Kemp Nivnická riviéra - Hodnocení

Výsluní 400,
NIVNICE 687 51 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Nivnická riviéra

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 35
Celkem hodnocení 98
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Nivnická riviéra


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 29.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatku v kempu, který je v hezké zeleni, jsme předem zarezervovali, s pánem domlouvali příjezd po emailu. Po příjezdu daný den večer v kempu nikdo nebyl, všude tma, kemp zamčený, telefon jsme slyšeli zvonit v zamčené zhasnuté budově, nikdo ho nebral. Přestože na nás obsluha kempu měla telefonní číslo i email, nikdo se nám neozval, že v kempu nebudou. Po vylekání, že budeme spát ve škarpě a zurgování půlky Nivnice jsme se dopátrali někoho, kdo nám obsluhu kempu zavolal. Pán byl bohužel dle slov zdejších "výrazně společensky unaven" (což prý nebylo poprvé) a z kempu předčasně odjel domů. Po hodinovém "nahánění" nám přijel předat klíče jiný mladý pán. Obratem však odjel s tím, že ráno už klíče od chatky vrátíme pánovi, který na nás daný den večer měl čekat. Po příchodu do chatky jsme zjistili, že je neuklizená, špinavé povlečení na postelích, špinavé ručníky, špinavá koupelna, plný odpadkový koš. Nebylo však koho se dovolávat, všichni byli pryč, jediné telefonní číslo zvonilo na zamčené recepci. Vše jsme nafotili a nakonec přespali v nedalekém hotelu Savary, kde se o nás velmi dobře postarali a narychlo nás v té době už v noci ubytovali, abychom měli vůbec kde spát. Ráno v kepmu opět nikdo nebyl, nebylo komu vrátit klíče od chatky. Naivně jsme si mysleli, že se nám později obsluha kempu omluví, ať už emailem nebo telefonicky, to se ale nestalo. Vzhledem k tomu bych už do tohoto kempu nikdy nejela a nedoporučuji to ani nikomu jinému, kdo má rád slušné vychování a střechu nad hlavou.

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 29.9.2017

Ceny
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Chatku v kempu, který je v hezké zeleni, jsme předem zarezervovali, s pánem domlouvali příjezd po emailu. Po příjezdu daný den večer v kempu nikdo nebyl, všude tma, kemp zamčený, telefon jsme slyšeli zvonit v zamčené zhasnuté budově, nikdo ho nebral. Přestože na nás obsluha kempu měla telefonní číslo i email, nikdo se nám neozval, že v kempu nebudou. Po vylekání, že budeme spát ve škarpě a zurgování půlky Nivnice jsme se dopátrali někoho, kdo nám obsluhu kempu zavolal. Pán byl bohužel dle slov zdejších "výrazně společensky unaven" (což prý nebylo poprvé) a z kempu předčasně odjel domů. Po hodinovém "nahánění" nám přijel předat klíče jiný mladý pán. Obratem však odjel s tím, že ráno už klíče od chatky vrátíme pánovi, který na nás daný den večer měl čekat. Po příchodu do chatky jsme zjistili, že je neuklizená, špinavé povlečení na postelích, špinavé ručníky, špinavá koupelna, plný odpadkový koš. Nebylo však koho se dovolávat, všichni byli pryč, jediné telefonní číslo zvonilo na zamčené recepci. Vše jsme nafotili a nakonec přespali v nedalekém hotelu Savary, kde se o nás velmi dobře postarali a narychlo nás v té době už v noci ubytovali, abychom měli vůbec kde spát. Ráno v kepmu opět nikdo nebyl, nebylo komu vrátit klíče od chatky. Naivně jsme si mysleli, že se nám později obsluha kempu omluví, ať už emailem nebo telefonicky, to se ale nestalo. Vzhledem k tomu bych už do tohoto kempu nikdy nejela a nedoporučuji to ani nikomu jinému, kdo má rád slušné vychování a střechu nad hlavou.

Magdaléna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní camp pro rodiny s malými dětmi! Čistý, bezpečný a s bazénem v ceně.

Jan B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kempik na okraji dediny, peckovy velky bazen, teplota voda tak akurat, skoda len, ze sa nedalo kupat vecer. Vyber alkoholu v bufetu bol pestry, vychytali sme akurat zaver sezony s kapelou HBS... a skok z vysky starsieho pana do divakov bol nepopisatelny. Super vikend na ktory budeme dlho spominat.
Jano + Sima

Fabian K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

výborný čistý kemp s bazénem, dobrými službami a spoustou možností k vyžití. navíc skvělý mtb závod Nivnická 50 se startem a cílem v areálu kempu! navštíven již 2x a určitě se s rodinou opět vrátíme!

Kristina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto skvělém kempu jsme strávili moc příjemný týden. Měli jsme pro sebe tři chatky, protože jsme byli tři mladé rodiny s malými dětmi ve věku 0 až 4 roky. Žili jsme v chatkách vedle recepce a bazénu, ale večer nás zde již nikdo nerušil, protože hospoda se zavírala. Chatky jsou dostatečně vybaveny a sociální zařízení je k dispozici v každá chatce. Celý kemp je opravdu čistý. Dětské brouzdaliště napouští denně a i sociálky pro stanaře se myjí několikrát denně. Dostatečně vybavená je i společná kuchyňka. A pan správce kempu je super chlap. Občas dokáže být přísný, ale je to v odůvodnitelných případech. Navíc skvěle zná Bílé Karpaty, takže nám vybral i túry, které jsme zvládli s našimi malými dětmi a bez auta. Kemp jednoznačně všem doporučuju a my tu určitě nejsme naposledy.
A v kempu žije moc roztomilý ježeček.

Alča

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsem byli v období tropických teplot, takže jsme byli maximálně spokojení s vysokými stromy, pod kterými byl většinu dne stín. Koupaliště super! Neuvěřitelná kuchyňka, nic podobného jsem dlouho neviděla. Dostatek ledniček, vybavení, pračka. Sociální zařízení pokulhává, hlavně u pánů by to chtělo "trochu" vylepšit, nicméně toaletní papír došel snad 1x, vše čisté a i když byl kemp plný, nestála jsem ve frontě na WC. Vyžití v kempu naprosto dostačující, děti čas trávily hlavně v potoce za kempem. Jediné mínus, v den příjezdu byl na koupališti koncert, který na webu nebyl inzerován. Snažíme se těmto akcím vyhnout, protože máme malé děti a chceme v noci spát a ne divočit. Kdyby jsme to věděli předem, přijedeme o den později. Jinak velká spokojenost!!

Martin S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkný bazén, klidné a příjemné prostředí, spousty sportovišť a také výborné zázemí. byli jsme velice spokojeni

Pavel N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si oblíbili byli jsme tu po druhé.Nádherné prostředí s možností spousty výletů po okolí.Jelikož termín co jsme byli bylo velice teplo,tak více času jsme trávili u bazénu,který měl příjemnou teplotu a čistou vodu.Chatky jsou čisté se sociálním zařízením a malou kuchynkou.Občerstvení přímo na koupališti s příznivými cenami.Na oběd je možné zajít do hotelu Savary,kde je v týdnu obědové menu za 80Kč a příjemná obsluha.Tento kemp mohu vřele doporučit,není to žádná továrna na peníze,jako některé mega kempy.

Eva P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Asi nejlepší kemp,kde jsme byli.Plno služeb,čisto,levno,pěkné prostředí,koupaliště.Jen to chce vyřešit lépe sociální zařízení.

JM

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Co se týče kempu, tak je hezký, v ceně ubytování je u koupání v bazénu, což je příjemné. Negativa vidím v tom, že vzhledem k velikosti kempu a počtu lidí, co do kempu jezdí, je kapacitně nedostatečné sociální zařízení (záchody, sprchy), taktéž kemp nevaří a v občerstvení toho moc nenajdete, ale když ano tak ceny jsou dobré. Za mě bylo velké mínus to, že správce nám zaúčtoval cenu za velký stan, což je v pořádku, ale dále i 80,- Kč za nějaký přístřešek, který jsme neměli, z jakého důvodu tak činil není zřejmé. Obecně je kemp lepší průměr, ale v dnešní době se služby dají i nabízet lépe, o to více, kdy cena za ubytovaní není nejnižší.

David R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp. V noci klid, ideální s malými dětmi. Skvělý bazén. Ochotný a vstřícný majitel i zástupce. Sociální zařízení pravidelně udržované a dostačující. Určitě se vrátíme. Prostě 5*

JK

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp pro pobyt rodin s dětmi. Koupaliště čisté a udržované jen voda studenější (při příjezdu 23°C pak se ohřála na 24°C). V kempu rychlé občerstvení se smaženou nabídkou :-),ale jen pár kroků hotel s restaurací.
WC a sprchy spíš podprůměrné v montovaném domku. Čisté jen ráno při úklidu, večer již pro odvážné.Celkový dojem: lepší průměr, proto tři a půl hvězdy.

Lukáš M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp velká spokojenost budeme se vracet zase

Veronika S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nemůžu nic vytknout. Kemp suprový v krásným prostředí. Syn se vyřádil, celkový dojem z kempu - jsem nadšená a určitě jsme tem nebyli naposledy.

Marie M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný malý kemp na konci obce se sportovním vyžitím, krásným okolím a velmi ochotným personálem. Sociálky vždy čisté, kuchyň každý den doplňována o hygienické potřeby. jen doporučuji zrekonstruovat sprchozáchod na chatce. I přes veškeré úsilí osprchujete celou místnost. Jinak skvělé všem doporučuji. určitě se zase vrátíme. Marie

Tobias R.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoznačně úžasný kemp! Skvele vybaveni, krasne prostredi a vstricny, sympaticky pristup pana majitele :) 5☆

Mira

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, výborné koupání, super stezky a okolí. Doporučuji všem

Silvie V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, malý rodinný kemp, pro děti výborné vyžití, bazén se skluzavkami v ceně, trampolína, hřiště. Pan správce velmi milý, poradil, podal pomocnou ruku. Úklid kuchyňky a sociálních zařízení ok, paní často vytírala, všude čisto. Jedna sprcha na ženách je ovšem málo, navíc nelze zamykat. Bufet v kempu dostačující, ceny více než lidové. Obchůdek asi kilometr daleko. Hodnotím jako výborný kemp pro rodiny s dětmi, příští rok se opět rádi vrátíme.

sly64

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět super.Letos jsme zde byli už potřetí(bohužel vždy jen na víkend).2xchatka a jednou pod stanem a obojí jsme si užili.Pokud máte chatku s wc a sprchou,nemusíte nic řešit(myslím,že je mají všechny),ale ani pod stanem nebyl problém a kuchyňka taky perfektní.Jedna sprcha pro pány je myslím dostačující,počkám přece se nepo.....Pan správce vždy milý a ochotný(včetně jeho kolegy s kterým se střídal)Koupaliště skvělé a čisté.Jídlo jsme měli svoje,ale smažák byl dobrý.Jen to pivo by fááákt chtělo vyměnit.

Jan Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Téměř vše super. Slabší nabídka stravování.Pouze jedna pánská sprcha může být také problém.

Kateřina M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp krásný a upravovaný, ubytování bezvadné - přiměřená cena a personál milý a ochotný, při problémech rychlé řešení bez zbytečného zdržování. Kurty a bazén pár kroků od ubytování.
Celkový dojem 1*

Pavlína R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 20.8.0201

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nový kemp v nádherném prostředí, příjemný personál. Strávili jsme tu 14-ti denní dovolenou.
Jediné negativum vidím v malém množství sociálních zařízení, ráno i večer zde bývají fronty.

Martina P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super místo nám i dětem se libilo :)

Lukáš N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, všichni jsme plně spokojen.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Nivnická riviéra, který hodnotilo 35 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Nivnická riviéra. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Nivnická riviéra.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist