ATC Hradec u Kadaně - Hodnocení

7.4 / 10 Velmi dobré
podle 11 recenzí (celkem 106)  

Hradec 87,
ROKLE 432 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Hradec u Kadaně

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

74% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 106
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Hradec u Kadaně


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Co se týká naseho ubytování (chatky), Byla jsem docela spokojená až na špatné udržování (pavučiny,mravenci). S vybavenosti jsme byli spokojeni. Až na to že polévkout lůžka jsme si museli sami...
Co se týče celkového areálu byla jsem docela zklamaná akor ohledně děti prolézačky a houpacky byli dosti zastaralé, co se koupání týká až na to že rozbité či nefunkční klouzacky apod. Nejsou schopni opravit nebo úplně odstranit bylo koupání v přírodním rybníce příjemné.... Sociální zařízení mě také moc nenadchlo a WC kde bylo stále rozbité záchodové prkénko i stojan na toaletní papír, sprchy za 20,-zeton..
Jedine co nás opravdu dosti mrzelo že sme si nesměli udělat ohynek i když ohniště jsme měli u chatky.. bohužel...
I když naše představa o dovolené byla trochu jiná, byli jsme docela spokojeni

Šárka Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěla bych poděkovat celému týmu za super víkend v tomto kempu. Už počáteční komunikace s recepčním při rezervaci byla rychlá a příjemná. Obsluha na baru svižná,milá. Ceny v kempu jsou běžné, jídlo výborné, chutné a bylo z čeho vybírat. V kempu klidná a odpočinková atmosféra. Sprchy i WC čisté. Prostě není co vytknout.

Lada

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

lépe se starat o karavany a dát nové madrace,prostě to trošku sůtulnit jinak vše vpořátku opravdu si otpočinete

Lucie M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byla jsem tam už několikrát jezdíme tam s rodinou velmi často

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.4. - 29.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsem už dřív, vždy se skupinou přátel navštívila několikrát. Sice vždy o hlavní sezónu, ale pokaždé jsme byli spokojeni. Tento víkend tomu tak ale nebylo. Bylo to poprve, co jsme nejeli v létě, ale uz na jaře. Asi jsme očekávali mnoho. 10. Dubna jsme si zarezervovali dvě chatky pres email. Odpovídal mi přímo pan Malý. Když jsme v pátek přijeli kolem páté hodiny navečer, pan majitel ani nevěděl, jaké chatky nam přidělil. Sla jsem s nim do restaurace, abych zaplatila fakturu. Tu se mnou sepisoval dost mladý chlapec (zřejmě na brigádě), který do jejich příjezdové knihy na PC neuměl ani zapsat datum mého narozeni. Když po cca 10 minutách mlčení z jeho strany přišel majitel, zeptal se jestli uz to máme, neměli jsme nic. Jen me jméno a příjmení. :-D omluvil se, ze maji novy program a jestli to nevadí, ze nás zatim ubytuje a pak to přijdu zaplatit. Samozřejmě, to se stát může. S úsměvem jsem řekla ze to nevadí a šli jsme. Poprosila jsem ho, zda by nám mohl dat chatky blízko sebe. Kde, to nám bylo jedno. Navrhl větší chatku c. 1 a c. 3 u c. 2 jim prý odjeli s klíči. Přijali jsme a šli jsme se zabydlet. Když jsem chtěla chatku c.1 odemknout, nešel mi otočit klíč... Zkoušela jsem to ještě jednou a pak jsem zabrala za kliku a viděla jsem klice v zámku z druhé strany. Povlecene postele, a věci. Zřejmě hostu kempu. Když jsem to šla říct majiteli, divil se jak je to možné. A hned nám nabízel chatku za jednickou. Po chvili ale zjistil, ze tam maji nějací lide rezervaci. Přidělil nám tedy chatky c.6 a c. 7. Chata číslo šest byla v pořádku, ale kdyz jsem otevrela sedmičku, nevěděla jsem, jestli se smát nebo brecet. To nebyla chata, ale skladiště. Nebylo tam místo ani na jednu postel a bylo tam snad všechno, co přes zimu neměli kam dat. Opět jsem šla pro majitele a ukázala mu to. Omluvil se a řekl, ze u nej máme panáka. Vše jsme brali s úsměvem. Přidělil nám tedy chatu c. 12, která byla hned za naší druhou chatou c.6. Vše vypadalo v pořádku. Ubytovali jsme se a když jsme si chtěli pustit vodu, zjistili jsme ze neteče. Ohlásili jsme to,s tim, ze nám to nevadí, ze si budeme chodit čistit zuby do šestky. Souhlasil a omlouval se. Zabydleni jsme nakonec byli az v sedm večer. Vše se zdálo fajn. Celý večer probíhal pohodove a bavili jsme se. Az na zimu, kterou jsme mohli v noci čekat, bylo vše fajn. Druhy den vypadal taky dobře. Na večer jsem se šla obleknout do tepláku. Odemkla chatku c. 12, zapla jistic, abych si mohla rozsvitit , prevlekam se a najednou cítím silný zápach. Něco jako plyn, nebo nevím, k čemu to prirovnat. Přicházela akorát kamarádka a spolu jsme zjistili, ze je to z prutokace nad umyvadlem. Nejenom, ze zapachal, dost silně, az nás z toho bolela hlava, ale on dokonce doutnal a kouř lezl i z kohoutku. Opět jsme museli volat majitele. Ten přišel, ze to není možný..ze je asi v háji jistič. Ze si vezme nářadí a ze to odpojí. Nebo ze nás přestěhuje do jiné chatky. Uz jsem byla docela dost naštvaná, jelikož jsem myslela, ze když máme dva týdny dopředu rezervaci, tak bude vše ok, ze si to zkontroluje, do čeho nás vůbec ubytovava,odpověděla jsem, ze se nebudeme stěhovat do nové chatky a ze uz vůbec nebudeme spát v tehle, jelikož by jsme tam ani nevydrželi tím smradem. Rozhodli jsme se ze se naskladame na posledni noc všichni do chatky číslo šest. Majitel jen odvětil, at si tedy zajdeme do hospody pro peníze za tu chatu na jeden večer. Kdyz jsme byly vratit klice od 12, pan majitel ani nesel odpojit jistic. Nastesi to asi prestalo doutnat, protoze chatka byla cela, i druhy den rano. Po stěhování z 12 do 6 jsme zjistili, ze jedna postel ma urvanou nohu a jen tak ji tam ma naraficenou, aby držela, jsme měli všichni největší chuť se sbalit a jet domu uz ten den. Bohužel jsme nikdo necekali, ze by se tohle mohlo stát, takže jsme měli uz v sobě nějaký alkohol. Noc ze soboty na neděli jsme hold museli přečkat ještě v kempu.
Proto tedy za nás, už rozhodne ne... Moc nás to mrzí, jelikož je tam opravdu krásné po všech jinyho stránkách. Tím pádem zkažená nálada, celý vikend a proto udělují takovéto hodnoceni. Místo klidu a odpočinku, který jsme zde chtěli mít, neustálé stěhování a běhání za majitelem, kvůli jejich blbosti.

Veronika A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro dovolenou s malým dítětem je to tu jako stvořené. Bezvadný kolektiv lidí a nádherné prostředí. Bezva relax od všedního života.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Myslím, že je třeba si ujasnit, co si člověk pod pojmem "kempování" vlastně představuje. Pro mne a mé blízké je to především odpočinek dostatečně daleko od pracovních povinností s přidanou hodnotou vidět také jiný kraj, než kde trvale žiji. Rozhodli jsme se vyrazit "na západ". Žijeme v Jižních Čechách na hranici Moravy a do Čech Západních se dostaneme jen výjimečně. Naším původním cílem byo kamencové jezero u Chomutova. Chtěli jsme se jen podívat a museli zaplatit nemalé vstupné. Vzpruzelý personál a polotovary v restauraci za neúměrné ceny, plastikové příbory a nemastná neslaná atmosféra kempu "ve městě" nás odradily a jeli jsme dál, do kempů u Nechranické přehrady, ale ani tam se nám moc nelíbilo, umývárny a záchody byly snad let šedesátých, absence elektrickách přípojek a tak jsme dojeli až do Kempu Hradec. Ano, mnohé je zde staršího data, ale elektrické přípojky a velmi solidní sociálky nás potěšily a tak jsme si zaplatili dvě noci. Přestože bylo již po večeři, kuchařka ochotně vstala od stolu (měla po šichtě) a připravila nám jídlo, všichni se chovali mile a slušně, lidé se tu zdravili a nic nebyl problém. Koupání v přilehlém rybníku bylo skvělé, voda čistá. Kuchyně excelentní. Dřevo na ohýnek v recepci za pár kaček. Vláček, stavící cca 25 min. chůze nás odvezl na výlet kam jsme potřebovali a k meandru Ohře jsme došli lesem pěšky. Paní v krámku ochotná a občas prodávala na požádání i mimo pracovní dobu. Nakonec jsme pobyt prodloužili na čtyři noci. Při kempování nehledám zábavu a tak v této oblasti nic neočekávám. Zábavou je pro mne samotné kempování. Že byly dva ze tří kohoutků u koryta mimo provoz? To opravdu není závažný problém. Za své děti nesu odpovědnost sám a tak se opravdu "nepodělám" ze starého kolotoče, co možná nemá certifikaci, ale pokud se na něm člověk nechová jako idiot, nic se mu nestane. V krajině, kde se pohubujete mezi chladícími věžemi a korečkovými rypadly je tento koutek skutečnou oázou. Máme kempovací mikrobus a stan, tak nemohu posuzovat chatky, ale věřím, že je vše ve vývoji a že se případné renovace v budoucnu dočkají. Pokud člověk hledá komfort a "kvalitu vody" myslím, že může využít nějakého hotelu s bazénem s chlorovanou vodou, ale to jsem nikdy nehledal. Určitě je co zlepšovat, ale pro nás to bylo příjemných pět dnů odpočinku.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí. Ubytování jsme měli otřesné. Bydlení ve třicet let staré obytné Avii byla opravdu chuťovka. Smrad, plíseň, neuklizeno, do skříněk se uklízečka nepodívala tak tři roky. A za toto chtít 590,-Kč za noc vyžaduje hodně sebevědomí. Již nikdy více.

Dana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super :-) Trávíme tam celé léto.

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po 20 letech jsem se vrátil do tohoto kempu. Kemp je v nádherném prostředí. Využití pro děti fakt suprové,vaření taktéž.Přírodní koupaliště s možností zapůjčení lodiček,či rybářskejch prutů,také super. Zapůjčení grilu,či kola,také super.Socální zařízení na výbornou. Co mě absolutně nenadchlo jsou chatky. Staré zatuchlé matrace,na kterejch se absolutně nedá spát,rošty rozbité,postele rozvrzané.Má manželka se dvakrát za noc propadla na zem zkrz rošt. O nepořádku (pavučinách) uvnitř ani nemluvim. Bohužel nestačí chatky pobít palubkama,ale také se jim krapet víc věnovat.Vybyvení chatek je snad ještě z dob komunismu.Podle toho to také vypadá. Za mně absolutní propadák,co se týče chatek,což mně hodně zamrzelo.Proto jsme byli JEN na jednu noc.

Lorenc

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tu krásně..... :-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jitka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kempu není co vytknout. Vyžití pro děti, zábava, super ceny, čisto. A hlavně socialky čisté a to jsem dlouho nikde neviděla.

Helena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi zastaralé chatky vybaveny rozklíženým nábytkem. Vhodné spíše pro dětský tábor. Kemp neosvětlený ! Ačkoli byla gastronomie místního kuchaře velmi chutná, celkový přístup a tím i dojem je velmi ne-prozákaznický. Bez možnosti snídaně, oběd se vaří pouze od 12 do 14 hod (a přesto nejede vlak, ačkoliv mnozí přijíždějící návštěvníci přijíždějí hladoví). Večeře opět pouze od 18 do 20 hod. a poté pouze nakládaný hermelín. Mnoho návštěvníků si na provozní hodiny kuchyně stěžovalo. Kemp je každodenně od rána do noci okupován místními podnapilými obyvateli a tomu odpovídá i veškerá večerní zábava ze strany provozovatele. Diskotéka (do 3 do rána) zajištěna několika podnapilými DJ ušitá na míru místním štamgastům. Celkově dojem konfliktní atmosféry. Přístup do rybníka není nic moc a kvalita vody není sledována. Bezpečnost kempu zejména pro děti je diskutabilní. Zrezlý skokánek do vody s chybějícími schody, velká díra v trampolíně. Celkově stáří veškerého vybavení kempu není na standard dnešní doby vyhovující po všech stránkách. Díky, jednou stačilo.

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Vítáme objektivní kritiku která nám pomáhá zlepšovat pobyt návštěvníků kempu. V tomto případě se z Vaší strany o objektivní kritiku nejedná, tedy alespoň ne zcela!
Kuchaři pochvalu vyřídím ale teď k dalším zmiňovaným věcem.
Snídani je možné si dát v krámku který otvírá v 7:00 hodin. Uvaří Vám tam kávu nebo čaj, můžete si dát čerstvé pečivo, koblížky atd. Od 9:00 hodin otvírá restaurace kde si ráno můžete dát polévku. Oběd se vaří celé dopoledne ale vydává se "jen" od 12 do 14 hodin, to je pravda. Víte, on ten kuchař je také jen člověk a nemůže trávit v kuchyni 16 hodin denně. To samé platí o večeři. Uvažujeme na příští sezonu o nějakém jednoduchém jídle které by bylo možné si dát mezi obědem a večeří a které by mohla vydávat obsluha u baru bez pomoci kuchaře (například párek v rohlíku).
Jaký byl podle Vás "ne-prozákaznický přístup" neupřesňujete.
Diskotéka a večerní zábava je okomentována u příspěvku níže...byl víkend.
Vy znáte místní obyvatele po dvou - třech dnech pobytu?
K vybavení kempu. Chatky jsou opravdu starší ale například malé chatky jsou letos nově vymalované a nalakované palandy. Sociální zařízení je nové a plně na úrovni. Dále jsou zde opravdu pěkné karavany a nově i mobilheim. Příště si tedy vyberte z nich, ovšem budete si muset připlatit za vyšší komfort:-)
Trampolínu neustále likvidují děti pod "dohledem" svých rodičů. Nedodržují max. počet osob na trampolíně, skáčou tam v botách nebo dokonce na koloběžce!!! Letos už byla trampolína nejméně šestkrát opravovaná. Rozhodně nemůžeme souhlasit s tím, že je veškeré vybavení kempu nevyhovující!

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, celkem solidní sociální zařízení, dobré jídlo... Dobrý dojem ovšem naprosto zabila "diskotéka", kde nesnesitelná míra hluku narůstala s časem a s hladinou alkoholu pár motajících se "tanečníků", kterou ukončil rádoby dj přesně ve 3:53 ráno...takže kemp naprosto nevhodný pro rodiny s dětmi a starší lidi. Ale zase pro alkoholiky, neslyšící a masochisty naprosto vyhovující.... A jak řekla má dcerka:" bylo to tady moc hezký, ale příště pojedeme radši jinam, abychom se mohli i vyspat..."

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Takto ohodnotit kemp podle jedné jediné noci pobytu ze soboty na neděli, kdy se dá předpokládat večerní - noční zábava nám připadá poněkud přehnané a to i v případě, že se zábava poněkud protáhla. Právě děti se už od dopoledne chodí ptát, jestli bude diskotéka. Při té příležitosti také děláme pro děti různé soutěže. Pokud víte, že se tam motalo jen "pár tanečníků" a komentujete jejich stav, tak jste tam jistě také byl přítomen a nebyl jste v posteli:-)
Na druhou stranu si lidé v recenzích u mnoha kempů stěžují na to, že se tam po desáté hodině večerní nemohou ani nahlas zasmát a že je tam nuda.
Právě pro rodiny s dětmi je náš kemp velice vhodný, protože rodiče o nich mají přehled téměř z jakéhokoliv místa v kempu, děti zde mají celkem dost atrakcí a spoustu místa pro různé aktivity.
Jak řekla vaše dcera: "bylo to tady moc hezký", takže pro děti asi vhodné a ne naprosto nevhodné.

Hana Ř.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborné zázemí pro děti, velká louka, několik hřišť. Koupání v rybníce téměř u stanu. Výborně vařili. Ochotný personál. Čisté sociální zařízení.

Bučková

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp u rybníka (koupání jen pro otrlé). Nové socialky ok.Srchy na zetony. Restaurace ok, ceny nízké, domácí kuchyně, poměrně velký výběr. Ovšem! V pátek diskotéka řev do 03 ráno, v sobotu opět řev diskotéky pro změnu do 04 ráno. Louka přes kterou se chodí na WC slouží jako wc pro volně pobihajici psy, kteří konají potřebu prakticky kdekoli. Noční klid neexistuje, není problem vidět bitku opalenych "slečen" nebo zvracející madam v poledne pět metrů od stanu. Pro ty, co chodí spát nad ránem a víkend propijí ok. Za nás už nikdy.

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Diskotéka (noční klid) je okomentovaná u příspěvku výše. Jen doplníme, že ta páteční byla předem avizovaná na stránkách kempu. Pejskaři jsou na zákaz volného pohybu psů a na nutnost úklidu výkalů neustále upozorňování. Někteří na to ovšem nedbají. Jak se říká, je to o lidech a pejskaři si myslí, že zrovna ten jejich pes který tam pobíhá bez vodítka nemůže nikomu vadit...bohužel.
Bitku slečen jsem za 20 let v kempu ještě neviděl, takže to asi bude dost velký "problém" ji zahlédnout :-)

Roman s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ATC Hradec je pro naši rodinu srdeční záležitostí již 13 let a doufáme že další léta ještě bude.

Jan P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí. Ribníček zelený ale ještě se dalo. Chatičky toho docela pamatují ale OK.

Bruno

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v nejlepším pořádku,vřele doporučuji i těm nejslabším rybářům.Oddaný rybář s lodí Bruno z Kadaně

Kozel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dojem rozporuplný,prostředí pěkný a okolí super,krásné cyklostezky podél Ohře,Kadaň,Žatec...atd..Louka pro postavení stanů je rovná jen v cca 1/3,naštěstí jsme chytli dobré,rovné místo,takže taky ok.Sociálky perfektní,čisté,pravidelný úklid,vzdálenost od stanu v poho,ale to je tak asi vše do čeho kemp investoval,nebyl jsem v chatkách,ty nemohu hodnotit...Středobodem zájmu celého kempu mi přišla restaurace,tam se vydělává.....no a teď to co mi vadilo byla právě ta restaurace.Jídlo příšerný,kečupové omáčky,sterilovaná zelenina z konzervy do nich,smažená jídla ,chuť dohnaná ochucovadly,po výpečcích jsem česnek cítil ještě dva dny,prostě děs a hrůza.Točené pivo byla další tragédie,to se prostě nedalo pít.Budvar si asi nezaslouží takhle mu kazit pověst i když spoustě opilců to zas tak nevadilo.Těm je ale úplně jedno co pijí,hlavně že se motám:-)Brutálně hlasitá reprodukce hudby v restauraci naštěstí kolem 22 hod. utichla,takže se dalo spát celkem v klidu a další den se měnila směna v restauraci,tak pak už byl klídek:-)Hodnocení bych dal určitě vyšší,ale ta restaurace........jo a paní co krájí v kiosku salám a prodává pečivo,by si alespoň mohla vzít rukavice.Doufám,že měla alespoň umyté ruce:-)

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Děkujeme za Váš názor. K tomu jídlu, trefil jste se do termínu, kdy zde nebyl náš stálý kuchař, ale jen záskok. Běžně si hosté stravu velice chválí jak je vidět i v předchozích komentářích.

Miluška V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp překvapil, příjemné prostředí, vhodné pro rodiny s dětmi, velké množství atrakcí pro děti, jídlo vynikající - porce velké a cenově dobré. Pěkné koupání, lesy v okolí. Sportovní vyžití - stolní tenic, hřiště, půjčovna kol (to se také v každém kempu nevidí). Mimo hlavní trasy - prostě krásná příroda.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný a udržovaný kemp, ochotný personál, vynikající kuchyně, nízké ceny a krásná příroda...

ivíček

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stan jsme měli postavený na konci kempu,takže jsme to měli 311 m na WC,ale to na dovolené nevadí.V kempu je vše,co potřebuje rodina s dětmi.Hospůdka je od míst pro stany daleko,tak i večer byl klid.Koupání pro děti pěkné.Neváhali bychom vrátit se :-)

Patrik S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout....

Maros

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strava výborna, čisté WC aj sprchy ale malí počet.
Varič na chatke je ,ale ani jeden pohar, tanier, hrniec ,takže raňajky, kávu alebo čaj si na chatke nedate.
Stav a vybavenie chatky nezodpovedá cene.

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Jsme rádi že Vám chutnalo, letos máme stejného kuchaře.
Informace o tom, že chatky nejsou vybaveny nádobím je přímo na webových stránkách kempu v sekci "vybavení chat a karavanů". Hosté se tedy mohou podle toho zařídit.
Cena 590,- den / 3540,- týden (jedna noc zdarma) v hlavní sezóně za větší chatku vybavenou vařičem, lednicí a teplou vodou je zcela odpovídající.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Hradec u Kadaně, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Hradec u Kadaně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Hradec u Kadaně.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist