Kemp Sloup v Čechách - Hodnocení

Radvanec 170,
NOVÝ BOR 473 01 | Mapa

Provozní období: 1.3. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Sloup v Čechách

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 19
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Sloup v Čechách


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp sám o sobě a koupání pěkný. V lese, takže nepraží do stanu od rána sluníčko.umývárky umístěné ve středu, takže ze všech stran dobře dostupné. ALE:Teplá voda teče jen od 8 do 10 a pak od 19 do 21..takže když si v létě, kdy je dlouho vidět, chcete užívat třeba výlety a prijdete po 9 hod, už se nevykoupete. Což mi přijde dost na hlavu. Nemluvě o té šílené frontě aby se to stihlo. Totéž jídlo. Pokud si myslíte, že se v kempu najíte večer u piva tak omyl. Normální jidlo neměli vůbec, burgery v 19hod vyprodaný, na jediný teply párek a kebab se stála nepředstavitelná fronta..a jedna věc co mi přišla nepochopitelná, u vody seděl mladý pár a pouštěl si hudbu, bylo kolem 10 večer a přišel nějaký zřízenec aby to vypli, že jsou tam stany. Stany byli dobrých 100 m daleko. Ale pak tak opravdu přímo za stanama řvala do 3 ráno parta kluků a to nikomu nevadilo? Trochu paradox. Za mě bych sem kvůli službám rozhodně nejela.

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší kemp na hezkém klidném místě. U kempu koně, ovce... Cca 1km od kempu koupání v Radváneckém rybníku. Sloup v Čechách asi 1,5km. Sociální zařízení je postarší, ale funkční a čisté, sprchy jsou klasické bez potřeby vhazovat mince nebo žetony. Majitelé jsou velmi vstřícní a ochotní. Nám se tam líbilo a rádi kemp Borek navštívíme znovu.

Klouzek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo nám tam příjemně a ochotný personál splnil vše co jsme chtěli

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno bylo super Všem vřele doporučuji.

Alexandra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super Kemp.Klidné prostředí na relax,vhodné i pro motorkáře.Super majitelé a správce,kteří se snaží vyjít vždy vstříc.Čisté sociálky se stále horkou vodou.Chatky útulné pro normální lidi, za super cenu.Pro rodiny s malými dětmi k dispozici dětské hřiště.Možnost táboráku,či grilování.Tuto sezonu jsem tam byla s přáteli již 2x.Vřele doporučuji.

Charli

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do Kempu se rádi vracíme,letos jsme navštívili Kemp 2x během tohoto léta.Kemp je na klidném místě.Čisté sociálky,horká voda v umyvárkách po celý den.Kdo si chce opravdu odpočinout,vřele doporučuji.Pohodoví majitelé a správce.Možnost táboráků a grilování.Hezké dětské hřiště.

Šantorak

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se rádi vracíme. Jen zde postrádám kuchyn s teplou vodou,ráno nevozí čerstvé pečivo jako v minulosti.

nada

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Roman si spletl kemp tento není u rybníka.. Jinak pohoda klid.Prostě jednička

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je součástí koupaliště u Radvaneckého ryb. Sprchy a teplá voda jen 8 - 10, 19 - 21. Počet WC a sprch při plně obsazeném kempu je nedostatečný a určitě by s zasloužily rekonstrukci. Mytí nádobí je možné jen v korytě se studenou vodou. Sloupky pro připojení 230V jsou jen v části kempu, doporučuji dlouhý kabel, který se připojí jen se správcem kempu. Spotřeba elektřiny je zpoplatněna. Součástí kempu je několik stánků s občerstvením, kde lze zakoupit i hotová jídla včetně polévky. Přístup k rybníku je po písečné nebo travnaté pláži. V okolí je mnoho krásných tras v pískovcových skalách.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvely kemp, maly, tichy, prijemny pan majitel, nemame co vytknout, deti maximalne spokojene a my taky

David Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný, čistý kemp. Velmi příjemný personál. Okolí vybízí k procházkám i k cykloturistice.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.3. - 28.3.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili na jaře,velikonoce, moc se nám tu líbilo. Jistě to není kemp pro náročnou a hotely rozcapenou klientelu, ale pro obyčejné lidi milující klid a přírodu. Vše obyčejné, ale čisté. Majitel velice milý a ochotný chlap.K vodě fakt 10 minut, ale musí se vědět kudy :-)...a nádherné výlety do okolí !!!

lenka n.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

musim se priznat ze kdyz jsem cetla tady nazory nekterych lidi tak jsem mela trochu strach z dovolene ale musim se priznat ze jsme byli nadmiru spokojeni tepla voda tece celi den pro ty nejmensi je tam obrovske piskoviste houpacky a ty vetsi maji k dispozici pinces houpaci sit kdyz je nepriznive pocasi tak maji k dispozici fodbalek ci televizi dospeli tam muzou popijet v baru pivo chatky jsou dobre vybavene dokonce vam pujci mikrovlnu kdyz je potreba koupaliste je daleko asi kilometr ale jdete prochazkou po lese okoli je nadherny.pan spravce je ochotny a vyjde vam maximalne vstric my kazdopadne jsme rozhodnuti se tam pristi rok vratit.a dekujeme za krasnou dovolenou.novakova-semanco z mostu

Jordas K.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak tady by se museli stydět bi komunisti. V tomto tisíciletí je to naprostý výsměch kapitalismu a tomu, že za to ten hamižný majitel požaduje zaplatit. Nabubřele se propaguje, ale nemá na to ani náhodou, aby poskytl jakékoliv služby na úrovni. Natož vstřícnost a inteligenci. Tam jezdíte jen odevzdat prachy majitelům - bez možnosti si to užít. 5 minut? tak jedině letecky...

Markéta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu bych už nejela. Za tu cenu se dá najít lepší kemp s milejšími majiteli. Nejhorší jsou sociálky. Sprchy bez závěsů a WC bez klik!!!!! A na koupaliště to rozhodně 5 minut není, možná tak autem.

Jarda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp bych rozhodně nikomu nedoporučoval, hodnocení co je zde již napsáno musel psát sám majitel aby nalakal lidi.Sociální zařízení rozhodně není po rekonstrukci,možná někdy v sedmdesátých letech,dveře na wc bez klik,sprchy v katastrofálním stavu,chatky těsně před rozpadnutim.K vodě do Sloupu to není 5min ani náhodou(jak je napsáno v jednom hodnocení),ale minimálně 20minut svižnější chůzi.Co se týče majitelé a majitelky,arogantnejsi lidi jentak nepotkate,spíš Vám přijde ze jste jim na obtíž. Kemp Borek uz nikdy!!!

Jana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp v krásné přírodě ve stínu borovic. Sociálky po rekonstrukci, teplá voda jen 2x denně, ale v tu dobu teče. Krásná pláž, čistá voda.

Kamil

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příroda na dosah. Počasí (-), chladný víkend, jinak (+)

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatová osada, ideální ubytování pro rodinu s dětmi. Koupaliště ve Sloupu - 5 minut.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Sloup v Čechách, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Sloup v Čechách. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Sloup v Čechách.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist