Autocamp Žíchovec - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 48 recenzí (celkem 209)  

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Žíchovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 48
Celkem hodnocení 209
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Danuše V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 29.10.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem


Celkově jsem byla - byť s krátkým pobytem - spokojena !

Peterka A.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.9. - 29.9.2019

Personál
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Byl jsem na kole. Všechny nabídky fungovaly.Nejvíc si cením milé chování personálu.

Olga K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 29.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S partou padesáti turistů, převážně seniorského věku (průměrný věk snižovaly tři malé děti s rodiči) jsme při Stezce Turistického akademického klubu uzavírali sezónu kempu Žíchovec. Personál byl milý a vstřícný, vydrželi s námi až do jedné po půlnoci, ač oficiální zavírací hodina byla ve 22 hodin. Všude bylo čisto, jídlo výborné, v chatičkách příjemně a na pozdní termín ani ne tak zima, jak jsme čekali. Na koupání holt bylo pozdě. Prostředí kolem moc pěkné, v létě a na týden tu je určitě příjemná dovolená. Panu Bártovi a všem ostatním moc děkujeme a přejeme všecko dobré do dalších sezón.
Za 1.trasu TAKu Olga Kettnerová

Peška V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše v pohodě,rádi se zase ukážeme.

Karel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jak jsem již hodnotil v mapách tento kemp, tak musim zopakovat, ze tenti kemp je fajn a ze se nam zde velice libilo. Pri příjezdu jsme byli přivítáni, ubytování jsme měli ve vlastním karavanu, kemp je moc hezký. Koupání se nam libilo, i když na hladině plave nejaky list z brizy, to ale nikdo neovlivní. Nádrže na koupani jsou bezvadné. Minigolf je fajn a strava je domaci a dobra. Ceny v restauraci a ubytování jsou nízké. Obsluha byla fajn, pivo jako křen. Jen kdyby byly elektrické přípojky blize k vodě. Takže se nam zde velice libilo a radi se sem vrátíme.

Veronika Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na tento kemp jezdím již několik let a moc ráda se sem vracím. Letos jsme měli s sebou i naší malou cácorku, která se zde náramně vyřádila :-)
Vše hodnotím na jedničku, výborná kuchyně. Cítili jsme se tam jako doma.

Martina T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem v kempu velmi spokojená, líbilo se mi zázemí - sportovní a dětské hřiště, kuchynka a čisté WC. Ubytování bylo opravdu levné, žádné sprchy na žetony a minimum lákadel pro loudivé děti. Zároveň příjemná restaurace nabízející i hotová jídla. Obsluha moc milá, ochotná a starostlivá, dokonce zde bylo i připravené dříví k ohni. S nadšením se sem budu vracet!

Pavla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, dovolenou jsme si užili my i naši 3 kluci. Sociální zařízení čisté, nikdy nechybělo mýdlo ani toaletní papír a vždy tekla teplá voda. Kuchyňka a celý kemp také čistý. Po dlouhé době také kemp, kde se neplatí za sprchy nebo za použití lednice nebo sporáku. Za nás super.

Petr H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rád bych touto formou reagoval na paní Eriku, která napsala, že se mé recenzi a i jiným kladným nemá věřit. Nevidím důvod, proč by jim lidé neměli věřit, když se zde opakují v naprosté většině. Osobně jsem kemp navštívil dvakrát a letos tam budu nejspíš ještě jednou. Lůžkoviny jsem měl vždy čisté, chatku taktéž. Sociální zařízení v pořádku a čistota i ve sprchách, které jsem využíval. Zapomenutá objednávka se mi stala již na mnoha místech, stačí se připomenout, jsme jen lidi. Pro mne osobně je nejdůležitější přístup personálu a majitelů. Tam kde cítím, že se mnou jednají přátelsky a ve všem se mi snaží vyjít vstříc, tam rád odpustím i nějakou chybičku. A provozovatele tohoto kempu jsem měl za své návštěvy čest poznat řekl bych dobře a vždy jsem se tam cítil jako vítaný host. Proto věřím, že podobně jako já, hodnotili upřímně i další spokojení návštěvníci.

Miloš R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přečetl jsem si negativní hodnocení jednoho pána na tento kemp z r. 2018 a dále negativní hodnocení další paní z r. 2019. Byl jsem ve tomto kempu v srpnu r. 2015 a dodnes na to celá rodina vzpomíná jako na dosud nejlepší dovolenou. Prostorná chata (Šumavanka) pohodlné spaní, vlastní WC, nádherné prostředí, sportovní vyžití. 8 km od kempu aquapark Prachatice tak není nutné se koupat v bazénu, kde je horší kvalita vody. Sprchy zcela bez problému. Než psát pomalu likvidační recenzi,volil bych dialog s majitelem kempu. Škoda, že tomu pánovi nebo i paní nemohu poslat foto chatky z jednoho nejmenovaného kempu, ze kterého jsme po třech dnech odjeli totálně rozlámaní. V nabídce byla chatka pro 3 osoby vyfocena pouze zvenčí. Přesto jsem negativní recenzi na tento kemp nepsal. Přeji všem pěkný den.

Martin S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme nadšeni. Skvělý kemp, perfektní kuchyně, koupání, chatky ... moc jsme si to s dětmi a s našim pejskem užili... kolem úžasné vyletove cíle... doporučujeme!

Erika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prosím nevěřte recenzí, které kladně hodnotí tento kemp. Chatky jsou špinavé. Stěny oloupané, skříně nefunkční, matrace promočené a zapáchají. Lůžkoviny potrhané a rozežrané od myší. Toalety zapáchají. Na celý kemp jsou jen 2 sprchy. Výhled z chatky č.4 na smetiště, které je od chatky cca 5 metrů. Proti větru nic nemám a kempy mám také ráda, ale čistotu beru jako samozřejmost a to v tomto kempu neplatí. Personál je milý, pokud Vám nevadí, že na objednávku zapomenou a čekáte na polévku hodinu, pokud požádate o koště na úklid a nedočkáte se. V kempu je hluk od frekventované silnice. V malém bazénu byly chciplé ryby, velký bazén udržovaný a špinavý. Za nás nedoporučuji. Nikdy více. Na požádání pošlu foto ubytování. Přeji lepší výběr, ale to budete mít kdekoliv.

Autocamp Žíchovec reaguje:

Dlouho jsem se rozmýšlel, zda na tuto recenzi má smysl vůbec reagovat. Nakonec jsem se rozhodl, že ano. Pokusím se být stručný a věcný a pokud to půjde i objektivní. Takže:
1. Při veškerém respektu na vlastní názor mi nejvíce vadí úvodní věta paní Eriky: "prosím nevěřte recenzí, které kladně hodnotí tento kemp". Při veškeré úctě k opačným názorům je toto přes veškeré hranice tolerance. Zde paní vlastně jinými slovy tvrdí, že všichni ostatní lžou.... a tento server tomu napomáhá. Nepřipustí, že při poměru kladné a záporné recenze je cca 99% kladných a zpochybňuje je. Tím uráží všechny, kteří kladné recenze psali (většina dokonce na rozdíl od paní Eriky celým jménem) a zpochybňuje pravdivost podávaných informace na tomto serveru.....
2. Paní Erika přijela v sobotu, osobně jsem ubytovával, ještě jsme domlouvali kam si mohou dát svoje drahá kola, což běžně klientům nenabízíme. Při osobním předání chaty, jsem se ptal, zda je vše v pořádku a kdyby byl jakýkoliv problém, aby přišla a budeme ho řešit.Toto říkám vždy a všem. Paní spala v kempu 2 dny a za celou dobu za nikým a se žádným problémem nepřišla. Ptám se proč? Nicméně v rámci objektivity musím přiznat, že při kontrole chaty po zveřejnění recenze jsem skutečně našel znečištěné matrace..... Bez ohledu na to, že v kempu jsou chaty obsazeny celé léto a na úklid chat v sobotu je relativně málo času, je to věc, která by se neměla stát a za to se touto cestou velmi omlouvám. Nicméně i to byla věc, kterou bych při reklamaci dokázal ihned řešit.... prádlo z prádelny skutečně někdy přijde potrhané (ne sežrané od myší). Taktéž na to upozorňuji, protože z prádelny přijde prádlo složené a složené ho předáváme klientům, kteří až při povlíkání vidí, zda je v pořádku. Vyměnit povlečení by bylo to nejmenší a proběhlo by za minutu..... opět ze strany paní Eriky žádná připomínka. V kempu jsem byl v sobotu do 23.00 a v neděli celé odpoledne - opět se ptám, proč jsme neřešili....
3. Na celý kemp jsou 2 sprchy - ano - dámské a pánské vždy po 2 sprchách. Je to poprvé, kdy si na toto někdo stěžuje, nikdy jsem u sprch neviděl frontu. Naopak si lidé chválí, že ve sprchách nejsou žetony a jsou otevřené 24 hodin denně. Proti zapáchajícím toaletám se musím ohradit, ale je to tvrzení proti tvrzení... Nicméně letos proběhla 2x kontrola, která naopak kvitovala úroveň hygieny.... V sobotu bylo v kempu poměrně hodně lidí, všechny chaty obsazené, tatínci s dětmi u malého bazénu (cca 30 lidiček) a stany .... takže docela slušný provoz, já jsem odpoledne 2x proplachoval pisoáry, manželka kontrolovala dámské WC...
4. Paní tvrdí, že personál zapomněl na objednávku. Zde nechci polemizovat, mohlo se to stát a je to špatně, pokud ano, opět je mi to líto a omlouvám se. Zase pokud si vzpomínám, paní s rodinou přišla do restaurace ve chvíli, kdy najížděli ostatní chaty, dorazili tatínci s dětmi a vraceli se stanaři.... poměrně velký šrumec. Nedávno jsem byl v Táboře na náměstí v restauraci a než si nás vůbec někdo všiml, uběhlo 30 minut a dalších 35 jsme čekali na objednávku.... V létě pracují brigádníci a většinou to nejsou profi číšníci, kteří samozřejmě mají svou práci celoročně. Nicméně i tak si myslím, že náš personál se snaží být k hostům milý a vstřícný a určitě nikoho schválně nevynechá. Ale i tak se omlouvám, pokud tomu tak bylo.
4. Ptal jsem se všech zaměstnanců, nikdo z nich neví o nikom, kdo by chtěl půjčit koště. Opět se vracím zpět, klient si nemá půjčovat koště, pokud je něco špatně, má za mnou přijít, sdělit a vše ostatní je na mě a personálu.
5. Na hluk ze silnice neumím reagovat, zatím nikdy nikomu nevadilo, ale kdo chce, ten si najde....
6. Jak je zřejmé z fotografií na fb, tak v době kdy paní kritizuje malý bazén u něj stanovali tatínci s dětmi a všichni si vodu celkem užívali..... tak nevím. Pravda je, že během soboty přišli cca 3 rychlé přívalové deště a pak skutečně může dorazit i ryba, někdy i chcíplá...... příroda je holt potvora. Co tím chci říci, oba bazény jsou vlastně betonové rybníky. Na jedné straně přítok z okolo protékajícího potoka a na druhé straně odtok. Takže když se přežene déšť jako v sobotu, může se stát i toto. Jinak voda je přírodní. Okolo je spousta stromů a hlavně břízy, které opadávají.... takže na hladině vždy něco plave. U bazénu 100 x 50 m není v našich silách toto vybírat. Důležité je, že voda je čistá, resp. bez sinic. Toto si hlídáme a také pár dní před příjezdem paní Eriky byl bazén dokonce vypuštěný a znovu jsme ho v průběhu týdne napouštěli. A světe div se, všichni hosté to pochopili, že prostě v kempu je přírodní bazén (rybník) a ne chlorovaný aquapark....
Víc asi nemohu říci, mrzí mě, že paní Erika, aniž by cokoliv reklamovala volila raději tuto cestu. Každý rok se objeví recenze od hosta tohoto typu a zřejmě s tím nejde nic dělat. Jsem rád za spokojené klienty a lidi, kteří se k nám vracejí. Velká část lidí, kteří jsou spokojeni recenze nenapíše, protože prostě zapomenou a po dovolené mají jiné starosti. TiDoufáme, že současný systém hodnocení kempů návštěvníkům je dobrou pomůckou při výběru kempu. Také nemůžeme tvrdit, že paní Erika má nebo nemá pravdu. Ačkoliv má každý návštěvník právo na svůj názor, ohrazujeme se proti formulaci paní Eriky, která v úvodu svého hodnocení píše "Prosím nevěřte recenzí, které kladně hodnotí tento kemp." Pokud bych se měl rozhodovat na základě recenzí, zda do kempu jet, nebo ne, pak se budu pře nespokojení napíší vždy. Je na ostatních, aby si udělali sami svůj názor, čemu věřit a čemu ne a v jakém poměru recenze jsou. Určitě nejsme dokonalí a je spoustu věcí, které je třeba vylepšit. Vím o nich a snažím se každý rok posunout o kus dál. Děkuji. Bárta, kemp Žíchovec


Vyjádření provozovatele portálu Dokempu.cz:
Samozřejmě nemůžeme potvrdit ani vyvrátit nic z toho, o čem ve svém hodnocení píše paní Erika (v kempu jsme v uvedeném období nebyli).
Nicméně se ohrazujeme proti její formulaci "Prosím nevěřte recenzí, které kladně hodnotí tento kemp." Ačkoliv má každý návštěvník právo na SVŮJ názor, neměl by tvrdit, že ostatní hodnocení jsou lživá.
Stávající systém hodnocení kempů není ideální, ale snaží se být alespoň malou pomůckou při výběru kempu. Osobně doporučuji sledovat nejen udělenou celkovou známku, ale také počet hodnocení.

Jan M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál velice ochotný a přátelský, to platí i o majiteli kempu. Restaurace je otevřená od 10:00hod., nic není problém, pokud máte hlad dostanete oběd či věčeři, zavírá se v 22:00hod., což je super, nemusíte poschouchat "společensky unavené občany" celou noc !!!. Stan si postavíte kde chcete, záleží na Vás, jak máte dlouhý el. kabel, jen nemáte skoro nikde přírodní stín, stačí vyřešit jakýmkoliv "přístřeškem". Sociální zařízení postarší, ale vždy čisté, nechybí toletní papír, atd. Sprchy jsou čisté a bez nutnosti vhazovat žetony na teplou vodu (málo se to už vidí!!!). Místní koupaliště je "napájeno" z potoka. Původně jsme chěli zůstat déle, ale počasí bylo proti.

Jitka L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše se nám zamlouvalo,byli jsme spokojeni a snad nám to vyjde a příští rok se sem rádi vrátíme. Výborný personál i sousedi, jidlo fajn. Jen doufáme,že příště bude lepší počasí,ale to se nikdy nedá objednat.Díky za vše!

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný a příjemný camp,kde v restauraci jíte z porcelánového
nádobí. Ale je co zlepšovat...

Jiří P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlavně bych chtěl kemp doporučit rodinám s malými dětmi.V kempu je obrovská pohoda,hlavně klid.Obsluha velice příjemná,jídlo vynikající a levné.

a I.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na putovní motorkařské dovolené jsme k večeru a pod pohrůžkou přívalových dešťů hledaly ubytováni v okolí a nejlépe v chatce. Majitetel campu byl velice ochotný a ubytování nám i přes plnou obsazenost zajistil. Personál je úžasný a atmosféra rodinná. Camp je čistý a sprchy 24 hodin teplá voda bez automatu na žetony. Ceny více než přátelské. Dýchne na Vás nostalgie doby minulé, ale zároveň Vám nic nechybí. Krásná příroda, dobří lidé, dobré jídlo, teplo. Co víc si přát. Děkujeme

Marie K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pro nenáročné lidi perfektní prostředí, klidné, pohodové místo.skvělá domácí strava kde každý uspokojí své chutové bunky.touto cestou chceme moc poděkovat panu majiteli i pracovníkům a to hlavně manželům ze Strunkovic za skvělou obsluhu a skvělé typy na výlety. :-) :-) :-) mockrát děkujeme

Ralf G.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ruhiger Natur-Campingplatz mit Bademöglichkeit. Schöne, ebene, großzügige Stellflächen für Wohnmobil, Wohnwagen und Zelte, zusätzlich 10 rustikale Holzhütten mit eigenem WC zum Mieten. Grill- und Feuerplatz am Teich. Gaststätte mit Sonnenterrasse, böhmische Küche, aber auch Pizza und Burger, günstige Preise (Bier/Cola 0,80-1,20 € bzw. Mittag- oder Abendessen 3,00-4,50 €) oder Selbstversorgerküche mit Herd/Mikrowelle. Sehr freundliches Personal und hilfsbereiter, deutschsprechender Betreiber. Kinder- und hundefreundlich. Burgen, historische Altstädte, Seen, Flüsse, Sportflughafen, viel Natur, abwechslungsreiche Motorrad-, Fahrrad- und Wandertouren (Goldener Steig) in der nahen Umgebung.

Stanďák

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp bez problémů, klidný a pro nás už po několik let známý. Během pobytu jsme byli spokojeni s poskytovanými službami. Můžeme pouze doporučit.

Kateřina S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu do kempu byl sice první dojem trošku strašidelný, ale po zabydleni a celkové prohlídce byla nálada o 100% lepší. Ubytování v chatkách je na klasické úrovni žádný hotel Ritz, ale ani bydlení pod mostem. Pro děti je zde celkové vyžití na vysoké úrovni a to především s ohledem na to, že zde nejsou klasické moderní vymoženosti, ale kemp je na úrovni kde se musíte věnovat maximálně dětské zábavě a jejich aktivnímu času. Restaurace je velice příjemná s profesionální obsluhou a nadstandardním přístupem. Jídlo je takřka domácí a mají zde k dispozici i klasická jídla jako je pizza či hamburger. V okolí je možnost vyžití, spousta výletu i pěších. Přírodní koupaliště i pro ty nejmenší je jistě zpestřením celého pobytu. Kemp Žíchovec mohu jen a jen doporučit a osobně si návštěvu zopakuji. Team Blázni s ženskou

Johny

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 17.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální pro klidnou a ničím nerušenou dovolenou.Absolutní klid v ráji zeleně, příjemnou hospůdkou a ochotným personálem. Zvláštní dík patří paní Marcele za bezva obsluhu a příjemné povídání.Tento kemp doporučuji pro jeho klid a děti se zde určitě vyřádí. Také krásné koupání v přírodním koupališti o které se majitelé starají.Tak někdy zase naviděnou v kempu.

Marie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné místo, možnost koupání, vše čisté, možnost zapůjčení míčů ap. pro stanaře možnost vařit v kuchyňce se sporákem, dřez, lednice, stoly se židlemi.

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt byl uplne paradni.

Blanka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni.Kemp je starší,ale velmi dobře udržovaný.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec, který hodnotilo 48 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Žíchovec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist