Camp Srbsko - Hodnocení

Na Bříči,
SRBSKO 267 18 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Doporučené kempy v okolí

Velmi dobré 7.5 / 10

Prague camping Džbán je vzdálen 3 km od centra Prahy, s výhodným spojením s celým městem …

Úžasné 9.8 / 10

Areál rekreačního střediska Stará Živohošť se nachází v malebném prostředí Slapské…

Velmi dobré 7.9 / 10

Objevte ubytování v klidném kempu, obklopeném krásnou přírodou nedaleko Prahy. V našem…

Vodácký kemp na břehu Vltavy v těsné blízkosti slalomového kanálu, Zoologické zahrady, …

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp Srbsko

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 72
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Srbsko


Storno

Hodnocení návštěvníků

MaSa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v opravdu moc pěkné lokalitě a to byl důvod proč jsme sem jeli. Obsluha nebyla moc vstřícná.Spise jsme měli pocit,ze je obtezujeme. Ceny na místě jiné,než v aktualizovanem ceníku na internetu. Místní pivo dobre,ale za pražské ceny.Jinak kemp byl čistý,včetně socialek.

V. J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mensi kemp primo u Berounky. Pri nasem pobytu byla v kempu soukroma oslava s kapelou, na coz jsme byli obsluhou upozorneni. Vecer byl tedy hlucnejsi, ale nic tragickeho. Majitele mili a vstricni. Socialky ciste. Moc se nam tu libilo.

Saša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý a útulný čistý kemp s příjemnou obsluhou a skvělím pivovarem . Super lokalita pro výlety !!

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný a čistý kemp rodinného typu s příjemnou a usměvavou obsluhou :-) S přehledem zvládnou obsloužit zákazníky i při větším náporu.
Pro děti tu mají zmrzlinu a spoustu jiných dobrot, rodiče mohou ochutnat vynikající místní pivo které zde i vaří.
V okolí je spousta zajímavých míst, která stojí za to navštívit. Návštěvu mohu jen doporučit.

Karel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super čistý kemp !! I při plném kempu vše funguje jak mà. Všem doporučuji!!!

Petr

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již po druhé se vracíme do tohoto malého typu rodinného kempu mohu jen doporučit.

Hany M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.4. - 29.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V campu jsem byla dvakrát a musím říct, že pokaždé v pohodě. Personál příjemný, nikdy žádný problém. Podle mě jak se chováte k personálu, tak se chová on k vám.
V campu jsem byla přítomna, když tam byl pan Vilém V.. Ano byla tam partička kluků, nijak bezohlední nám ale nepřišli. V teepee hráli a zpívali, ale v osm hodin bylo již ticho.
Ono taky stačilo nestavit si stan hned vedle teepee, ale někam dál a bylo po problému :-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vilém V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 29.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na dobrém místě s možností vyrážet na hezké výlety, v blízkosti vlakového nádraží, cyklostezky, naučné stezky a horolezecké stěny. Vybavení kempu je standartní, ale nejsou zde žádné stromy, které by plochu odstínily.
Velký problém je bohužel personál, který působí velmi znuděně, po dotazu na noční klid nám bylo sděleno, že nastane až o půlnoci. Takže pokud budete mít smůlu jako my, budete muset tiše snášet bezohledné hlučné opilé návštěvníky hrající večer na buben a akordeon!!! Kemp je vhodný spíš pro skupiny, co se chtějí pouze opít a vybouřit. Pro rodiny s dětmi a milovníky klidu je nevhodný!!!

Vašek

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodový kemp..Obsluha neustále pracovala na čistotě v kempu.

Andrea K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Asi jediná věc, která se nám na tomto kempu líbila, je jeho poloha v údolíčku na břehu Berounky, kousek od nádraží. Projíždějící vlaky sice dělají hluk, ale není to nic, na co by si člověk po chvíli nezvykl.
Obsluha kempu nás přivítala s dost znuděným výrazem. Sociální zařízení bylo čisté, ovšem na celý kemp je 1 dámská sprcha, což si při plné obsazenosti moc nedokážu představit. Vzhledem k tomu, že sprcha je na žeton za 30 Kč, kemp na to, jak je (není) vybaven, ani není nijak levný. Kuchyňka tady není žádná.
Co nás ale začlo brzy štvát, bylo světlo na toaletách a v umývárně, které je na pohybové čidlo a zhasíná se snad po 5 vteřinách bez pohybu.
Pokud na tato místa zavítáme někdy příště, určitě zvolíme jiné ubytování.

Renáta S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po přečtení hodnocení jsme se do kempu těšily, ale po příjezdu nás radost přešla. Obsluha kempu nic moc, sociální zařízení byly docela v pohodě, kuchyňku kemp bohužel nemá a wifi, která měla údajně být v 80% kempu fungovala asi na jednom místě a to celkem bídně. Cenově mi kemp vzhledem k službám přijde docela drahý. Po nutnosti zakoupení žetonu do sprch za 30 Kč se dostaneme skoro na stejnou cenu jako v kempech, které jsou mnohem lépe vybaveny a poskytují mnohem lepší služby a zábavu. Bohužel jsme odsud odjížděly velmi zklamané.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pravē sedím v kempu a normálnē žádné hodnoceni nepìšu , ale co jsem vidēl za nervòzní arogantni chování k jednomu zamēstnanci kempu od jednoho šoféra co parkoval na parkovišti kempu a ani tam nezašel , Hroznéé!!! a tak musim dàt hodnocení. A zároveñ preju všem co nēco dēlají at se nenechaj znechutit takovíma lidma.

Květoslav

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme jiz po nekolikáté a vždy spokojeni. Majitelé vždy zapojeni do práce. Klobouk dolu!!

Pavel N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Původně jsem chtěl zůstat pouze dva dny. Nakonec jsem přijel až teď. Vůbec se mi nechtělo domů. Romantické místo, spousta super lidiček. Ceny lidové (většina kempů v okolí má ceny nastavené na Němce), vychlazené pivíčko a spousta možností procházek v nádherném prostředí. Mám to sice přez půl republiky, ale příští rok jedu zas na stejné místo ... minimálně kvůli té hezké paní provozní :o)))

Jan Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, vše září čistotou, dobrá kuchyně, usměvavá obsluha. Co chcete víc? :o)

Jana M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem vynikající!
V lepším kempu jsem ještě nebyla.
Rodinné prostředí a úžasná obsluha.
DOPORUČUJI!

godbluff

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný a pěkný kemp. Krásné okolí v oblasti karlštejnska. Ideální pro cyklisty a vodáky. Pěkně upravená plocha pro stany, možnost občerstvení přímo v kempu, nebo možnost zajít do 4 restaurací v okolí. Sociálky čisté a bez zápachu. Celkově působí místo velmi příjemně a udržovaně.

xxx

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 27.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál velice vstřícný a ochotný. Musím vyzdvihnout především stravování, kdy jsou ochotní připravit i dietní jídlo (bezlepková dieta)!

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný camp, luxusní snídaně a občerstvení hodné dnešní doby,
všude čisto a příjemný personál.
Můžete si půjčit kánoe, využít fotbalové hřiště. Ve všech našich přáních a potřebách nám bylo vyhověno. Můžeme jen doporučit!

Božská M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný malý kemp se vstřícným personálem. Ocenila bych pestřejší nabídku jídel v kempovém bufetu a jinou značku piva, ale v konečném dojmu je to jen malý a nepodstatný detail.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný malý kemp. Kladně hodnotím hlavně opravdu velmi vstřícný a příjemný personál a nabídku služeb. Zápory jsou, že v prostoru pro stany není žádný strom, takže v parných dnech je slunečník nutnost a že nelze postavit auto přímo vedle stanu (vzhledem k omezenému prostoru je to pochopitelné).
Celkově však kemp hodnotím velmi kladně, hlavně kvůli dobré poloze pro pěší i cyklistické výlety.

Pavel B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super camp. Nedá se nic vytknout. Doporučuji.

Alena

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná příroda, milí lidé, přijatelné ceny... co víc si přát :)

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a klidný kemp na příjemném místě u Berounky. Areál je pěkně upravený, je tam pár atrakcí pro děti. Mají nově zrekonstruované a neustále čisté WC i sprchy. Na WC stále doplňují papír, u umyvadel je tekuté mýdlo. Teplá voda ve sprše je na žeton za 30 Kč. Chybí ale možnost zamknout se na WC, není teplá voda na mytí nádobí, ani v umyvadlech. V kempu je restaurace, ceny jsou podobné nebo mírně vyšší než jinde v obci. Nabídka jídel by ale mohla být větší a u piva zajímavější. Mají tam výbornou zmrzlinu :-)

Lada

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po roce zase tady !!! A super... Všem doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Srbsko, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Srbsko. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Srbsko.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist