Autocamp Ostende - Hodnocení

Malý Bolevec,
PLZEŇ 323 00 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Ostende

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 617
Celkem hodnocení 670
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Ostende


Storno

Hodnocení návštěvníků

franta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 8.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

v restauraci vaří výborně a za fajn ceny. Ubytování bylo rychlé a dobře vysvětleno. Chatička byla čistá a pěkná. Prostředí kempu je pěkné.

Jirka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 9.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Není co dodat, bylo to tu fajn.

Magda

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to moc krásný autokemp, kde jsme si to moc užili.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 3.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tady jsme si to moc užili s rodinou.

Nikola

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 4.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sem se určitě vrátíme - moc krásný, čistý kemp!!!

martina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 4.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

je to hezký autokemp...

Jan L.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 2.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stanování bylo moc pěkný. Místa, kam se jít podívat, je tu spoustu. Les byl kousek, takže i houby se našly :D V restauraci vaří skvěle. WC a sprchy vždy čisté.

Marie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tohle místo jsme si oblíbili!! Jezdíme sem každým rokem.

Nina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tady se nám líbilo, restaurace je pěkná.

Lída

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tady se nám moc líbilo, doporučuji.

Miluška

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný autokemp s pěknou restaurací.

Vašek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytovali nás hezky a přátelsky, hned jsme měli dobrou náladu. Kemp byl čistý a pěkný.

Ludmila

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Najdete tady všechno, co potřebujete. Kuchyňka byla čistá a wc taky. Restaurace byla fajn.

Hana P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok a vždy to tu je lepší a lepší

Jaruška

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tady rádi, je to tu pěkné.

Franta

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbilo se nám tady!!!

Dáša

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Odjížděli jsme spokojení.

Míra

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hezký, čistý, prostorný autokemp.

Jakub

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tenhle kemp si zaslouží 5 hvězd. Ceny tady jsou fajn a vaří tady výborně. Děti si užili zoo a jump arenu. Do centra to je kousek.

a s.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tenhle autokemp nás velmi zaujal. Příště nás tu znova uvidíte.

Zdena

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem rádi už z důvodu, že to je tady pěkné a čisté.

Lenka G.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp, příště zas.

Erik

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děti měli velkou radost s Jump Areny :D Kiosku tu je spoustu kolem pláže. Jinak pláže jsou fajn a písčitý. Autokemp je velký a uklizený.

Karolína

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tu opravdu hezký, jen doporučuji.

Honza K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak sem se ještě vrátíme příští prázdniny. Kemp je čistý, nové wc a sprchy jsou hezké.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Ostende, který hodnotilo 617 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Ostende. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Ostende.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist