ATC Šlechtův Palouk - Hodnocení

7.6 / 10 Velmi dobré
podle 16 recenzí (celkem 87)  

Pastviny 451,
PASTVINY 564 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_ATC Šlechtův Palouk

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

76% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 87
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Šlechtův Palouk


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ráďa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 1.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem opakovaně každý rok a vše super. Opět přijedeme zase. Je zde krásně a milé lidi.

Ráďa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 1.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem každoročně. Letos jsme tu měli sraz karavanistů a jako vždy vše super. Budeme se stále vracet.

Ráďa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 1.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem pravidelně každý rok. Letos jsme tu měli sraz karavanistů a jako vždy vše super. Stále se budeme vracet.

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme objevily s dcerou loni a letos jsme jely nadšeně znovu. Krásné prostředí, milý personál, možnost teplého jídla v restauraci, kuchyňka, dostatečná kapacita sociálního zařízení, možnost studené sprchy i venkovní sprchy - vše čisté. Třízení odpadu. Ceníme si také milých lidí - návštěvníků - ne v každém kempu to takto je. Příští rok pojedeme rády znovu a doporučuji ostatním. Vyšší cena ubytování stojí za to (srovnávám s kempem, kde jsem byla o týden později s kamarádkami - sice nízká cena, ale spokojené jsme nebyly).

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Za deset minut zaplatíte ve sprchách 50 korun za teplou vodu, ale teče jen studená, sprchy jsou otevřené od 8 do 10 hodin, a pak až odpoledne
od 18 do 22 hodin. V umyvarnach teče také jen ledová voda. V pánských umyvarnach není mýdlo na umytí rukou. Prostě kemp našich snů.

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí kolem Pastvinské přehrady, které je provozovateli autokempu Šlechtův Palouk trochu zneužíváno. Na recepci pravděpodobně studenti, ubytování trvalo hrozně dlouho, nevěděli, co mají dělat, když jsme měli zaplacenou zálohu dopředu. Jídlo v místní restauraci nic, o čem bychom psali domů, večer prostě zavřou, i když je v restauraci plno lidí. Personál není moc ochotný. Bydlení v chatkách pro naše cyklistické potřeby vyhovující. V kuchyňce jen jeden dvoudřez, kde teče teplá voda, takže na mytí nádobí se tvořily fronty. Jezdíme do podobných kempu po republice každý rok, tenhle zážitek, co se týká služeb, patří zatím k těm horším.

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí kolem Pastvinské přehrady, které je provozovateli autokempu Šlechtův Palouk trochu zneužíváno. Na recepci pravděpodobně studenti, ubytování trvalo hrozně dlouho, nevěděli, co mají dělat, když jsme měli zaplacenou zálohu dopředu. Jídlo v místní restauraci nic, o čem bychom psali domů, večer prostě zavřou, i když je v restauraci plno lidí. Personál není moc ochotný. Bydlení v chatkách pro naše cyklistické potřeby vyhovující. V kuchyňce jen jeden dvoudřez, kde teče teplá voda, takže na mytí nádobí se tvořily fronty. Jezdíme do podobných kempu po republice každý rok, tenhle zážitek, co se týká služeb, patří zatím k těm horším.

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí kolem Pastvinské přehrady, které je provozovateli autokempu Šlechtův Palouk trochu zneužíváno. Na recepci pravděpodobně studenti, ubytování trvalo hrozně dlouho, nevěděli, co mají dělat, když jsme měli zaplacenou zálohu dopředu. Jídlo v místní restauraci nic, o čem bychom psali domů, večer prostě zavřou, i když je v restauraci plno lidí. Personál není moc ochotný. Bydlení v chatkách pro naše cyklistické potřeby vyhovující. V kuchyňce jen jeden dvoudřez, kde teče teplá voda, takže na mytí nádobí se tvořily fronty. Jezdíme do podobných kempu po republice každý rok, tenhle zážitek, co se týká služeb, patří zatím k těm horším.

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp můžeme jedině doporučit,krásné prostředí,příjemná obsluha,sociální zařízení v rámci možností a ceny jsou přijatelné.Dĕkujeme

Nikol

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu se už určitě nevrátíme! Krásný kemp a prostředí nám nejvíce zkazil personál- neochotný, když jsme se na něco zeptali, vypadalo to, že je obtěžujeme, na odsekávání a opravdu nepříjemné pohledy si personál nemůže dovolit ještě když jsme na ně byly milé aby se to neopakovalo, ale bohužel. Restaurace předražená, polovina jídel ani nebyla napsána na jídelním lístku. Jídlo ušlo, ale ceně opravdu neodpovídalo. Nejlepší bylo když přišla do restaurace skupinka lidí a po přečtení jídel řekli, že mají úplně to samé jako před měsícem.
Ještě jsme byly překvapeny, když jsme viděli security a večer když jsme byly trošku hlučnější kolem nás jen procházeli a o přemístění nás museli žádat lidé okolo. K čemu tam pak jsou security?
Užili jsme si víkend, ale jen díky prostředí kempu.

Vejs

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsem navštívil s rodinou poprvé a pravděpodobně naposled. Vhodné umístěný, hned vedle přehrady. Soc. zařízení v rámci možnosti čisté. Trochu mne překvapily zavřené sprchy během dne. Otevřené jenom v určitý čas a na žeton. Ovšem vše v rámci norem co je možné přežít. Určitě však kemp nedoporučuji těm, kteří si chtějí užít trochu klidu. Ono když Vám partička ( nešlo o žádné výrostky spíš ročníky po čtyřicítce)zpříjemňuje pobyt do 03.00 hod. kvalitní hudbou a diskusí na úrovni, tak se vám nechce ani spát. Bohužel od provozovatele nikdo nezakročil ! Tak jsem raději pobyt ukončil a šel se dospat jinam. Opravdu zvažte ubytování v tomto kempu. V okolí jsou ještě další !

Ráďa

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opakovaně sem jezdíme, moc se nám tu líbí. Opět přijedeme.

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový dojem byl kladný, sprchy sice na žetony, ale to je běžné. Mohlo by jich být více, ale opravdu fronty nebyly. Jediné velké minus byl hluk v noci. Vedle našeho stanu si mladíci udělali technoparty a nikoho to nevzrušovalo. Jinak super personál, v těchto vedrech čistá voda a příjemné prostředí.

Petr B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo v pohodě, krásné prostředí, služby a personál ochotní, sociálky dostatečné

Rekreant

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově hodnotím kemp kladně. Komunikace s recepcí, úklid, čistota v kempu, dostatek toalet, bohužel sprchy jen tři pro ženy a tři pro muže, které jsou otevřené jen v určitý čas. Nebyl s tím však žádný problém, žádné fronty (a to byl kemp plně obsazen). Horší odtok vody ve sprchách.
Dvě lednice jsou na recepci, v kuchyňce rychlovarné konvice, jen jeden umývací dřez(občas čekání). Restaurace, výběr jídel, rychlost, ceny bez problémů. Jedinou výtku, snad jen k dětskému hřišti, chtělo by to nějaké prolézačky, ping pong stůl už má hodně za sebou. Akční/sportovní zábavu pro děti nahrazovalo koupání v přehradě a možnost půjčování šlapadel, lodiček.

Tali

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili s dětmi ze školy. Je ideální pro školní výlet. Krásné prostředí okolo Pastvinské přehrady, spousta možností na pěší výlety i na výlety na kole. Chatky jsou sice staré, ale přesto dobře použitelné. Ve sprchách teče teplá voda za poplatek, studená zdarma. V místním "bufetu" příjemný personál.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Miloš F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

K úrovni kempu:
Zkouška sebeovládání hned na recepci. Zaplatíte dle vystaveného ceníku za pobyt osoby (60Kč/noc), za osobní automobil v kempu (60Kč/noc), poplatek obci (15Kč). Když však oznámíte, že nebudete mít stan (60Kč/noc) a přespíte v autě, objeví se vám na účtu neceníková položka místo auta, „spaní v autě“ 100Kč/noc. Paní vedoucí zřejmě nemůže rozdýchat, že by za něco nevybrala. Na dotaz, jakou že mi to poskytují navíc službu, když se vyspím ve svém autě a mám dle ceníku zaplaceno za pobyt osoby a za místo pro auto, vám nikdo neodpoví. Prostě zaplať, uhlíři.
Dále: Na celý kemp je v kuchyňce jediný dřez na umytí nádobí s teplou vodou. Ty, alespoň se studenou, jak je běžné jinde, nejsou žádné. Takže fronta. Na vlastní umytí, pouze umyvadla se studenou vodou, za umyvadly plíseň, sprcha na žetony, tam jsem raději nelezl.
Záchod (s mísou) nelze zevnitř nijak zajistit, takže pokud během výkonu nedržíte kliku, což během utírání dost dobře nejde, dopřejete si radost očního kontaktu se všemi, kdo mají ve stejnou dobu stejnou potřebu. Ke všemu je mísa tak blízko dveří před vámi, že vyšší člověk si snad musí nechat dveře dokořán.
Shrnutí: Z našeho letošního putování bezkonkurenčně nejdražší kemp, s úrovní ve spodní polovině. Krásné je prostředí a voda v jezeře, ale to není zásluha personálu, že? Mimochodem, k paní vedoucí jsem tu již nějaká vyjádření viděl. Není to můj styl, ale asi se dá souhlasit.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 14.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně sem jezdíme. Je to super kemp.

Scapino

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí u Pastvinské přehrady. Bohužel pomalu upadá (občas jesem sem jezdil i v minulých letech) - sociální zařízení - toalety neuklizené, teplá voda předražená, sprchy jen 18-22hod. Nejhorší jsou ale noci - noční klid 22-07 hodin, který je deklarován je naprosto nedodržován, kempem se do půlnoci, více či méně hlasitě rozléhá reprodukovaná hudba z několika zdrojů a klidně i do 3-4 hodin do rána na sebe hlasitě pokřikují přiopilé partičky některých návštěvníků.
Informace, "využíváme služeb Bezpečností agentury od večerních 22 hod. do 6:00 hod. následujícího dne", uváděná na www stránkách kempu je naprosto nesmyslná, protože partičky opilců bezpečnostní agenturu naprosto ignorují a ta si nedokáže vynutit respekt a udržet pořádek (1 nebo 2 chvilkové návštěvy naprosto nestačí). V kempu je rozdělávání ohňů povoleno na několika málo vymezených místech mezi chatkami, ale tento zákaz je rovněž ignorován, takže se může stát, že několik metrů od vašeho stanu hoří vatra s více jak metrovými plameny (že to Váš stan může poškodit nikoho nezajímá) - Bezpečnostní agentura rovněž nezasahuje.
Na základě výše uvedeného rozhodně kemp NEDOPORUČUJI, těm kteří preferují spíše klid, zejména rodinám s dětmi - je to škoda, protože ještě v minulých letech šlo poměrně o slušný kemp. Majitel a provozovatel obec Pastviny by si měl rychle uvědomit, kdo kemp živí - jestli partičky ožralů, kteří zůstanou jednu nebo dvě noci a nebo rodiny s dětmi zůstávající celý týden a zařídit se podle toho. Na západ od Aše se noční klid dodržuje zcela jinak - od 22 hod je v kempech absolutní ticho - při jeho porušení (stačí hlasitý hovor ve skupině) následuje první výstraha od pracovníka kempu a při dalším porušení má dotyčný 1 hodinu na opuštění kempu - pokud se tak nestane, následuje "vystěhování" s asistencí policie, která současně udělí na české poměry tučnou pořádkovou pokutu za rušení nočního klidu - to je bohužel na Šlachtově palouku naprostá sci-fi, takže za mne nikdy více a totéž doporučuji i ostatním.

Zdega

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodová zastávka při cestě na motorce na přespání... Klid, pohoda, příjemný personál... Pohodová atmosféra... Super čistá voda ...

Helča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme s přítelem navštívili poprvé,byli jsme celkem spokojeni. Akorát nás zarazily sprchy.. Fungují pouze pár hodin denně a ještě k tomu se platí. 20kč za 4 minuty mi přijde docela dost. Jinak občerstvení - hospůdka super. Domácí obědy byly výborné, obsluha milá a vše šlo rychle. Frontu jsme nikdy nestáli:)
Příští rok až budeme vybírat dovolenou tak tento kemp do rozhodování rozhodně také zařadíme :)

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to poměrně malý kemp jak nám bylo sděleno personálem-rodinný. Nevím jestli to znamenalo pro rodiny nebo že to vlastní rodina. Malý plac na stany v kopci jen nahoře je trochu rovina. Sociálky v pořádku. Našel jsem tam jen jednu kuchyňku s jedním dřezem takže ráno nebylo možné umýt nádobí nebo si jen napustit vodu, ale s tím jsem si poradil po svém. Jediný zdroj občerstvení zavírá ve 21h po přemlouvání nám neochotně točili pivo do 21:30. Koupání nevyzkoušeno pro chladné počasí.

Xxxx

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké,čisté prostředí. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková spokojenost.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem opakovaně a rádi se sem vracíme. ještě letos sem pojedeme. Je tau krásně a klid.

Mihulková R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký,klidný, čistý malý kemp..pěkné sociální zařízení s kuchyňkou..určitě se k vám rádi vrátíme..

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Šlechtův Palouk, který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Šlechtův Palouk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Šlechtův Palouk.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist