Koupaliště a kemp Pecka - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 89 recenzí (celkem 498)  

Pecka 60,
PECKA 507 82 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Koupaliště a kemp Pecka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 89
Celkem hodnocení 498
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Koupaliště a kemp Pecka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jarmila Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Pecku jezdíme pravidelně každý rok a jsme nad míru spokojeni.

ZDENEK H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

TENTO AUTOKEMP JE NEJKRASNEJSI ZE VSECH AUTOKEMPU, KTERE JSEM V MYCH 50 LETECH MEHO ZIVOTA NAVSTIVIL. VSEM DOPORUCUJI AUTOKEMP FUNGUJE NA JEDNICKU. PODEKOVANI CELEMU TYMU OD RECEPCE, RESTAURACE, UDRZBY A OSTATNIM ZAMESTNANCUM TOHOTO KEMPU CHCI VSEM MOC A MOC PODEKOVAT. VSEM MOHU NA 100 PROCENT DOPORUCIT.ZDENEK.HOTTMAR.

Linda Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nechápu jak toto může být kemp roku 2018.

Markéta H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 9.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jediná menší chybička. Výlevka pro chemické WC je na dámské toaletě. Chlapům je blbé tam chodit. Jinak naprostá spokojenost, všem doporučuji.

Martina P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně matky s dětmi a je to nejlepší kemp v ČR.

Kristyna K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super místo pro rodiny s dětmi

Josef P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu Pecka jsem měli možnost uspořádat svatbu a musíme říct, že jsme byli nadšeni. Nadstandardně vstřícný přístup personálu, zázemí pro děti - množství příležitostí jak se vyblbnout, bezpečnost, sociální zařízení pravidelně uklízené, požadavky na stravu splněny do posledního puntíku.
Za nás naprosto skvělé místo, doporučujeme.

Marie F.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.4. - 28.4.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěvecký sbor na soustředění - pro ubytování i naši práci ve společenské místnosti vše předem připravené, personál ochotně reagoval na naše potřeby i změny z naší strany během pobytu, stravování velmi chutné, jídlo jak od maminky, ceny příznivé. Moc děkujeme a budeme doporučovat. Fischerová.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 22.4.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostředí klidný kemp

Lejsek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádhera, vše pěkné, jezdíme do tohoto kepmu pravidelně

Petr H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok, i letos o nás bylo v kempu vzorně postaráno (volejbalové soustředění mládeže). Oproti jiným letům vládlo téměř po celý pobyt tropické počasí, tudíž jsme každý den využili zdejší skvělé koupaliště!

kedlubnar

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KRÁSNÝ KEMP I PROSTŘEDÍ. BYLI JSME JEN JEDNU NOC, ALE MOC SE NÁM LÍBILO. HLAVNĚ ČISTOTA. BUDEM DOPORUČOVAT.

Miloš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp, pro děti super vyžití. Koupaliště, skákací polštář, spousta hřišt.

Ivo S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme se rozhodli uspořádat naší svatbu s tím, že obřad byl na nedalekém hradě Pecka. Na svatbě bylo cca 80 dospělých a pro všechny jsme chtěli svatební tabuli, večerní raut a ubytování v chatičkách a apartmánech. Pan Hudec a všichni zaměstnanci kempu Pecka se úkolu zhostili na výbornou a zajistili vše, co jsme si dopředu domluvili, vč. profesionálně pojaté obsluhy. Jídlo bylo výborné a všichni svatebčané si ho chválili. Kemp má výborné zázemí a spoustu možností sportovního vyžití. Sociální zázemí je čisté a uklízené několikrát za den. Kemp mohu vřele doporučit!

Zdeněk P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceková spokojenost, v chatičkách chybí ve skříni poličky,na stěnách poličky na odložení drobností, věšák.

Lenka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 21.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně strávená dovolená na úžasném místě. Plno atrakcí pro děti, výborná kuchyně, maximální spokojenost, určitě se vrátíme :)

Martin P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Proste top tak to ma vypadat

Černíková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolena po vsech strankach uzasna. Mame psa, ktery mohl byt s nami po celou dovolenou, coz je skvele. Snad jen mala prosba.... Kdyz uz mohou psi do kempu, nebylo by na skodu, aby nekde ve stinnem koutku kempu meli moznost se ochladit. Treba ve starsi vanicce s moznosti hadice s vodou. Toto leto bylo velmi horke a suche a bylo tezke psa chladit, kdyz se nema kde smocit.
Tak toto kdyby se vylepsilo, bylo by vse vice nez dokonale, pak bych rada dala hvezdicek i 10 :-). Kazdopadne vsem zamestnancum kempu mnohokrat dekujeme za velkou peci, diky ktere jsme si uzili opravdu bajecnou dovolenou. A za rok se tesime do Pecky zas. Miluše Černíková s rodinou..... DÍKY!

Hana a Zdeněk  Honců

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bez připomínek,vše OK

Jan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

proste pecka, nejlepsi kemp v ČR

Michal

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme sice jen krátce a počasí nám vyšlo, i tak můžu říct že tento kemp je opravdu hoden královského žezla, všem doporučuji a dávám palec nahoru!

dufková

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

v kempu jsme byli poprvé na doporučení přátel a byli jsme opravdu spokojeni.Od první komunikace na recepci o ubytování a provozu zařízení,možnosti stravy,zakoupení pečiva v areálu,využití sportovišt v areálu i nabídka výletů do okolí opravdu skvělé.Strava domácí úžasná i velký výběr.Koupaliště upravené s čistou vodou.Vedle kempu i rybník pro rybáře.Nedaleký hrad většinou s programem.Poděkování personálu a doporučení kempařům

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zázemí pro děti skvělé, ceny přijatelné, voda v bazénu osvěžující (za bazén ubytovaní neplatí), ale sociální zařízení hrůza. Dvě sprchy v zadní části naprosto nedostačující, navíc problém s odtékáním.

Oldřich D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše na jedničku, těšíme se na příští léto v době country festivalu. Jarmila a Olda

Lenka D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp rodinného typu, spousta sportovního vyžití pro děti i dospělé. Velkým bonusem je koupaliště v areálu s čistou vodou a velká trampolína - 30,- osoba/den, dobré jídlo a přijatelné ceny. Výhodou jsou i animační programy pro děti, které jsou pořádány 2x denně + občasné promítání v letním kině. jedním slovem - peckózní dovolená na Pecce:-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Koupaliště a kemp Pecka, který hodnotilo 89 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Koupaliště a kemp Pecka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Koupaliště a kemp Pecka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist