Camping Rožnov - Hodnocení

8.1 / 10 Velmi dobré
podle 15 recenzí (celkem 55)  

Radhošťská 940,
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM 756 61 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camping Rožnov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

81% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 55
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Rožnov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Marketa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nově zrekonstruovaný kemp. Ideální pro rodiny s dětmi. Bazén,dětské hřiště i restaurace přímo v areálu. V okolí mnoho dalších aktivit. Doporučuji na 100%.

MS

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný pobyt v krásném prostředí Valašska. Je vidět že se majitelé snaží a investují do obnovy a modernizace kempu.

Petra J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.11. - 18.11.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V létě jsme v kempu strávili víkend s rodinou ve stanu. Kemp je prostorný, velmi dobře udržovaný,v krásném místě s výhledem na hory. Je perfektně dostupný přímo z hlavní cesty na Žilinu. Parádní je, že člověk nemusí s sebou tahat spoustu jídla. Snídaně se dá koupit v místním obchůdku,na oběd či večeři se dá zajít do pěkné restaurace přímo v areálu. Kdo si rád užije klid a kafíčko, je tu moc hezká kavárna. Mile nás překvapil současný vzhled kempu. Byli jsme zde zastaveni před 5 lety a tenkrát se člověk jakoby vrátil v čase. Je vidět, že majitelům záleží na spokojenosti hostů a je to vidět i na chování personálu. Levnější chatky jsou opravené, potěšily nás luxusní nové sociálky a nádherné bungalovy v horní oddělené části kempu. Původně jsme chtěli víc jezdit po okolí, ale nakonec jsme našli hodně vyžití i v areálu samotném. Děti sportovaly, plavaly, chodily krmit zvířátka do mini-zoo, které tady mají. Rožnov a okolí má pořád co nabídnout po celý rok, tak jsme se i my rozhodli strávit ze zvědavosti na podzim pár dní v bungalovu DELUXE. Můžeme jen potvrdit, že si své jméno opravdu zaslouží. Moderní, pohodlné, útulné, vždy perfektně čisté a cenově pro celou rodinu velmi příznivé. Na Velikonoce už jsme si pro jistotu zarezervovali pobyt. Pokud známí hledají ubytování v Rožnově p.R., vždy doporučujeme tento kemp.

Radek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.3.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v campu s kamarády s autokaravany ( celkem 3 rodiny) a můžu říct, že opravdu velké překvapení, neboť jsme zde byli asi před 6 lety a to už byla konečná. Je vidět, že za poslední dobu camp prošel celkovou rekonstrukcí, opravený bazén, spoustu zábavy pro děti, nové apartmány, krásné sprchy a toalety, vše super čisté. Líbily se mi grilovací místa s krby, velké ohniště kde se nás večer sešlo spoustu při opékání špekáčků. Potkali jsme se tam s mladým párem, který bydlel v lesním domku a ti byli také spokojení. Vypadá to hodně originálně, celkem hodně cestujeme a to jsme zatím neviděli.
Pro děti tam půjčují elektrické motorečky, takže děti byly maximálně spokojené. Spousta zábavy kolem, hezká cyklostezka ikdyž občas více lidí, ale super. Využili jsme půjčovnu koloběžek ,takže jsme přijeli z Pusteven přímo až do campu. Můžu tedy doporučit a přeju jim hodně spokojených zákazníků. My se určitě znovu vrátíme.

Zdenek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.2. - 9.2.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde na doporučení od našich kamarádů, kteří zde byli v létě ( byli maximálně spokojení, letos už mají znovu zarezervováno) s přáteli ubytování v apartmánech a nevěřili jsme vlastním očím. Krásné, kompletně vybavené apartmány, do detailu promyšlené. Čistota, že takovou jsme ani v 5* hotelu neměli a to už jsme toho procestovali. Bylo nás celkem 12 a opravdu chvála ode všech. Už řešíme rezervaci na léto.

Knopajz

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Plusy:
- příjemné, čistě a upravené prostředí
- příjemný a ochotný personál
- hezká, prostorná místa pro karavany v klidném prostředí
- pro "karavanáře" vlastní sociální zařízení; teplá voda tekla stále
- půjčovna různých jezdítek pro děti všech věkových kategorií
- krásný a čistý bazén
- několik dětských hřišť
- obchůdek a restaurace přímo v kempu
- minizoo s prasátky Hugo a Bossem :-)

Mínusy:
- žádné jsme nezaznamenali

Miroslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Právě jsme se vrátili z tohoto kempu a já nevěřím svým očím. Tak nízké hodnocení si rozhodně nezaslouží. Byli jsme s karavanem a za nás maximální spokojenost. Ceny mírně vyšší, ale v ceně je přístup do bazénu, který jsme za tři dny bohatě využili. Dostatek místa pro karavany, sociálky a sprchy čisté, teplá voda ve sprchách zdarma. V areálu rozmístěné veřejné grily a ohniště se zásobou dřeva. Minizoo: prasátka, ovečky a kozlík, který se volně pohybuje kolem karavanů a nechá se pohladit a nakrmit. Pokud si stanaři stěžují na kuchyňku a frontu na varnou konvici, to nemohu posoudit, ale co jim brání vzít si svoji konvici do auta a připlatit si za elektriku? Máme objetou celou republiku i zahraničí a tento kemp si dáváme do oblíbených a rozhodně se sem vrátíme.

Petra V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jme stanovali,místa pro stany jsou rovné,každý si určitě vybere.Bazén čistý voda cca 26°C.Co se týče personálu tak na recepci O.K.! v baru O.K. ale v restauraci by se mohli chovat k hostům přívětivěji ,jako by tam byli za trest!kromě kuchaře a jednoho ml.číšníka!ti O.K.!Sociálky čisté po celý den -VZORNÉ !!Mohli by se častěji vyvážet odpadky, popelnice byli přeplněné a odpadky se dost dlouhou dobu válely po zemi,než je někdo uklidil do pe pytlů /u wc/!Kuchyňka by si zasloužila celkovou rekonstrukci !!A ten zvonek u dětských prolézaček naproti restaurace- odstranit,nebo vyměnit za méně hlučný !!! téměř celodenní zvonění ,které se rozléhá daleko po kempu!Jakmile bude provedena rekonstrukce kuchyňky velice rádi se vrátíme !!

Lukas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu po několikáté, pro stanaře je tu draho a kuchyňka no katastrofa, když ráno na vodu na kafe stojí 10 lidí na jednu konvicí a teplá voda teče ve středu a v listopadu.
Záchody čisté, ale v době naší návštěvy 2 ucpané.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli se stanem. Kladně hodnotím nově zrekonstruované sociálky, bazén přímo v kempu, pro stany rovnou travnatou plochu, kromě restaurace i prodejnu základních potravin a kuchyňku s konvicí, mikrovlnkou a s vařiči. Pro menší děti dvě dětská hřiště, zookoutek, v kempu jsou trampolíny a půjčovna různých šlapadel. Ke zlepšení bych doporučil hodně opotřebovanou kuchyňku ( sousední herna pro děti také neláká ke hraní), kapacita nových sociálek je podle mne nedostatečná (druhé sociálky u karavanů jsou zamčené), bazén s hloubkou 150cm se nehodí pro malé děti. Překvapila mě vyšší cena za ubytování.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili se stanem a byli jsme pozitivně překvapeni. Kladně hodnotíme hlavně nové a čistě udržované sociální zařízení a příjemné ochlazení u bazénu. Výborná poloha kempu pro turisty i cyklisty. Jen kuchyňka by si zasloužila modernizaci.

Vlasta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel spíše zklamání.Úroveň ubytování neodpovídá ceně, zdálo se nám předražené za starý nábytek, plesnivou polorozbitou ledničku,odpadky pod postelí po předchozích hostech. Překvapením bylo placení sprch a parkovné k chatičkám a budově. Poměrně hlučno, hlasitá hudba v restauraci. Hodnotím ovšem vcelku kladně nabízené služby :bazén,vyžití pro děti, kiosek s pečivem po ránu.

Katka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp :) každý rok něco nového...letos nové sociální zařízení nově sprchy na žetony,ale za minimum :) nové využití pro děti prulizky atd.. bazen krásně čistý a hlavně příjemná teplota vody jako každý rok :) akorát chybí nějaké využití pro dospělé,když je škaredé počasí..kdysi býval stolní tenis letos jen fotbálek u restaurace.. příjemná osbluha v restauraci :) příjemná paní na recepci :)už se těšíme na příští rok :)

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší kemp
Všechno zavřené včetně.hriste pro děti.zelena voda a odpadky v bazénu.minizoo tráva a hlína bez zvířat.obsluha nekomunikativní neohlášené hudební akce do rána bez varování.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme mimo sezónu se stanem a velice spokojeni, určitě přijedeme znovu. Služby nemohu hodnotit, protože mimo sezónu v téměř prázdném kempu ještě bylo vše zavřeno, ale zato jsme si mohli vybrat nejhezčí místa na konci kempu, vychutnat prostor, klid a pohodu, prostě paráda. Okolní cíle kolmem nebo pěšky výborné i s dětmi.Vedle kempu dětský park, restaurace, cyklostezka podél bečvy....

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
smoula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vrátil jsem se zde po více jak 25 letech z nostalgie.Věděl jsem ,že to není tady úplně ok.Přijeli jsme s karavanem na konci května,všude klid,tráva pokosená a čisto.Restaurace,obchod a trampolíny mimo provoz,ale s tím jsme počítali. Je vidět,že se to pomalu začíná zlepšovat.Cena vyšší,než jinde.Dobré místo pro výlety,pěší i kola.Určitě mimo sezonu přijedeme znova.

Vít G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož byli v týdnu státní svátky, tak zde bylo přeplněno, ale personál byl velmi vstřícný. Mohlo by tu být lepší dětské hřiště pro malé děti. Chybí tu malý bazének nebo brouzdaliště pro malé děti. Velmi dobré bylo mini zoo s prasátky, ovečky a kozou.
Celkově tento camp doporučuji.
Rádi jsem zase pojedeme.

Irena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Žádná změna ve kterou jsme doufali nepřišla.Snad jen k horšímu,nemile nás překvapilo,že je potřeba už tak prázdnou stanovou louku opustit do 12.00hod.Proč když je naprosto prázdná?Předražený kemp.

Camping Rožnov reaguje:

V minulém roce prošly rekonstrukcí téměř všechny chatky, také jsme dokončili výstavbu nových apartmánů. Následovat bude rekonstrukce sociálních zařízení.Jelikož jste však bydleli ve stanu a rezervaci jste si dokonce prodloužili, předpokládám, že jste byli spokojeni. Opustit stanovou plochu do 12 hodin je nutné pro to, že nově přijíždějící hosté si také chtějí vybrat místo například pod stromem kde právě stojí váš stan a vy odjíždíte. Nicméně v areálu kempu i na bazénu můžete zůstat zdarma až do večera.

Ivana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde už třetí rok po sobě a stále je co dělat a kam jít třeba na výlet. Ochotný personál. Jen sprchy trochu stísněné a bez dostatečných odkládacích míst.

Příborská

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v bungalovu de luxe. Nádherné.

Aneta S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená se nám velice líbila. Bydleli jsme v Hobit home - dokonalé pohodlí, krásné vybavení a soukromí. Na recepci velice ochotné a přátelské holky. Bazén perfektní (bylo horké počasí), příjemně zchladil. Jídlo v restauraci vždy chutné, pokaždé bylo něco jiného. Ceny přijatelné. V kempu bylo vždy čisto a večer ticho. Jediné negativum bylo sociální zařízení. Záchody vždy čisté, ale prostor je velice malý. Voda ve sprchách pokaždé studená, zkoušeli jsme různé hodiny, ale vždy stejné. Poslední dny byla dokonce ledová.

Pavel M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky pěkné,opravené včetně postelí.Bohužel se musím přidat k těm,co si stěžují na soc.zařízení.Nej.byla ta ledová voda ve sprchách.Po celodenním výletu jsme se vrátily upocení,a natěšení do sprchy,a ten šok z ledové vody.A to každý den,podle toho co tady čtu,zřejmě se s tím nehodlá nic dělat,a nějaké stížnosti nikoho zřejmě nezajímají.My jsme byli na konci července,co tu čtu,lidi si stěžují od začátku července,a žádná změna.

Andrejka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prekrasna priroda,maly vyber jidel v restauraci ,bazen nevhodny pro mensi deti

Lukáš E.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Předražené kemp karet svým vybavením zaspal v minulém století. Doporučuji radejinprejet do kempu ve Frenštátu pod Radhoštěm

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, žádný host s takovým to jménem u nás nebyl ubytován, o to více nás recenze mrzí. Nemohu posoudit v které chatce jste byl ubytován. Větší polovina chatek již prošla v tomto roce rekonstrukcí a dokonce máme 6 zbrusu nových apartmánů DELUXE s kompletním vybavením. Pokud jste chtěl však ušetřit a vybral si chatku levnější, je vybavení v těchto chatkách starší.

Marcela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme spokojeni, jezdíme tady každý rok, drašží typ kempu, trochu nás překvapilo, že jsme měli odjet do 12.00 daný den, při příjezdu toto nikdo neřešil, chtěli naúčtovat další noc,

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Rožnov, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Rožnov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Rožnov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist