Rekreační středisko Fiola - Hodnocení

Mohelno 84,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 23.6. - 1.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační středisko Fiola

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 42
Celkem hodnocení 45
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Fiola


Storno

Hodnocení návštěvníků

H., R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Já i děti jsme byli moc spokojeni. Prostředí areálu, příroda kolem, jídlo, bazén, kurty, prolézačky, pískoviště, skákačky, sociální zařízení, cvičení aerobiku, přístup personálu, ceny na baru, to jak bylo postaráno o zábavu dětí i dospělých, aj. ...za to vše palec nahoru. Mám ale jedno malinkaté mínus..ke svačinám a večeřím možná mohl být nějaký nápoj, například čaj. Jinak co se týče jídla, tak velká spokojenost. Počasí nám vyšlo úplně skvěle, parádní bezstarostná dovča. Děkujeme

Lucie V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Fiolu jezdím již devátým rokem a jsme s dětmi velice spokojeni. Letos nás doslova šokovalo super nové, moderní sociální zařízení-díky moc!!! Perfektní dřevěné obložení kolem bazénu, apod.

Hanovská

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jednoznačně velice vhodné zařízení pro trávení dovolené s dětmi různého věku. Organizace stravování byla moc dobře zajištěna. S tímto typem zařízení jsme neměli zatím zkušenosti a byli jsme mile překvapeni. Určitě zase někdy na shledanou :-) Děkujeme !

Karel D.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nesklamalo nic jako vždy.Díky Karel

Jirka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše úžasné, už podruhé a doufáme, že to bude vícekrát.

Barbora

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo naprosto v pořádku, od komunikace při rezervaci, až do závěru pobytu. Chatičky by si zasloužily sice nový kabát a peřiny, ale zase na druhou stranu za tu cenu a s přihlédnutím k tomu, že se jedná o kemp, byly dostačující. Jídlo naprosto perfektní, personál úžasný, neustále inovují a modernizují, soc. zařízení nové a krásné....Vše bylo skvělé, až na počasí, které nám moc nevyšlo. Takže jako jediné minus hodnotíme nedostatek míst k blízkým výletům pro malé děti (v případě nečasu) no a taky příjezdovou cestu do kempu :-) ale moc děkujeme za super dovolenou, určitě se vrátíme.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám moc líbil, krásná příroda, aktivity pro děti, nové soc. zařízení, dobré jídlo, okolo mnoho turistických cílů na kratší výlety. Výborná cvičitelka aerobiku, děti dosud vzpomínají na závěrečný karnevals výborným . Dovolenou určitě doporučuji, jen příště bych si vzala spacák. Jinak výborná volba pro rodiny, které chtějí jet do přírody, ale do klasického přeplněného kempu se neodvažují :) A děti už asi nikde jinde neuvidí raky v řece 10 m od chatky ...

JIŘINA P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOVOLENÁ ÚŽASNÁ HLAVNĚ PRO VNOUČKA.Jen několik malých připomínek,které ovšem nenarušily pobyt.Staré i rozbité povlečení a nedodržení nočního klidu.JÍDLO MOC DOBRÉ SPORTOVNÍ VYUŽITÍ I PRO DOSPĚLÉ .RÁDI PŘIJEDEME V ROCE 2019.

MÁLKOVI

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za pěknou dovolenou,byli jsme i s vnoučaty a všichni maximálně spokojeni.Přiští rok ji rádi zopakujeme.

Šmahlik A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nam velice libil byli jsme spokojeni,az na chovani starsich kluku co nicily Vas majetek u bazenu a rodice nemely zajem zasahnout.jinak naprosta spokojenost a doufame ze se k Vam pristi rok zase dostaneme.Dekujeme za krasnou dovolenou. Šmahlik

Alena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Fiolu jezdime s přestávkama už asi 20 let a po celou dobu sledujeme rozvoj a renovaci v celém areálu. Vždy se tam rádi vracíme a vždy se těšíme, protože na Fiole je prostě dovolená s velkým "D".. Víc, myslím si, není potřeba dodávat... Prostě palec nahoru a všem velmi doporučuju.

Milada

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylijsem poprvé,vše super.Škoda,že nemůžeme i v roce 2019,byli bychom jenom 3.
Jen několik malých připomínek,které ovšem nenarušily pobyt.Staré i rozbité povlečení,
proleželé válendy,chybí úklidové prostředky v chatkách(koště,smeták,hadr na vytírání)
Ale opravdu tyto připomínky nenarušily náš pobyt.Nedivím se,že se tam lidé vracejí.

Alena

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná letní dovolená v krásné přírodě spousta vyžití pro děti příjemný personál výborná strava
Všem určitě doporučuji

popeláková

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše je tu skvělé a jezdíme sem velice rádi

Popeláková

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na tuto dovolenou jsme začali jezdit když byly naše děti malé dnes už jezdíme s vnoučatama ,aprotože jsme zde velice spokojení tak se každý rok vracíme je to ta nejlepší dovolená.Samozřejmě i na příští rok jsme si již při odjezdu udělali rezervaci.Děkujeme za krásný relax a odpočinek

kristýna ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super dovolená, super jídlo, super ceny, krásná příroda, jediné co není super je, že přiberete min. 2 kg za pobyt : ))).tzn. více sporotovat, což ve fiole není problém - sportovní vyžití maximální. letos jsme vzali známé a zbytek rodiny a příští rok jedeme zase! vřele doporučujeme!

Michaela

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme už popatnácté, vyrostly nám tady děti :-D. Letos chválíme zlepšení sociálek o 100%. Jsme spokojení, přijedeme zase.

Iva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Fiole už asi po 14 a opět maximální spokojenost.

Milan J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již podle hodnocení je jasné, že je to ve Fiole super. Byli jsme tu již počtvrté a pokud to půjde přijedeme opět. Příjemně nás překvapilo, že se zařízení zlepšuje, přestože cena zůstává stejná.

Veronika Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde potřetí a celková spokojenost. Největší výhodu vidím v množství dětí, takže si snad každé najde kamarády. A jelikož jsou pobyty turnusové, tak je to pro děti jako tábor, kde mají i rodiče nebo prarodiče :-)
Vodafone zde nemá signál a tudíž se nezapojí ani data, ale to beru jako velké plus. Nutné hovory se dají odbýt mimo areál na kopci.
Loni jsme navštívili nedalekou atomovou elektrárnu Dukovany, pro děti super zážitek. Jen je dobré upozornit, že je nutná rezervace předem, ideálně ještě před započetím dovolené.

Veronika Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé a byli jsme velice spokojeni, moc se nám tam líbilo, perfektní jídlo, velké porce. Cvičení 2 x denně bylo taky super, pokaždé jiný styl cvičení, doufám že se potkáme s paní cvičitelkou i příští rok. Jen bych vytkla na chatkách to, že by mohl být hadr na zem u každé chatky, jelikož každý den nám tam zapršelo. Chtěli jsem si v koupelně vytřít, ale nebylo čím. Jinak bylo vše super. Takže mohu vřele doporučit. Máme rezervaci už i na příští rok :-)

lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už několik let a jsme spokojeni a letos jsem byla nadšená z nových soc.zařízení.Příští rok jedeme zase.

Iveta S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme na Fiolu už řadu let a pokaždé je to super! Už máme rezervaci na příští rok :-).

Tomáš H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo naprosto skvělé

Urbánková C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme už řadu let a spokojenost je vždy velká. Děti jsou spokojené s aktivitami a dospělí si mohou konečně odpočinout...:-). Vřele doporučuji. Je možnost i bezlepková strava..:-).

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Fiola, který hodnotilo 42 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Fiola. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko Fiola.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist