to majitelům kempu velice děkuji. Mám ale i malou prosbičku. Nešel by nějakým způsobem oddělit výčep od objednávání/výdeje jídla? Pokud si chce někdo dát cokoli k pití, musí si ve špičce, kdy je nával cyklistů a ostatních turistů, vystát i více jak desetimetrovou frontu lidí, kteří si objednávají jídlo. To pak člověka odradí si to pivko nebo pro děti limču, dát. Chápu, že je pohodlné si při jednom objednat jídlo i pití, ale myslím si, že rozdělením výdeje pití a jídla, by došlo k větší odbavenosti lidí. Na jídlo se kolem poledne čekalo i 45 minut. Je to jen ze zkušenosti z jiných kempů, ale třeba to majitel vidí jinak.

Iva N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp navštěvujeme už 10.let!

Iva N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp,navštěvujeme ho už 10.let!

M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v kempu jsme si s přáteli opravdu uzili. Je zde čisto, příjemný personál a skvělé prostředí. Určitě sem ještě někdy zajedeme.

T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto úžasná dovolená.

Helena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím sem již spoustu let, nejdříve s dětmi teď již s vnoučaty. Spokojenost stále, všem doporučuji.

Duskova D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezvadna rodinna dovolena, letos dvakrat a urcite pristi rok zas...dekujeme

boleslav b.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již roky a roky jezdit budeme, vše se jen opakuje, vše je tu to nejlepší co si můžeme jen přát díky, majiteli p.Čechalovi a spol.za vše co pro kemp dělají

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp U Pískovny, který hodnotilo 74 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp U Pískovny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp U Pískovny.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist