Ubytování na Seči -kemp Sečská přehrada - Hodnocení

6.0 / 10 Chvályhodné
podle 2 recenzí (celkem 10)  

Ústupky,
SEČ OKR. CHRUDIM 538 07 | Mapa

Provozní období: 12.6. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Ubytování na Seči -kemp Sečská přehrada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

60% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 10
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Ubytování na Seči -kemp Sečská přehrada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucie k.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál v určitých zařízení absolutne nepříjemný hlavně Teda v Burger mánie. Tam byla slečna kteří vypadala ze ji opravdu hodně rusime když si chceme objednat. Na dámských WC pouze dva zamykací záchody. Co chvalim jsou sprchy jsou na peníze ale můžete tam hodit od 5kc po 50 Kč a je to super. Smisene zboží my přijde docela chude navíc zaviraji v 19hod. Nebo občas i v 18hod. Bohužel chování některých zaměstnanců kempu sec bych radši ne hodnotila jelikož za Mé absolutní neochota myslím že my už se sem nepodivame nebo na přehradu jo ale urcite do jiného kempu.

Jan M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jediné co nám tu chybělo byl nějaký ten kiosek, bufet, či neco podobného, na recepci jsme si akorát mohli koupit nanuky a lahváče.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
deklarátor

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Normálně recenze na kempy nedávám protože to co je pro jednoho v kempu potřebné je pro jiného zbytečné ale zde musím udělat výjimku protože z něčím podobným jsem se v 78 navštívených kempech v ČR nesetkal. To, že písečná pláž končící návaznou, velkou loukou, patřïcí kempu, na kterou bezprostředě navazuje terasovité karavanové stání opatřené stojany s el. a vodou je poměrně standard. Ale, že na toaletách ( ne záchodech) jsou wc bloky v mísách, ručníky u umyvadel, tekuté mýdlo a el. průtokový ohřívač vody. Sprchy na desetikorunové žetony a u umyvadel také ručník. To vše v budově s normálním stropem takže mně nad hlavou nic netrousí prolítavající vlaštovky. Kuchyně ( ne kuchyňka) jako doma.Hodně podstatná je také cenová relace. Karavan plus auto 80 kč, osoba 50 kč, ubytovací poplatek 13 kč, el. dle spotřeby. V neposlední řadě je třeba vyzvednout profesionální recepční sl. Kašparovou.

deklarátor

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Normálně zde recenze na kempy nedávám protože to co je pro jednoho v kempu potřebné je pro jiného zbytečné ale zde musím udělat výjimku protože z něčím podobným jsem se v 78 navštívených kempech v ČR nesetkal. To, že písečná pláž končící návaznou, velkou loukou, patřïcí kempu, na kterou bezprostředně navazuje terasovité karavanové stání opatřené stojany s el. a vodou je poměrně standard. Ale, že na toaletách ( ne záchodech) jsou wc bloky v mísách, ručníky u umyvadel, tekuté mýdlo a el. průtokový ohřívač vody. Sprchy na desetikorunové žetony a u umyvadel také ručník. To vše v budově s normálním stropem takže mně nad hlavou nic netrousí prolétávající vlaštovky. Kuchyně ( ne kuchyňka) jako doma.Hodně podstatná je také cenová relace. Karavan plus auto 80 kč, osoba 50 kč, ubytovací poplatek 13 kč, el. dle spotřeby.Nakonec musím vyzdvihnout profesionální personál s recepční sl. Kašparovou

Jill

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů,které jsme navštívili.Je zde nejen krásné prostředí,zpevněné terasy pro karavany, nedaleko k vodě, ale i čisté sociálky vč.doplněného toaletního papíru,sprchy.Super jsou i prolézačky pro děti, které jsou volně přístupné i když ty už asi patří k hotelu Kapitán. Pozvolný vstup do vody,který zajisté ocení rodiny s malými dětmi. Půjčovna loděk a šlapadel. V kempu je klid a vládne zde pohoda. Dvě výhrady bych však měla (a netýká se to přímo kempu) 1) příjezdová cesta a všude samé jednosměrky a 2) absence restaurace i když stravování v hotelu by ji mohlo částečně nahradit.

Dalibor K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásné prostředí s hezkou pláží, naprostý klid a pohoda. Soc. zařízení bez výhrad, čisté, sprcha za 10kč žetón. Absenci restaurace lze nahradit asi 50m vzdálenou restaurací hotelu Kapitán. Byli jsme ve třech kempech na Seči a v poměru cena/výkon asi nejlepší kemp. Byli jsme velmi spokojeni.

Daniela K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp navštěvujeme pravidelně, protože se nachází na krásném místě, prostředí je čisté, kemp vždy perfektně udržovaný, uklizený a klidný. Přímo v areálu je pravidelně sekaná pláž - super i pro děti. Sprchy i toalety vždy čisté a vyvoněné a personál velice ochotný. Vždy se sem budeme rádi vracet!! :)

Šádková Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné, udržované prostředí s příjemnými lidmi, klid, pohoda, pro karavany pěkné zpevněné terásky, rádi se sem budeme vracet.

Tomáš A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový špatný dojem je způsoben tím, že členové yachtclubu to využívají hlavně pro svojí potřebu a ostatní jdou stranou. Při příjezdu byla moje chata obsazena členem. Následující den odjezd prodlužoval až do věčera no prostě borec. Zjistil jsem, že každý do toho dal nějaké prachy a tak se chovají všichni jako by jim to tam patřilo, ale asi nevidí, že turisti jim to splácí. Tak tam nejezděte a nechte je ať si to uživájí sami ale za své prachy. A to nejhorší je, že po nich zůstal neskutečný bordel!!!! Který by cizí vyznavači kempování by nikdy neudělali.

Václav L.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí kam s vracím minimálně 2X do roka

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Ubytování na Seči -kemp Sečská přehrada, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Ubytování na Seči -kemp Sečská přehrada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Ubytování na Seči -kemp Sečská přehrada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist