Autocamp Žíchovec - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 15 recenzí (celkem 140)  

Žíchovec,
STRUNKOVICE NAD BLANICÍ 384 26 | Mapa

Provozní období: 15.6. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Žíchovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 140
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Žíchovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro kemp jsme se rozhodli na základě pozitivních hodnocení. Trávili jsme v něm několik nocí s dětmi pod stanem. Rozhodně za zmíňku stojí milý a příjemný personál, který má snahu vyjít vstříc. V kempu vaří obědy i večeře a to velmi chutně, nápojů mají také dostatek :-)
Prostor pro stanování je rozsáhlý, nabízí dostatek soukromých zákoutí, nejspíš nehrozí, že by nebylo kam umístit jakýkoliv stan. Umývárky a toalety byly čisté, tekuté mýdlo a papírové ručníky k dispozici, horká voda tekla nepřetržitě. Na restaurační terase je nový zahradní nábytek - o mnoho lepší a komfortnější, než ten na fotografiích.
V našem termínu byly v kempu pouze dva stany a několik obsazených chatek, takže žádná masová turistika. Těžko říci, zda je tomu tak pořád, nebo jsme měli jenom štěstí na prázdný slušný kemp.
Určite se rádi vrátíme.

Mimo hodnocení bych uvítal možnost koupit (obvykle i předražené) suché a naštípané dřevo na oheň, protože lámat mokré stromoví z okolí není dlouhodobě udržitelné a také ten stolní tenis je opravdu již za svojí životností, ikdyž zavřete obě oči nad jeho stavem, tak pro hru ho nelze použít.

Štefan Ž.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sme si našli a vybrali podľa predchádzajúcich hodnotení na Vašej web stránke. A sme hlboko presvedčení, že tieto kladné hodnotenia, boli a sú pravdivé.
Čo sa týka nášho pobytu, boli sme mimoriadne spokojní s vedúcim zariadenia a jeho prístupom, obsluhujúcim personálom a jeho ochotou, upratovačkou s jej prácou, pravidelným čistením vodných nádrží a ostatnými poskytovanými službami. A sme radi, že kemp ešte nie je objavený "tiež turistami". Prajeme celému osadenstvu kempu veľa zdaru v jeho práci, v tejto súťaži čo najviac kladných hodnotení a ďalšiu nálepku na okno prevádzky "KEMP ROKU 2016".

EQUIMEA

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký den všem, pobyt zde jsme si užili. Ceny, stravovani, soc. zařízení a vybavení kempu je pro nás dostačující. Ochotný a usměvavý personál vždy poradí a vyhoví přáním hostů.Tento kemp jsme si zvolili kvůli klidnému prostředí a hezkým chatkám. Sousedé v okolních chatách byly moc fajn. Ještě jednou děkujeme za hezký přístup k hostům a budeme se těšit na další návštěvu. S pozdravem Václav Mrhal.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp Jinak super kuchyně a pivko

Michal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp koupaní vpohode

Heinzel T.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné chatky,super koupání a sousedé.

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme čtyři rodiny s dětmi(už většími). Jezdíme spolu na dovolenou již několik let. Když se nám někde líbí vracíme se další rok znovu. Závěrem: Příští rok nashledanou!

LIDUŠ

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky čisté,upravené,okolní krajina hezká a klidná.Voda na koupání byla chladnější,akorát nás obtěžovali komáři.Za rok jedem znovu,protože se nám tam libilo.Mohu doporučit.















Marcela V.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu kraluje naprostý klid,pohoda, moc milý personál, který i období nárazové akce cyklistů zachoval usměv na tváři ;-) V kempu sportovní vyžití,koupání a mnoho pěkných výletů. Socialky sic starší,ale tepla voda zdarma i v umyvadlech, sprchy dostačující a hlavně...čisto!!!! ;-) kemp hodnotím jako matka starších dětí...pro ty malé chybí brodítko nebo nebylo momentálně v provozu a pro ty starší kiosek s oroseným otevřen déle jak do 22 hod. Ale tím byl právě tento kemp tak tichým ;-) a nakonec...výběr jídla..nějaká ta minutka a 1 až 2 hotovky. ALE ZATO JAKO OD MAMINKY ;-) ...kemp dělají kempem právě kuchaři,uklízečky a obsluhující personál,který to má u mě za jedna. :-) ...moc rádi vzpomínáme.

JV

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný levný kemp ,dobré jídlo, pití, určitě doporučuju zajet!! :)

Radek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově spokojen, zejména se vstřícným přístupem a restauračními službami.

Dališ

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp.Je to takové retro kterého jsem se zprvu bál,ale nakonec jsem byl nadšený natolik,že tento kemp nominuju i do ankety kemp roku 2016.

Renny

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisto, ochotný personál i pan majitel. Také krásná lokalita. Velmi doporučuji!

Jarda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pivo točí pomalu, ale jinak všechno v pohodě.

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, příjemný personál, velká pohoda.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
V. H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, velmi ochotný personál, opravdový klid. Velká spokojenost.

Helena H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, všude bylo čisto, chatka prostorná a velkou výhodou je zavedená voda v chatce a WC. Ve společném soc. zařízení je celý den teplá voda bez dalšího poplatku a čisto. Tento kemp ocení hlavně lidé, kteří hledají odpočinek a klid. Je tu možnost mnoha výletů do okolí, hrady, zámky atd. K dispozici je také přírodní koupaliště s čistou vodou. V restauraci chutné jídlo a pití a velmi milý a vstřícný personál.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na klidném místě, na dovolenou s dětmi super.Personál ochotný, krásné koupaliště.

Lachtan35

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost celé skupiny při cestě napříč Šumavou. Náhodné vybraný kemp,zůstali jsme o den déle,než jsme plánovali. Děkujeme

Rozmarin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice klidný a tichý kemp na odpočinek pro nenáročné, kdo chce komfort, ať si připlatí a každý má možnost si přečíst recenzi takřka na každý kemp, tolik odezva na recenzi p. Toma. Nám se zde líbilo a proč? Vstřícný a usměvavý personál, koupání v místě nebo na velmi pěkném koupališti v Prachaticích, které je jen pár km od kempu, dobré jídlo, v okolí je dost zajímavých památek i trocha adrenalinu. A to, že do kempu přijede parta puberťáků na tři noci trvající alkoholový mejdan, žádný majitel dopředu neodhadne.

Hradílková

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ačkoliv vybavení kempu není nejmodernější, přesto nic nechybí, je zde útulno, velmi vstřícný personál. Voda na koupání čistá, skvělá domácí kuchyně.

Vaculíkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni- skvělé spaní v úžasném klidu, vlídný personál, dobré jídlo i pivo, skvělá poloha na výlety, pobyt jsme prodlužovali a určitě zase přijedem-doporučujeme, díky

Tom

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chátrající kemp s malou návštěvností, ze kterého lze vyrážet na výlety. Dle obrázků jsme čekali více.

Autocamp Žíchovec reaguje:

Dobrý den. Bohužel nevím koho mám oslovit, protože TOM v knize hostů chybí..... Někdo možná namítne, že u kladných recenzí mi to také nevadí. Opak je pravdou. Celkově se domnívám, že pokud jsou recenze bez uvedení jména (je jedno jestli kladné nebo záporné), tak obojí dle mého názoru ztrácí na hodnotě. Dlouhodobě tento stav kritizuji a tento způsob se mi nelíbí. Za to však nemůže TOM. Nicméně při respektu názoru TOMA v rámci vyváženosti uvedu jenom pár skutečností. V době, kdy proběhla návštěva TOMA byl kemp plně obsazen, myslím tím chaty. Stanů je skutečně málo, ale to je dlouhodobá záležitost týkající se všech kempů a při rozloze kempu 3,5 ha může louka působit opuštěně..... Závěrem jenom k tomu chátrání, nejsem žádný příjemce dotací EU, ani Norských fondů a ani jiných dotací.... Za 12 let co kemp provozuji jsme z větších akcí udělali toto: výměna postelí v chatách, natření a oprava střech chat, dlažba na terasách v chatách, nové stoly a židle v chatách, lednice ve všech chatách, zavedení pitné vody do chat, rekonstrukce minigolfu (bohužel bude se muset opět opakovat), přípojky na karavany, osvětlení terasy, bezbariérový přístup na terasu, oprava schodů v bazénu atd. No a spoustu je toho před námi. Bohužel vše nejde udělat najednou a tak skutečně některé věci a zařízení již něco pamatují. Ale i tak se jedná o zařízení funkční a hlavně udržovaná v čistotě. Omlouvám se za rozsáhlejší reakci, ale i při respektu k názoru TOMA jsem cítil povinnost odpovědět.
Ing. Jaroslav Bárta, provozovatel kempu Žíchovec

vendys

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsem se synkem zavítal poprvé a určitě né naposled. Nemohl jsem si na nic ztěžovat. Velmi ochotný správce. Velmi milá obsluha,pivečko krásně vychlazené. A na tože že to není velký kemp tak velmi pestrý jídelníček. Sociální zařízení vždy čisté,teplá voda po celý den. A kdo se chce trošku zasportovat tak má možnost at už minigolf,pinčes,či nohejbal. A kdo má rád výlety. Tak si může vybrat hrady,zámky či procházky krásnou přírodou. Kdo jen trošku váhá? Mohu vřele doporučit.

Jan F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme vyznavači stanování,nehledáme žádný luxus.Kemp Žíchovec je příjemné překvapení,zejména obsluha je velmi příjemná a vstřícná.Jsme zde již podruhé a z předsevzetí vařit si sami zůstalo akorát vaření kafe a čaje,protože v restauraci se zahrádkou je vyběr vždy z několika jídel-nutno dodat chutných a čerstvých,pivo a limo dobře vychlazené.Kemp,ač odpovídá stáří,má sociální zařízení vždy čisté.Koupání pro nás výborné,zejména děti si ho užili.Hned u zahrádky dětský koutek,tedy výborný dohled na děti.Vždy jsme se s někým seznámili.Děti si našli kamarády hned první den a už nás až tak nepotřebovali(i minulý rok).Kemp vhodný pro výlety po okolních památkách anebo díky klidu pro relax.Lékárna,pošta,obchod je ve Strunkovicích nad Blanicí asi 1,5 až 2km daleko.Je zde klid a rádi se sem zase vrátíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Žíchovec, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Žíchovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Žíchovec.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist