Autocamp Žíchovec - Hodnocení

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Žíchovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 157
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

a s.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byl velice spokojený určitě se budeme vracet znovu doporučujeme.

Lukáš N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na stránkách kempu je napsaná jiná adresa, než na jaké lze kemp ve skutečnosti nalézt. Pouze souřadnice nás navedly na správné místo. Při příjezdu ani recepce nebyla lehce k nalezení, ale podařilo se. Zajímavé bylo, ze na místě byl pouze jeden zaměstnanec, který si musel odskočit z kuchyně, aby nás mohl ubytovat. Kuchyňka byla nová a hezky vybavená. Ceny jsou velice příznivé a potěšilo nás, ze sprchy jsou zadarmo. Co už však bylo horší, to hygiena na pánských zachodech. Úklid by měl být samozrejmý, avšak tento dojem jsem z toho neměl. Záchodky velice nepříjemně zapáchaly a ve sprše nebyl držák na sprchovou hlavici. Nemyslím si, ze jsem nějak vysoký, ale zrcadlo bylo nedomyšleně umístěné v úrovni pasu. Přítelkyně měla z dámských zachodu a sprch lepší pocit, akorát zrcadlo bylo velice zašlé a člověk na sebe hleděl skrz černé fleky. Jelikož jsme byli ubytovaní pouze na jednu noc, další aspekty kempu hodnotit nemůžeme.

Tomáš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Žíchovec je fajn kemp, ale jsou tam plusy a mínusy (pro někoho možná plus je mínus a naopak - pak si přičtěte nebo odečtěte hvězdičky podle toho co na vás sedí)
+neobyčejně klidný kemp (přes den ani po večerce nikdo nehuláká, neslaví prázdniny, nepeče buřty za hlasitého doprovodu kytary a opilého kamaráda)
-pokud chcete slavit tak prosím jinde :(
+výborné hamburgery
-pokud nemáte rádi hamburgery a klasické české hotovky tak prosím jeďte jinam
+spousta sportovního vyžití (kroket, pingpong, minigolf)
-minigolf je těsně před smrtí a chtěl by opravit - některé dráhy nehratelné, oplocení chybí takže míček často hledáte v trávě a v lese
+přírodní koupaliště
-často vypuštěné nebo plné něčeho jako sinic takže víceméně nepoužitelné - chtělo by to nechat přírodní koupaliště jen třeba na lov ryb a hodit tam nějaký bazén na koupání z hobby marketu s filtrací a všichni by byli spokojeni
+spousta památek v okolí (Libín, Husinec, Netolice, Prachatice, Husinec, Helfenburg, Dub, Kratochvíle)
-památky cca 15 - 45 minut dostupné převážně jen autem
+krásné velké a pohodlné chaty
-vybavení chat trochu slabší - chybí příbory, hrnce - asi by nebyl problém nakoupit v nějakém švédském obchodě co začíná na "I" a dávat chaty na kauci a pak si vše zkontrolovat
+teplá voda ve sprše celý den
-jen dvě sprchy, nechci vidět jak se tam střídají lidé, když je plný kemp a když je víc lidí voda se vyčábří a pak je už jen poloteplá
+výborné pivo Platan - světlé i polotmavé
+ochotný pan majitel a domácí - snaží se vyjít vstříc

Pavel N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro letošní výlet jsme vybrali náhodně tento kamp, a byli jsme na místě velmi překvapeni. Čisto, klid, koupání v místě, oheň u stanu, jídlo velmi dobré a za příjemné ceny. Rádi se sem vrátíme.

Drahomíra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali náhodně,po příjezdu jsme byli mile překvapeni ....a ohodnotili kemp za maximálně vyhovující po všech stránkách.V kempu je čisto, denně a po celý den teče teplá voda bez žetonů(což se v dnešní době opravdu nevidí), milá obsluha i pan majitel, koupání přímo v kempu, restaurace kde výborně vaří a za rozumné ceny. Jsme zvyklí při kempu mít každý večer u stanu ohníček-opět žádný problém.V kempu je čisto nejen na záchodech, kuchyňce ale i po celém okolí. Jediné nepatrné mínus - chyběla nám lednička, ale pan majitel slíbil, že není problém ji pořídit. Kempování plánujeme na příští rok opět v Žíchovec a doporučuji všem co mají rádi klídek, čisto, milé lidi kolem sebe a perfektní vybavenost.Ještě jednou děkuji panu majiteli, za super pobyt:-):-).....a doufám, že tento kemp bude kempem roku 2018!!!!!

Jana C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super klid, čisto, krásná příroda, koupání, romantika, zábava pro děti.

Mája

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již po několikáte jsme si vybrali právě kemp Žíchovec.Rekreace zde byla naprosto úžasná,klidné rodinné prostžedí,žádný stres v dnešní uspěchané době.Gurmán jako já hlavně ocení výbornou domácí kuchyni,nápoje dobře chlazené a pivo jako křen.Sociální zařízení vždy uklizené a teplá voda po celý den což nám vyhovuje.Děti si to tu užili na 100%.Koupání bylo příjemné a voda čistá.Personál milý a vstřícný.Chceme poděkovat za krásnou dovolenou a už ted se těšíme na další návštěvu.My sem jezdíme cca 200km a jsme naprosto spokojeni se vším co kemp nabízí ,jen nám občas nevyšlo počasí,ale za to pan majitel nemůže,kdyby to šlo změnit tak by nám i to sluníčko zařídil. ,,,proto nechápu reakci pana Jardy K.je to nejspíš záškodník z okolí kterému vadí kemp jako celek a nikdy tam nebyl.
Ještě jednou díky moc a za rok naschledanou.

Jarda K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto příšerné, až odpudivé. A pozor, někdo maže zveřejněná negativní hodnocení!!!Jestliže 10 je nejvíc, pak by tento kemp měl patřit k top. A to rozhodně NEPATŘÍ!!! Stačí vjet a projít se a musíte utéct! V kempu v Bavorově a Netolicích jsme se setkali s dalšími turisty, kteří ze Žíchovce utekli. Rozhodně nedoporučuji.

Autocamp Žíchovec reaguje:

Rád bych reagoval na tento příspěvek. Nedělám to téměř nikdy, nicméně zde cítím povinnost
se bránit. Možnost vyjádřit svůj názor je skvělá věc, nicméně každý názor, pokud má mít
vůbec svoji vypovídající hodnotu, by měl být podpořen získanou zkušeností. Z tohoto
hodnocení na mě spíš kouká konkurenční boj…. V následujících řádcích uvedu pouze
ověřitelná fakta:
1. Pan Jarda K. v kempu dle uvedení pobytu vůbec nebyl a ani není uveden v Ubytovací
knize.
2. Jak potom pan Jarda (bohužel můj jmenovec…) může hodnotit ceny, personál, služby,
sociální zařízení….. pokud toto vůbec nevyužil.
3. Rozumím tomu, že někomu se v kempu nelíbí a odjede. Tak to je, každý jsme jiný a
někomu se líbí, někomu méně a někdo prostě odjede. Ale za to, že u vjezdu do kempu
je opuštěná cihelna patřící městu, za to skutečně nemohu a s kempem to nemá nic
společného. Ale jak říkám, ne každému se musí líbit.
4. V tomto roce ani v loňském roce nikdo nezrušil rezervaci a neodjel, přičemž všechny
chaty byly od července do 27.08.2017 obsazeny. Kde se pak vzali turisté, kteří utekli
do Bavorova a do Netolic. A ještě větší náhoda, pan Jarda je potkal a seznámil se
s nimi. Jak věděl, že utekli ze Žíchovce? Nebo to měli napsané na čele? Skutečnost je
taková, že se skutečně stávalo, že se lidé chtěli ubytovat na chatách, ale bohužel jsme
měli obsazeno a tak jsem je v dobré víře a slušnosti po zeptání kam by mohli jet,
posílal na Podroužek, Pražák a do Bavorova. Takže žádní „útěkáři“. Opět lze doložit.
5. Netvrdím, že je v kempu vše dokonalé. K tomu máme opravdu daleko a kemp již
pamatuje své. Nicméně tuto práci dělám již 14 let a každým rokem se snažím v rámci
finančních možností něco vylepšit, změnit či předělat. Pouze stručně nejdůležitější
změny za poslední roky: pitná voda ve všech chatách a v umývárně, nová dlažba na
terasách chat, natřené chaty a střechy, nové WC a nové sprchy na sociálech (právě
čistotu vyzdvihují ti, kdo píší recenze…..), posílení elektriky v restauraci pro větší
provoz, zavedení bezplatné WI-FI na terase a v restauraci atd. Výčet by byl poměrně
velký a nechci zacházet do podrobností. Určitě se nebráním konstruktivní kritice a
pokud je oprávněná, naopak jsem rád a snažím se věc napravit.
6. V závěru sezony se zkazila voda v bazénu. Toto bylo důsledkem předchozích dešťů,
kdy voda z polí se dostala do potoka a tím i k nám. Na větší ploše voda začala kvést a
bazén zezelenal. Věřte mi, že koho to nejvíce mrzelo, jsem byl já. Nicméně napouštění
a vypouštění bazénu a jeho vyčištění je dlouhodobý proces a v závěru sezony, kdy
k tomuto došla (nevím zcela přesně, ale okolo 22.08.2017) by uvedení do
provozuschopného stavu trvalo minimálně 10 dnů. Bazén čistí hasiči, se kterými jsem
vždy domluven dopředu. V průběhu sezony nejde toto naplánovat a čistit ručně je
práce na 14 dnů…. Takže tento zásah vyšší moci mě skutečně mrzí a omlouvám se za
něj, ale v této situaci jsem nemohl dělat nic jiného, než bazén vypustit. Pohled na něj
byl skutečně odpudivý. Nicméně v té době měl celý kemp zamluven spolek pejskařů
(19.08.-27.08.), který pochopil situaci a nezhnuseni ale naopak spokojeni si zamluvili
opět celý týden na příští rok……
7. Závěrem znovu uvádím, pokud je kritika konkrétní a věcná (ne vždy a ne u všeho co
se děje v kempu v průběhu sezony jsem), rád uznám a napravím.

Děkuji, Ing. Jaroslav Bárta, provozovatel kempu Žíchovec

Jan H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný pobyt pod vlastním stanem, výborné sociální zázemí vždy čisté, dobré pivo. Můžeme mít psa, udělat si ohýnek to je pro nás staré čundráky dnes již důchodce základ pohody. Koupání na dobré úrovni.
Pan Majitel společně se svými lidmi se o kemp stará vzorně.
Poloha je dobrá pro cyklisty a pro výlety do okolí např. Bavorov kouzelné muzeum dětských domečků a pokojíčků, který provozuje rodilá angličanka.
Už jsme tam byli několikrát.
Doporučuji všem do stanů, karavanů nebo chatiček.
Jan Husa Písek

Jarda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost po všech stránkách

Kešner M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný majitel ATC,ing.Bárta. Velmi prostorné chatky.Výborné občerstvéní,dobrá kofola a pivo Platan.Možnost koupání /překvapivě čistá voda/. Velmi dobrá dostupnost auty.Ještě jednou dík !!

Jan C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním vystihujícím slovem - perfektní !

berda25

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali hlavně pro jeho nekomerčnost, klidné prostředí a parádní okolí. Prožili jsme zde týden s přáteli, kdy jsme jezdili na kolech po okolí. Bydlíme ve svých autech s přístřešky na které zde bylo opravdu dostatek místa. Sociálky jsou čisté, paní uklízela každý den ráno, oceňuji teplou vodu v každou dobu v ceně pobytu. Občerstvení je fajn, výběr jídel super a k tomu báječná limča či výborné pivo. Obsluha a personál velmi lidský, milý, vstřícný a snaživý. Na terase se velmi příjemně relaxuje a celkově z máme z kempu velmi pozitivní pohodový pocit. Moc děkujeme.

Barýšci

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp,který nám naprosto vyhovoval,příjemné posezení na terase,dostačující nabídka jídel a pití,sociální zařízení čisté,teplá voda po celý den zdarma,koupání v koupališti s přírodní vodou bylo taky bezva,děcka byly ve svém živlu.Týdení pobyt pod stanem jsme si užili a určitě se budeme vracet.

Nezmar

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný menší kemp. Pěkné čisté chatky i společné sociálky s teplou vodou ve sprchách po celý den.

Veronika K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný a čistý kemp s dobrým jídlem a rychlou obsluhou.

Bára L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.4. - 1.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme přijížděli v husté sněhové vánici. Kdo by to byl řekl, na konci dubna. Kemp je stavěný na letní provoz, chatky nejsou izolované, restaurace se vytápí krbem, spousta malých dětí ve skupině... Ovšem, užili jsme si to a nezmrzli! A to především i díky pomoci pana majitele, jeho dobroty, důvěřivosti a snahy nám od té zimy pomoci. :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro kemp jsme se rozhodli na základě pozitivních hodnocení. Trávili jsme v něm několik nocí s dětmi pod stanem. Rozhodně za zmíňku stojí milý a příjemný personál, který má snahu vyjít vstříc. V kempu vaří obědy i večeře a to velmi chutně, nápojů mají také dostatek :-)
Prostor pro stanování je rozsáhlý, nabízí dostatek soukromých zákoutí, nejspíš nehrozí, že by nebylo kam umístit jakýkoliv stan. Umývárky a toalety byly čisté, tekuté mýdlo a papírové ručníky k dispozici, horká voda tekla nepřetržitě. Na restaurační terase je nový zahradní nábytek - o mnoho lepší a komfortnější, než ten na fotografiích.
V našem termínu byly v kempu pouze dva stany a několik obsazených chatek, takže žádná masová turistika. Těžko říci, zda je tomu tak pořád, nebo jsme měli jenom štěstí na prázdný slušný kemp.
Určite se rádi vrátíme.

Mimo hodnocení bych uvítal možnost koupit (obvykle i předražené) suché a naštípané dřevo na oheň, protože lámat mokré stromoví z okolí není dlouhodobě udržitelné a také ten stolní tenis je opravdu již za svojí životností, ikdyž zavřete obě oči nad jeho stavem, tak pro hru ho nelze použít.

Štefan Ž.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sme si našli a vybrali podľa predchádzajúcich hodnotení na Vašej web stránke. A sme hlboko presvedčení, že tieto kladné hodnotenia, boli a sú pravdivé.
Čo sa týka nášho pobytu, boli sme mimoriadne spokojní s vedúcim zariadenia a jeho prístupom, obsluhujúcim personálom a jeho ochotou, upratovačkou s jej prácou, pravidelným čistením vodných nádrží a ostatnými poskytovanými službami. A sme radi, že kemp ešte nie je objavený "tiež turistami". Prajeme celému osadenstvu kempu veľa zdaru v jeho práci, v tejto súťaži čo najviac kladných hodnotení a ďalšiu nálepku na okno prevádzky "KEMP ROKU 2016".

EQUIMEA

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký den všem, pobyt zde jsme si užili. Ceny, stravovani, soc. zařízení a vybavení kempu je pro nás dostačující. Ochotný a usměvavý personál vždy poradí a vyhoví přáním hostů.Tento kemp jsme si zvolili kvůli klidnému prostředí a hezkým chatkám. Sousedé v okolních chatách byly moc fajn. Ještě jednou děkujeme za hezký přístup k hostům a budeme se těšit na další návštěvu. S pozdravem Václav Mrhal.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp Jinak super kuchyně a pivko

Michal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp koupaní vpohode

Heinzel T.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné chatky,super koupání a sousedé.

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme čtyři rodiny s dětmi(už většími). Jezdíme spolu na dovolenou již několik let. Když se nám někde líbí vracíme se další rok znovu. Závěrem: Příští rok nashledanou!

LIDUŠ

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky čisté,upravené,okolní krajina hezká a klidná.Voda na koupání byla chladnější,akorát nás obtěžovali komáři.Za rok jedem znovu,protože se nám tam libilo.Mohu doporučit.















Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Žíchovec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist