Kemp Nivnická riviéra - Hodnocení

Výsluní 400,
NIVNICE 687 51 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Nivnická riviéra

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 120
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Nivnická riviéra


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, kde nebylo absolutně co vytknout.

Pavlína K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v Nivnici byl naprosto senzační. Bylo nás cca 6 rodin s malými i většími dětmi a všichni jsme si to naprosto užili.
Bazén peckovní, zázemí i chatky super. Trošku by to chtělo vylepšit a vyškolit personál v bufetu, ale to je maličkost.
Dojem lehce kazil přehrše much, ale nakonec jsme si z toho udělali bojovku, nakoupili plácačky a děti si hráli :-).
Neskutečný zážitek byl, když nám na stromy u chatky č. 2 přilétaly pravidelně na večer sovy. Nikdy jsem nic takového na vlastní oči v přírodě neviděla.
Dále musím pochválit spolupráci se sousedním hotelem, co se týká jídla. Díky tomu jsme nemuseli celý týden vařit a vždy jsme si pochutnali :-)

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp s perfektním zázemím i možností sportovního vyžití.Ochotný personál a lidové ceny.Příští rok opět navštívíme!!

Jiří Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný a vstřícný personál.
Pěkné prostředí

Andrea

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší, klidný a pohodový kemp. Super vybavená kuchyňka se 3 lednicemi, pěkné ohniště.Na vyžití pro děti bazén, ping pong, trampolína, kuželky. V blízkém hotelu výborně vaří. Jediné mínus jsou sprchy a záchody. Je jich málo a už dost pamatují. Ale i tak jsme si pobyt užili.

Miloš R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel jsme museli odjet předčasně z rodinných důvodů. Velice kladné hodnocení na koupaliště v kempu (poctivé odebírání vzorků a čištění) tudíž stále čisto a dále vstřícný personál včetně majitele. Jen škoda,že chatky nejsou o něco větší, docela malý prostor.

Horčica M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvělý kemp, obklopený stromy s koupáním v bazénu. S plně vybavenou kuchyni,včetně nadobí.

Kateřina Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je menší, situovaný na konci Nivnice,takže dojít si pro čerstvé pečivo k snídani do městečka není problém. Občerstvení funguje bezvadně, nad kempem je navíc hotel, kde se můžete za slušné ceny výborně najíst. V kempu je úplně skvělý bazén. Čistý, dvě klouzačky, není příliš hluboký, vedle je bazének pro miminka, každý den čištěný, s čerstvou vodou. Samozřejmostí je plavčice. Majitelé jsou velmi milí, vstřícní. Tenisové kurty, hřiště s jemným pískem na plážový volejbal, děti se zabaví na hřišti s trampolínou, pískem a klouzačkou. Slušně vybavená kuchyňka s kamny i pračkou. Za sprchování se neplatí. Pouze sociální zařízení by chtělo trochu vylepšit, dva záchody na kemp jsou málo a odpady jsou vedené v nezadělaných dírách, ale vše je čisté, teplá voda teče celý den, toaletní papír také je na místě. Celkově jsme byli se dvěmi malými dětmi ve stanu velmi spokojeni.

Brano

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nič nám nechýbalo, deti boli veľmi spokojné, určite sa ešte vrátime. :)

Monika

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl celkem plný a jsou zde pouze dámské zachody a 2 sprchy, zcela nedostačující. Tohle dost výrazně ovlivnilo výsledný pobyt.

Denis

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší kemp, který je jak dělaný pro rodiny s dětmi. My jsme byli moc spokojeni. Jediné co bylo horší byl bufet, který okolo 19h nabízel už jen párek v rohlíku a hranolky. Jinak moc dobrý a pohodový kemp. Byli jsme s ročním miminem a 8-lettou dcerou ve stanu. Dětský bazén měl každý den čistou napuštěnou vodu. Sociálky bez hloupých žetonů. Příští rok se sem vrátíme.

Hana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké a klidné prostředí,milý personál a spousta tipů na vylety v okolí
Doporučuji

Janča

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice krásný kemp ,doporučuji
Určitě se zde vrátíme ☺️

Libor B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Takhle kdyby vypadaly kempy všude bylo by to nádhera.Čistota klid hlavně v noci ,k dispozici velký bazén.Nad kempem dobrá restaurace, příjemní lidé.Jeden s nejlepších kempů které sem kdy navštívil. Vřele doporučuji. S pozdravem Libor Baran.

František F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší ale pohodový kemp

Konečný J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obrovské plus je koupaliště s volným vstupem pro ubytované , v letošním horku neocenitelné.Hřiště na plážový volejbal.Stravování v místním bufetu a ve vedlejším hotelu slušné.Kuchyňka dostačující, sociálky při zaplněném kempu o víkendu už přestávají stačit , ale teplá voda teče a není na žetony. V noci ale musíte mít štěstí na sousedy, kemp nikdo nehlídá a noční klid se tudíž nedodržuje.Celkový dojem ale velmi dobrý.

Tvaroha

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Napíšu krátce přijeli jsme do chatky v neděli a v pondělí jsme odjeli, i když jsme být v chatce celý týden. V chatce rejsci , rozkousane potraviny. Sprcha společně se záchodem bez závěsů a jakéhokoliv odvětrání. Majitel nám dal 2 pastičky a díry v chatce vystříká pěnou.Tak jsme odjeli do jiného kempu. Tento kemp nedoporučuji

Marcela

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v pěkném prostředí. Ceny přijatelné. Polední menu v nedalekém hotelu(50m) ceny 80-100 kč.
Koupaliště s čistou vodou, jenom šķoda že se zavírá v 19 hodin, výčep i bufet zavírá ve 20 hodin potom mrtvo.
Sociální zařízení je nedostatečné 2x toaleta( věčně bez papíru) a 2x sprcha.

matris

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp , skvěle vybavený , krásný bazén , ochotný personál, doporučujeme navštívit .

hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

naprostá spokojenost, výborný kemp :-)

Kolacia F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp,velká spokojenost,jak cenově tak úrovní

Marek P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný areál, výborné koupaliště, slabší sociální zařízení, málo WC, sprcha s teplou vodou bez žetonů. Bufet a výčep zavíral ve 20:00!!! Poté mrtvo :(
Lehce nerudný správce, pro děti trampolína, bazén, tenisové hřiště.
Hezké brigádnice, točená zmrzlina. Pivo Uherský Brod, no co už...
Celkově nevyužitý potenciál.
Stravování v blízkém hotelu (50m), výborná menu za 80-100Kč.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 29.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatku v kempu, který je v hezké zeleni, jsme předem zarezervovali, s pánem domlouvali příjezd po emailu. Po příjezdu daný den večer v kempu nikdo nebyl, všude tma, kemp zamčený, telefon jsme slyšeli zvonit v zamčené zhasnuté budově, nikdo ho nebral. Přestože na nás obsluha kempu měla telefonní číslo i email, nikdo se nám neozval, že v kempu nebudou. Po vylekání, že budeme spát ve škarpě a zurgování půlky Nivnice jsme se dopátrali někoho, kdo nám obsluhu kempu zavolal. Pán byl bohužel dle slov zdejších "výrazně společensky unaven" (což prý nebylo poprvé) a z kempu předčasně odjel domů. Po hodinovém "nahánění" nám přijel předat klíče jiný mladý pán. Obratem však odjel s tím, že ráno už klíče od chatky vrátíme pánovi, který na nás daný den večer měl čekat. Po příchodu do chatky jsme zjistili, že je neuklizená, špinavé povlečení na postelích, špinavé ručníky, špinavá koupelna, plný odpadkový koš. Nebylo však koho se dovolávat, všichni byli pryč, jediné telefonní číslo zvonilo na zamčené recepci. Vše jsme nafotili a nakonec přespali v nedalekém hotelu Savary, kde se o nás velmi dobře postarali a narychlo nás v té době už v noci ubytovali, abychom měli vůbec kde spát. Ráno v kepmu opět nikdo nebyl, nebylo komu vrátit klíče od chatky. Naivně jsme si mysleli, že se nám později obsluha kempu omluví, ať už emailem nebo telefonicky, to se ale nestalo. Vzhledem k tomu bych už do tohoto kempu nikdy nejela a nedoporučuji to ani nikomu jinému, kdo má rád slušné vychování a střechu nad hlavou.

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 29.9.2017

Ceny
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Chatku v kempu, který je v hezké zeleni, jsme předem zarezervovali, s pánem domlouvali příjezd po emailu. Po příjezdu daný den večer v kempu nikdo nebyl, všude tma, kemp zamčený, telefon jsme slyšeli zvonit v zamčené zhasnuté budově, nikdo ho nebral. Přestože na nás obsluha kempu měla telefonní číslo i email, nikdo se nám neozval, že v kempu nebudou. Po vylekání, že budeme spát ve škarpě a zurgování půlky Nivnice jsme se dopátrali někoho, kdo nám obsluhu kempu zavolal. Pán byl bohužel dle slov zdejších "výrazně společensky unaven" (což prý nebylo poprvé) a z kempu předčasně odjel domů. Po hodinovém "nahánění" nám přijel předat klíče jiný mladý pán. Obratem však odjel s tím, že ráno už klíče od chatky vrátíme pánovi, který na nás daný den večer měl čekat. Po příchodu do chatky jsme zjistili, že je neuklizená, špinavé povlečení na postelích, špinavé ručníky, špinavá koupelna, plný odpadkový koš. Nebylo však koho se dovolávat, všichni byli pryč, jediné telefonní číslo zvonilo na zamčené recepci. Vše jsme nafotili a nakonec přespali v nedalekém hotelu Savary, kde se o nás velmi dobře postarali a narychlo nás v té době už v noci ubytovali, abychom měli vůbec kde spát. Ráno v kepmu opět nikdo nebyl, nebylo komu vrátit klíče od chatky. Naivně jsme si mysleli, že se nám později obsluha kempu omluví, ať už emailem nebo telefonicky, to se ale nestalo. Vzhledem k tomu bych už do tohoto kempu nikdy nejela a nedoporučuji to ani nikomu jinému, kdo má rád slušné vychování a střechu nad hlavou.

Magdaléna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní camp pro rodiny s malými dětmi! Čistý, bezpečný a s bazénem v ceně.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Nivnická riviéra, který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Nivnická riviéra. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Nivnická riviéra.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist