Kemp Osoblaha - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 11 recenzí (celkem 121)  

Nádražní park Osoblaha,
OSOBLAHA 793 99 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Osoblaha

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 121
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Osoblaha


Storno

Hodnocení návštěvníků

Conny H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý, velmi příjemný kemp, plně vybavená kuchyňka, vedle přírodního koupaliště. Doporučuji.

Gabriela B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rodinné prostředí, vybavená kuchyňka, čisté umývárny s WC, blízké koupaliště

SURYNEK O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zažil jsem jak perzonál uklízel soc. zařízení. Ne hadrem na tyči. Ale pořádně na čtyři a pěkně ručně. Každý den. A to i v neděli. Kuchyně vybavená vším
potřebným. Každé ráno čisté a prázdné koše na odpadky. Kemp nám připadal jako
rodiný tip. Menší, ale útelný. Vřele doporučujeme každému, kdo chce zažít
klidný a pohodový pobyt.

Lenka J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi levný kemp, vybavená kuchyňka, čisté toalety i sprchy. Bazén s bufetem přes cestu, obchod cca 500 m ve městě. Klid. Ideální jako "základní tábor" pro výlety do okolí.

Dušan Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super klid a pohoda

Martin A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý útulný a čistý kemp v příjemném prostředí.

dalibor m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ztrávil jsem v tom to kempu víkend a jeto velmi hezký a čistý kemp jetu klid na náš vkus až moc jinak personál ochotný a vstřícný jen bysi ukazatele do kempu mněli opravit a uvítal bych i pestřejší víběr jídel v kiosku jinak za mně a mou rodinu malí a hezký kemp máchovi ostrava

Monika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na výkend jsme zde byli 2 rodiny s dětmi. Dětem se kemp moc líbil. Byl zde klid a ticho, kemp byl velmi málo obsazen, což nám vůbec nevadilo.

Šárka N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, čisto, klid. Není co vytýkat !

Jiří T.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní zajížďka, skvělé místo.Přijel sem na lehokole na místní hřbitov.V kempu sem byl se stanem.Přostředí parku,čistota kempu.Škoda jen,že nejel bufet.Přijedu zas.

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Po roce jsme přijeli zase a kemp nezklamal.Cítili jsme se fajn a víkend jsme si užili. Doporučuji všemi deseti.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Huslarovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé s karavanem na doporučení známých a velice se nám tu líbilo. Je to malý, útulný kemp, velice dobře udržovaný, sociálky se uklízí dokonce několikrát denně! Byli jsme překvapeni, že nejen v kempu ale i v širším okolí je stále vysečená tráva, nádhera!!! Personál ochotný, ve všem vyjde vstříc, ceny velmi příznivé. I když se posléze kemp zcela zaplnil, byl zde klid (i v noci)a příjemná atmosféra. Děkujeme personálu za péči a ochotu, rádi se zase někdy vrátíme, byli jsme moooooc spokojeni, ani se nám nechtělo domů. Doporučujeme všem!!!!!!

Sylva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde po druhe a opet jsme byli spokojeni. Ceny vyborne utulny cisty kemp. Pres cestu je koupaliste za 30kc den/osoba. Z koupaliste muzete odejit a zase se v klidu vratit na stejny listek. Vylety po okoli paradni a vyjizdka parni lokomotivou luxusni. Vrele doporucuji.

Radka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí Osoblahy je skutečně jedinečné, na konci světa, klid a pohoda.

Ilona Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí výborné, atmosféra super. Jediný zápor že je to lokalita od nás - střední Čechy vzdálená. Jinak bychom jezdili častěji a na delší dobu.

tarasnice

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět jsme zde byli rádi ! Doporučujeme !

Václav d.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkně prostředí personál příjemný mnoho možnosti výletů super uzkokolejka doporučující se svest

Martin T.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid a pohoda.

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, přijatelné ceny i za jídlo, doporučuji i pro rodinu s dětmi

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je jen hodinu cesty od našeho bydliště tak jsme vyzkoušeli víkendový pobyt a byli jsme mile překvapeni jak je takový malý kemp dobře vybavený.V kuchyňce byly nejen 2 lednice,ale i nádobí. Dále dvě ohniště a připravené dřevo na oheň,to se nám líbilo moc☺Dokonce jsme si všimli,že uprostřed kempu je sušák na prádlo . Bod jsme ubrali,protože nám chybí v blízkosti obchod s pečivem,ale u kempu je zase bufet. Celkově je to velmi pěkný kemp a kdo má rád klid a pěknou krajinu všem doporučujeme.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý, klidný, pohodový kemp na konci světa. Kemp samotný má rovné místa na stany, pěkné sociálky, posezení pro stanaře, pískoviště, houpačku, hezké chatky, bufet hned vedle u koupaliště. Celé okolí je RETRO, v tom dobrém, vrátíte se do konce osmdesátých. Bazén je totálně retro, ale to i včetně cen. Za večerní koupání s celou rodinkou jsem si musel přichystat závratných 30 Kčs :). Doporučuji úzkokolejku, buď normální vlak, nebo historickou parní mašinu o víkendu. Ale i normální vlak českých drah je RETRO z 50. let. A je zde spousta možností na kolech a i s dětmi po běžných cestách není problém, skoro žádná auta, hold osmdesátá :) Jó a za stan + auto + 2 dospělé na noc v kempu si připravte 130 Kčs !! Doporučuji všemi deseti.

capri

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neskutečný klid na konci světa v tom nejlepším smyslu slova. Velmi ochotní místní lidé, všude čisto a pořádek, spousta praktického vybavení kempu. I dřevo na oheň je pro návštěvníky připraveno. Několik možností občerstvení v okruhu 10 minut pěšky.
Na první pohled se to nezdá, ale i zde lze najít spoustu turistických cílů (a to i z polské strany) a ve spojení s cykloturistikou lze tento málem zapomenutý a historickými osudy zkoušený kraj vřele doporučit.
Děkujeme všem místním lidem za přístup, který není v dnešní době samozřejmostí. Byli jsme zde podruhé a rádi přijedeme znovu.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naše malé děti absolvovaly první stanovací zážitek a úplně na pohodu. Kemp byl spíše poloprázdný, než poloplný :-), což nám při prvním pokusu s dětmi vyhovovalo. Kemp upravený, čistý, funkční, plácky na stanování bez hrbolů (podezřívám že je válcovali :-)). Tráva v kempu byla při příjezdu posečená, ale při teplém a vlhkém počasí poměrně rychle roste a s vydatnou ranní rosou jsou tenisky hned promočené - děti to měly za atrakci a my to neřešili :-). Zábavu jsme nevyhledávali (děti si pohrály na pískovišti, houpaly se na houpačkách, válely kuželky..), přijeli jsme hlavně pohodově pobýt a to se splnilo na 100%.

Nedá mi se ale zmínit, že jak se personál kempu snaží o čistotu a vůbec chod kempu, tak jejich snahu sráží samotní návštevníci, kteří nechávají po sobě na stolcích pod přístřešky potravinové obaly, zejména po jídle před odjezdem... Přitom stačí zvednout zadek, sebrat po sobě zbytky a odnést do 15 metrů vzdálené popelnice a všichni se budeme cít lépe...

Přilehlé koupaliště je retro kousek jako vyšitý, ale zase - čisto, voda mokrá :-), personál příjemný. V sobotu 30.7. klučina v občerstvovacím kiosku zvládal obsluhu jen do příjezdu poledního parního vláčku (většina cestujících směřuje ke koupališti - ať už se vykoupat, nebo sednout pod slunečník a občerstvit se). Pak se chod kiosku prakticky "zhroutil". Občerstvení na koupališti lze asi obecně doporučit objednávat do 12:00, pak se k druhému okýnku nahrnou žízniví a hladoví výletníci a nastává předlouhé čekání na cokoliv.

Šimon J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sprchy naproti vchodovím dveřím

Filip

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Osoblažsko je turisty zapomenutá země. A to je dobře! Nepobíhá tu spousta sjetých 18letých děcek, kterým z mobilu nebo z auta řve nějaká hudba. A to je taky dobře!

Kemp v Osoblaze je krásný rodinný kemp, o který se dobře stará paní Jarka a její tým. Rovná travnatá plocha na stany, přístřešky se stoly, na plotu přidělány rozevírací stoly, u hlavní budovy velká pergola se stoly, kuchyňka s vařiči, lednicemi i nádobím. Sociální zařízení je několikrát denně uklízeno.

Naproti kempu je koupaliště se zahrádkou, kde vám natočí pivo do sklenice vytažené z mražáku, a to v létě fakt bodne.

Jediné, co bych snad vytkl je, že obchod (večerka) je až na náměstí.

Pro mě je to však favorit na kemp roku!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Osoblaha, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Osoblaha. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Osoblaha.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist