Camping Rožnov - Hodnocení

6.2 / 10 Chvályhodné
podle 23 recenzí (celkem 48)  

Radhošťská 940,
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM 756 61 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 9.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Rožnov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

62% Hodnocení 23
Celkem hodnocení 48
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Rožnov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jme stanovali,místa pro stany jsou rovné,každý si určitě vybere.Bazén čistý voda cca 26°C.Co se týče personálu tak na recepci O.K.! v baru O.K. ale v restauraci by se mohli chovat k hostům přívětivěji ,jako by tam byli za trest!kromě kuchaře a jednoho ml.číšníka!ti O.K.!Sociálky čisté po celý den -VZORNÉ !!Mohli by se častěji vyvážet odpadky, popelnice byli přeplněné a odpadky se dost dlouhou dobu válely po zemi,než je někdo uklidil do pe pytlů /u wc/!Kuchyňka by si zasloužila celkovou rekonstrukci !!A ten zvonek u dětských prolézaček naproti restaurace- odstranit,nebo vyměnit za méně hlučný !!! téměř celodenní zvonění ,které se rozléhá daleko po kempu!Jakmile bude provedena rekonstrukce kuchyňky velice rádi se vrátíme !!

Lukas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu po několikáté, pro stanaře je tu draho a kuchyňka no katastrofa, když ráno na vodu na kafe stojí 10 lidí na jednu konvicí a teplá voda teče ve středu a v listopadu.
Záchody čisté, ale v době naší návštěvy 2 ucpané.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli se stanem. Kladně hodnotím nově zrekonstruované sociálky, bazén přímo v kempu, pro stany rovnou travnatou plochu, kromě restaurace i prodejnu základních potravin a kuchyňku s konvicí, mikrovlnkou a s vařiči. Pro menší děti dvě dětská hřiště, zookoutek, v kempu jsou trampolíny a půjčovna různých šlapadel. Ke zlepšení bych doporučil hodně opotřebovanou kuchyňku ( sousední herna pro děti také neláká ke hraní), kapacita nových sociálek je podle mne nedostatečná (druhé sociálky u karavanů jsou zamčené), bazén s hloubkou 150cm se nehodí pro malé děti. Překvapila mě vyšší cena za ubytování.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili se stanem a byli jsme pozitivně překvapeni. Kladně hodnotíme hlavně nové a čistě udržované sociální zařízení a příjemné ochlazení u bazénu. Výborná poloha kempu pro turisty i cyklisty. Jen kuchyňka by si zasloužila modernizaci.

Vlasta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel spíše zklamání.Úroveň ubytování neodpovídá ceně, zdálo se nám předražené za starý nábytek, plesnivou polorozbitou ledničku,odpadky pod postelí po předchozích hostech. Překvapením bylo placení sprch a parkovné k chatičkám a budově. Poměrně hlučno, hlasitá hudba v restauraci. Hodnotím ovšem vcelku kladně nabízené služby :bazén,vyžití pro děti, kiosek s pečivem po ránu.

Katka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp :) každý rok něco nového...letos nové sociální zařízení nově sprchy na žetony,ale za minimum :) nové využití pro děti prulizky atd.. bazen krásně čistý a hlavně příjemná teplota vody jako každý rok :) akorát chybí nějaké využití pro dospělé,když je škaredé počasí..kdysi býval stolní tenis letos jen fotbálek u restaurace.. příjemná osbluha v restauraci :) příjemná paní na recepci :)už se těšíme na příští rok :)

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší kemp
Všechno zavřené včetně.hriste pro děti.zelena voda a odpadky v bazénu.minizoo tráva a hlína bez zvířat.obsluha nekomunikativní neohlášené hudební akce do rána bez varování.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme mimo sezónu se stanem a velice spokojeni, určitě přijedeme znovu. Služby nemohu hodnotit, protože mimo sezónu v téměř prázdném kempu ještě bylo vše zavřeno, ale zato jsme si mohli vybrat nejhezčí místa na konci kempu, vychutnat prostor, klid a pohodu, prostě paráda. Okolní cíle kolmem nebo pěšky výborné i s dětmi.Vedle kempu dětský park, restaurace, cyklostezka podél bečvy....

smoula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vrátil jsem se zde po více jak 25 letech z nostalgie.Věděl jsem ,že to není tady úplně ok.Přijeli jsme s karavanem na konci května,všude klid,tráva pokosená a čisto.Restaurace,obchod a trampolíny mimo provoz,ale s tím jsme počítali. Je vidět,že se to pomalu začíná zlepšovat.Cena vyšší,než jinde.Dobré místo pro výlety,pěší i kola.Určitě mimo sezonu přijedeme znova.

Vít G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož byli v týdnu státní svátky, tak zde bylo přeplněno, ale personál byl velmi vstřícný. Mohlo by tu být lepší dětské hřiště pro malé děti. Chybí tu malý bazének nebo brouzdaliště pro malé děti. Velmi dobré bylo mini zoo s prasátky, ovečky a kozou.
Celkově tento camp doporučuji.
Rádi jsem zase pojedeme.

Irena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Žádná změna ve kterou jsme doufali nepřišla.Snad jen k horšímu,nemile nás překvapilo,že je potřeba už tak prázdnou stanovou louku opustit do 12.00hod.Proč když je naprosto prázdná?Předražený kemp.

Camping Rožnov reaguje:

V minulém roce prošly rekonstrukcí téměř všechny chatky, také jsme dokončili výstavbu nových apartmánů. Následovat bude rekonstrukce sociálních zařízení.Jelikož jste však bydleli ve stanu a rezervaci jste si dokonce prodloužili, předpokládám, že jste byli spokojeni. Opustit stanovou plochu do 12 hodin je nutné pro to, že nově přijíždějící hosté si také chtějí vybrat místo například pod stromem kde právě stojí váš stan a vy odjíždíte. Nicméně v areálu kempu i na bazénu můžete zůstat zdarma až do večera.

Ivana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde už třetí rok po sobě a stále je co dělat a kam jít třeba na výlet. Ochotný personál. Jen sprchy trochu stísněné a bez dostatečných odkládacích míst.

Příborská

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v bungalovu de luxe. Nádherné.

Aneta S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená se nám velice líbila. Bydleli jsme v Hobit home - dokonalé pohodlí, krásné vybavení a soukromí. Na recepci velice ochotné a přátelské holky. Bazén perfektní (bylo horké počasí), příjemně zchladil. Jídlo v restauraci vždy chutné, pokaždé bylo něco jiného. Ceny přijatelné. V kempu bylo vždy čisto a večer ticho. Jediné negativum bylo sociální zařízení. Záchody vždy čisté, ale prostor je velice malý. Voda ve sprchách pokaždé studená, zkoušeli jsme různé hodiny, ale vždy stejné. Poslední dny byla dokonce ledová.

Pavel M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky pěkné,opravené včetně postelí.Bohužel se musím přidat k těm,co si stěžují na soc.zařízení.Nej.byla ta ledová voda ve sprchách.Po celodenním výletu jsme se vrátily upocení,a natěšení do sprchy,a ten šok z ledové vody.A to každý den,podle toho co tady čtu,zřejmě se s tím nehodlá nic dělat,a nějaké stížnosti nikoho zřejmě nezajímají.My jsme byli na konci července,co tu čtu,lidi si stěžují od začátku července,a žádná změna.

Andrejka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prekrasna priroda,maly vyber jidel v restauraci ,bazen nevhodny pro mensi deti

Lukáš E.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Předražené kemp karet svým vybavením zaspal v minulém století. Doporučuji radejinprejet do kempu ve Frenštátu pod Radhoštěm

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, žádný host s takovým to jménem u nás nebyl ubytován, o to více nás recenze mrzí. Nemohu posoudit v které chatce jste byl ubytován. Větší polovina chatek již prošla v tomto roce rekonstrukcí a dokonce máme 6 zbrusu nových apartmánů DELUXE s kompletním vybavením. Pokud jste chtěl však ušetřit a vybral si chatku levnější, je vybavení v těchto chatkách starší.

Marcela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme spokojeni, jezdíme tady každý rok, drašží typ kempu, trochu nás překvapilo, že jsme měli odjet do 12.00 daný den, při příjezdu toto nikdo neřešil, chtěli naúčtovat další noc,

esmika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dnes sme se vrátili z kempu dojem nemam zrovna pozitivní za ty prachy za ubytovaní bych čekala větší luxus,za mně předražené,socialky nic moc ale byli čiste,voda ve sprchach tekla ledová,vyžití pro děti skoro žadne jen takové za které se platí,už se tam nevrátím.

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, větší luxus si lze dopřát v našich nových apartmánech DELUXE. Ceny stanovujeme dle poptávky a pro letošní rok byly stanoveny takto.

MARTINA K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu je čistý bazén , horší je to ale se socialkama , neustále studená voda , roztrhané plenty , společná kuchynka už taky volá po rekonstrukci , pozitivní je , že se kemp postupně rekonstruuje , personal je přijemny , okolí je krásne , takže celkový dojem je dobrý

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Studená voda nás mrzí, ale pokud by jste přišla na recepci vyřešili bychom to. V tomto termínu byl kemp hodně vytížený.

Martina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme se dostali vlastně náhodou. Původně jsme měli vyhlídnutý ve Frenštátě, ale bohužel tam byl takový nával, že jsme přijeli pozdě a kemp byl plný. Tak jsme jeli zpět a po cestě narazili na tento na první pohled pěkný kemp. Zaplatili jsme ubytování (podstatně více, než bylo naším prvním záměrem). Říkali jsme si, že to asi bude stát za to. Našli jsme si pěkné místo na stan a šli se projít. Bohužel i přes cenu ubytování se za atrakce pro děti platilo. Kuchyňka odpovídala vybavení před 30 lety a záchody malé a staré (naštěstí čisté). Ve sprchách by to chtělo častější úklid, protože vlasy byly úplně všude (a to jsme chodili ráno, kdy nebylo tolik lidí). Takže ve zkratce pěkné místo, ale drahé služby za staré a hrozné věci. Nakonec jsme odjeli o den dřív. Rozhodně sem už nikdy.

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, cenový rozdíl mezi kempem ve Frenštátě a naším kempem je minimální (190 Kč 2 osoby stan Frenštát - 267 Kč u nás), navíc u nás v kempu máte v ceně ubytování bazén i sprchy. V podstatě jsem tedy levnější. Co se týká sociálního zařízení, úklid probíhá pravidelně i 3 krát denně, ve Vašem termínu byl však kemp skutečně plně obsazen a tak mírné nedostatky mohly mezi jednotlivými úklidy nastat. Nicméně v příštím roce je plánována rekonstrukce sociálních zařízení. Kemp provozuje třetím rokem a všechno najednou se opravdu stihnout nedá.

jinaf

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jeste jsme, ale rozhodne se uz nikdy nevratime. Kemp zamrzl v 80.letech a pokud nevyhledavate retro, tak to rozhodne neni nic pro vas. Kuchynka zahrnuje 4 varice, mikrovlnku a konvici. Lednicka je na boxy, 49Kc na den, coz nikde na strankach kempu nenajdete. Vybaveni zadne,v recepci je k dispozici jeden hrnec. Slibovana tepla voda 24hod denne je sci-fi, uz ve 20hod tece jen ledova. Radeji si tedy zaplatim za zetony, pokud mi to teplou vodu zajisti. Nechapu, kam kemp investuje nemale penize za ubytovani.. Personal na recepci je mily, vyziti v kempu je, pokud si zaplatite. Zdarma je mini zoo a bazen na hranici zivotnosti. Nominovat tento kemp na Kemp roku by mohl jen blazen. Rozhodne vice odpovida hodnoceni na googlu (3,1), nez na techto strankach.

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, ano kemp byl skutečně posledních 20 let zamrzlý v 80 letech, předchozí majitel kemp pronajímal a nájemce neinvestoval ani do základních věcí. Majiteli jsme teprve třetí sezónu a prvotní nemalé investice byl především do elektroinstalace a rozvodů vody. Všechny chatky byly nově vybaveny lednicí a také 3/4 chatek byly vybaveny novým nábytkem, ložním prádlem, matracemi. Navíc proběhla výstavba 6 nových apartmánů DELUXE s kompletním vybavením. Další rekonstrukce jsou v plánu (sociální zařžízení). Škoda že jste se neinformovala na recepci, rádi bychom Vám podali informace.

H.anka86

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybírali podle výborného hodnocení na těchto stránkách, bohužel jsme byli nemile překvapeni. Jako jeden z mála kempů nemá při platbě rozlišenou hlavní a vedlejší sezonu, ale v červnu (protože není sezona)nemůžete na trampolíny, restaurace je otevřena jen do 21hod někdy už před 20hod zavřeno, u cest nesvítí světla . Na dámských sociálkách celkem čisto, ovšem na pánských během 6-ti dní 2x uplně ucpaná zasmrádlá umyvadla a konečně sprchy sice moc fajn, že se neplatí, ale voda v nich byla tak vařicí, že některé dny se nedalo vůbec sprchovat (a to mám ráda hodně teplou vodu), bohužel ani po upozornění na vrátnici se nic nezměnilo.
Synovi se moc líbila mini ZOO (jedna koza a dvě ovečky), louka na stany byla rovná. Kemp celkově čistý, až na pár odhozených kelímků.
Nejvíce mě však překvapilo, když jsme byli upozorněni, že bychom měli mít zabalený stan nejdéle do 12hod, abychom prý nepřekáželi nově příchozím přičemž na celé louce byli 2 stany.

Camping Rožnov reaguje:

Cenově rozlišená je sezóna kdy není v provozu bazén a restaurace, v červnu však již byl v provozu jak bazén tak restaurace (otevírací doba dle hostů). Vstup na trampolíny si bylo možné domluvit na recepci.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Rosta V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj
Přijeli jsme pod malý stan. Obsluha v restauraci ok, nic coby vadilo. Děti se vyřadily na trampoškách i v bazénu (studený(((škoda)ale jinak super. Okolí čisté a osvětlené.

dada1

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ten to kemp v celku dobry,jen kuchyn malo vybavena,chyběla tam mikrovlnka a nejaké nádobí.V kempu mají živé zvířátka(kozy).V restauraci mlade brigadnice,ktere si nevaží hostů.Ceny v celku v restauraci vysoke 10stup.pivo Radegast 27kc,pizza mala za 130kc,to u nas mame velkou.

Camping Rožnov reaguje:

Dobrý den, mikrovlnka v kuchyňce je (možná jste přehlédli). S nádobím je to horší, jeden týden tam nádobí dáte a druhý týden je tam již jen jeden hrníček.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Rožnov, který hodnotilo 23 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Rožnov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Rožnov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist