Masarykův tábor YMCA - Soběšín - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 3 recenzí (celkem 8)  

Otryby,
SOBĚŠÍN 285 06 | Mapa

Provozní období: 30.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Masarykův tábor YMCA - Soběšín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 8
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Masarykův tábor YMCA - Soběšín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pikulka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný personál, v kempu jsme si mohli nechat auta, zatímco jsme se plavili po Sázavě. V kempu se dalo najíst - v jídelně měli vždy jídlo navíc a dali nám na výběr (jak snídaně, tak obědy a večeře). Kemp byl čistý, upravený, všude rovná plocha na stanování, sprcha v rámci poplatku za kemp. Jen trefit do kempu bylo trošičku obtížnější :-)

Robiak

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Cisty, upraveny a priestranny kemp v nadhernom prostredi. Radost tam stravit aj viac noci. My sme tam boli len jednu noc s dvomi 5-rocnimi detmi a urcite sa tam vratime. V kempe su preliezky a maly bazenik pre deti na cvachtanie. Odporucam.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobre jidlo, prijemny personal, dobre vybaveni kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 20.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo s dobrými službami. Ale personál nic moc.
Když došel oblíbený druh piva Kácov ( kde pivovar je pár kilometrů od kempu) byl hrozný problém ho objednat nebo přivést. Hospoda se zavírala, když měli největší obrat ( 30 lidí panákovalo ) a pak poslední kapka!!
Srazili jsme si večer v jídelně 3 stoly k sobě, protože jsme byli větší parta a a zapomněli jsme je přestěhovat než jsme šli spát. Ráno nám nasolili 500kč pokutu.

Masarykův tábor YMCA - Soběšín reaguje:

Tato recenze nás mrzí, ale věříme, že většina studentů, kteří přijeli s eFDrive, UZEL 2015, Studentská unie ČVUT, byli spokojeni a ocenili, že jsme ve dvě hodiny ráno zavřeli bufet a oni se mohli vyspat. Ostatní dny bylo otevřeno ještě déle. O pokutě bych jako správce musel něco vědět. I když přiznávám, že pozůstatky chování výše zmíněné skupinky mám zdokumentované a stojí za to. Pivo nedošlo, stále byl k mání Staropramen.

Petra K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S přítelem a pejskama jsme navštívili tento kemp letos poprvé.Kemp se nachází hned u řeky Sázavy uprostřed lesů, takže krásné a klidné prostředí.S pejskama neměl pan správce žádný problém a ve všem nám skvěle vyhověl.Ubytování bylo v nových chatičkách s úplně novým vybavením.Kousek od kempu je vlaková zastávka, takže není problém výletů..V kempu jsoui hřiště pro různé sportovní využití.Moc se nám tu líbilo a určitě se vrátíme :)

Masarykův tábor YMCA - Soběšín reaguje:

Moc děkujeme za pochvalu. Pokračujeme ve zvelebování. Rádi Vás opět uvidíme.

Tadeáš Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívily jsme s přítelkyní tento kemp.Nachází se v hezkém prostředí v lese hned u Sázavy.O kemp je dobře staráno,všude čisto.Nové chatky vše úplně nové od postelí přes lednici po matrace :-D Ceny velice přijatelné oproti jiným kempům.Chatka asi za 120kč za osobu na noc.Měli jsme sebou dva pejsky v kempu žádný problém.Správný správce kempu.Ve všem co jsme chtěli nám vyhověl bez problému.Dokonce nosil i našim psům kabanos z udírny :-D Kolem kempu je velký les takže není problém s procházkami.Kemp má veškeré možnosti k sport.vyžití -fotbalové hřiště,tenisové,volejbalové a dvě mola na lodě :-)Za mě je to nejlepší kemp kam se rád zase vrátím.

Masarykův tábor YMCA - Soběšín reaguje:

Moc děkujeme za pochvalu. Pokračujeme ve zvelebování. Rádi Vás opět uvidíme. A naplníme udírnu.

jiri m.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pekne prostredi,jen skoda absence detskych atrakci.Radi se ale budeme vracet.Matejkovi.

Lada Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je super,ale pan správce,nebo co to je,je arogantní,protivný člověk.Zkazil nám pobyt jen on.Raději jsme jeli jinam.

Masarykův tábor YMCA - Soběšín reaguje:

Od sezóny 2014 má kemp nového správce a většinu personálu. Doufáme, že z následujících recenzí je patrné, k jakým změnám došlo. Za minulý personál velká omluva a budeme se těšit, až si nás přijedete zkontrolovat. Myslím, že jsme i spoustu věcí vylepšili - nové sprchy a WC (bezbariérové a krásné), letní kino, hudební produkce, stanové městečko, polní kuchyně, ...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Masarykův tábor YMCA - Soběšín, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Masarykův tábor YMCA - Soběšín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Masarykův tábor YMCA - Soběšín.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 7.3/10
Průměrné 4.7/10
Vynikající 9.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist