Autocamp Podroužek - Hodnocení

Tyršova 226,
NETOLICE 384 11 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Podroužek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 47
Celkem hodnocení 405
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Podroužek


Storno

Hodnocení návštěvníků

z H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu to bylo parádní jak okolí, restaurace sociální zařízení tam paní majitelka i majitel restaurace několikrát si přisedl a popovídal,okolí kempu nádherné i samotný kemp chatky dostačující útulné (ale pavučinky by mohly ometat).V chatkách WC velká výhoda.Kiosek dostačující pečivo čerstvé ceny přijatelné i majitelka v kiosku vždy s úsměvem.areatauracw parádní i ceny a jídlo perfektní.A pivo mňam.Okoli je pěkné.Je kde jezdit.Uz se těšíme na další rok.Jo a z chatky je pěkný výhled na rybník (Chatka Gizela). Sikorovi z Havířova

Urbanová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ciste prijemne upravene jak chatky, tak i spolecne soc zarizeni, klubovna i prostredi kempu. Moznost vybrat si z nekolika typu chatek i s vlastnim soc.zarizenim,chatky jsou dale od sebe, a tedy je vetsi soukromi, vyborna kuchyne v restauraci,soucasti venkovniho restauracniho posezeni je krb, vecer s ohnem, kde muzete opect treba vlastni spekacky.velka nabidka aktivit pro dospele i deti,od rybareni po stolni tenis a hriste. Vstricny personal,ceny mirne.Krasna okolni priroda s rybniky nejen na kola,ale i pro pěší.Doporucuji na 100 %.

Ladislav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp za super cenu,hezké prostředí,bezva koupání,příjemný personál.Mega super restaurace+výborné pivo.Klidné místo a krásné okolí.Velmi rád zas navštívím to místo.

Helča P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné a čisté prostředí,výborné služby, obsluha 100%,doporučuji všem.

Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostredí,zázemí,služby prostě super

Martina D.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to super kdyby to šlo ani bych neodjela

Karolína W.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme už léta a vždy jsme byli spokojení.

Vlasta B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super dovolená.Príma kolektiv.

Lucie Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem s přítelem velmi překvapená. I když nám z restaurace moc nevěřili, že postavíme stan v dešti..Mám ráda Jižní čechy a z kempu Podroužek je možnost navštívit třeba krásný zámek Hluboká nebo Zoo.Byli jsme se také podívat v Prachaticích a moc nás překvapilo staré město.Jsou tam krásné domy a nádherný kostel.V kempu Podroužek je úžasný klid,můžete si zahrát třeba badbinton , nebo i pink ponk .My jsme to zkusili a moc jsme se nasmáli.Jídlo bylo dobré a ceny příjemné.Určitě bych doporučila a to i rodinám s dětmi.My se určitě vrátíme .

Vlaďka K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp v klidném prostředí. Rádi se každý rok vracíme

Dominik

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijemný pobyt a moc hezké a klidné okolí Sikorovi

Romana P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc milý a přátelský personál a velká pochvala panu kuchaři - skvělé pokrmy.

Helena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný čistý kemp na pěkném místě

Eva K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi klidné milé prostředí. Odpočinek pro mne z práce jako dělaný. Byla jsem tu před 7 lety. Odjíždím spokojená a odpičatá

Štěpánováci

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za příjemný pobyt, čistota, prostředí,vyborne pivko Strakonický dudák i obsluha v restauraci příjemná.Pristi rok opět rádi přijedeme!!

Marie H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pozvala jsem kamarády na prodloužený víkend, měla jsem obavy aby vše dobře dopadlo. Mé obavy byly naprosto zbytečné, protože v kempu vše bylo na 1*. Obsluha, čistota, vstřícnost...., a i při náročné práci nešetřili úsměvem. Takže výsledek: příští rok jedeme opět do kempu Podroužek:-)

František M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný a vstřícný personál,klidné prostředí,vzorná čistota a příznivé ceny.Rád se sem vracím.

jaroslav B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

na náš pozdní příjezd velká o jechota a vstřícnost.Příjemné prostředí.Jediné,co by se dalo vytknoutje trochu víc zásobit kiosek i když dúležité věci jsou.

Václav S.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

není co vytknout, absolutní spokojenost :-)

Martin H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Osobně jsem jezdil do tohoto kempu se svými rodiči několik let a teď jsem se sem vrátil po 18ti letech již se svojí rodinou, takže mohu říct že jsou tu velké změny, samozřejmě k lepšímu. Už dříve tu bylo nádherně a dnes je to samé, přibyly různé posezení u vody kde si můžete v klidu a ve stínu číst třeba knihu, nové další dětské hřiště,co se týče sociálních zařízení a kuchyňky pro kempaře jsou vybaveny vším co člověk potřebuje takže i ti co přijedou pod stan mají k dispozici plně vybavenou kuchyňku a i vyprat se zde dá. No zkrátka kemp je stále úžasný a stále se modernyzuje co se týče služeb lidem, již teď se těším na příští rok protože již máme s rodinou novou rezervaci. Zkrátka kdo má rád kempy, pohodlí,klid a rad posedí na pivku a zároveň kouká na své děti jak si hrají na hřišti, takže je máte na očích,mohu jen doporučit.

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na klidnem miste.Je zde cisto.Personal velice mily i v mistni hospudce.
Jela sem se sadrou na noze protoze sem si den pred odjezdem na dovcu udelal uraz.Pani Muzikova (spravce) byla tak moc hodna ze abych si dovolenou alespon trochu uzila a nemusela chodit o berlich,tak mi zaridila invaldni vozik.Takze sem si dovolenou uzila s detmi i manzelem a bratrem.Bylo nam tam moc dobre.Meli jsme chatu s vlastni sprchou,takze uplna parada.Pristi rok se vracime na stejne misto a moc radi.Manzel na Podrouzek jeszil uz jako male dite rok co rok.A ted se sem my budeme radi vracet s detmi.Turistika v okoli take super.Za me obrovske diky a obrovska poklona personalu.

Jarka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme spokojeni, až na sprchový automat (vhazování mincí v dámských sprchách-fungovali pouze na 5kč a 20kč, na 10kč málokdy).

Martin V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp již po několikáté v řadě. Nádherné a hlavně klidné prostředí, moc příjemný personál. V místní hospůdce si snadno vyberete z denního menu včetně polévky, tři druhy piva a různé nealko nápoje a nanuky pro děti. V místě kempu je malý obchůdek s čerstvým pečivem a základním sortimentem potravin.

Romana V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.

Bohumila S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme maximálně spokojeni s ochotou personálu i restaurace.Určitě jsme tam nebyli naposledy.Výborné místo na vylety do okoli.Vse upravene a čisté.Doporučujeme

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Podroužek, který hodnotilo 47 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Podroužek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Podroužek.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist