Autocamp Žíchovec - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 20 recenzí (celkem 145)  

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Žíchovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 145
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

berda25

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali hlavně pro jeho nekomerčnost, klidné prostředí a parádní okolí. Prožili jsme zde týden s přáteli, kdy jsme jezdili na kolech po okolí. Bydlíme ve svých autech s přístřešky na které zde bylo opravdu dostatek místa. Sociálky jsou čisté, paní uklízela každý den ráno, oceňuji teplou vodu v každou dobu v ceně pobytu. Občerstvení je fajn, výběr jídel super a k tomu báječná limča či výborné pivo. Obsluha a personál velmi lidský, milý, vstřícný a snaživý. Na terase se velmi příjemně relaxuje a celkově z máme z kempu velmi pozitivní pohodový pocit. Moc děkujeme.

Barýšci

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp,který nám naprosto vyhovoval,příjemné posezení na terase,dostačující nabídka jídel a pití,sociální zařízení čisté,teplá voda po celý den zdarma,koupání v koupališti s přírodní vodou bylo taky bezva,děcka byly ve svém živlu.Týdení pobyt pod stanem jsme si užili a určitě se budeme vracet.

Nezmar

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný menší kemp. Pěkné čisté chatky i společné sociálky s teplou vodou ve sprchách po celý den.

Veronika K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný a čistý kemp s dobrým jídlem a rychlou obsluhou.

Bára L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.4. - 1.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme přijížděli v husté sněhové vánici. Kdo by to byl řekl, na konci dubna. Kemp je stavěný na letní provoz, chatky nejsou izolované, restaurace se vytápí krbem, spousta malých dětí ve skupině... Ovšem, užili jsme si to a nezmrzli! A to především i díky pomoci pana majitele, jeho dobroty, důvěřivosti a snahy nám od té zimy pomoci. :)

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro kemp jsme se rozhodli na základě pozitivních hodnocení. Trávili jsme v něm několik nocí s dětmi pod stanem. Rozhodně za zmíňku stojí milý a příjemný personál, který má snahu vyjít vstříc. V kempu vaří obědy i večeře a to velmi chutně, nápojů mají také dostatek :-)
Prostor pro stanování je rozsáhlý, nabízí dostatek soukromých zákoutí, nejspíš nehrozí, že by nebylo kam umístit jakýkoliv stan. Umývárky a toalety byly čisté, tekuté mýdlo a papírové ručníky k dispozici, horká voda tekla nepřetržitě. Na restaurační terase je nový zahradní nábytek - o mnoho lepší a komfortnější, než ten na fotografiích.
V našem termínu byly v kempu pouze dva stany a několik obsazených chatek, takže žádná masová turistika. Těžko říci, zda je tomu tak pořád, nebo jsme měli jenom štěstí na prázdný slušný kemp.
Určite se rádi vrátíme.

Mimo hodnocení bych uvítal možnost koupit (obvykle i předražené) suché a naštípané dřevo na oheň, protože lámat mokré stromoví z okolí není dlouhodobě udržitelné a také ten stolní tenis je opravdu již za svojí životností, ikdyž zavřete obě oči nad jeho stavem, tak pro hru ho nelze použít.

Štefan Ž.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sme si našli a vybrali podľa predchádzajúcich hodnotení na Vašej web stránke. A sme hlboko presvedčení, že tieto kladné hodnotenia, boli a sú pravdivé.
Čo sa týka nášho pobytu, boli sme mimoriadne spokojní s vedúcim zariadenia a jeho prístupom, obsluhujúcim personálom a jeho ochotou, upratovačkou s jej prácou, pravidelným čistením vodných nádrží a ostatnými poskytovanými službami. A sme radi, že kemp ešte nie je objavený "tiež turistami". Prajeme celému osadenstvu kempu veľa zdaru v jeho práci, v tejto súťaži čo najviac kladných hodnotení a ďalšiu nálepku na okno prevádzky "KEMP ROKU 2016".

EQUIMEA

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký den všem, pobyt zde jsme si užili. Ceny, stravovani, soc. zařízení a vybavení kempu je pro nás dostačující. Ochotný a usměvavý personál vždy poradí a vyhoví přáním hostů.Tento kemp jsme si zvolili kvůli klidnému prostředí a hezkým chatkám. Sousedé v okolních chatách byly moc fajn. Ještě jednou děkujeme za hezký přístup k hostům a budeme se těšit na další návštěvu. S pozdravem Václav Mrhal.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp Jinak super kuchyně a pivko

Michal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp koupaní vpohode

Heinzel T.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné chatky,super koupání a sousedé.

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme čtyři rodiny s dětmi(už většími). Jezdíme spolu na dovolenou již několik let. Když se nám někde líbí vracíme se další rok znovu. Závěrem: Příští rok nashledanou!

LIDUŠ

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky čisté,upravené,okolní krajina hezká a klidná.Voda na koupání byla chladnější,akorát nás obtěžovali komáři.Za rok jedem znovu,protože se nám tam libilo.Mohu doporučit.















Marcela V.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu kraluje naprostý klid,pohoda, moc milý personál, který i období nárazové akce cyklistů zachoval usměv na tváři ;-) V kempu sportovní vyžití,koupání a mnoho pěkných výletů. Socialky sic starší,ale tepla voda zdarma i v umyvadlech, sprchy dostačující a hlavně...čisto!!!! ;-) kemp hodnotím jako matka starších dětí...pro ty malé chybí brodítko nebo nebylo momentálně v provozu a pro ty starší kiosek s oroseným otevřen déle jak do 22 hod. Ale tím byl právě tento kemp tak tichým ;-) a nakonec...výběr jídla..nějaká ta minutka a 1 až 2 hotovky. ALE ZATO JAKO OD MAMINKY ;-) ...kemp dělají kempem právě kuchaři,uklízečky a obsluhující personál,který to má u mě za jedna. :-) ...moc rádi vzpomínáme.

JV

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný levný kemp ,dobré jídlo, pití, určitě doporučuju zajet!! :)

Radek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově spokojen, zejména se vstřícným přístupem a restauračními službami.

Dališ

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp.Je to takové retro kterého jsem se zprvu bál,ale nakonec jsem byl nadšený natolik,že tento kemp nominuju i do ankety kemp roku 2016.

Renny

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisto, ochotný personál i pan majitel. Také krásná lokalita. Velmi doporučuji!

Jarda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pivo točí pomalu, ale jinak všechno v pohodě.

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, příjemný personál, velká pohoda.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
V. H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, velmi ochotný personál, opravdový klid. Velká spokojenost.

Helena H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, všude bylo čisto, chatka prostorná a velkou výhodou je zavedená voda v chatce a WC. Ve společném soc. zařízení je celý den teplá voda bez dalšího poplatku a čisto. Tento kemp ocení hlavně lidé, kteří hledají odpočinek a klid. Je tu možnost mnoha výletů do okolí, hrady, zámky atd. K dispozici je také přírodní koupaliště s čistou vodou. V restauraci chutné jídlo a pití a velmi milý a vstřícný personál.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na klidném místě, na dovolenou s dětmi super.Personál ochotný, krásné koupaliště.

Lachtan35

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost celé skupiny při cestě napříč Šumavou. Náhodné vybraný kemp,zůstali jsme o den déle,než jsme plánovali. Děkujeme

Rozmarin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice klidný a tichý kemp na odpočinek pro nenáročné, kdo chce komfort, ať si připlatí a každý má možnost si přečíst recenzi takřka na každý kemp, tolik odezva na recenzi p. Toma. Nám se zde líbilo a proč? Vstřícný a usměvavý personál, koupání v místě nebo na velmi pěkném koupališti v Prachaticích, které je jen pár km od kempu, dobré jídlo, v okolí je dost zajímavých památek i trocha adrenalinu. A to, že do kempu přijede parta puberťáků na tři noci trvající alkoholový mejdan, žádný majitel dopředu neodhadne.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Žíchovec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist