ATC Račkova Dolina - Hodnocení

6.0 / 10 Chvályhodné
podle 2 recenzí (celkem 19)  

Račkova Dolina 1435,
PRIBYLINA 3242 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 20.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Račkova Dolina

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

60% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 19
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Račkova Dolina


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prave sme sa vratili s dvoma malymi detmi po troch dnoch v ATC Rackova dolina. A musim sa podelit o svoje skvele dojmy. Zatial najlepsi kemp v akom som bola a tom som bola uz aj v kempe pod Triglavom, Mont Blancom atd.. Boli sme velmi milo prekvapeny v akom krasnom prostredi sa kemp nachadza. Vsade cucoriedky, paprade a majestatne stromy, ako v ozajstnom Narodnom parku :). Predcilo to nase predstavy a ocakavania. Ked sme tam prvy krat vkrocili a hladali miesto na stan, citili sme sa ako v rozpravke. Zrejme tam pojdeme este raz aj tuto sezonu. Sluzby zodpovedaju cenam, ziadny problem. Urcite odporucam pre rodiny s malymi detmi, je tam v areali ATC aj potok a nedaleko male jazierko pri hoteli Oresnica, kde boli aj dva kone a preliezky s hojdackou pre deti. Prechadzky do prirody hned za kempom. Pre deti je v kempe aj trampolina, hojdacky a Krasny drevenny obor :).
iba jednu malickost> viac preliezok, ci smykaliek pre deti. Stacilo by vyrobit uplne jednoducho a lacno aj z popadaneho dreva v kempe. A este keby boli v tieni, lebo tie co su tam teraz su mimo tiena a v tieto horucavy, by to fakt bodlo :)

ALe aj bez toho je kemp na 1.tku ;)) Nenarocnym nekomercnym milovnikom prirody a kempovania vrelo odporucam.

JV

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu na ubytovnu v 17 hod nebyl ještě pokoj uklizený. WC a sprchy neumyté. Čekání na jídlo v restauraci cca 1,5 hod. Celkový dojem dost špatný.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
nomadm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

SUPER KEMP v přírodě!! Na tento kemp nemůžeme zapomenou a to včetně našich malých dětí. Dokonalé spojení s přírodou, každý si najde své soukromí pro stan. Ohniště u stanu. Všude stromy, bombastický potok se super ledovou čistou vodou! Obchůdek přímo v kempu. Klid, Roháče za rohem!! Kdo hledá přírodní, klidný kemp tak vřele doporučuji! Kdo che společenský život a nóbl vybavení, tak ať zůstane u L. Mary a dál nejezdí! :)

Karol

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostredie v ktorom sa kemp nachadza - kempovanie v divocine ;-). Len tie socialne zariadenia /dolne/ by bolo potrebne doladit. Inak fajn

Adrian B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvelé prostredí! Ceny dobré.

Adrian B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí a klid

Jiří U.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní lesní kemp v nádherném prostředí podél šumící řeky Račková.

Gorc

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost, již po několikáté a zase rád přijedu a někdy už i konečně na dýl a ne jen na jednu noc :-)

Novákovic

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kdo hledá klidný kemp, kde si každý najde své soukromí, kde má každý své ohniště u stanu, kde stojí Zlatý Bažant 1,2 E a kde za jednu noc zaplatí rodina s 2 malými dětmi, včetně přípojky na elektriku 15 E a zároveň chce být v Tatrách, tak moc lepších možností asi nenajde...pokud se mýlím tak se rád poučím.:)
Dle fotek se to nezdá, ale kemp je poměrně velký, v "horní části" jsou nové sociálky, ale my bydleli ve spodní části, kde jsou sociálky postarší. V kempu luxusní potok, děti byly nadšené, parádní osvěžení. Doporučujeme pro nenáročné na služby a pro náročné na prostředí a klid :).

Maja

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Nádherné prostředí pokud jde o přírodu - plno krásných zákoutí pro stanování, borůvky, člověk si může najít místo, že ani neví, že je v kempu :). Ovšem sociálky jsou šílené a to nejen svým hrozným stavem, ale i hrozným úklidem. Pak tam jsou jakési podivné škaredé budky snad ještě z dob Gustava Husáka, rozbitý plot kolem (to není příjemné už s ohledem na to že je přemedvědováno). Zásobování nic moc, je skoro nutné si dovézt potraviny s sebou.

Daník

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přes toto hodnocení je to jeden z nejlepších kempů co jsem navštívil,a to pro jeho nádherné prostředí a klid který zde je. Nezapomenutelná příroda v okolí kam se vracím již 15let

Marková

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde před 2 lety a letos se chystáme znovu. Táta byl v té levnější chatě - nebylo plno, tak mu nechali samostatný pokoj, akorát byl hodně zastíněný stromem, tak tam byla trochu tma a vlhko, nicméně to bylo jen na přespání, takže v pohodě. Já byla ve stanu a kdyby mi tam nějaký debil nesvítil autem přímo na stan a nepouštěl motor, tak taky paráda - ale to není o kempu, nýbrž o lidech.
Samotný kemp je parádní, s restaurací pro "líné mastňáky" a výborný je obchůdek, kde se ráno dá nakoupit čerstvé pečivo. Pokud si někdo stěžuje, že je po desáté vykoupený, tak proč jezdí do Tater? Normální člověk vychází do hor před osmou a jestli se chce válet v kempu, tak může doma u rybníka...
Jediná věc, co bych uvítala, by byly oddělené sprchy (a ano, později večer už někdy neteče teplá voda - což opět běžný turista přežije).
Je tam docela dost prostoru a můžete si s sebou vzít i psa.
Celkově s kempem spokojenost.

milan s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 17.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

supr příroda klid dostupnost okolí,
horší obchod málo otvíracích hodin,ráno fronty na chleba a pečivo po 9h, už smůla,a v 10 zavřeno a co do večera,kdo nestíhá po ránu ??

Radosh R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp v lese s úžasnými zákoutími, kde měl člověk dostatek soukromí. Celkový dojem trochu kazí nepříliš čistě udržovaná sociální zařízení a nedostatek horké vody v koupelně (po návratu z túry se člověk sprchoval už jen ve studené vodě).

Věra K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tatry jsme letos navštívili poprvé, ale určitě ne naposledy!!!! Kemp je umístěný na pěkném místě, příjemný personál a toalety(jedna z hlavních věcí :-)!!)byly uklízeny nejméně 5x denně!!!

Martina P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jiři Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme u vás jen 2x, ale letos se chystáme znovu. Už se moc těšíme.Je to u vás super.

Jarmila B.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 22.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tradičně několik let jezdíme,už za dob totality,kdy bylo třeba dávat úplatky,abychom se mohli ubytovat.Dnes v pohodě,vracíme se rádi každoročně,přibíráme i další známé,kteří si rovněž pobyt oblíbili pro božský klid.

jiří E.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 28.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stále výborný, ikdyž ceny rostou a kemp se zmenšuje.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Račkova Dolina, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Račkova Dolina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Račkova Dolina.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist