ATC Šlechtův Palouk - Hodnocení

6.9 / 10 Chvályhodné
podle 14 recenzí (celkem 71)  

Pastviny 451,
PASTVINY 564 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Šlechtův Palouk

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

69% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 71
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Šlechtův Palouk


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miloš F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

K úrovni kempu:
Zkouška sebeovládání hned na recepci. Zaplatíte dle vystaveného ceníku za pobyt osoby (60Kč/noc), za osobní automobil v kempu (60Kč/noc), poplatek obci (15Kč). Když však oznámíte, že nebudete mít stan (60Kč/noc) a přespíte v autě, objeví se vám na účtu neceníková položka místo auta, „spaní v autě“ 100Kč/noc. Paní vedoucí zřejmě nemůže rozdýchat, že by za něco nevybrala. Na dotaz, jakou že mi to poskytují navíc službu, když se vyspím ve svém autě a mám dle ceníku zaplaceno za pobyt osoby a za místo pro auto, vám nikdo neodpoví. Prostě zaplať, uhlíři.
Dále: Na celý kemp je v kuchyňce jediný dřez na umytí nádobí s teplou vodou. Ty, alespoň se studenou, jak je běžné jinde, nejsou žádné. Takže fronta. Na vlastní umytí, pouze umyvadla se studenou vodou, za umyvadly plíseň, sprcha na žetony, tam jsem raději nelezl.
Záchod (s mísou) nelze zevnitř nijak zajistit, takže pokud během výkonu nedržíte kliku, což během utírání dost dobře nejde, dopřejete si radost očního kontaktu se všemi, kdo mají ve stejnou dobu stejnou potřebu. Ke všemu je mísa tak blízko dveří před vámi, že vyšší člověk si snad musí nechat dveře dokořán.
Shrnutí: Z našeho letošního putování bezkonkurenčně nejdražší kemp, s úrovní ve spodní polovině. Krásné je prostředí a voda v jezeře, ale to není zásluha personálu, že? Mimochodem, k paní vedoucí jsem tu již nějaká vyjádření viděl. Není to můj styl, ale asi se dá souhlasit.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 14.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaně sem jezdíme. Je to super kemp.

Scapino

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí u Pastvinské přehrady. Bohužel pomalu upadá (občas jesem sem jezdil i v minulých letech) - sociální zařízení - toalety neuklizené, teplá voda předražená, sprchy jen 18-22hod. Nejhorší jsou ale noci - noční klid 22-07 hodin, který je deklarován je naprosto nedodržován, kempem se do půlnoci, více či méně hlasitě rozléhá reprodukovaná hudba z několika zdrojů a klidně i do 3-4 hodin do rána na sebe hlasitě pokřikují přiopilé partičky některých návštěvníků.
Informace, "využíváme služeb Bezpečností agentury od večerních 22 hod. do 6:00 hod. následujícího dne", uváděná na www stránkách kempu je naprosto nesmyslná, protože partičky opilců bezpečnostní agenturu naprosto ignorují a ta si nedokáže vynutit respekt a udržet pořádek (1 nebo 2 chvilkové návštěvy naprosto nestačí). V kempu je rozdělávání ohňů povoleno na několika málo vymezených místech mezi chatkami, ale tento zákaz je rovněž ignorován, takže se může stát, že několik metrů od vašeho stanu hoří vatra s více jak metrovými plameny (že to Váš stan může poškodit nikoho nezajímá) - Bezpečnostní agentura rovněž nezasahuje.
Na základě výše uvedeného rozhodně kemp NEDOPORUČUJI, těm kteří preferují spíše klid, zejména rodinám s dětmi - je to škoda, protože ještě v minulých letech šlo poměrně o slušný kemp. Majitel a provozovatel obec Pastviny by si měl rychle uvědomit, kdo kemp živí - jestli partičky ožralů, kteří zůstanou jednu nebo dvě noci a nebo rodiny s dětmi zůstávající celý týden a zařídit se podle toho. Na západ od Aše se noční klid dodržuje zcela jinak - od 22 hod je v kempech absolutní ticho - při jeho porušení (stačí hlasitý hovor ve skupině) následuje první výstraha od pracovníka kempu a při dalším porušení má dotyčný 1 hodinu na opuštění kempu - pokud se tak nestane, následuje "vystěhování" s asistencí policie, která současně udělí na české poměry tučnou pořádkovou pokutu za rušení nočního klidu - to je bohužel na Šlachtově palouku naprostá sci-fi, takže za mne nikdy více a totéž doporučuji i ostatním.

Zdega

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodová zastávka při cestě na motorce na přespání... Klid, pohoda, příjemný personál... Pohodová atmosféra... Super čistá voda ...

Helča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme s přítelem navštívili poprvé,byli jsme celkem spokojeni. Akorát nás zarazily sprchy.. Fungují pouze pár hodin denně a ještě k tomu se platí. 20kč za 4 minuty mi přijde docela dost. Jinak občerstvení - hospůdka super. Domácí obědy byly výborné, obsluha milá a vše šlo rychle. Frontu jsme nikdy nestáli:)
Příští rok až budeme vybírat dovolenou tak tento kemp do rozhodování rozhodně také zařadíme :)

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to poměrně malý kemp jak nám bylo sděleno personálem-rodinný. Nevím jestli to znamenalo pro rodiny nebo že to vlastní rodina. Malý plac na stany v kopci jen nahoře je trochu rovina. Sociálky v pořádku. Našel jsem tam jen jednu kuchyňku s jedním dřezem takže ráno nebylo možné umýt nádobí nebo si jen napustit vodu, ale s tím jsem si poradil po svém. Jediný zdroj občerstvení zavírá ve 21h po přemlouvání nám neochotně točili pivo do 21:30. Koupání nevyzkoušeno pro chladné počasí.

Xxxx

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké,čisté prostředí. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková spokojenost.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem opakovaně a rádi se sem vracíme. ještě letos sem pojedeme. Je tau krásně a klid.

Mihulková R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký,klidný, čistý malý kemp..pěkné sociální zařízení s kuchyňkou..určitě se k vám rádi vrátíme..

Norbert M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mohu všem jen doporučit - čistý, klidný kemp - pro rodiny s dětmi.Moc se nám v kempu líbilo.

uni123

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na přespání jednu, max dvě noci postačující. Bohužel si ale nedokážu představit být tam déle. Byli jsme tam pouhé dvě noci a každý večer, kdy sprchy fungují od 18:00 - 22:00, fungovali v součtu max 2,5 hod. Na dveřích tedy visel vzkaz: "Dočasně mimo provoz, použijte sprchy ZTP." Takže všechny ženy v kempu stály večer frontu na jednu jedinou sprchu pro ZTP (a za 5,-Kč/min) :-) a na pivo si v místním občerstvení vystojíte min 10 min frontu, jdete tedy radši jinam.

Filip

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybírali na základě předchozí prohlídky webové prezentace, tudíž jsme očekávali jistou kvalitu. Bohužel realita byla jiná...kemp má sice dobrou polohu, nicméně pláž je zde bahnitá, voda špinavá, což v lidech obvykle vzbudí potřebu se po koupání umýt. Nicméně...na sprchách cedulka, že jsou v provozu pouze několik hodin denně...když jsme se oného intervalu nakonec dočkali, další nepříjemné překvapení bylo, že sprchy jsou zpoplatněny, o čemž není na cedulce s časovým limitem ani zmínka. Provedení jednotlivých sprchovacích kójí je na 21. století i na kemp zastaralé a úsměvné, nehledě na obsluhu platebního terminálu. Vše završila čistota, potažmo úklid sociálek...v dnešní době a v tomhle byznysu je zkrátka potřeba počítat s tim, že někteří lidé jsou prasata a né jen spolíhat na cedulky se smajlíkem, který prosí o udržování čistoty. O tom, že prostory sociálek skýtají i jiná místa, než podlahy (např. umyvadla, stěny, či sokly nad sociálním zařízením...), snad není třeba se rozepisovat. Pokud nezaměstnávají duševně choré, měli by to pochopit i pověření pracovníci. Dále na žádném záchodě v kempu není možné uzamknout se v kabince. Nebyl jsem spokojen, nikdy se nevrátím a budoucím návštěvníkům přeju pevné nervy a doporučuju vlastní toaleťák..

Eliška

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za týden dovolené byl toto čtvrtý navštívený kemp a bohužel úplně nejhorší. Sice chápu, že za nepořádek z velké části můžou i samotní hosté, ale nic to nemění na tom, že úklid toalet velice vázl. Všude se válel toaletní papír ( na zemi, v umyvadle, okolo toalety ), ráno úklid stylem "co je mokré, je čisté", toaletu vedle restaurace snad radši ani komentovat nebudu. Na celý kemp pouze jedna restaurace, takže fronty na pivo a nepořádek na stolech, protože dvě paní za barem nemůžou prostě stíhat všechno. Za mě zklamání a určitě se sem nevrátím.

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp žádný zázrak už sem nikdy nepojedeme je to tragédie

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jitule

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc velká spokojenost super kemp

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bohužel nás kemp vůbec nenadchnul trošku ostuda

Bóďa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodový, ideální kemp s rozhodně nejlepší polohou na Pastvinské přehradě! V kempu to přiměřeně žije, ale žádné rušení nočního klidu. Chaty Babeta+Bobík byly pro naší početnou vícegenerační rodinu ideální svým umístěním, vybavením i zázemím. Personál ochotný, velmi vstřícný, snažící se o spokojenost všech svých hostů. Dětičky vzpomínají na vláček Pastviňáček! Blízké i vzdálenější okolí kempu nabízí nepřeberné množství atraktivních výletů, krásně jsme si zde dobili baterky a máme na co vzpomínat. Děkujeme!!!

Veronika

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem jezdila už jako dítě se svými rodiči a teď tam jezdím se svojí rodinou. Letos jsem ale byla velmi nepříjemě překvapena. Před rokem bohužel zemřel pan správce, který v kempu udržoval pořádek a klid. Nyní se z rodinného kempu pomalu stává kemp pro "pařiče". Party mladých, kteří prostě přijedou jen zapařit, přivezou si vlastní chlast, do tří do rána dělají bordel, z auta řve dupárna a není bohužel nikdo, kdo by je napomenul.Ostatní stanující pošlou do pr... a děvčata z recepce samy těžko něco zmůžou. Přes den se z kempu stává parkoviště, takže kdo se chce ubytovat např. pod stromem ve stínu, musí počkat do večera, až se majitelé aut vykoupou a odjedou domů. Úklid sociálek je nedostatečný, na tolik lidí to prostě nestačí. Jediné co mohu pochválit, byla velká ochota personálu (jak recepce, tak restaurace)vždy milé, usměvavé, ceny přijatelné. Ovšem ten noční bordel to nezachrání, ze 7 nocí byla pouze 1 klidná.

spol.chata č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na Šlechtově palouku, trávíme již pátý rok 14 denní dovolenou. Letos nás opět personál kempu nezklamal a již teď máme zamluvenou chatu na příští rok.
Chtěli bychom vyzvednout čistotu toalet a kuchyňky, květinovou výzdobu po kempu, a chování personálu jak p. Dolečková, tak děvčat na recepci a uklízeček.
Výtku bychom ale měli. Jsme rádi, že do kempu můžeme brát našeho psího miláčka. Rádi za něho zaplatíme ale uvítáme pytlíky na hovínka :-)
Dále by nás v budoucnu potěšilo větší vybavení pro děti ( prolézačky, skluzavky, u pískoviště lavičku) například něco podobného jako je u lyžařského vleku.
Za celou rodinu děkuji Zlata Dvořáková a těším se na shledáni v roce 2016. NAZDAR :-)

Romana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to naše první dovolená v tomto kempu a můžeme říct super. Toalety čisté všude toaletní papír příjemné posezení personál příjemný příjemné ceny. Co bylo nepříjemné pekař co nejezdí každý den a než přijde na vás řada moc velký výběr nemá. Jinak super a příští rok opět celá rodina přijedeme si užít
.

Aneta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborné ceny, hezký a klidný kemp i prostředí. Naopak personál u občerstvení neskutečně pomalý a otrávený. Dobře vybavená kuchyňka i dostatek toalet, avšak bohužel u půlky z nich nešly dovřít dveře a u žádných nebyl klíč. Nedostatečný úklid toalet a umyvadel (při naší návštěvě a plně obsazeném kempu, byl v sobotu dle tamní tabulky úklidu proveden pouze jednou!)Do kempu bychom jeli znovu, vyzdvihuji krásné okolí, možnost půjčení šlapadel a příjemné koupání.

Jiří

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký kemp, který se částečně využívá jako koupaliště. Bývá dost často přeplněn. Uklid sociálního zařízení pak je nedostatečné.

Marie K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp v krásném prostředí, krásné okolí Orlických hor. Je vhodný pro zkušené a zdatné cyklisty.

Jindřich V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí, ale velmi málo atrakcí pro malé děti

Monika B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu není dostatek atrakcí pro menší děti (prolézačky atd.).V umývárnách teče jen studená voda, vyjma sprchy na žetony. Překvapilo mne, že se platí záloha na sklenice ( 30,- Kč).

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Šlechtův Palouk, který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Šlechtův Palouk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Šlechtův Palouk.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist