Camping Rožnov - Hodnocení

Radhošťská 940,
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM 756 61 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camping Rožnov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 23
Celkem hodnocení 65
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Rožnov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Blanka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni v apartmanech de Luxe a naprosto to tomu odpovídalo, veliká spokojenost. Bazen super. Okoli nádherné. Moc se nám tam líbilo. Určitě by jsme tento kepm navštivili znovu.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na nás zanechal velice dobrý dojem.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Jindřich N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp vše ok doporučuji.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Adamčíková D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super, naprostá spokojenost.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

-stan na stanu, že cestou na wc člověk musel přeskakovat jednu šňůrku za druhou
-povyk a hlasitá zábava do pozdních hodin
-ráno a večer přeplněné toalety a fronty na umyvadla
-jedny sprchy na žetony, druhé za "obecný" příplatek volně, ale jen s vlažnou vodou
-prodejna otevřená pouze 7-11, přičemž po půl osmé už jen pár druhů koláčků, po osmé v podstatě jen rohlík a housky
-žádné místo na nabití telefonu, aniž by u něj člověk musel celou dobu být
-po pár teplých dnech voda v bazénu horší
-předražené atrakce pro děti, dražší jak na pouti

Z kempu čiší snaha narejžovat na čemkoliv možném. Smysl má pro rodinu ve stanu-garsoniéře, která chce v kempu trávit (větší) část dne. Jen na přespání zbytečně drahé a nekomfortní.

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, šňůrky od stanu je opravdu lepší přeskočit než o ně zakopnout. Povyk a hlasitá zábava do pozdních hodin u nás opravdu není, noční klid máme od 22 hodiny, na noční klid dohlíží noční služba, každý host je při příjezdu upozorněn letáčkem, který o této skutečnosti informuje. Nově rekonstruované sprchy jsou na žetony což je dnes již standardem ve všech lepších kempech (šetří to spousty vody která je dnes vzácností), druhé nejsou za žádný obecný příplatek ale slouží pro karavanisty. Obchůdek je otevřen od 7 do 11 (a to je jediná pravda kterou jste zde napsal). K dispozici je pečivo, koláče, salámy, sýry apod., otevírací doba je dostačující vzhledem k tomu, že snídaně je možné si zakoupit i v restauraci. Telefon si lze nechat nabít na recepci, další místa jsou u posezení u recepce kde jsou volně přístupné zásuvky. Voda v bazénu není a nikdy nebyla ani po vedrech v minulých letech horší! Veškerá dětská hřiště i minizoo jsou pro děti zdarma, za poplatek je vypůjčení šlapacích autíček (60 Kč / půl hodiny) a elektrických motorek a čtyřkolek 100Kč / 10minut.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rezervace proběhla v pořádku.
Pěkné prostředí v noci byl klid.
Můžu vytknout studenou vodu na sprchování a kuchyňka v katastrofalnim stavu. Voda v bazénu čistá.

V případě špatného počasí postrádám na chatkách H. anténní přípojku, za tu cenu to snad není nemožné!
Děkuji

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, kuchyňka je po rekonstrukci a každý den probíhá 2 x úklid, bohužel chování některých hostů je slušně řečeno otřesné, nicméně 2 x denně v kuchyňkách probíhá celkový úklid. Anténní přípojka na chatičkách vzhledem k poplatkům OSA a dalších je při tomto počtu skutečně nemožná.

Martina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se vrátili po dvou letech a je tam vidět obrovský posun vpřed . Nové sociálky , kuchyňka , krby s lavičkama po celém kempu , vše natřené a opravené . Jediné minus jsou vyšší ceny , přesto se rádi vrátíme.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Ondřej

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi spokojen. Areál čistý a udržovaný.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Kateřina H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok jsme se do tohoto kempu vrátili a opět jsme byli mile překvapeni, že všichni udělali kus práce, která je vidět na každém kroku. Místa pro stany bezvadné, chatky čisté, uklizené, povlečení nové a voňavé. Chatičky se průběžně opravují, natírají a rekonstruují. Jde vidět snaha a musíme uznat, že pobyt v tomto kempu pro nás byl opět více, než příjemný. Vřele doporučujeme nejen jednotlivcům, ale také párům a rodinám s dětmi. Hendrychovi

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Kateřina H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok jsme se do tohoto kempu vrátili a opět jsme byli mile překvapeni, že všichni udělali kus práce, která je vidět na každém kroku. Místa pro stany bezvadné, chatky čisté, uklizené, povlečení nové a voňavé. Chatičky se průběžně opravují, natírají a rekonstruují. Jde vidět snaha a musíme uznat, že pobyt v tomto kempu pro nás byl opět více, než příjemný. Vřele doporučujeme nejen jednotlivcům, ale také párům a rodinám s dětmi. Hendrychovi

Marketa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nově zrekonstruovaný kemp. Ideální pro rodiny s dětmi. Bazén,dětské hřiště i restaurace přímo v areálu. V okolí mnoho dalších aktivit. Doporučuji na 100%.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

MS

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný pobyt v krásném prostředí Valašska. Je vidět že se majitelé snaží a investují do obnovy a modernizace kempu.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Petra J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.11. - 18.11.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V létě jsme v kempu strávili víkend s rodinou ve stanu. Kemp je prostorný, velmi dobře udržovaný,v krásném místě s výhledem na hory. Je perfektně dostupný přímo z hlavní cesty na Žilinu. Parádní je, že člověk nemusí s sebou tahat spoustu jídla. Snídaně se dá koupit v místním obchůdku,na oběd či večeři se dá zajít do pěkné restaurace přímo v areálu. Kdo si rád užije klid a kafíčko, je tu moc hezká kavárna. Mile nás překvapil současný vzhled kempu. Byli jsme zde zastaveni před 5 lety a tenkrát se člověk jakoby vrátil v čase. Je vidět, že majitelům záleží na spokojenosti hostů a je to vidět i na chování personálu. Levnější chatky jsou opravené, potěšily nás luxusní nové sociálky a nádherné bungalovy v horní oddělené části kempu. Původně jsme chtěli víc jezdit po okolí, ale nakonec jsme našli hodně vyžití i v areálu samotném. Děti sportovaly, plavaly, chodily krmit zvířátka do mini-zoo, které tady mají. Rožnov a okolí má pořád co nabídnout po celý rok, tak jsme se i my rozhodli strávit ze zvědavosti na podzim pár dní v bungalovu DELUXE. Můžeme jen potvrdit, že si své jméno opravdu zaslouží. Moderní, pohodlné, útulné, vždy perfektně čisté a cenově pro celou rodinu velmi příznivé. Na Velikonoce už jsme si pro jistotu zarezervovali pobyt. Pokud známí hledají ubytování v Rožnově p.R., vždy doporučujeme tento kemp.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Radek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.3.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v campu s kamarády s autokaravany ( celkem 3 rodiny) a můžu říct, že opravdu velké překvapení, neboť jsme zde byli asi před 6 lety a to už byla konečná. Je vidět, že za poslední dobu camp prošel celkovou rekonstrukcí, opravený bazén, spoustu zábavy pro děti, nové apartmány, krásné sprchy a toalety, vše super čisté. Líbily se mi grilovací místa s krby, velké ohniště kde se nás večer sešlo spoustu při opékání špekáčků. Potkali jsme se tam s mladým párem, který bydlel v lesním domku a ti byli také spokojení. Vypadá to hodně originálně, celkem hodně cestujeme a to jsme zatím neviděli.
Pro děti tam půjčují elektrické motorečky, takže děti byly maximálně spokojené. Spousta zábavy kolem, hezká cyklostezka ikdyž občas více lidí, ale super. Využili jsme půjčovnu koloběžek ,takže jsme přijeli z Pusteven přímo až do campu. Můžu tedy doporučit a přeju jim hodně spokojených zákazníků. My se určitě znovu vrátíme.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Zdenek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.2. - 9.2.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde na doporučení od našich kamarádů, kteří zde byli v létě ( byli maximálně spokojení, letos už mají znovu zarezervováno) s přáteli ubytování v apartmánech a nevěřili jsme vlastním očím. Krásné, kompletně vybavené apartmány, do detailu promyšlené. Čistota, že takovou jsme ani v 5* hotelu neměli a to už jsme toho procestovali. Bylo nás celkem 12 a opravdu chvála ode všech. Už řešíme rezervaci na léto.

Camping Rožnov reaguje:

Děkujeme ;-)

Knopajz

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Plusy:
- příjemné, čistě a upravené prostředí
- příjemný a ochotný personál
- hezká, prostorná místa pro karavany v klidném prostředí
- pro "karavanáře" vlastní sociální zařízení; teplá voda tekla stále
- půjčovna různých jezdítek pro děti všech věkových kategorií
- krásný a čistý bazén
- několik dětských hřišť
- obchůdek a restaurace přímo v kempu
- minizoo s prasátky Hugo a Bossem :-)

Mínusy:
- žádné jsme nezaznamenali

Miroslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Právě jsme se vrátili z tohoto kempu a já nevěřím svým očím. Tak nízké hodnocení si rozhodně nezaslouží. Byli jsme s karavanem a za nás maximální spokojenost. Ceny mírně vyšší, ale v ceně je přístup do bazénu, který jsme za tři dny bohatě využili. Dostatek místa pro karavany, sociálky a sprchy čisté, teplá voda ve sprchách zdarma. V areálu rozmístěné veřejné grily a ohniště se zásobou dřeva. Minizoo: prasátka, ovečky a kozlík, který se volně pohybuje kolem karavanů a nechá se pohladit a nakrmit. Pokud si stanaři stěžují na kuchyňku a frontu na varnou konvici, to nemohu posoudit, ale co jim brání vzít si svoji konvici do auta a připlatit si za elektriku? Máme objetou celou republiku i zahraničí a tento kemp si dáváme do oblíbených a rozhodně se sem vrátíme.

Petra V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jme stanovali,místa pro stany jsou rovné,každý si určitě vybere.Bazén čistý voda cca 26°C.Co se týče personálu tak na recepci O.K.! v baru O.K. ale v restauraci by se mohli chovat k hostům přívětivěji ,jako by tam byli za trest!kromě kuchaře a jednoho ml.číšníka!ti O.K.!Sociálky čisté po celý den -VZORNÉ !!Mohli by se častěji vyvážet odpadky, popelnice byli přeplněné a odpadky se dost dlouhou dobu válely po zemi,než je někdo uklidil do pe pytlů /u wc/!Kuchyňka by si zasloužila celkovou rekonstrukci !!A ten zvonek u dětských prolézaček naproti restaurace- odstranit,nebo vyměnit za méně hlučný !!! téměř celodenní zvonění ,které se rozléhá daleko po kempu!Jakmile bude provedena rekonstrukce kuchyňky velice rádi se vrátíme !!

Lukas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu po několikáté, pro stanaře je tu draho a kuchyňka no katastrofa, když ráno na vodu na kafe stojí 10 lidí na jednu konvicí a teplá voda teče ve středu a v listopadu.
Záchody čisté, ale v době naší návštěvy 2 ucpané.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli se stanem. Kladně hodnotím nově zrekonstruované sociálky, bazén přímo v kempu, pro stany rovnou travnatou plochu, kromě restaurace i prodejnu základních potravin a kuchyňku s konvicí, mikrovlnkou a s vařiči. Pro menší děti dvě dětská hřiště, zookoutek, v kempu jsou trampolíny a půjčovna různých šlapadel. Ke zlepšení bych doporučil hodně opotřebovanou kuchyňku ( sousední herna pro děti také neláká ke hraní), kapacita nových sociálek je podle mne nedostatečná (druhé sociálky u karavanů jsou zamčené), bazén s hloubkou 150cm se nehodí pro malé děti. Překvapila mě vyšší cena za ubytování.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili se stanem a byli jsme pozitivně překvapeni. Kladně hodnotíme hlavně nové a čistě udržované sociální zařízení a příjemné ochlazení u bazénu. Výborná poloha kempu pro turisty i cyklisty. Jen kuchyňka by si zasloužila modernizaci.

Vlasta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel spíše zklamání.Úroveň ubytování neodpovídá ceně, zdálo se nám předražené za starý nábytek, plesnivou polorozbitou ledničku,odpadky pod postelí po předchozích hostech. Překvapením bylo placení sprch a parkovné k chatičkám a budově. Poměrně hlučno, hlasitá hudba v restauraci. Hodnotím ovšem vcelku kladně nabízené služby :bazén,vyžití pro děti, kiosek s pečivem po ránu.

Katka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp :) každý rok něco nového...letos nové sociální zařízení nově sprchy na žetony,ale za minimum :) nové využití pro děti prulizky atd.. bazen krásně čistý a hlavně příjemná teplota vody jako každý rok :) akorát chybí nějaké využití pro dospělé,když je škaredé počasí..kdysi býval stolní tenis letos jen fotbálek u restaurace.. příjemná osbluha v restauraci :) příjemná paní na recepci :)už se těšíme na příští rok :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší kemp
Všechno zavřené včetně.hriste pro děti.zelena voda a odpadky v bazénu.minizoo tráva a hlína bez zvířat.obsluha nekomunikativní neohlášené hudební akce do rána bez varování.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme mimo sezónu se stanem a velice spokojeni, určitě přijedeme znovu. Služby nemohu hodnotit, protože mimo sezónu v téměř prázdném kempu ještě bylo vše zavřeno, ale zato jsme si mohli vybrat nejhezčí místa na konci kempu, vychutnat prostor, klid a pohodu, prostě paráda. Okolní cíle kolmem nebo pěšky výborné i s dětmi.Vedle kempu dětský park, restaurace, cyklostezka podél bečvy....

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Rožnov, který hodnotilo 23 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Rožnov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Rožnov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist