Jáňův dvůr - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 5 recenzí (celkem 72)  

Nový Přerov 43,
NOVÝ PŘEROV 691 81 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Jáňův dvůr

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 72
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Jáňův dvůr


Storno

Hodnocení návštěvníků

Marta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný komorní kemp, stanování na zahradě s ovocnými stromy, příjemná hospůdka a nejlepší sociálky a kuchyňka ve stodole, jaké jsem kdy viděla. V noci klid. Děti ocenily kozí koutek přímo v kempu, využili jsme i možnost návštěvy farmy a svezení na koni. Velká možnost výletů, spousta cyklostezek u nás i za humny v Rakousku. Wifi na celé zahradě.

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pozitivně hodnotím kozu s kozlem přímo v kempu, vybavené kuchyňky (včetně pračky) a dokonce přítomnost sušárny, kam je možné se v případě nějakých komplikací umístit. Nepřekonatelné je sociální zařízení, kde vždy tekla teplá voda, nikdy nechyběl toaletní papír a bylo tam čisto. Zajímavým řešením byly i boxíky na nabíjení telefonů či tabletů a kóje na kola, která ale nedostačovala poptávce. Přidružená hospůdka byla také velmi příjemná, i když za špatného počasí by mohl být problém s kapacitou. Bylo možné si objednat i snídaní a večeři, zamluvit si koně, sklípek či místo na kozím safari. Je to skvělé místo pro rodiny s dětmi a cyklisty, i domácí mazlíčci jsou vítáni.

Kateřina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je úžasný,čistý,s láskou udržovaný. Personální vždy milý a usměvavý. Dovolená krásná a rádi se tam zas podíváme.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp - pěkné prostředí, čisté a velmi dobře vybavené zázemí. Výborné jídlo a víno v restauraci, podmínky pro děti, se vším jsme byli spokojeni nad naše očekávání. Určitě se zde plánujeme vrátit na delší pobyt.

Sylva T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jáňův dvůr je, dle našeho mínění, určen lidem se vztahem k přírodě a "nerozplizlé" romantice. Komunikace s majiteli skvělá, personál příjemný, ceny přijatelné. Kuchyňky a sociálky čisté, funkční a prakticky vybavené. Celkově příjemná, nevtíravá atmosféra. Jídlo chutné, ovčí sýr a víno skvělé! Doporučujeme vřele.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Smetanová P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu to bylo super nádherný týden pod stanem.Velká pochvala za čisté sociální zařízení úklid super.Rádi se k Vám vrátíme. Díky Smetanovi

Michal C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezkonkurencne nejlepsi misto pro kempovani, ktere jsme kdy nastivili!

z T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme dorazili o den drive a skoro o pulnoci. Pan nas ubytoval a dokonce i zapujcil matrace na spani. Jelikoz bychom nafukovanim ostatni rusili.

Kemp je skveli pro rodiny. Vybavena koupelna prebalovakem a WC pro deti. Da se zde vyprat a susi se na pude ve stodole. Takze super. Kuchynka je vybavena...mikrovlnka, konvici a nadobi. Lednice je asi trochu mala. Deti mohou v pohode behat po kempu jelikoz zde temer nejezdi auta...zato se ale parkuje mimo stanove stani. Navic pokud dojedete pozdeji vecer uz tezko hledate dobre misto a obcas parkujete za branou.

Vesnice je moc pekna a samotny kemp ma skvelou restauraci. Uzasne pro cyklovylety.My tedy kola nemeli ale i tak si to uzili. Kousek od kempu je detske hriste se stolnim tenisem.

Hanka H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velmi příjemnou oázou klidu, kde vás muže rušit jen dětský křik. Byli jsme zde asi jediní bez dětí. Pobyt zde jsme brali jako odpočinkový, nevadilo nám tedy, že se zde dodržuje večerka a je zde ticho, klid a tma. Parcely nejsou rozdělené, ale lze si najít svůj klidný koutek a večer pozorovat hvězdy.

Stodola s kuchyní naprostá pecka, moc krásné, sociálky taky, jen je málo sprch i toalet :( Vzhledem k velkému počtu malých dětí trvala maminkám hygiena a tři toalety a dvě sprchy bylo málo :/ Přítel byl trochu zaskočen i z uzpůsobení na pánech - tedy jedno wc, jedna sprcha a poté jedna kóje i se sprchou a wc... Což provoz značně brzdí a na toaletě moc soukromí nemáte :(

Snídaně báječné a prostředí nádherné... Ještě vrátíme !

-malým mínusem byla pro nás jediná společná lednice.... Byla velmi přeplněná a trochu zapáchala... Naše láhev vína se tam skoro nevešla :( :D (doporučuji umisťovat potraviny do krabice, tašky, pytlíku a označovat štítkem s datem odjezdu a např, číslem stanu.)

Rindová L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný rodinný kemp, jako stanovat u babičky na zahradě.. Na tolik stanů by bylo ale dobré ještě lehce rozšířit sociální zařízení. Sice mají teď úplně nové, krásné, ale při výpadku /jako se nám to stalo teď - někdo ucpal WC a odešlo čerpadlo/ jsou 2 WC a 2 sprchy pro tolik lidí málo. Jinak doporučuji, příští rok se vrátíme...

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp v nádherné přírodě. Výborné polívčičky a večerní grilovačky. Super posezení ve dvoře. Jen to není úplně nejlepší místo pro lidi co se chtějí bavit večer, jelikož se všude spí ;-) Chválím, že v ceně je sprcha, lednice, vařič, zapůjčení nádobí. Jo a není dobré kempovat na straně, kde je sousední zeleninová zahrada ;-)

Magdaléna

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

překvapivé venkovské prostředí, které asi nikde jinde nezažijete

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál, prostředí, ceny, kuchyňka, program a jídlo - skvělé. Avšak soc. zařízení nebylo úplně ideální, ale prý se již pracuje na novém. Jediná výtka a to dosti nepříjemná je to, že každé ráno začnou již kolem 4:00 kokrhat kohouti, a když si nedáte pozor a nejste na opačné straně kempu, není to úplně nejlepší místo pro klidný odpočinek po dni stráveném na kole. Ostatní zvířata nevadí, ale kohouti za hlavou, to není příjemný zážitek...

Jáňův dvůr reaguje:

Naše pěvecké kohoutí duo bylo právě z tohoto důvodu evakuováno na odlehlou farmu ke koním a kozám. Na podzim po sezóně se spolu všichni snad zase šťastně shledají:-)

Žaneta S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná venkovská atmosféra, pohoda, nádherná příroda, milá obsluha. Děkujeme za půjčení kol a za skvělý přístup majitelů, dokonce jsme dostali kola na půl dne zdarma. Skvělé jídlo a pití, výborná vína. Dyje ke koupání poblíž, kousíček od vesnice Mikulov a Lednickovaltický areál. Čisté sociální zařízení, dobře vybavená kuchyňka. Už k vám zase plánujeme cestu! :)

radula

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.4. - 13.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemná obsluha, prostředí, vynikající kuchyně a hlavně snídaně. Nemusíte nastavovat budíček, kohouti se o to postarají:-)). Maximální spokojenost.

jindrich s.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

obsluha velice prijemna,snaha vyhovet zakaznikum,spatne usporadani stanu

petr u.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

výborná domácí kuchyně (super snídaně), příjemná obsluha + příjemné prostředí (statek, ekofarma)

Iveta D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí, milý personál, bezva jídlo i pití.Kapacita soc.zařízení je malá, ale pracují na rozšíření.Je možné pobývat i s pejskem.

Lukáš H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné,klidné prostředí.Přijeli jsme na kolech se stanem a můžeme max.doporučit...krásný odpočinek...

Ivana V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné stylové prostředí, ochotný a milý personál, skvělé domácí jídlo a pití

Jana A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno se nám líbilo - prostředí, ochotný a milý personál, příroda, cyklostezky v okolí, domácí kuchyně, ochota majitelů, prostě všechno a byli jsme moooc spokojeni !

Jana A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno se nám líbilo - prostředí, milý,vstřícný a sympatický personál, okolí, příroda, služby, domácí kuchyně,byli jsme doslova nadšeni a moooc spokojeni !

Helena D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý spánek na velkých postelích s kvalitními matracemi, atmosféra dvora, vynikající kuchyně, večerní grilování bylo vždy gurmánským zážitkem, vstřícní a velmi milí majitelé, vyjížďky na koních

Beata S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Piękne okolice, pensjonat zadbany, czysty, bezpieczny. Bardzo dobre zaplecze socjalne. Mili gospodarze oraz obsługa dworu. Bardzo dobre posiłki w dostepnych cenach.

Martin B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poloha kempu je vynikající. Domácí kuchyně je výborná, ale drahá. Personál si zaslouží pochvalu za vstřícnost. Pokud by v budoucnosti došlo na rozšíření hygienických zařízení a vytyčení míst pro stany a dětské hřiště např. živými ploty pro lepší soukromí, bylo by to pro kemp další plus. Ranní kokrhání kohouta, zvonění zvonu nebo sekačka od sousedního sedláka vůbec nevadí, ale chrápání nebo hádka z vedlejšího stanu příjemné není.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Jáňův dvůr, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Jáňův dvůr. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Jáňův dvůr.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist