ATC Šlechtův Palouk - Hodnocení

6.8 / 10 Chvályhodné
podle 8 recenzí (celkem 78)  

Pastviny 451,
PASTVINY 564 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Šlechtův Palouk

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

68% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 78
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Šlechtův Palouk


Storno

Hodnocení návštěvníků

Nikol

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu se už určitě nevrátíme! Krásný kemp a prostředí nám nejvíce zkazil personál- neochotný, když jsme se na něco zeptali, vypadalo to, že je obtěžujeme, na odsekávání a opravdu nepříjemné pohledy si personál nemůže dovolit ještě když jsme na ně byly milé aby se to neopakovalo, ale bohužel. Restaurace předražená, polovina jídel ani nebyla napsána na jídelním lístku. Jídlo ušlo, ale ceně opravdu neodpovídalo. Nejlepší bylo když přišla do restaurace skupinka lidí a po přečtení jídel řekli, že mají úplně to samé jako před měsícem.
Ještě jsme byly překvapeny, když jsme viděli security a večer když jsme byly trošku hlučnější kolem nás jen procházeli a o přemístění nás museli žádat lidé okolo. K čemu tam pak jsou security?
Užili jsme si víkend, ale jen díky prostředí kempu.

Vejs

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsem navštívil s rodinou poprvé a pravděpodobně naposled. Vhodné umístěný, hned vedle přehrady. Soc. zařízení v rámci možnosti čisté. Trochu mne překvapily zavřené sprchy během dne. Otevřené jenom v určitý čas a na žeton. Ovšem vše v rámci norem co je možné přežít. Určitě však kemp nedoporučuji těm, kteří si chtějí užít trochu klidu. Ono když Vám partička ( nešlo o žádné výrostky spíš ročníky po čtyřicítce)zpříjemňuje pobyt do 03.00 hod. kvalitní hudbou a diskusí na úrovni, tak se vám nechce ani spát. Bohužel od provozovatele nikdo nezakročil ! Tak jsem raději pobyt ukončil a šel se dospat jinam. Opravdu zvažte ubytování v tomto kempu. V okolí jsou ještě další !

Ráďa

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opakovaně sem jezdíme, moc se nám tu líbí. Opět přijedeme.

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový dojem byl kladný, sprchy sice na žetony, ale to je běžné. Mohlo by jich být více, ale opravdu fronty nebyly. Jediné velké minus byl hluk v noci. Vedle našeho stanu si mladíci udělali technoparty a nikoho to nevzrušovalo. Jinak super personál, v těchto vedrech čistá voda a příjemné prostředí.

Petr B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo v pohodě, krásné prostředí, služby a personál ochotní, sociálky dostatečné

Rekreant

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově hodnotím kemp kladně. Komunikace s recepcí, úklid, čistota v kempu, dostatek toalet, bohužel sprchy jen tři pro ženy a tři pro muže, které jsou otevřené jen v určitý čas. Nebyl s tím však žádný problém, žádné fronty (a to byl kemp plně obsazen). Horší odtok vody ve sprchách.
Dvě lednice jsou na recepci, v kuchyňce rychlovarné konvice, jen jeden umývací dřez(občas čekání). Restaurace, výběr jídel, rychlost, ceny bez problémů. Jedinou výtku, snad jen k dětskému hřišti, chtělo by to nějaké prolézačky, ping pong stůl už má hodně za sebou. Akční/sportovní zábavu pro děti nahrazovalo koupání v přehradě a možnost půjčování šlapadel, lodiček.

Tali

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili s dětmi ze školy. Je ideální pro školní výlet. Krásné prostředí okolo Pastvinské přehrady, spousta možností na pěší výlety i na výlety na kole. Chatky jsou sice staré, ale přesto dobře použitelné. Ve sprchách teče teplá voda za poplatek, studená zdarma. V místním "bufetu" příjemný personál.

Miloš F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

K úrovni kempu:
Zkouška sebeovládání hned na recepci. Zaplatíte dle vystaveného ceníku za pobyt osoby (60Kč/noc), za osobní automobil v kempu (60Kč/noc), poplatek obci (15Kč). Když však oznámíte, že nebudete mít stan (60Kč/noc) a přespíte v autě, objeví se vám na účtu neceníková položka místo auta, „spaní v autě“ 100Kč/noc. Paní vedoucí zřejmě nemůže rozdýchat, že by za něco nevybrala. Na dotaz, jakou že mi to poskytují navíc službu, když se vyspím ve svém autě a mám dle ceníku zaplaceno za pobyt osoby a za místo pro auto, vám nikdo neodpoví. Prostě zaplať, uhlíři.
Dále: Na celý kemp je v kuchyňce jediný dřez na umytí nádobí s teplou vodou. Ty, alespoň se studenou, jak je běžné jinde, nejsou žádné. Takže fronta. Na vlastní umytí, pouze umyvadla se studenou vodou, za umyvadly plíseň, sprcha na žetony, tam jsem raději nelezl.
Záchod (s mísou) nelze zevnitř nijak zajistit, takže pokud během výkonu nedržíte kliku, což během utírání dost dobře nejde, dopřejete si radost očního kontaktu se všemi, kdo mají ve stejnou dobu stejnou potřebu. Ke všemu je mísa tak blízko dveří před vámi, že vyšší člověk si snad musí nechat dveře dokořán.
Shrnutí: Z našeho letošního putování bezkonkurenčně nejdražší kemp, s úrovní ve spodní polovině. Krásné je prostředí a voda v jezeře, ale to není zásluha personálu, že? Mimochodem, k paní vedoucí jsem tu již nějaká vyjádření viděl. Není to můj styl, ale asi se dá souhlasit.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 14.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně sem jezdíme. Je to super kemp.

Scapino

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí u Pastvinské přehrady. Bohužel pomalu upadá (občas jesem sem jezdil i v minulých letech) - sociální zařízení - toalety neuklizené, teplá voda předražená, sprchy jen 18-22hod. Nejhorší jsou ale noci - noční klid 22-07 hodin, který je deklarován je naprosto nedodržován, kempem se do půlnoci, více či méně hlasitě rozléhá reprodukovaná hudba z několika zdrojů a klidně i do 3-4 hodin do rána na sebe hlasitě pokřikují přiopilé partičky některých návštěvníků.
Informace, "využíváme služeb Bezpečností agentury od večerních 22 hod. do 6:00 hod. následujícího dne", uváděná na www stránkách kempu je naprosto nesmyslná, protože partičky opilců bezpečnostní agenturu naprosto ignorují a ta si nedokáže vynutit respekt a udržet pořádek (1 nebo 2 chvilkové návštěvy naprosto nestačí). V kempu je rozdělávání ohňů povoleno na několika málo vymezených místech mezi chatkami, ale tento zákaz je rovněž ignorován, takže se může stát, že několik metrů od vašeho stanu hoří vatra s více jak metrovými plameny (že to Váš stan může poškodit nikoho nezajímá) - Bezpečnostní agentura rovněž nezasahuje.
Na základě výše uvedeného rozhodně kemp NEDOPORUČUJI, těm kteří preferují spíše klid, zejména rodinám s dětmi - je to škoda, protože ještě v minulých letech šlo poměrně o slušný kemp. Majitel a provozovatel obec Pastviny by si měl rychle uvědomit, kdo kemp živí - jestli partičky ožralů, kteří zůstanou jednu nebo dvě noci a nebo rodiny s dětmi zůstávající celý týden a zařídit se podle toho. Na západ od Aše se noční klid dodržuje zcela jinak - od 22 hod je v kempech absolutní ticho - při jeho porušení (stačí hlasitý hovor ve skupině) následuje první výstraha od pracovníka kempu a při dalším porušení má dotyčný 1 hodinu na opuštění kempu - pokud se tak nestane, následuje "vystěhování" s asistencí policie, která současně udělí na české poměry tučnou pořádkovou pokutu za rušení nočního klidu - to je bohužel na Šlachtově palouku naprostá sci-fi, takže za mne nikdy více a totéž doporučuji i ostatním.

Zdega

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodová zastávka při cestě na motorce na přespání... Klid, pohoda, příjemný personál... Pohodová atmosféra... Super čistá voda ...

Helča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme s přítelem navštívili poprvé,byli jsme celkem spokojeni. Akorát nás zarazily sprchy.. Fungují pouze pár hodin denně a ještě k tomu se platí. 20kč za 4 minuty mi přijde docela dost. Jinak občerstvení - hospůdka super. Domácí obědy byly výborné, obsluha milá a vše šlo rychle. Frontu jsme nikdy nestáli:)
Příští rok až budeme vybírat dovolenou tak tento kemp do rozhodování rozhodně také zařadíme :)

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to poměrně malý kemp jak nám bylo sděleno personálem-rodinný. Nevím jestli to znamenalo pro rodiny nebo že to vlastní rodina. Malý plac na stany v kopci jen nahoře je trochu rovina. Sociálky v pořádku. Našel jsem tam jen jednu kuchyňku s jedním dřezem takže ráno nebylo možné umýt nádobí nebo si jen napustit vodu, ale s tím jsem si poradil po svém. Jediný zdroj občerstvení zavírá ve 21h po přemlouvání nám neochotně točili pivo do 21:30. Koupání nevyzkoušeno pro chladné počasí.

Xxxx

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké,čisté prostředí. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková spokojenost.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem opakovaně a rádi se sem vracíme. ještě letos sem pojedeme. Je tau krásně a klid.

Mihulková R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký,klidný, čistý malý kemp..pěkné sociální zařízení s kuchyňkou..určitě se k vám rádi vrátíme..

Norbert M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mohu všem jen doporučit - čistý, klidný kemp - pro rodiny s dětmi.Moc se nám v kempu líbilo.

uni123

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na přespání jednu, max dvě noci postačující. Bohužel si ale nedokážu představit být tam déle. Byli jsme tam pouhé dvě noci a každý večer, kdy sprchy fungují od 18:00 - 22:00, fungovali v součtu max 2,5 hod. Na dveřích tedy visel vzkaz: "Dočasně mimo provoz, použijte sprchy ZTP." Takže všechny ženy v kempu stály večer frontu na jednu jedinou sprchu pro ZTP (a za 5,-Kč/min) :-) a na pivo si v místním občerstvení vystojíte min 10 min frontu, jdete tedy radši jinam.

Filip

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybírali na základě předchozí prohlídky webové prezentace, tudíž jsme očekávali jistou kvalitu. Bohužel realita byla jiná...kemp má sice dobrou polohu, nicméně pláž je zde bahnitá, voda špinavá, což v lidech obvykle vzbudí potřebu se po koupání umýt. Nicméně...na sprchách cedulka, že jsou v provozu pouze několik hodin denně...když jsme se oného intervalu nakonec dočkali, další nepříjemné překvapení bylo, že sprchy jsou zpoplatněny, o čemž není na cedulce s časovým limitem ani zmínka. Provedení jednotlivých sprchovacích kójí je na 21. století i na kemp zastaralé a úsměvné, nehledě na obsluhu platebního terminálu. Vše završila čistota, potažmo úklid sociálek...v dnešní době a v tomhle byznysu je zkrátka potřeba počítat s tim, že někteří lidé jsou prasata a né jen spolíhat na cedulky se smajlíkem, který prosí o udržování čistoty. O tom, že prostory sociálek skýtají i jiná místa, než podlahy (např. umyvadla, stěny, či sokly nad sociálním zařízením...), snad není třeba se rozepisovat. Pokud nezaměstnávají duševně choré, měli by to pochopit i pověření pracovníci. Dále na žádném záchodě v kempu není možné uzamknout se v kabince. Nebyl jsem spokojen, nikdy se nevrátím a budoucím návštěvníkům přeju pevné nervy a doporučuju vlastní toaleťák..

Eliška

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za týden dovolené byl toto čtvrtý navštívený kemp a bohužel úplně nejhorší. Sice chápu, že za nepořádek z velké části můžou i samotní hosté, ale nic to nemění na tom, že úklid toalet velice vázl. Všude se válel toaletní papír ( na zemi, v umyvadle, okolo toalety ), ráno úklid stylem "co je mokré, je čisté", toaletu vedle restaurace snad radši ani komentovat nebudu. Na celý kemp pouze jedna restaurace, takže fronty na pivo a nepořádek na stolech, protože dvě paní za barem nemůžou prostě stíhat všechno. Za mě zklamání a určitě se sem nevrátím.

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp žádný zázrak už sem nikdy nepojedeme je to tragédie

Jitule

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc velká spokojenost super kemp

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bohužel nás kemp vůbec nenadchnul trošku ostuda

Bóďa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodový, ideální kemp s rozhodně nejlepší polohou na Pastvinské přehradě! V kempu to přiměřeně žije, ale žádné rušení nočního klidu. Chaty Babeta+Bobík byly pro naší početnou vícegenerační rodinu ideální svým umístěním, vybavením i zázemím. Personál ochotný, velmi vstřícný, snažící se o spokojenost všech svých hostů. Dětičky vzpomínají na vláček Pastviňáček! Blízké i vzdálenější okolí kempu nabízí nepřeberné množství atraktivních výletů, krásně jsme si zde dobili baterky a máme na co vzpomínat. Děkujeme!!!

Veronika

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem jezdila už jako dítě se svými rodiči a teď tam jezdím se svojí rodinou. Letos jsem ale byla velmi nepříjemě překvapena. Před rokem bohužel zemřel pan správce, který v kempu udržoval pořádek a klid. Nyní se z rodinného kempu pomalu stává kemp pro "pařiče". Party mladých, kteří prostě přijedou jen zapařit, přivezou si vlastní chlast, do tří do rána dělají bordel, z auta řve dupárna a není bohužel nikdo, kdo by je napomenul.Ostatní stanující pošlou do pr... a děvčata z recepce samy těžko něco zmůžou. Přes den se z kempu stává parkoviště, takže kdo se chce ubytovat např. pod stromem ve stínu, musí počkat do večera, až se majitelé aut vykoupou a odjedou domů. Úklid sociálek je nedostatečný, na tolik lidí to prostě nestačí. Jediné co mohu pochválit, byla velká ochota personálu (jak recepce, tak restaurace)vždy milé, usměvavé, ceny přijatelné. Ovšem ten noční bordel to nezachrání, ze 7 nocí byla pouze 1 klidná.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Šlechtův Palouk, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Šlechtův Palouk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Šlechtův Palouk.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist