Camping** Nitrianske Rudno - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 4 recenzí (celkem 28)  

Priehrada II/1,
NITRIANSKE RUDNO 972 26 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping** Nitrianske Rudno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 28
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping** Nitrianske Rudno


Storno

Hodnocení návštěvníků

Fero

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp vhodny pre rodiny, hlavne v takomto case bol uplne prazdny a to aj napriek krasnemu pocasiu. Stanovali sme v podstate hned pri vode, miesto sme si mohli vyberat.

Prostredie a okolie je velmi pekne. Nitrianske Rudno je pomerne mala priehrada ale je tam cista voda. Moznost zapozicania vodnych bicyklov je prijemny bonus, aj ked cena 8 euro na hodinu sa mi zda vela.

Na druhu stranu, uroven restauracii alebo bistro stanok je slaba, WC a sprchy su stare a zacinaju byt v zlom stave. Tobogan bol uzavrety asi dlhsiu dobu, je z neho mocarisko.

Anna H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí koupání a příjemný pobyt

Lenka R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nachází v krásné přírodě. Vybavení kempu je starší, hlavně sprchy a záchody. V okolí je kam se vydat na výlety. Voda celkem čistá, je to přece jen přírodní koupání. Kemp spíše pro nenáročné.

Ladislav Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byly jsme ubytováni v chatkách, pěkné a čisté, sice starší vybavení, ale vše plně funkční, dostatečně vybavená kuchyňka a pěkná koupelna. Areál pěkně pokoseny, čistý, několik připravených ohnišť pro rozdělání ohně, na recepci možnost zakoupit dřevo nebo zapůjčit za poplatek gril. Příjemné prostředí, čistá voda a nedaleké Čičmany, Bojnice, atd vhodné pro výlety. V areálu kempu byly i pouťové atrakce, takže příjemné zpestření pro večery s dětmi. V areálu několik restaurací a bufetů, ceny přijatelné. Jediným kazem na celém pobytu byl nefunkční tobogán. Děti se na něj těšili, ale celou dobu pobytu byl vypnutý - nepřístupný. Pravděpodobně z důvodu malého počtu lidí v kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavol L.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vratil som sa do campingu po rokoch a musim povedat, ze sme boli velmi prekvapeny. Pokoseny areal, upratany.Hlavne WC kde su aj sprchy su sice starsie ale ciste a upratane.Tepla voda isla stele a co sme boli prekvapeny toaletny papier na kazdom wc.V arealy sa nachadzaju bufety s klasickou ponukou. My sme si vybrali pizzeriu ktora sa nachadza na recepcii. Skvele pivko, dobra pizza varia aj menu takze sa da vybrat. Miesto pre karavany upravene, fungujuce el. pripojky, chem.wc ustretovy personal a hlavne vsetko za rozumnu cenu a Sluzby na urovni. Po dlhom case sme si opat nasli miesto kde sa budeme z radostou vracat.

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vrelo odporúčam! Nájdete tu všetko čo potrebujete pre príjemne strávený letný čas s rodinou alebo priateľmi. Veľkým plusom je krásna príroda a neďaleké Bojnice. V areáli sa nachádza mnoho podnikov s rýchlym občerstvením, no najviac sa nám páčilo v reštaurácii, ktorá je hneď za recepciou. Práve táto ponúka okrem iného aj denne menu. Personál bol vždy milý a ochotný pomôcť či poradiť pri otázkach týkajúcich sa našich výletov do okolia.
Tiež som ocenila možnosť športových aktivít, ktoré camping ponúka - volejbalové ihrisko, futbalové ihrisko a tenisový kurt.

Roman K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za môj krátky pobyt môžem len chváliť. Hneď po príchode sme si všimli pekne upravený areál campu, pokosená tráva, čisté prostredie. Ubytovanie primerané 3 hviezdičkám, čiže všetko potrebné tam bolo a cítili sme sa tam príjemne. Občerstvenie v areáli je rôznorodé od normálnej reštaurácie s pizzeriou, cez rýchle občerstvenie až po kebab a grilované kurence čo hodnotím pozitívne. Sociálne zariadenia síce nie sú najnovšie ale vždy na nich bol papier, mydlo, teplá voda a boli upratané. Personál campu bol veľmi ochotný, a milý. Okolie je nádherné, veľké plus sú neďaleké Bojnice. Celkovo môžem len odporučiť. Určite sa ešte vrátime :)

Adela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni , závěr léta lepší být ani nemohl . Prostředí je krásné . Bojnice jsou kousek od campu , mnoho možností i na turistiku . Jediné co nám chybělo byly páteční zábavy , nebyl však problém jít do města .
protože jsme ale trefili víkend kdy byl sraz aut tak jsme se s nimi zabavili lépe než na zábavě . Personál byl ochotni , v restaurací vaří velmi dobře , ceny jsou také příznivá . Potěšilo mě to , že sprchy jsou free a fungují bez žetonů . Všichni se vždy snažili vyhovět , zda šlo o pračku , gril , dokonce nám z restaurace dali i papír abychom mohli založit oheň , osobně majitel campu nás byl odtáhnout když jsme v rozmočonom kopci , kde jsme ani neměli jít, zapadly . Všichni nám vyhověli vždy když jsme něco potřebovali . Osobně se nám v campingu velmi líbilo a určitě se na rok opět vrátíme .

Tichá

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velice spokojeni, v parném létu můžeme jen doporučit, voda pár kroků od možnosti stanování, super

Simča

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tam s dětmi na víkend. Prostředí je krásné, čisté, upravené, přímo pod horami. Dětem se velmi líbilo dětské hřiště a kolotoče. Nám se zase líbil výběr v restauraci a bufetech. Personál je milý a ochotný. Cítili jsme se tam příjemně a určitě přijedeme i další léto a také vám doporučujeme tento kemp navštívit.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proč vlastně jezdím do campu? Chci sdílet se svojí rodinou pobyt v přírodě, koukat ze stanu na hvězdy zrcadlící se ve vodní hladině se sklenicí vína nebo piva v ruce, číst si, hrát karty a hlavně uniknout z ruchu velkoměsta mezi kopce..

Pokud máte podobné touhy, zapomeňte prosím na tenhle camp - minimálně v sezóně! Tady je prostě všechno špatně...

Nevím, jestli je to nějaká nová móda, nebo to bylo vždycky normální, ale z několika míst řve současně z aut na plné koule muzika (co jsem odpozoroval většinou Elán nebo Rytmus:) a nejsou to zdaleka nějací pobouchaní teenageři, ale chlapi s rodinami či blaváčtí pupkáči se zánovním mercedesem..za tohle samozřejmě camp nemůže, dobrá...

V Rudnu jdou ještě dál - to že v pozadí hrají z tří různých kiosků tři různé hudební rádia bych ještě pochopil (v jeden okamžik dokonce každé hraje jinou píseň od Elánu a navzájem se přehlušují), lidé se chtějí u svého langoše řádně bavit, dokonce bych i chápal že uprostřed campu mají kolotoče které pouštějí když občas někdo přijde, co mi ale hlava nebere je to, že kolotoče v 19h otočí volume rázně doprava a do 23h (což jsem pochopil je v SK hodina nočního klidu) vyřvává na celý camp disko let minulých říznuté, světe div se, opět Elánem, třebaže u kolotočů prakticky žádní zákazníci nejsou... utéct bohužel nejde, je to slyšet dostatečně hlasitě úplně všude, idylka pod hvězdnou oblohou u přehrady je ta tam...a pan šéf na moji stížnost jen klopí zrak a mlčí...ale prý si skoro nikdo nestěžuje...tak nevím, asi jsem jediný kdo utíká z města aby našel klid a kdo chce aby mu usnulo dítě bez podpory bicí linky s vévodícím Dr. Albanem...?!?:(

Ač jsem si rázně stěžoval, bohužel jsem při příjezdu zaplatil dvě noci...tady jsme pozadu, peníze nevracíme...chápu, na druhou stranu u vjezdu mě nikdo neupozornil, že přijela pouť jejíž cirkus mi svou diskopárty bude kazit nejen večer... ceny jsou super, těch 10€ jim nechám, třeba díky mému příspěvku zruší business s kolotoči...

Co se týče míst na campování - stan jsem měl stavět od cesty vpravo - můžete si vybrat buď ze svažitého nepříliš rovného terénu a nebo rovinky přímo u vody, která je však hned u kolotočů (reprobeden) a navíc i po sebemenším deštíku řádně promáčená (bahnitá). Svažitá část campu v nejodlehlejším místě nebyla příliš pokosená a nejspíš sousedské spory (to teď opravdu fabuluji) přetnuli část prostoru budováním jakýchsi sloupků ohraničujících možná budoucí prostor sousedního podnikatele...to že po louce jezdí celý den bagry přehlédnu, jedná se jistě o dočasnou záležitost (ale samozřejmě netuším jak vymezenou špici hodlá využít). Vlevo od cesty je terén upravený, prý pro karavany i když spousta lidí na něm stanovalo...nevím jestli je o co stát, leží hned u živelných kiosků...:)

Sociálky - ač relativně čisté, zastavili se tipuji před 30ti lety...budiž jim k plusu že na nich byl papír i mýdlo a tekla teplá voda..ale první ani druhá liga to není, spíš tak třetí...:-/

Ke campu je malá kuchyňka s mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a nepovedenou variací na ledničku... Sice nic moc ale potěší..

Více účelové hřiště super (nevyzkoušeno ale vypadalo dobře), koupání pokud vám nevadí přírodní přehrada (nekvetoucí!) tak asi taky..

Na pařbu s kámošema na jednu noc asi fajn místo, pokud sem chcete s rodinou nebo si odpočnout od ruchu velkoměsta, prosím, zapomeňte na to!!! Tohle není místo pro vás!!! Pokud se tohle všechno někdy změní dejte mi prosím vědět, příroda okolo je nádherná, na podobnou hrůzu ale nemám morál...:(((

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc hezký kempink. byli jsme tam už podruhé a velmi se nám líbilo. ... Velká změna ve srovnání s loňským rokem, hlavně co se týká ubytování .. služby a personál v pořádku. Také bylo kam zajít na výlet, což je supr, Děkujeme, ať se daří .. Jitka

Karel S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem mile překvapen krásným prostředím, příjemným personálem a službami na úrovni.
Doporučuji

zepter

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při přijezdu byl dobry dojem ale uvadi fotky jak je čista voda jezero ale to tak neni je špinava voda to se tam hodi tak pro rybaře ne na koupani je tam tabule jen koupani na vlastni nebespeči socialka jsou hodně opotřebene chtělo by to rekonstrukce jak sme chtěli jit do restaurace tak tam byla neochotna obsluha na recepci kam zajed nam nic nezdělili že nevi jinak je tam děcky koutek a kolotoče ktere jsou předražene a uvadi že jsou tam animačni program pro děti nic tan medělali a bufeta tam byli zavřene zvolil bych lepši kemp než je tento.

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempe bolo všetko potrebné na pohodové kempovanie, dosť miesta, výber barov na osvieženie, svieža voda, čistota areálu ako aj sociálneho zariadenia, možnosť grilovania. Ceny v baroch dobré a vstupné do areálu tiež dobré, žiadna drahota.

Jakub V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů...

fr:own

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Plocha pre stany je OK. Daju sa tu najst pekne rovne miesta. Sem-tam nejake odpadky (cele tri dni, co sme tam boli napriklad lezala skatula s odpadkami asi 50 metrov od nasho stanu a nikto ju neodpratal. My sme upratali zopar plechoviek a obalov, co boli blizsie k nam, ale nevideli sme tu nijaku upratovaciu sluzbu inu nez tu, co vynasala smeti z kosov).

Velke minus su zachody - len na niektorych bol papier, nenasiel som ani jeden, ktory by sa dal zamknut, cez den v zachodoch nesvietilo svetlo, takze tam bola naozaj dost tma. Neviem, ako casto ich umyvali, ale mne osobne to tam teda rozhodne nevonalo. Najvacsi objekt so zachodmi a sprchou byval medzi 22:00 a 7:00 zamknuty. Takze ziadne sprchovanie v tomto case. Cistota, dostupnost, vzhlad a funkcnost zachodov a sprch su pre mna najvacsie minus tohto kempu.

Dalsim zufalstvom tejto lokality je zbytocne mnozstvo podnikov, ktore na ploche kempingu prevadzkuju svoj biznis. Moje ocakavanie od kempingu je, ze si tu budem varit sam, takze cakam kuchynku, pripadne volne stoly a lavicky. Tu sme nasli filozofiu inu - stretlo sa tu niekolko barov, pizzeria, kebab, bufety... a kuchynocka len velmi malinka, bez teplej vody na umyvanie riadov.

Najvacsi minus je zvukove znecistenie tohto priestoru - nepretrzite sa na vas v priestoroch kempu vali hudba z niekolkych zdrojov. Kazdy bufetik sa snazi prilakat si zakaznikov hlasnou hudbou. Nad tym vsetkym sa vsak nesie prenikave dunenie hudby z lunaparku. Na tomto mieste som pochopil, co to znamena "kolotocova hudba". Ten polyharmonicky hluk zo vsetkych stran bol naozaj neprijemny.

Velkym plusom je priehrada - zo stanu mozete vyskocit "rovno do vody", takze toto bolo fakt super, da sa tu vykupat dosyta. Ocenili sme aj vyborny pristup do Bojnic. Cena je tiez, podla nas, velmi priazniva. Je tu pekne spravene nove detske ihrisko a tiez vladou zafinancovana sportova plocha.

Jedno skarede minus na zaver - stranka kempingu sa chvali vodnym toboganom. Ten ale nebol za cely cas nasho pobytu v prevadzke. Teploty pritom vysoko presahovali 30°C a nieco take sa ziadalo.

Andrej G.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dokonalé prostredie a maximálne ústretový personál. Veľa bufetov za rozumné ceny, upravené brehy jazera a priam romantická idylka :)
Nech hľadám ako hľadám ale neviem nájsť negatívum....
Odporúčam rodinám s malými deťmi ale aj partiám ktoré hľadajú zábavu :)

Jana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytovani v uniobunkach, zalezi co kdo ocekava, muj prvni dojem ,sok,
ale byla tam lednice to je hlavni....socialky take neco pamatuji, ale byly ciste.....Koupani uzasne tak i prostredi....pokud nejste narocni tento kemp muzu doporucit

Petra G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V campingu som bola s priateľmi už niekoľko krát a určite sa na toto miesto budeme vždy radi vracať. Nádherné prostredie, super atmosféra, milí a ochotní ľudia... a vidieť, že sa tu buduje, lebo každý rok nás prekvapia niečim novým a za posledné roky sa toho zmenilo dosť. Je tam čisto, upravené plochy pre stany , karavány slnečníky na pláži, hudba, je si kde zašportovať, zabaviť sa, je kam vybehnúť na túru, a majú tam aj kolotoče :-) inak je to kúsok od Bojníc :-) Super camp, chválim a odporúčam určite navštíviť.

Hanka S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v nádherném prostředí,má perfektní zázemí,milý a
vstřícný personál.Krásné výlety po okolí.

Peter K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V campingu som bol na odporúčanie mojich známych, ako prvé ma zaujalo krásne čisté a upravené prostredie campingu, upravená pláž, a k tomu všetkému nádherné počasie a na prekvapenie naozaj čistá voda, kde je umiestnená aj sprcha. Pre ľudí je tu spravené beach voleybalové ihrisko a multifunkčné ihrisko,vodný tobogán, zrekonštruované vodné bicykle, kolotoče, preliezačky a mnoho ďalšieho nehovoriac o tom, že v blízkosti asi 12 km je nádherný zámok Bojnice a Zoologická záhrada. Pri vodnej nádrži je spravený bar so slnečníkmi, kde počas dňa vymýšlajú animátori program pre deti, čo ma milo prekvapilo( maľovanie na tvár a mnoho ďalšieho a aj súťaže). Camping je na naozaj veľmi dobrej úrovni kde som videl, že každé ráno sa pracovníci campingu snažia o čistotu a poriadok nie len v areáli ale aj pri vode. Z campingu som milo prekvapený a môžem ho len vrelo odporúčať, či už pre mladých kde sa konajú cez víkend diskotéky ale aj pre nás s malými deťmi.

miroslav m.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál,prostředí pěkné,vadily nám pouze bezohlední majitelé psů,kterých zde bylo opravdu mnoho.Chatky by chtěli také opravit,nedali se zavřít okna.Jinak spokojenost.

tomáš p.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spodní WC bez připomínek

Vladimír V.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping** Nitrianske Rudno, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Camping** Nitrianske Rudno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping** Nitrianske Rudno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist