Autocamp Žíchovec - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 32 recenzí (celkem 183)  

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Žíchovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 183
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucie B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 1.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, spousty zeleně, čisté, chatky i sociální zařízení, výborná kuchyně i příjemná a milá obsluha.
Provozovatelé kempu s velkým srdcem ! Naše návštěva kempu byla již druhá a těšíme se na další. ;)

Kateřina T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 7.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mohu jenom doporučit - úžasný relax s příjemnými vstřícnými majiteli kempu a krásná příroda kolem. Kemp v perfektním stavu, jde vidět, že zde se pečuje s láskou - za mě TOP :)

Iva Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velké poděkování manželům Bártovým! Stejně, jako loni a věříme, že i do budoucna, byl pobyt v jejich kempu, krásným zážitkem. Péče, kterou nás zahrnuli oni, se svými zaměstnanci, je nadlimitní! Navíc krásné prostředí, příjemné ubytování... rodinná atmosféra...

Josef D.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 1.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný sraz pejsků z Bosny.

Anna H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí,vstřícní a příjemní majitelé i personál.Chutné jídlo za příznivé ceny.

Klára T.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi krásné přírodní prostředí. Příjemní, usměvaví, vstřícní majitelé. Totéž personál. Jídlo výborné, chatičky útulné a čistotné. Měla jsem tu možnost navštívit více autokempů. Ale tento mě nadchl.Jak skvělou atmosférou, tak okolím, přátelskými lidmi... Ráda se tam budu vracet.

Ralf G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Landschaftlich sehr schoen gelegener Campingplatz, sauber, gute Kueche, preiswert und sehr freundliche Betreiber und Personal. Wir kommen bald wieder.

Jasminka  Gerstner

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mila Radko a Jarda,jak loni,tak tento rok pobyt ve Vasem kempu je něco co se nezapomina.Velice prijemni prostředí,vyborny personal,jidlo za 10,ani jedna chybička.
Moc se zase tesime ze Vas nastivime za tri mesice zase znovu,v Zaři.
Vřele doporučuji!!!

Jana L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělí lidé, krásné prostředí, vše bez jediné chybičky! :-)

Zuzana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Žíchovec můžu doporučit na 100 %. Nádherné prostředí, vstřícny a milý personál. Výborné jídlo . Prostě nej.

Irča T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem -VŠECHNO SKVĚLÉ - tedy vlastně dvěma slovy...o))).

Jiří K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi ochotný personál, meny dostatené, chutné jídlo a ceny příjemné. Byli jsme mile překvapeni i čistotou chatek i sociálního zařízení. Tímto chci poděkovat celému personálu za velmi příjemně prožitý pobyt a rádi se sem budeme vracet.

Irena T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v autokempu Žichovec 2x a v září pojedeme pojedeme potřetí. Ač to nemáme z Brna blízko, vždycky se tam budeme rádi vracet. Jsem docela náročný člověk, ale tady jsem nenašla chybu. Ať už se jedná o ubytování, sociální zázemí, kuchyň, obsluhu, ceny - VŠE NAPROSTO ÚŽASNÉ, BEZ JEDINÉ CHYBIČKY !!!!!!!! Tento kemp mohu všem z čistým svědomím doporučit.

Petr H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsem navštívil již podruhé a mám z něj naprosto skvělý dojem. Nejen, že se nachází v klidném a příjemném prostředí, ale provozovatelé a personál jsou velmi vstřícní a milí lidé. O kemp se starají s láskou a citem, ale zároveň jsou to profesionálové.
Pokud hledáte místo, kde se nabijete a užijete si své volno, a kde se k Vám budou chovat s respektem a úctou, pak tento kemp rozhodně doporučuji. Ani já zde jistě nebyl naposled...

Jarka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro naše potřeby vyhovující. Milý personál,domácí strava,pivo cajk. Výlety po okolí super. Břeclaváci

Mira M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné místo i adekvátní ubytování. Vstřícný personál s dostatečnou nabídkou jak nápojů, tak i jídla. Doporučuji a určitě se sem ještě vrátíme a zopakujeme fajn týden.

Míra P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 23.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V rámci třídního srazu vstřícný přístup ochotného personálu, malebné prostředí, pěkný udržovaný kemp se zázemím. Doporučuji.

Monika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp můžu jen doporučit, zejména těm, kteří chtějí klidné a pěkné ubytování. Personál je milý a vstřícný, nic není problém. Je vidět, že se kemp snaží i postupně zvelebovat, což rozhodně nebývá pravidlem.

Radka Ř.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v úžasné přírodě. Teplá sprcha bez žetonů - dnes už vzácnost. Přátelský personál. Ideální k rodinné dovolené či jen víkendu s přáteli. Majitelům přeji slušné a spokojené hosty!

Kadlec M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

..Spokojen..

Veronika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již několikrát a vždy se nám moc líbilo. Prostředí je zde moc pěkné a klidné, ideální pro rodinu s dětmi. Jídlo velice chutné. Určitě se za rok vrátíme.

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 7.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Průměrný starší kemp,který by potřeboval finanční injekci,na přespání dostačující např.k výletování...
plusy-ohnistě u chaty,příjemný personál i prostředí kempu.
mínusy-koupaliště hodně špatná voda až nekoupatelná,Kuchyňka v chatce téměř nevybavena,dvě sprchy málo,Pokud je v restauraci více lidi je lepší nechat jídlo na později čekali jsme téměř hodinu a půl protože vše připravoval jeden člověk což nejde a posila dorazila když byla restaurace prázdná,
sportovní vybavení k zapůjčení pálky tragické,v chatce jedna skříň pro pět osob no nevím,ložnice nejsou odděleny dveřmi.

Autocamp Žíchovec reaguje:

Rád bych velice stručně reagoval na hodnocení pana Tomáš K. (bohužel jsem v ubytovací knize nihoho pod tímto jménem v uvedeném termínu nenašel a tak lze jenom doufat, že si Tomáš spletl své jméno a nebo jsem špatně hledal.... nebo je to jinak?
Nicméně, samozřejmě každý má právo na svůj názor a já zase mám právo reagovat, pokud se domnívám, že některé informace jsou trochu zavádějící. Takže:
1. voda v koupališti - je to stále bolavé téma, voda teče z potoka, tento potok přitéká z obce, kde není ČOV a ve chvíli, kdy jsou horka jako letos, bohužel se voda začne kazit. Letos jsme již 3x vypouštěli a napouštěli.... mrzí mě to, ale víc dělat nelze
2. kuchyňka je vybavená pouze talíři, hrnečky a hrncem na vaření (všichni kdo přijíždějí do chat o tom ví a jsou dopředu informováni). Důvod je prostý, stále se vybavení ztrácelo.....
3. sprchy jsou 2 dámské a 2 pánské pro 10 chat a stanaře, nicméně jsou nově udělané a zatím si na kapacitu nikdo nestěžoval. Dodávám ještě, že sprchy mají jak chaty, tak stany v ceně a přístup je 24 hodin denně .... myslím, že takových kempů není tolik
4. jelikož jsme kemp rodinný a menší, není zde prostor na velký personál, pracuje zde jedna uklízečka, údržbář (dělá po práci), manželka vaří a jeden pracovník, který obsluhuje. Pokud host čekal dlouho omlouvám se, ale opravdu nevěřím hodině a půl..... mimochodem v tomto termínu jsem měl na chatách ubytované známé a jezdil jsem každý večer a nezaznamenal jsem nějaké dlouhé čekání. I tak se omlouvám
5. sportovní vybavení - pán uvádí pálky na stolní tenis, no letos jsem kupoval nové již 3x ...... a stůl je nový takřka za 20 tis. Kč. Pokud se lidé chovají k vybavení tak jak se chovají, pak je mi to líto (protože vše kromě minigolfu je zdarma - volejbal, stolní tenis, kroket, fotbálek), ale jak píši, je to o tom, jak se hosté k zapůjčeným věcem chovají
6. v chatce je skutečně 1 skříň, zde jsem úplně nepochopil proč se nad tím pán pozastavuje. Za 15 let, co kemp provozuji, nikdo neměl potřebu větší skříně.....
7. chaty jsou typizované, jedná se o chaty Šumavanka a zde skutečně mezi jednotlivými místnostmi dvěře nejsou (kromě WC..... samostatná místnost s vlastním vchodem). Opět, toto je uváděno na webu a na webu jsou rovněž náhledy do chat. Dveře by již tak zahušťený prostor ještě více zmenšily. Zde opravdu nejde nic dělat, chaty jsou takto koncipované a opět, každý má možnost si toto před příjezdem zjistit.
Takže toto jenom na doplnění k recenzi pana Tomáše K.
Děkuji, Jaroslav Bárta, provozovatel kempu.

Jiří K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je naše srdeční záležitost. Jsme tu jako doma, jezdíme sem už více než 20 let. Je tu božský klid.

Martin S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné misto pro pohodivou a klidnou dovolenou se zajímavým okolím. Pro rodiny s dětmi naprosto super. A blízko jsou Hoštice! Zámek Kratochvíle, zámek Hluboká, hrad Kašperk...

Blanka Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tichý kemp, zařízena kuchyňka, čisto

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec, který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Žíchovec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist