Kemp Sloup v Čechách - Hodnocení

7.3 / 10 Velmi dobré
podle 10 recenzí (celkem 27)  

Radvanec 170,
NOVÝ BOR 473 01 | Mapa

Provozní období: 1.3. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Sloup v Čechách

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 27
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Sloup v Čechách


Storno

Hodnocení návštěvníků

Soňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po přečtení různých hodnocení jsme odjížděli na dovolenou s obavou, ale naštěstí se nevyplnila. Personál byl ochotný a vstřícný, prostředí úžasné. Chatky jsou staršího typu, ale plně vybavené (lednice s mrazáčkem, vařič, rychlovarka, hrnky, příbory, kastrolky, naběračka, struhadlo...), pitná voda u chatky, sociální zařízení denně uklizené a teplá voda po celý den. Pro děti je tu hřiště s množstvím hraček a prolézačky. Beránci se ráno často pohybují mimo své teritorium, ale nejsou nijak nebezpeční. Radvanecký rybník je 5-10 min. chůze od kempu. V okolí je plno krásných míst kam se dá zajít (Svojkovský a Sloupské vyhlídkové okruhy, Havraní skály, Pekelné doly, NPP Peklo kolem Kvítkova, Česká Lípa, Varhany v Kamenickém Šenově aj.)
Přímo v kempu si sice téměř nic nekoupíte, ale ve Sloupu jsou velmi dobře zásobené potraviny (cca. 2 km od kempu mají i masné výrobky a drogérii), restaurace, občerstvení, Mńau café, prodej cukrovinek aj.
Dovolenou jsme si opravdu užili a kdo nepotřebuje luxus, ale hledá nádhernou přírodu, kde ještě nepotká davy turistů (kromě skalního hradu Sloup a Radvaneckého rybníku), tak mohu kemp Borek doporučit.

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro všechny, kdo čekají hotel Imperial za 150,-/os., to fakt není. Za rok 2018 i rok 2019 - personál velmi příjemný a ochotný, v chatkách základní vybavení, postele čisté, sprchy i záchody čisté, od 8.-10.00 a 19.-21.00 horká voda, kemp plný lidí a žádné fronty. V okolí spousta možností, jak kulturního, tak turistického vyžití. Ovečky a kozy klidně se občas pasoucí mezi chatkami a za kempem na louce koně a krávy jsou příjemným zpestřením zvlášť pro městské děti. Je tu klid a pohoda. Tomu, kdo potřebuje nabrat energii do dalších dní, vřele doporučuji. A že si do chatky ve které je možnost si uvařit jídlo musíme přinést vodu ze vzdálenosti 10 m? Viz ceny uvedené výše. Fakt nechápu, co by lidi chtěli.

Helena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se vrátili po X letech - kam jsme jezdili jako děti.Chteli jsme synovi povyprávět vzpomínky.Bohužel nám pobyt znepříjemnili toalety a sprchy,které by si zasloužili častěji uklízet a aspoň trochu renovovat...Jinak se nám pobyt líbil.. Trojanovi Děčín

veronika p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2014

Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

dobry den Veronika Pravdova v roce 2014 jsme tam byly z chranenym bydleni a mela jsem dobry zazitek je tam skvěli prostredi a rada jse tam vratim děkuji za skveli zazitek

- B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOBRÝ DEN. ZAŘEKL JSEM SE NEREAGOVAT NA RECENZE,ALE JE TŘEBA Z MÉ STRANY KOMENTÁŘĚ (SAMOZŘEJMĚ TĚCH NEGATIVNÍCH). TAK ZAČNĚME KOMENTÁŘ
Č.1 KRYSTÝNA...KOMENTUJE STAV SLUŽEB V KOUPALIŠTĚ KEMP
Č.2 TEREZA … ZŘEJMĚ STEJNÝ PŘÍPAD JAKO PŘEDCHOZÍ,PTŽ SE STANY V RUKOU BY VÁS NIKDO NEVYHNAL. CO ŘÍCT NA DATUMOVÝ SLED UDÁLOSTI? BŘEZEN/DUBEN POBYT...REZERVACE POLOVINA DUBNA,KVĚTEN ZÁLOHA...ATD NĚJAK TO NEHRAJE I KDYBY TO BYLA PRAVDA.
Č.3 RADKA J ...TAK TO JE JINÝ PŘÍPAD. SLEČNA S PŘÍTELEM A BATOHY SE ZJEVILA V KEMPU VE VŠEDNÍ DEN (MIMOSEZÓNU) DOPOLEDNÍCH HODINÁCH A ROZHOŘČENĚ VOLALA JAK JE MOŽNÉ ŽE JI NIKDO NEČEKAL. ??? JEDNODUŠE PROTO ŽE NEPOSLOUCHALA CO ŘÍKÁM KAŽDÉMU. (NÁSTUP VE VŠEDNÍ DEN JE TŘEBA UPŘESNIT Z DŮVODU ABY BYLA V KEMPU PŘÍTOMNA OSOBA KTERÁ BY MOHLA KLIENTA UBYTOVAT.)OD ZAVOLÁNÍ JSEM JE DO DVOU HODIN UBYTOVAL.NEREAGOVALA NA POZNÁMKU ŽE OBVYKLÝ NÁSTUP JE V ODPOLEDNÍCH HODINÁCH Z DŮVODU NUTNOSTI ODJEZDU PŘEDCHOZÍCH KLIENTŮ A UVEDENÍ CHATKY DO STAVU VHODNÉHO. DRUHOU POLOVINU KOMENTÁŘE ASI ANI NEBUDU KOMENTOVAT. oBČERSTVENÍ NA JEDNU STRANU NELZE A NA DRUHOU SE TADY GRILUJE A HRAJE HUDBA... TA CO UTEKLA BYLY BERÁNCI QESSAND 15KG ŽIVÉ VÁHY ...A CO SE ZMĚNILO NEBO NE POSOUDÍ ASI TI CO SE SEM RÁDI VRACEJÍ.
NA ZÁVĚR BYCH CHTĚL PODĚKOVAT I ZA ZKUŠENOST S KLIENTY CO CHTĚJÍ JEN NĚKOHO ZPRUDIT. DĚKUJEME RADKO J A BUDEME SE SNAŽIT VAŠE VÝTKY NAPRAVIT KEMP-BOREK

Radka J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 22.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

POZOR, není zde žádná recepce! Nedostali jsme pokyny v kolik je nástup na chatku ani žádné jiné info a po příjezdu jsme od místních zjistili, že jsou na tom stejně a dvě hodiny na správce/majitele/kohokoliv čekali. Dopadli jsme stejně. Otřesná komunikace s pánem, který, má kemp na starost. Na co se nezeptáte, to Vám neřekne, kde jsou záchodky, kde si brát vodu a ani stav el. měřáku při nástupu se neřeší. Minimální údržba chatky (ve které jsme měli být dvě noci a po té první jsme odjeli).Pokud si libujete v nevyluxovaných matracích a nepadnoucím povlečení bez zapínaní, budete nadšeni :-). Úroveň sociálního zařízení se od vybudování nepohla ani o píď. V noci utíkají kozlíci z ohrádky a dělají docela bordel. Sám pan "majitel" do noci griluje a pouští "hudbu", navzdory nočnímu klidu a faktu, že si u něj nekoupíte ani kapesník. V kempu není nic, kromě vody. Byť je zázemí pro osvěžení součástí hlavní budovy, nevypadalo to, že by se letos otevřelo. Takže za jakýmkoliv jídlem a povyražením musíte na koupaliště nebo do Sloupu. Počítali jsme s tím, že to nebude luxus, ale i tak velké zklamání. I ostatní osadníci kempu nebyli příliš nadšeni.

Tereza

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v kempu jako takový vlastně ani popsat nemůžu, neboť ve výsledku jsme tam ani být nemohli.
Na přelomu březen/duben byl avizovaný pobyt pro větší počet lidí ve stanech. Dle majitelů rezervace nebyla třeba, stačí přijet.
V den příjezdu, ve chvíli, kdy dorazil předvoj se stany, ovšem nikdo z kempu nevěděl, že má nějaká skupina přijet. Navíc byla stanová louka naprosto podmáčená a stanovat se zde prostě nedalo.
Jasně, počasí majitelé kempu neovlivní, ale když už počítám s nějakou skupinou, tak dám alespoň obsluze kempu vědět, a bylo by fajn telefonicky skupinu upozornit, omluvit se, že pobyt prostě není možný, případně doporučit kde jinde by se stanovat dalo.
Toť první část.

V ten samý termín jsme měli rezervovanou jednu chatku.
15.4. - Proběhla rezervace.
16.4. - Potvrzení možnosti pobytu v termínu, žádost o úhradu zálohy 1.000,-.
16.4. - Záloha obratem zaslanán (včetně jména a termínu pobytu v poznámce), emailem zaslán i výpis z banky.
17.4. - Ze strany kempu zaslána informace, že až dorazí záloha, dají vědět
1.5. - Z mé strany dotaz, jestli záloha dorazila (zatím totiž nedorazilo potvrzení rezervace).
2.5. - Ze strany kempu prý žádnou s mým jménem nevidí, mají tam jen jednu bezejmenou ať zkontroluju, jestli jsem vše zaslala v pořádku.
2.5. ubezpečení z mé strany, že záloha opravdu odešla v pořádku včetně všech náležitostí a opět přiložen výpis z banky.
6.5. - Ze strany kempu konečně potvrzeno dokončení rezervace (přijetí zálohy).
3.6. - Ze zdravotních důvodů žádám o zrušení rezervace a vrácení části zálohy (dle podmínek rezervace je v případě nemoci účtován pouze manipulační poplatek 10%).
4.6. - Z kempu dorazila zpráva, že prý žádnou platbu na mé jméno neevidují...
4.6. - Opět přeposílám celou konverzaci, výpis z banky a žádám znovu o prověření
5.6. - Do kempu nakonec voláme, majitel zrovna prý čte emaily, najednou platbu opět mají, po chvilkovém handrkování tedy slibuje zaslat 500 Kč ze zálohy zpět.
11.6. - Vratka zálohy stále neproběhla a dle mého už ani neproběhne.

Hodnocení - komunikace s kempem zbytečně zdlouhavá, rezervaci lepší neřešit a prostě přijet na blind, nebo si rovnou vybrat jiný kemp.
Měsíc trvání, než potvrdí přijetí platby a následně pak tvrzení, že platbu nemají, už je jen vrchol drzosti.

Ve výsledku jsem ráda, že jsem se pobytu nakonec zúčastnit nemohla, neboť já bych byla v jednom kempu a ostatní z naší skupiny v jiném.
A kdoví, třeba bych platila zálohu dvakrát, protože tu původní přeci nemají...

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp pro rodiny s dětmi, cyklisté i rybáře. Krásná příroda Skalní hrad Sloup a rozhledna na dosah. Radvanecký rybník pár metrů od kempu. čistá voda, pěkné koupání, slabší služby na pláži.

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp sám o sobě a koupání pěkný. V lese, takže nepraží do stanu od rána sluníčko.umývárky umístěné ve středu, takže ze všech stran dobře dostupné. ALE:Teplá voda teče jen od 8 do 10 a pak od 19 do 21..takže když si v létě, kdy je dlouho vidět, chcete užívat třeba výlety a prijdete po 9 hod, už se nevykoupete. Což mi přijde dost na hlavu. Nemluvě o té šílené frontě aby se to stihlo. Totéž jídlo. Pokud si myslíte, že se v kempu najíte večer u piva tak omyl. Normální jidlo neměli vůbec, burgery v 19hod vyprodaný, na jediný teply párek a kebab se stála nepředstavitelná fronta..a jedna věc co mi přišla nepochopitelná, u vody seděl mladý pár a pouštěl si hudbu, bylo kolem 10 večer a přišel nějaký zřízenec aby to vypli, že jsou tam stany. Stany byli dobrých 100 m daleko. Ale pak tak opravdu přímo za stanama řvala do 3 ráno parta kluků a to nikomu nevadilo? Trochu paradox. Za mě bych sem kvůli službám rozhodně nejela.

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší kemp na hezkém klidném místě. U kempu koně, ovce... Cca 1km od kempu koupání v Radváneckém rybníku. Sloup v Čechách asi 1,5km. Sociální zařízení je postarší, ale funkční a čisté, sprchy jsou klasické bez potřeby vhazovat mince nebo žetony. Majitelé jsou velmi vstřícní a ochotní. Nám se tam líbilo a rádi kemp Borek navštívíme znovu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Klouzek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo nám tam příjemně a ochotný personál splnil vše co jsme chtěli

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno bylo super Všem vřele doporučuji.

Alexandra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super Kemp.Klidné prostředí na relax,vhodné i pro motorkáře.Super majitelé a správce,kteří se snaží vyjít vždy vstříc.Čisté sociálky se stále horkou vodou.Chatky útulné pro normální lidi, za super cenu.Pro rodiny s malými dětmi k dispozici dětské hřiště.Možnost táboráku,či grilování.Tuto sezonu jsem tam byla s přáteli již 2x.Vřele doporučuji.

Charli

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do Kempu se rádi vracíme,letos jsme navštívili Kemp 2x během tohoto léta.Kemp je na klidném místě.Čisté sociálky,horká voda v umyvárkách po celý den.Kdo si chce opravdu odpočinout,vřele doporučuji.Pohodoví majitelé a správce.Možnost táboráků a grilování.Hezké dětské hřiště.

Šantorak

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se rádi vracíme. Jen zde postrádám kuchyn s teplou vodou,ráno nevozí čerstvé pečivo jako v minulosti.

nada

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Roman si spletl kemp tento není u rybníka.. Jinak pohoda klid.Prostě jednička

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je součástí koupaliště u Radvaneckého ryb. Sprchy a teplá voda jen 8 - 10, 19 - 21. Počet WC a sprch při plně obsazeném kempu je nedostatečný a určitě by s zasloužily rekonstrukci. Mytí nádobí je možné jen v korytě se studenou vodou. Sloupky pro připojení 230V jsou jen v části kempu, doporučuji dlouhý kabel, který se připojí jen se správcem kempu. Spotřeba elektřiny je zpoplatněna. Součástí kempu je několik stánků s občerstvením, kde lze zakoupit i hotová jídla včetně polévky. Přístup k rybníku je po písečné nebo travnaté pláži. V okolí je mnoho krásných tras v pískovcových skalách.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvely kemp, maly, tichy, prijemny pan majitel, nemame co vytknout, deti maximalne spokojene a my taky

David Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný, čistý kemp. Velmi příjemný personál. Okolí vybízí k procházkám i k cykloturistice.

Martina K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.3. - 28.3.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili na jaře,velikonoce, moc se nám tu líbilo. Jistě to není kemp pro náročnou a hotely rozcapenou klientelu, ale pro obyčejné lidi milující klid a přírodu. Vše obyčejné, ale čisté. Majitel velice milý a ochotný chlap.K vodě fakt 10 minut, ale musí se vědět kudy :-)...a nádherné výlety do okolí !!!

lenka n.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

musim se priznat ze kdyz jsem cetla tady nazory nekterych lidi tak jsem mela trochu strach z dovolene ale musim se priznat ze jsme byli nadmiru spokojeni tepla voda tece celi den pro ty nejmensi je tam obrovske piskoviste houpacky a ty vetsi maji k dispozici pinces houpaci sit kdyz je nepriznive pocasi tak maji k dispozici fodbalek ci televizi dospeli tam muzou popijet v baru pivo chatky jsou dobre vybavene dokonce vam pujci mikrovlnu kdyz je potreba koupaliste je daleko asi kilometr ale jdete prochazkou po lese okoli je nadherny.pan spravce je ochotny a vyjde vam maximalne vstric my kazdopadne jsme rozhodnuti se tam pristi rok vratit.a dekujeme za krasnou dovolenou.novakova-semanco z mostu

Jordas K.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak tady by se museli stydět bi komunisti. V tomto tisíciletí je to naprostý výsměch kapitalismu a tomu, že za to ten hamižný majitel požaduje zaplatit. Nabubřele se propaguje, ale nemá na to ani náhodou, aby poskytl jakékoliv služby na úrovni. Natož vstřícnost a inteligenci. Tam jezdíte jen odevzdat prachy majitelům - bez možnosti si to užít. 5 minut? tak jedině letecky...

Markéta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu bych už nejela. Za tu cenu se dá najít lepší kemp s milejšími majiteli. Nejhorší jsou sociálky. Sprchy bez závěsů a WC bez klik!!!!! A na koupaliště to rozhodně 5 minut není, možná tak autem.

Jarda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp bych rozhodně nikomu nedoporučoval, hodnocení co je zde již napsáno musel psát sám majitel aby nalakal lidi.Sociální zařízení rozhodně není po rekonstrukci,možná někdy v sedmdesátých letech,dveře na wc bez klik,sprchy v katastrofálním stavu,chatky těsně před rozpadnutim.K vodě do Sloupu to není 5min ani náhodou(jak je napsáno v jednom hodnocení),ale minimálně 20minut svižnější chůzi.Co se týče majitelé a majitelky,arogantnejsi lidi jentak nepotkate,spíš Vám přijde ze jste jim na obtíž. Kemp Borek uz nikdy!!!

Jana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp v krásné přírodě ve stínu borovic. Sociálky po rekonstrukci, teplá voda jen 2x denně, ale v tu dobu teče. Krásná pláž, čistá voda.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Sloup v Čechách, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Sloup v Čechách. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Sloup v Čechách.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist