Autokemp U Kosů - Hodnocení

Staňkov 61,
SUCHDOL NAD LUŽNICÍ 378 06 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp U Kosů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 59
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp U Kosů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První dojem po příjezdu,je to kemp,nebo stojím někomu na zahradě?? Neoplocený a divně řešený areál.V noci absolutní tma,žádné lampy.Ubytovaní na první louce u cesty,nikdo nechodí na vzdálené WC a tak ochc...jí vedlejší les,který je plný kapesníčků a bordelu,případně jen za karavan nebo za stan.Sociálka na klíč,takže malé děti bez šance se tam sami dostat.Sociálka čisté,ale "sprcha",ze které teče jen čurek vody a kdyby se náhodou zdála studená,je tam instrukce ubrat proud vody a bude teplejší.To už bude ale asi jen kapat..Když se chce jít koupat do rybníka,tak ani není skoro kudy do vody,protože i pláže jsou obsazeny rybáři. Po pár dnech raději přestěhování do Hetman Jih v Chlumu,kde bylo rozhodně lépe.Takový klasický kemp,jak si člověk představuje.

Karel K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, kam se vracíme celá velká rodina každý rok a čím dál častěji sem jezdíme i mimo prázdniny na prodloužené víkendy. Majitelé jsou milí lidé, kteří se snaží všech hostům vyjít vstříc.

Anna G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 24.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolenou s dětmi v kempu u Kosú jsme si náramně užili. Sice jsme byli mimo sezónu ale ten klid a krásná příroda bohatě stačili aby jsme si to krásně užili.

Hana H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme již léta s přáteli na společné dovolené,U Kosů to nemá chybu,pro pobyt s dětmi ideální!Děti se už nemohou dočkat léta a my též!!!!

Michal

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše je tam super jako kazdy rok.

Libor Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kempu není co vytknout. Do kempu jezdím každý rok již od roku 1978, což bylo letos přesně 40 let.

Nela K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném klidném místě, pláž je písčitá stejně jako celý rybník, což je veliké plus, voda je krásně čistá i přes velká vedra. Majitel milý, obětavý, nenašli jsme nic v čem by nám nevyhověl. V kempu občerstvení i s obchůdkem, půjčovna šlapadel a loděk. Sociální zařízení čisté, teplá voda. Určitě jsme tu nebyli naposled.

Monika L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý, útulný kemp, hezké místo,super koupání a neskutečně milý personál.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Měli jsme namířeno do jiného kempu, kde měli bohužel plno. Nakonec jsme dojeli do kempu u Kosů a byli jsme mile překvapeni. Krásně prostředí přímo u vody,na půjčení šlapadla a loďky za super cenu. K dispozici vše, co člověk v kempu očekává. Jen bych více vybavila kuchyňku (např. pár hrnců,pánev,vařečky, ...rychlovarnou konvici), zařadila bych do jídelního lístku více nesmažených jídel a v umývarně nám chyběly zásuvky. Jinak velká spokojenost.

Pglock

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personal prijemny, zarizeni dostacujici, vse ciste a udrzovane.

Jitka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bylo to tam príma a za rok tam pojedem zas

Milan Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc příjemny kemp i vedení...mohu jen doporučit

Šindelář

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající personál. Skvělé prostředí

panacek j.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dost dobry a spokojen

panáček j.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ahoj a příští rok přijedeme znovu

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Daniela

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdím od svého prvního roku a každoročně se sem vracím. Je to ten nejlepší kemp.

Hana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime sem uz temer 20 let a jsme tu spokojeni. Nikde jindense nam tolik nelibi. Pokazde se mic tesime a neradi jezdime domu.

Vrbovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Puvodne jsme měli namířeno do jiného kempu, bohužel byl prodlouženy víkend a plno lidi melo stejny nápad a vsude bylo plno az v kempu U Kosu se nam podařilo najit místo - jeste k tomu super misto ve stínu :-). Nejdřív jsme se báli kam jsme dorazili, nakonec jsme byli nadšeni :-) Elektrická přípojka byla v dosahu, a pitná voda velmi blízko. Socialni zarizeni bylo dostatečné a čisté. Akorat v některých sprchach tekla chvílemi velmi horka voda. Za 20,- je dostatečně dlouhá doba na umytí :-) Na dětském hřišti se děti - 2 a 5 let dostatečně vyblbli, kiosek mel rozumne ceny a i kdyz byl kemp uplne plny obsluha byla rychlá a stále příjemná. Překvapil nas pekny obchudek přímo u kiosku se základními potravinami otevřený cely den. Možnost zapůjčení slapadla. A koupání na zacatku července ve Stankovskem rybniku bylo super. Deti se vyblbly :-)
Majitelé byli velmi příjemní, pani majitelka stale s úsměvem :-) a rozhodně mame v plánu se dřive či později vratit s radostí :-) děkujeme za krasne tri dny.

Karolína B.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Bohužel zklamání,
pesonál nepříjemný, celková čistota kempu nebyla ideální a spánek nám téměř každou noc rušil křik a vulgární projev opilců.
Je to škoda, Staňkovský rybník a okolí je jinak moc hezký..

Brychtová K.

Tomáš P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempu v kterem jsem kdy byl.V červnu jsem byl s rodinou i v oase,ale se vstřícností majitele pana Kose se to nedá vůbec srovnat.Opravdu jsem se v tomto kempu cítil jak v ráji.Klid a hlavně pohoda která je samozřejmě daná i panem majitelem.Přesto že kemp o svátcích v červenci mu praskal ve švšch on byl stále klidný a nestrácel smysl pro humor.Děkujeme za krásně strávené 2 dny.V srpnu naviděnou:-)

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Víkendový pobyt na oblíbeném Třeboňsku, krásné koupání a ideální místo na cyklovýlety po okolí. A kousek od kempu restaurace U sumečka, lepší ryby jsem nejedl. Doporučuji tento kemp.

Karel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přátelé, jezdíme na toto místo již pravidelně v počtu kolem 25 lidí. Kola jsou hlavní součástí našeho pobytu. Děti zde mají dostatečné zázemí. Služby tohoto místa jsou na velmi dobré úrovni, které se u obyčejného rybníka těžko hledají. Proto se vracíme a přijedeme znovu.
Karel

Lachmanova

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše skvélé na jedničku

Lachmanova

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super personál, super jídlo a super příroda

Roman B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem jsme letos prijeli v poctu 27 lidi a tak jako kazdy rok to bylo super. Mohu doporucit! Ziskana zlata medajle od prazdninoveho inspektora TV NOVA je opravdu zaslouzene oceneni !

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp U Kosů, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp U Kosů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp U Kosů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist