Koupaliště a kemp Pecka - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 67 recenzí (celkem 555)  

Pecka 60,
PECKA 507 82 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 20.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Koupaliště a kemp Pecka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 67
Celkem hodnocení 555
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Koupaliště a kemp Pecka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zdeněk M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 15.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Problém nebyl žádný. Jediná menší výtka můžee být asi jen to, že tam bylo opravdu moc vos a včel, ale to je věc se kterou kemp nic udělat nemůže a i tak nikdo nebyl pobodán. Svatbu v tomto kempu jsem si neskutečně užil a personál byl dost tolerantní.

Petr B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v pořádku, personál příjemný, vše skvělé

Petr H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, kde nám již mnoho let vychází ve všem vstříc! A že si občas navymýšlíme! :-))) Takže tímto velké díky za opět skvělé služby, za rok nás tam máte zase! ;-)

Martin P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp a akce Country Pecka 2019. Super výkend pod stanem, rozhodně doporučuji!

Jana A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Max spokojenost se vším ....již třetím rokem
strach !!! že na nás nezbyde ubytování na country festival - hlásíme s notným předstihem a je plno,plno,plno ....což hovoří ke kvalitě campu a pořádání této akce ZA VŠE!

Hana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme už po dva roky na country festivalu,byli jsme spokojeni, jak loni, tak letos.Na příští rok máme opět rezervaci, tak se už těšíme.

Lída

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vše bylo o.k i počasí nám přálo,za rok jedeme zase

Anna R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemáme žádné negativní věci, vše v kempu nám vyhovuje.

Richard M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí , ochotný personál

Hana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme s manželem a přáteli již podruhé na country festivalu, velká spokojenost, příští rok jedeme znova, děkujeme, bylo to super Hana Vodsedálková

Dominik K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ochotný a vstřícný personál, skvěle sportovní zázemí.

Jana F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu na Pecce jsme byli již potřetí a pokaždé jsme velmi spokojeni. Dobré technické zázemí, velmi ochotný personál, hezké prostředí - nemám co vytknout. Moc se mi u vás líbí a budu se ráda i v příštích letech vracet.

Miroslava S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově jsme byli velice spokojeni, personál byl vstřícný a ochotný,prostředí krásné.

Lucie V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé. Byla to naše první rodinná dovolená s dětmi (1rok a 3 roky). Dovolenou jsme si velmi užili, kemp je krásný, udržovaný, velké vyžití pro děti. Personál vždy milý, ochotný a vařili tam výborná jídla. Jediné co bych malinko vytkla byly sprchy, kde nebyla žádná lavička nebo nějaký odkládací prostor (kromě věšáku). Jít se tam sprchovat s roční dcerou, která ještě nechodila a celou dobu ji mít v náručí a nemít možnost si tam pořádně někam odložit věci bylo celkem náročné. Ale celkový dojem je vynikající a určitě se tam zase vrátíme.

Tomáš D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 3.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Kemp, ubytování, jídlo zábava a přátelská atmosféra. Děti i rodiče nadšení, příští rok přijedeme určitě zase.

Rumburak

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobry den,kemp byl uplne perfektní, socialni zarizeni nedostatecne pro tolik ubytovanych, personal velmi přijemny, rad bych podekoval skupine karavanu, za kulturni vložku, hrali našim detem pisničky z pohádek, za nas hodnotime výborne

Romana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost, děti se vyřádily na trampolínách,amimační program, čistota, třídění plastů.
Sociálky a kuchyňka v pořádku. Doporučuji.

Radka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost již 4.rok

Petra S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost se vším. Lepší kemp jsem snad zatím ještě nezažila. Úžasné zázemí pro rodiny s malými dětmi. Možnost objednání polopenze či plné penze za odpovídající ceny. Jídlo chutné, porce veliké. Personál příjemný. A dostal mě animační program.....příjemné, že i v kempu se něco děje:-) Určitě jsme zde nebyli naposledy.

Roman K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál výborný, prostředí krásné, jídlo a pivo výborné, bazén čistý, přibyly popelnice na plast, celý den se o kemp starají a uklízejí. Sportovní využití parádní.
Mohlo by být víc sociálek na stanové louce.

Tomáš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro nás bohužel velké zklamání. Máme raději klidnější místa, ale měli jsme děti, tak jsme vyrazili tam, kde je koupaliště. Voda studená za všechny atrakce se platí a to denně ! I když jste ubytováni. Je tu sice čisto, ale pro cca 700 lidí 4 sprchy a 4 záchody je opravdu tragédie. Parkuje se kde se komu zamane...nikdo to nehlídá stany u přípojek a karavany pak tahají 50m prodlužky. Naplní "kapacitu" a nikoho už dovnitř nepustí i když tam místa bylo dost. Když je ale potřeba tak tam pustí i trojnásobek kapacity jako v případě Cauntry festivalu. po dvou dnech se k nám přilepilo asi 5 karavanů jejichž majitelé hráli z velkého repráku na celý kemmp do cca 23:30 každý den. upozornit je z personálu samozřejmě nikdo nepřišel. Rodiny ve stanech s dětmi to druhý den ihned zabalily a raději odjely. Za mě velké zklamání :(

Marcela Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp poprvé a myslím, že už nikdy více nenavštívíme. Na recepci nás přivítala slečna, která si připadala velice důležitě a neustále tam hulákala na mamminku, která byla též na recepci a řešila tam své věci se zákazníkama, musí mít opravdu trpělivost se svou dcerou. Přijeli jsme po Country festivalu, takže nebyl personál moc vstřícný, chápu, že toho asi měli dost po náročném víkendu, ale to mě jako zákazníka nemusí zajímat. Když jsme teda šli po několika dnech na pivko s tím, že personál bude vstřícnější, tak nás slečna málem ošidila. Vrátila nám na 200,- místo na 500,- bez jakékoli omluvy. Jinak sociální zařízení bylo čisté, ale myslím, že nedostačujicí na kapacitu lidí, která se tam sešla. Co musíme hodně pochválit je to, že dětičky se tam opravdu vyřádí, koupání je úžasné. No a naposledy velký problém s tím, že večer, nebo spíše v noci není klid a bohužel to tam nikdo neřeší, protože se to opakovalo několik dní po sobě, bohužel takto si nepředstavuji kemp pro rodiny, protože po probdělých nocích jezdit s dětmi po výletech a věnování se jim celý den bylo docela náročné. Doufám, že se do budoucna něco zlepší.

Aneta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Při prvním dní příjezdu jsme se najedli v místní restauraci, jídlo jako z fastfood, samé smažené. Obsluze se jeden den dokonce nechtělo udělat hamburgery, tři kuchaři veselé opreni. Za veškeré atrakce chtějí peníze (trampolíny, stěna, kurty atd..) co se týče sociálního zázemí, tak pro lidi kteří stanuji jsou pouze dvě sprchy pro ženy bez soukromí, toalety věcné bez toaletního papíru a protykaji a bez tekutého mýdla. Voda čistá ale studená, je to prutokac. Není zde žádný malý obchůdek ke koupeni např. Pečiva. Nechápu jak toto může být hodnoceno jako kemp roku. Jediný pozitivní je možnost využití ledniček (ale věčně jsou plné) mikrovlnky a vařiče.

Monika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám vždycky líbí. Je tu příjemný personál, suprové koupání a nikdy nic nechybí.

Aleš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jizda na čtyřkolkach

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Koupaliště a kemp Pecka, který hodnotilo 67 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Koupaliště a kemp Pecka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Koupaliště a kemp Pecka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist