ATC Hradec u Kadaně - Hodnocení

7.7 / 10 Velmi dobré
podle 13 recenzí (celkem 95)  

Hradec 87,
ROKLE 432 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Hradec u Kadaně

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

77% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 95
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Hradec u Kadaně


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jitka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kempu není co vytknout. Vyžití pro děti, zábava, super ceny, čisto. A hlavně socialky čisté a to jsem dlouho nikde neviděla.

Helena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi zastaralé chatky vybaveny rozklíženým nábytkem. Vhodné spíše pro dětský tábor. Kemp neosvětlený ! Ačkoli byla gastronomie místního kuchaře velmi chutná, celkový přístup a tím i dojem je velmi ne-prozákaznický. Bez možnosti snídaně, oběd se vaří pouze od 12 do 14 hod (a přesto nejede vlak, ačkoliv mnozí přijíždějící návštěvníci přijíždějí hladoví). Večeře opět pouze od 18 do 20 hod. a poté pouze nakládaný hermelín. Mnoho návštěvníků si na provozní hodiny kuchyně stěžovalo. Kemp je každodenně od rána do noci okupován místními podnapilými obyvateli a tomu odpovídá i veškerá večerní zábava ze strany provozovatele. Diskotéka (do 3 do rána) zajištěna několika podnapilými DJ ušitá na míru místním štamgastům. Celkově dojem konfliktní atmosféry. Přístup do rybníka není nic moc a kvalita vody není sledována. Bezpečnost kempu zejména pro děti je diskutabilní. Zrezlý skokánek do vody s chybějícími schody, velká díra v trampolíně. Celkově stáří veškerého vybavení kempu není na standard dnešní doby vyhovující po všech stránkách. Díky, jednou stačilo.

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Vítáme objektivní kritiku která nám pomáhá zlepšovat pobyt návštěvníků kempu. V tomto případě se z Vaší strany o objektivní kritiku nejedná, tedy alespoň ne zcela!
Kuchaři pochvalu vyřídím ale teď k dalším zmiňovaným věcem.
Snídani je možné si dát v krámku který otvírá v 7:00 hodin. Uvaří Vám tam kávu nebo čaj, můžete si dát čerstvé pečivo, koblížky atd. Od 9:00 hodin otvírá restaurace kde si ráno můžete dát polévku. Oběd se vaří celé dopoledne ale vydává se "jen" od 12 do 14 hodin, to je pravda. Víte, on ten kuchař je také jen člověk a nemůže trávit v kuchyni 16 hodin denně. To samé platí o večeři. Uvažujeme na příští sezonu o nějakém jednoduchém jídle které by bylo možné si dát mezi obědem a večeří a které by mohla vydávat obsluha u baru bez pomoci kuchaře (například párek v rohlíku).
Jaký byl podle Vás "ne-prozákaznický přístup" neupřesňujete.
Diskotéka a večerní zábava je okomentována u příspěvku níže...byl víkend.
Vy znáte místní obyvatele po dvou - třech dnech pobytu?
K vybavení kempu. Chatky jsou opravdu starší ale například malé chatky jsou letos nově vymalované a nalakované palandy. Sociální zařízení je nové a plně na úrovni. Dále jsou zde opravdu pěkné karavany a nově i mobilheim. Příště si tedy vyberte z nich, ovšem budete si muset připlatit za vyšší komfort:-)
Trampolínu neustále likvidují děti pod "dohledem" svých rodičů. Nedodržují max. počet osob na trampolíně, skáčou tam v botách nebo dokonce na koloběžce!!! Letos už byla trampolína nejméně šestkrát opravovaná. Rozhodně nemůžeme souhlasit s tím, že je veškeré vybavení kempu nevyhovující!

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, celkem solidní sociální zařízení, dobré jídlo... Dobrý dojem ovšem naprosto zabila "diskotéka", kde nesnesitelná míra hluku narůstala s časem a s hladinou alkoholu pár motajících se "tanečníků", kterou ukončil rádoby dj přesně ve 3:53 ráno...takže kemp naprosto nevhodný pro rodiny s dětmi a starší lidi. Ale zase pro alkoholiky, neslyšící a masochisty naprosto vyhovující.... A jak řekla má dcerka:" bylo to tady moc hezký, ale příště pojedeme radši jinam, abychom se mohli i vyspat..."

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Takto ohodnotit kemp podle jedné jediné noci pobytu ze soboty na neděli, kdy se dá předpokládat večerní - noční zábava nám připadá poněkud přehnané a to i v případě, že se zábava poněkud protáhla. Právě děti se už od dopoledne chodí ptát, jestli bude diskotéka. Při té příležitosti také děláme pro děti různé soutěže. Pokud víte, že se tam motalo jen "pár tanečníků" a komentujete jejich stav, tak jste tam jistě také byl přítomen a nebyl jste v posteli:-)
Na druhou stranu si lidé v recenzích u mnoha kempů stěžují na to, že se tam po desáté hodině večerní nemohou ani nahlas zasmát a že je tam nuda.
Právě pro rodiny s dětmi je náš kemp velice vhodný, protože rodiče o nich mají přehled téměř z jakéhokoliv místa v kempu, děti zde mají celkem dost atrakcí a spoustu místa pro různé aktivity.
Jak řekla vaše dcera: "bylo to tady moc hezký", takže pro děti asi vhodné a ne naprosto nevhodné.

Hana Ř.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborné zázemí pro děti, velká louka, několik hřišť. Koupání v rybníce téměř u stanu. Výborně vařili. Ochotný personál. Čisté sociální zařízení.

Bučková

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp u rybníka (koupání jen pro otrlé). Nové socialky ok.Srchy na zetony. Restaurace ok, ceny nízké, domácí kuchyně, poměrně velký výběr. Ovšem! V pátek diskotéka řev do 03 ráno, v sobotu opět řev diskotéky pro změnu do 04 ráno. Louka přes kterou se chodí na WC slouží jako wc pro volně pobihajici psy, kteří konají potřebu prakticky kdekoli. Noční klid neexistuje, není problem vidět bitku opalenych "slečen" nebo zvracející madam v poledne pět metrů od stanu. Pro ty, co chodí spát nad ránem a víkend propijí ok. Za nás už nikdy.

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Diskotéka (noční klid) je okomentovaná u příspěvku výše. Jen doplníme, že ta páteční byla předem avizovaná na stránkách kempu. Pejskaři jsou na zákaz volného pohybu psů a na nutnost úklidu výkalů neustále upozorňování. Někteří na to ovšem nedbají. Jak se říká, je to o lidech a pejskaři si myslí, že zrovna ten jejich pes který tam pobíhá bez vodítka nemůže nikomu vadit...bohužel.
Bitku slečen jsem za 20 let v kempu ještě neviděl, takže to asi bude dost velký "problém" ji zahlédnout :-)

Roman s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ATC Hradec je pro naši rodinu srdeční záležitostí již 13 let a doufáme že další léta ještě bude.

Jan P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí. Ribníček zelený ale ještě se dalo. Chatičky toho docela pamatují ale OK.

Bruno

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v nejlepším pořádku,vřele doporučuji i těm nejslabším rybářům.Oddaný rybář s lodí Bruno z Kadaně

Kozel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dojem rozporuplný,prostředí pěkný a okolí super,krásné cyklostezky podél Ohře,Kadaň,Žatec...atd..Louka pro postavení stanů je rovná jen v cca 1/3,naštěstí jsme chytli dobré,rovné místo,takže taky ok.Sociálky perfektní,čisté,pravidelný úklid,vzdálenost od stanu v poho,ale to je tak asi vše do čeho kemp investoval,nebyl jsem v chatkách,ty nemohu hodnotit...Středobodem zájmu celého kempu mi přišla restaurace,tam se vydělává.....no a teď to co mi vadilo byla právě ta restaurace.Jídlo příšerný,kečupové omáčky,sterilovaná zelenina z konzervy do nich,smažená jídla ,chuť dohnaná ochucovadly,po výpečcích jsem česnek cítil ještě dva dny,prostě děs a hrůza.Točené pivo byla další tragédie,to se prostě nedalo pít.Budvar si asi nezaslouží takhle mu kazit pověst i když spoustě opilců to zas tak nevadilo.Těm je ale úplně jedno co pijí,hlavně že se motám:-)Brutálně hlasitá reprodukce hudby v restauraci naštěstí kolem 22 hod. utichla,takže se dalo spát celkem v klidu a další den se měnila směna v restauraci,tak pak už byl klídek:-)Hodnocení bych dal určitě vyšší,ale ta restaurace........jo a paní co krájí v kiosku salám a prodává pečivo,by si alespoň mohla vzít rukavice.Doufám,že měla alespoň umyté ruce:-)

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Děkujeme za Váš názor. K tomu jídlu, trefil jste se do termínu, kdy zde nebyl náš stálý kuchař, ale jen záskok. Běžně si hosté stravu velice chválí jak je vidět i v předchozích komentářích.

Miluška V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp překvapil, příjemné prostředí, vhodné pro rodiny s dětmi, velké množství atrakcí pro děti, jídlo vynikající - porce velké a cenově dobré. Pěkné koupání, lesy v okolí. Sportovní vyžití - stolní tenic, hřiště, půjčovna kol (to se také v každém kempu nevidí). Mimo hlavní trasy - prostě krásná příroda.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný a udržovaný kemp, ochotný personál, vynikající kuchyně, nízké ceny a krásná příroda...

ivíček

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stan jsme měli postavený na konci kempu,takže jsme to měli 311 m na WC,ale to na dovolené nevadí.V kempu je vše,co potřebuje rodina s dětmi.Hospůdka je od míst pro stany daleko,tak i večer byl klid.Koupání pro děti pěkné.Neváhali bychom vrátit se :-)

Patrik S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout....

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Maros

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strava výborna, čisté WC aj sprchy ale malí počet.
Varič na chatke je ,ale ani jeden pohar, tanier, hrniec ,takže raňajky, kávu alebo čaj si na chatke nedate.
Stav a vybavenie chatky nezodpovedá cene.

ATC Hradec u Kadaně reaguje:

Jsme rádi že Vám chutnalo, letos máme stejného kuchaře.
Informace o tom, že chatky nejsou vybaveny nádobím je přímo na webových stránkách kempu v sekci "vybavení chat a karavanů". Hosté se tedy mohou podle toho zařídit.
Cena 590,- den / 3540,- týden (jedna noc zdarma) v hlavní sezóně za větší chatku vybavenou vařičem, lednicí a teplou vodou je zcela odpovídající.

Zdeněk P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 25.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vybavení chatek je zastaralé, neudržované!Sociální zařízení je velice daleko od chatek a pří obsazeném campu nedostačující.Camp není v noci osvětlen.

a J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

přijemné prostředí,klid prostě je to fajn kemp kam se radí vrátíme

Ladislav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkný kemp s ještě pěknějším okolím

Ivana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp. Jezdíme sem již několik let a nikdy se zde nenudíme.

karl

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp :))vse naprosto v pořadku radi se vratime

Petr

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nás moc nenadchnul, spíše to bylo osazenstvem kempu. Wc jen u hospody, kdybych tam měl jít v noci od stanu, tak to asi nedonesu a možná někde zabloudím.. Takže na malou chodí všichni za stan.. Wifi jen u hospody. Večer se v hospodě strhla dívčí bitka, to nás přesvědčilo, že bude lepší odjet.

Pavlína B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do toho kempu se vždy rádi vracíme a proto, že jsme maximálně spokojeni se službami i s prostředím, rozhodli jsme se zde strávit náš nejkrásnější den v životě a to den svatební. Pan majitel a personál pro nás připravili nejedno milé překvapení, skvělou zábavu, moc dobré jídlo a ubytování pro svatebčany za velmi příznivé ceny. Takže doporučujeme a děkujeme, že takovýto kemp existuje.

Denisa S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo super. I když jsme byli jen krátce, byli jsme velmi spokojeni !!!
Personál profesionální, velmi ochotná a vstřícná slečna dcera pana majitele !!!!

marta h.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 30.10.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše bylo naprosto nad mé očekávání,vrátila jsem se zpět domů odpočinutá s naprosto skvělou náladou.

Renault M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, ale jen jedno sociální zařízení a to až na druhém konci kempu, WIFI jen v hospodě (je i v kempu, ale v hospodě o ní servírky ani neví), krámek je super, byli jsme tam dvě noci a každý večer v hospodě párty (řev je všude). Jeden z nejlevnějších kempů v kterých jsme byli.

Miloš M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi,že v kempu je vše potřebné pro nic nemusíte jezdit.Od možnosti nákupů,celodenního stravování až po sportovní vyžití.Super jsou nové soc.zařízení a sprchy.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Hradec u Kadaně, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Hradec u Kadaně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Hradec u Kadaně.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist