Camp Lodín - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 3 recenzí (celkem 160)  

Lodín 99,
NECHANICE 503 15 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Lodín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 160
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Lodín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Věra D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdejší pobyt se nám velice líbil. Zařízení chatiček, vybavení kuchyňky a celkově čisté okolí je velmi příjemné.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný a čistý kemp. Jen ty kuřáci si kouří všude na koupališti. Sice je tam zákaz kouření, ale nikdo to nekontroluje, takže se kouří v celém areálu a mezitím si hrají malé děti. Jinak vše super.

Marcela V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný kemp na vesnici daleko od větších silnic,vlaků /takže klid/. Skvělé možnosti vyžití za každého počasí. Kola, aquapark, v okolí spousta zámků, hradů, zoo, Fajn park... Prostě paráda o čistotě kempu ani nepíšu - nádhera.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vendula

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, ceny jsou přívětivé, prostředí hezké, sociální zařízení čisté, kuchyňka velice nadstandardně vybavená. Personál moc milý a ochotný. V případě hezkého počasí si děti užijí přes den spoustu zábavy na koupališti. Přes léto jsme navštívili několik kempů a v Lodíně se nám líbilo nejvíc. Moc děkujeme.

Michal K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tento kemp jsme si vybrali pro svou polohu pro cyklistiku a že je hned vedle kempu koupaliště,do kempu jsme přijeli hned v sobotu dopoledne,na první moment byl kemp úžasný,klidný,čisté a krásné sociální zařízení,vybavenost kuchyňky kde teče stále teplá voda,je k dispozici několik mikrovlnek,toustovačů,dokonce i nějaké nádobí,samozřejmostí je stále jar na nádobí a houbičky,což jsme za 7 let v kempech nikde neviděli,dvě velké lednice,hezká klubovna,jen to pokrytí wifi je jen u recepce,ale přece nebudete o dovolené sedět na netu že. Co se týče poplatku za sprchy je pouhých 10 Kč,což vidím rovněž poprvé,ve všech kempech je 20 Kč za sprchu. Kemp je jako jedna velká rodina,co chatka a stan,to několik dětí,řekl bych,že bylo v kempu více dětí jak dospělých,i přesto byl klid. Od 22 h opravdu ticho. Přímo v kempu je veliký altán s možností grilování. No a to koupaliště 30m od kempu, to bylo super. Pokud jste ubytováni v kempu,máte vstup jen za polovic. Vyžití na jedničku, nejhezčí a nejlepší kemp za posledních 7 let co jsme projeli. Pro rodiny s dětmi mohu jen doporučit. Určitě se sem ještě vrátíme. Moc děkujeme za super týden v tomto kempu.

David S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do Lodína již několik let a jsme tu nadmíru spokojeni. Čistý kemp,možnost využití lednic, čisté sociální zázemí. A hlavně krásné koupaliště ideální pro děti.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro deti ideal, aquapark se vstupem za 35 kc supr

Jakub Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp, a ještě lepší koupaliště. Doporučuji!

Míša L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme o víkendu krásné počasí, tudíž kemp i koupaliště naprosto plné. Přesto tedy kemp, sociální zaříení, koupaliště perfektně čisté, upravené, personál ochotný..
Velmi ráda doporučuji a hodnotím kladně.

Ondrej P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pekny a cisty kemp. Socialni zarizeni a spolecna kuchynka nadstabdartne vybavena. Pitraviny mozno ulozit do spolecnych lednic, ktere se pravidelne vyklizi. U kempu je aquapark tak kemp doporucuji hlavne pri peknem pocasi. Pri spatnem pocasi k dispozici mala detska herna v budove. V okoli kempu bohuzek nic zajimaveho neni.. Avsak sluzby jsou na urovni a v doporucene restauraci se da najist na dobre urovni.

Jiří P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, krásné ubytování v chatkách. Sociální zařízení velmi čisté, udržované, akorát denně ledové sprchy, a přijde nám to dost špatné, jestliže za 4 min platíme 10 KČ a nemůžeme se ohřát v teplé vodě.

Dnes je 11.8. 2016, a paní na recepci nám sdělila, že dnes po 21 hod přijde údržba kempu a poté poteče voda teplá.(2,5* dávám jen kvůli těm sprchám)

Moc se nám také líbí dostupnost kuchyňky, která je opět velmi čistá a udržované.

V krámku u recepce je vše základní zboží, jen trochu větší ceny: např. Paštika Májka, která běžně stojí do 10,- , zde stojí 20,- 1 rohlík stojí 4,50,- atd...

Dále je zde trochu chaos ve stavění stanů, které si můžete postavit kdekoliv se vám zachce, takže je někdy problém zaparkovat vedle chatky.

Jinak jsme se vším velmi spokojeni, každý den velmi příjemný personál.
V kempu je také menší bufet, ve kterém se můžete občerstvit. S ním jsme rovněž spokojeni.

Na koupališti jsme byli zatím 2 dny, z toho 1 den bylo dost narváno. Koupaliště je super, myslím si, že takové koupaliště jen tak někde nemají.

V kuchyňce je: 3x toustovač, 2x varná konev, 2x elektrické kamna s troubou, 1x mikrovlnka, a nějaké základní nádobí. + pračka (na žetony)

Velká škála sportovního využití: fotbal, tenis. pinčes, minigolf hřiště pro děti...
Sportovní aktivity za poplatek.

Sociální zařízení: toalety velmi čistě, rovněž sprchy. Sprchy na žetony nebo čipové hodinky- 1 žeton=10Kč, na 1žeton sprcha teče 4 min.
Hodinky možno dobíjet na recepci, a používají se do sprch a na koupaliště (50% sleva na vstupné)

Jak už jsem psal, sprchy jsou zatím velmi studené, na recepci to řeší tak, že vám za studenou sprchu dají žeton zdarma. Jenže k čemu vám to je , když zase poteče studená. Dnes mají přijít opraváři a odpustit...

V chatě je velké množství nádobí, lednice varná konev a VODOVOD!!! se studenou vodou.
Areál kempu krásně upravený, posekáno, asfaltové cesty, večerní osvětlení...

Závěr: + Všechno
- Studené sprchy

Jana P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí čisté, k dispozici malý obchůdek, kuchyňka vybavená i toustovačem. Když je hezké počasí venkovní aquapark, který jsme bohužel z důvodu deště neužili, ale jinak určitě doporučuji.

R.O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp můžeme vřele doporučit. Pěkné chatky, příjemná obsluha, obchůdek na recepci, stále čisto a uklizeno a hlavně výhoda koupání vedle na koupališti.

pikot

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem malý kemp s rodinou atmosférou. Dobře vybavená kuchyňka, čisté WC a sprcha na žetony (10Kč). Vedle kempu stánek s občerstvením, minigolf, dětské hřiště, sportovní hřiště a hlavně pěkné koupaliště - dle mého názoru ideální pro rodiny s dětmi (na recepci můžete proti záloze dostat čip a máte 50% slevu na vstup na koupaliště. Doporučuji, my se zde určitě zase otočíme.

Sukovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Od roku 2010 co do kempu pravidelně jezdíme,nás pobyt zde nikdy nezklamal.

Martina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená v kempu s rodinnou atmosférou

David C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše naprosto skvělé a úžasné!!

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp. Navštívil jsem ho již podruhé. Oproti minulému roku již není vstup na koupaliště zdarma pro ubytované ale s 50-ti procentní slevou. V kempu je chaos při umisťování stanů a karavanů. Je potom problém se dostat s karavanem na volné místo, nebo ho potom opustit. Jinak super dovolená.

martina p.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejlepší kemp,není co dodat ,jen maličkost více chatek

Jan M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, krásný kemp, pěkné koupání, ochotný personál včetně pana ředitele.

karel k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mi jsme byli v chatce takže pohoda,ale nelíbylo se nám že si každý staví stan kde chce a když se člověk vrátí z výletu tak už nemůže zaparkovat u chatky.Chtělo by to nějaký systém přidělování stanových míst!

Kateřina V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 3.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nově a účelně vybavené chatky, malý prostor kempu, ale oplocený a s posekanou trávou, což jsme vzhledem k malému dítěti ocenili

Aneta A.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám koupání a dobře uklizené chatky.Nelíbilo se nám studená voda v bazéně.

Monika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál naprosto úžasný, obzvlášť oceňuji čistotu a upravenost kempu. Upravená je celá vesnice, opravdu se tam člověk cítí krásně. Pro malé děti je mnoho krásných krátkých vycházek po okolí.

eva v.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

naše dovolená v kempu klidná v čistém prostředí, výborné zázemí pro děti jak v kempu tak na koupališti.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Lodín, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Lodín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Lodín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist