Camp Sport - Hodnocení

6.7 / 10 Chvályhodné
podle 6 recenzí (celkem 38)  

Pod Strání 2268,
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM 756 61 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Sport

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

67% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 38
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Sport


Storno

Hodnocení návštěvníků

Veronika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezky , klidny rodinny kemp v blizkosti cyklostezky, koupaliste, lanovehp centra.. Toalety a sprchy jiz neco pamatuji, ale jsou udrzovany ciste, vzdy byl k dispozici toal.papir a ve sprchach tece tepla voda bez omezeni, bez poplatku. Je zde minibar, otevren dopoledne a pak od 16 do 22 hod, cepuji pivo, kofolu a prodavaji rohliky, maslo apod..
Pro deti je zde detsky kolotoc, houpacka, piskoviste a travnik s dvema brankami.

Martina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjezd ve čtvrtek v odpol. hodinách, v pátek odpoledne se začli do (téměř všech) okolních chatek sjíždět mladí muži (+ myslím tak 2-3 dívky)- příznivci FC Baník s přáteli z Trnavy.. naší sympaťáci Huligens, když míjeli naši terásku u mobilheimu kde jsme byli s mamkou a malou vnučkou ubytované, tak nám ti milí chlapci sdělili že teď si užijeme. Užily. Takže, ač jsme měly zaplaceno až do neděle, v sobotu jsme se pobalily a jely se dospat domů. Měly jsme prostě smůlu, ale je to na provozovateli jaké vytvoří podmínky - pro tu tlupu je vytvořil jistě výtečné a vzhledem k tomu kolik objektů obsadili,tak je to asi(v prvé řadě)o penězích. Až poté jsme se dozvěděly, že v tomto kempu podobná klientela není až tak vyjímečná.. Takže za nás pobyt zde nedoporučuji.

Camp Sport reaguje:

Dobrý večer,

mrzí nás, že jste zažili tuto nepříjemnou situaci. Bohužel ne pokaždé se dá zajistit absolutní noční klid při ubytování některých skupin, ať už to jsou fotbalisti, floorbalisti, motorkáři nebo jiná další skupina. Minulý týden jsem měli v kempu ubytované například účastníky mezinárodní akce Moravia Open Agility, kdy byl celý kemp plný pejsků, které chodili jejich majitele venčit celou noc.

Dále bych chtěl upozornit na skutečnost, že jste sice byli ubytováni v našem kempu ale ne v ubytovacím zařízení, které provozujeme my. Mobilní domky provozuje jiný majitel. Vaše hodnocení by mělo směřovat spíše na ně. Všichni naší hosté jsou vždy upozorněny na všechny probíhají akce (i dopředu v případě rezervaci). Hosty, kteří jsou ubytováni v mobilních domech by na to měl upozornit jejich provozovatel, což se ve Vašem případě bohužel nestalo...

Adam

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp v hezkém prostředí, hned vedle je koupaliště, Gibon park a kousek dál Valašské muzeum v přírodě. Sociálky už jsou starší, ale pokaždé vždy byli čisté a uklizené. Teplá voda po celý den, bez žetonů. Určitě se sem vrátíme. Celkově spokojeni...

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kladně hodnotím,to že je v kempu bufet se základním občerstvením a otvírací dobou už od 7:30 hod. a u bufetu je kryté posezení.Přijeli jsme se stanem,místo bylo jak na louce tak i pod stromy a hned vedle kempu je koupaliště a lanové centrum pro děti. Sociálky byly ráno uklízené,ale bohužel do večera to nevydrželo a to bylo v kempu málo lidí.Sprchy jsou sice velmi původní,ale teplá voda byla v ceně a tekla pokaždé. Čekala jsem v kuchyňce alespoň varnou konvici,ale bohužel nebyla. Jinak kemp hodnotím v celku kladně a určitě bych ho doporučila hlavně rodinám s dětmi.

Libor

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na úplné hodnocení jsem byl krátce.Dost špatné je sociální zařízení.Ucpaná sprcha.Nějaký mrtvý pták.Vše je , což je ale vada většiny českých kempů, zde jen plátované z dob socialismu.Prostředí ujde.WiFi jde jen někde a nic moc signál.

petra b.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super tichý kemp, vhodný na usínání pro menší děti. Teplá voda je zdarma po celý den, akorát v sobotu tekla teplá jen do 19:30, to přijelo dost lidí. Dřevo na oheň si berete sami také zdarma. Na vrátnici jsou moc milí a dá se tam nabíjet telefon nebo něco dát do lednice či mražáku. Stany nikdo nekontroluje, zda máte zaplaceno či ne. Kemp má dobrou polohu hned u zastávky autobusu, můžete tak pohodlně dojet na Pustevny, Bumbálku nebo Soláň. Hned vedle kempu je super koupaliště.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Ivculka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dobře umístěný kemp líbilo se nám tam, ale mělo to své nedostatky....

Petr 7.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tady to mám rád jako asi výce kempu

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeli jsme s manželem a dcerou stanovat, v kempu jsme strávili 5 dnů, může hodnotit jen kladně, sice je sociální zařízení zastaralé, ale nikdy se nestalo, aby netekla teplá voda, a to jsme po sportování chodili denně i vícekrát. Rožnov je nádherná oblast, pokud by jsem někdy jeli znovu do Rožnova, určitě by jsem opět využili tento kemp. Byli jsme opravdu moc spokojení.

Marie

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp ve velmi pěkném prostředí, hned vedle je koupaliště a zábavní park pro děti. Vybavení chatek a soc.zařízení trochu starší, ale vše čisté a funkční. Sprchy bez žetonů!! Personál byl milý. Byli jsme spokojení!

Veronika

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý, pěkný, čistý kemp. Soc. zařízení trochu starší. Sprchy nejsou na žetony. Personál byl velice ochotný. Byli jsme spokojeni.

chača

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp,kde se nerespektuje noční klid.Soc,zařízení z dob tvrdé totality.Dceru nepustila uklizečka na wc,ikdyž mělo být dávno po úklidu.
Pozitivum.Beskydy,blízké koupaliště,výlety.

Jan H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice starší zařízení, ale vše čisté, žádně odpadky, tepla voda po celý den...velká spokojenost..

Reno

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu bylo málo lidí, přestože bylo krásné počasí a sezona v plném proudu. Všude plno místa, to se nám líbilo. Chtělo by to investovat do zázemí

Tomas

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do 1 v noci sedela u stolu v kempu skupina navstevniku a velmi, velmi hlasite si uzivali karaoke. V kempu se do te doby nedalo spat. Personal s tim nebyl schopny nic udelat.

Pajina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tři rodiny s malými dětmi ve stanech - byli jsme spokojeni.
Starší malý kemp mezi silnicí a řekou Bečvou, vedle koupaliště. Ceny za kemp lidové, personál příjemný, bufet v kempu dostatečný, soc. zařízení původní (80. léta ?), ale vždy perfektně čisté, voda ve sprchách teplá ve dne i v noci, žádné žetony !!! Hřiště pro děti hodně retro - kovové průlezky, kolotoč, písek, o to víc zábava :-). Příště jedeme opět sem.

Dřív jsme jezdili do kempu naproti s malým bazénem, právě kvůli bazénu, ale letos jsme to odpískali na recepci při pohledu na ceny (vzhledem ke "kvalitě")...a udělali jsme dobře.

Eret M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Koupelny jsou v dezolatnim stavu nic se tam neopravuje

Knespl P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí v beskydech na výlety pěšky nebo na kole

Marcel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme s dětma pod stan pravidelně. Ale poslední prázdniny 2015 kemp hodně sešel. V kempu už nefungoval obchod, z koupalište v kempu udělali hasičskou nádrž. V místní restauraci kde jsme chodili dříve na snídani - už žádné snídaně nepodávají, žádné hotovky jídla ale max. Hranolky a smažák. Lokalita kempu je výborná -super na výlety do okolí

Camp Sport reaguje:

Dobrý den, dle Vaši specifikace kempu se jedná o vedlejší kemp - Camping Rožnov (viz hasičská nádrž místo koupaliště)... S pozdravem Daniel Bok

Tereza Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je starší a je vidět, že se tady neinvestuje. Ale bylo uklizeno. Ve sprchách teplá voda v ceně pobytu. Jen jsem se bála tam jít s dvouletou dcerou - obklady oprýskané, popraskané - bála jsem se, aby tam nespadla a nepořezala se. Jinak v kempu nic moc není. Ale samotný Rožnov je dobrý výchozí bod na výlety.

Knespl P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hezký kemmp v beskydech jak na kolo tak na pěší výlety

jirka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má perfektní polohu. Výhoda rovného povrch, což je v Čechách vyjímka. Celkový dojem je že je kemp vyžilí, ovšem čistý. Chatky hodnotit nemohu, jezdím s karavanem.

Věrka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Společné prostory hodně retro, ale čisté a funkční. Výhoda - sprchy nejsou na žetony. Výhoda v horkém létě - hodně stromů a stínu. Hned vedle kempu krásné koupaliště s několika bazény, i když voda poněkud chladnější. V blízkém okolí je hodně různorodého vyžití. Celkově jsme byli v kempu spokojeni (pobyt ve stanu) a určitě ještě někdy navštívíme.

Knespl P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

na odpočinek jak pěšky tak na kolo prostě relax

Knespl P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jsem spokojený všude a rožnov není vyjímkou

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Sport, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Sport. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Sport.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist