Rekreační středisko Fiola - Hodnocení

Mohelno 84,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 22.6. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační středisko Fiola

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 83
Celkem hodnocení 86
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Fiola


Storno

Hodnocení návštěvníků

Klečková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc děkujeme, s vnoučaty jsme ve Fiole byli již po druhé a vždy jsou děti naprosto nadšené. Program je zajímavý, personál ochotný a pan kuchař vnučce, která má přísnou zdravotní dietu, vždy vychází maximálně vstříc. Renovace sociálek zvýšila komfort pobytu. Moc díky a příští rok na viděnou, Klečková

vysloužil p.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 29.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše ok. Ale jen určity člověk zapomel že je v kempu a ne někde na Malorce viz paní z chadky č.11 totalní pizducha ostuda pro celí kemp

Eva. J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásná dovolená s dětmi. ochotný a velmi příjemný personál. jídlo klasika s možností přidání, pro děti velké množství zábavy a to vše v krásném prostředí. malé drobnosti na vylepšení by se daly najít, ale nejeli jsme do luxusního hotelu, ale do přírody. příští rok opět hurá na Fiolu.

Honza

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

v celku spokojenost.
prostor pro zlepšení:
lepší povlečení - utrhané knoflíky
teplejší přikrývky pro chladnější rána
lepší matrace - pružinové jsou dobré spíš jako trampolína
pomazánky vyhnané levným margarínem
špenát byl jako polévka
zelí nebylo zahuštěné
tobogán zralý na rekonstrukci, mám z něho modřiny, místy až do krve
při závěrečné akci (diskotéce) zákaz kouření i na terase, je to akce zejména pro děti!

Silva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Plusy
- velice nízká cena v poměru k nabízeným službám a vybavení
- velké množství atrakcí pro malé děti
- krásná lezecká stěna, dobrý instruktor
- velký bazén s čistou, i když chladnou vodou
- naprosto úžasná cvičitelka aerobiku Lenka
- nízké ceny nápojů v baru
- rychlá a kvalitní obsluha v baru
- naprostá většina tradičních jídel velmi chutná, v téměř neomezeném množství
- příjemná a ochotná obsluha u vydávání jídel
- vynikající pečínka na závěr s profesionální obsluhou
- pravidelný a dostatečný úklid toalet a sprch
- chůvičky bavící děti i mimo stanovenou dobu, a to krásným, obětavým způsobem
- nádherná a čistá řeka plná raků, ledňáčci nad ní

Mínusy:
- části minigolfu mířící přímo do řeky či bazénu koledující si o ztrátu míčků
- lůžkoviny ve velmi špatném stavu, doporučuji vlastní polštář, deku
- nedodržování nočního klidu, které bohužel nikdo neřeší, ať už soukromé oslavy nebo opilecké noční produkce v bazénu
- tobogán v žalostném stavu, některé děti i dospělí si z něj odnesli drobná zranění
- téměř permanentní nepříjemný hluk basů z reproduktorů linoucí se od rána z kuchyně, zasahující bohužel celý areál
- hrací automaty se střílečkami v jídelně občas zapnuté i v průběhu večeře či oběda
- potrhané sítě proti hmyzu v oknech, slíbená oprava se nedostavila
- snídaňové a svačinové pomazánky založené na laciných margarínech
- kouření ve vnější části jídelny, přes kterou se musí procházet, neomezené ani při právě probíhajícím závěrečném karnevalu pro děti přímo v tomto místě
- absence popelníků v areálu, z toho vyplývající množství nedopalků na zemi, včetně řeky
- závěrečná diskotéka pro několik vytrvalců burácející dlouho do noci

Zapletalová V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chci poděkovat za vstřícnost personálu,ochotu pro nás přijet do Mohelna i zpět,jelikož nemám auto,výborná strava,jen by se nemuselo v rychlém sledu dávat mexické fazole a zelný salát jeden den a hned druhý den zelí,jsou to ,,výbušné"potraviny,chválím nové soc.zázemí,škoda,že se tam nedaly místo kohoutků baterie,které snáze regulují teplotu,my starší bysme asi uvítaly nové matrace i za cenu zvýšeníceny za pobyt,asi už pamatují dost,v mládí jsem se taky vyspala i na kamení a nic se nestalo.Ale kromě těchto malých výtek se ráda zase přihlásím.Jen mi vadilo u lidí,kteří jedou do přírody,že neváhají po cestě tu vyhodit petku,nebo krabičku od cigaret.Kdybych sebou měla pytel,tak jen cestou na rozcestí při vycházce smšr Mohelno,bych ho zaplnila určitě do půli,ale za to vy nemůžete to je prostě v lidech.

Lubik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt mne velice mile překvapil, vyžití pro děti maximální. Personál, služby parádní.
Všechny děti nechtěly odjet a prosily, zda příští rok pojedeme znovu.
Drobná výtka na chatku, působila tmavým dojmem a jak již bylo několikrát zde řečeno, postele a ložní prádlo by zasloužilo obměnu.

Pokud máte děti do 12ti let, vřele doporučuji. Poměr cena/výkon nejlepší co jsem zažil a to už jsme pár dovolených v ČR absolvovali.

Příjezdová cesta nám nedělala problémy, ale s nízkým podvozkem bych se bál...

Jiri

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super můžu všem jedině doporučit super dovolená i pro deti

Martina D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, úžasný personál, spousta sportovního vyžití, skvělá kuchyně - obrovské porce, perfektní čistota a pořádek všude, pěkné ubytování. Vše na sto procent. Jednání při objednávce a dotazech také na jedničku.

Jaroslava

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děti velmi spokojené,mám jen připomínku chata J nebyla uklizena matrace nahazene nahromade a slečna chůvička vymetla celou lopatku smetí.Příjezd autem do tábora problem i pro dobré řidiče.zakončení ohňostrojem,paráda.

Míla

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám líbil. Velké připomínky na cestu a označení do rekreačního zařízení.Přikrývky a povlečení si říkají o výměnu. Velmi překvapeni jsme byli z chování některých rekreantů u bazénu. Nápoje ve skle a kouření prostě k bazénu nepatří. Ale to už je v lidech.

Lubomír

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherně strávená dovolená.Ceny levnější než u nás v hospůdce na vesnici,ochotný a usměvavý personál,úžasné prostředí,nádherné nové a vždy čisté sociální zařízení se zásobou toaletního papíru,všechny možné atrakce pro děti i dospělé,k dispozici lehátka kolem celého krásného čistého bazénu,v celém kempu nenajdete na zemi jediný papírek.Malá muška na kráse byly snad jen pružinové matrace,ale ty má pan majitel v plánu příští rok vyměnit.Sám pan majitel při delším rozhovoru byl velice příjemný a vstřícný(kéž by všichni podnikatelé byli takoví).Abych nezapomněl,jídla výborná a pan kuchař Vám dá porci jako by si Vás chtěl vykrmit.A zlatý hřeb na konec-v kterém jiném kempu Vám poslední večer na rozloučenou opečou 3 velké kýty a udělají velký ohnostroj grátis jako pozornost podniku...Díky za báječný relax!

Palíšková

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné už několikátý rok!!!

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolená skvělá. Vsichni příjemní. Děcka se vyřadily. Díky moc za pěkně strávený týden. Snad zas někdy pojedem znovu

Michaela D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

naprosto úžasná dovolená:-)myslím že ostatní komentáře vystihují i naše pocity. Víme že příští rok dorazíme zase :-)

Jaroslava

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý, skvělý!!!! S vnoučaty jsme jeli poprvé na dovolenou.Příští rok pojedeme opět na Fiolu. Jenom mám jednu malou poznámku ohledně slunečníků,celý den na chatičky pražilo sluníčko a malý deštník nestačil.Bylo by fajn větší deštník.My starší už vyhledáváme chládek. Jinak velké díky,za krásný přístup.

Dreslerová M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé se svými čtyřmi vnoučaty a měli jsme dvě malé chatky. Připadala jsem si jako na dětském táboře za přítomnosti rodičů či prarodičů. Skvělé prostředí v údolí čisté řeky Jihlavky, ve které žijí ráčci. Pěkný bazén s toboganem a relaxačními lehátky, sportovní vyžití všeho druhu, veškeré sportovní náčiní je možné si zapůjčit. Výborná strava celý den, v dostatečném množství, jen chybělo trochu více ovoce nebo zeleniny. Usměvavý a ochotný personál. Dvakrát denně mají pro děti program "chůvičky" zatím co rodiče mohou cvičit aerobic s úžasnou Lenkou. Večer se dětem promítá každý den pohádka. Krásné čisté umývárky a toalety, zakrytá venkovní terasa. V baru ceny super! Byli jsme trochu zklamaní z dek a polštářů, které by potřebovaly už vyměnit. Povlečení již také nějaký rok pamatuje a hlavně je z umělých vláken a v tom horku bylo velice nepříjemné na opocená těla. Bazén na vodní fotbal byl znečištěný zelenými řasami a proto velice kluzký, ale dětem to nevadilo, klouzaly se v něm jako na ledu.Super areál pro perfektní dovolenou s dětmi. A hlavně když máte čtyři vnoučata, tak za služby, které se nabízejí velice přijatelná cena. Klobouk dolů, děláte to skvěle!!! Přijedeme zas.

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt ve Fiole byl skvělý. Zábava pro děti super, bavili se celý týden a z kempu se nechtěli hnout ani na výlet :-). Personál velice ochotný. Snad jen voda v bazénu dost studená. Úžasné prostředí. Skvělý relax.

Zdena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak jako ostatní z naší skupiny jsme byli velice spokojeni.Byli jsme u Vás již podruhé a opět jsme se nezklamali. Doufáme, že budeme mít možnost i příští rok využít Vašeho střediska ke krásné rekreaci.
Děkujeme.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo naprosto skvělé. Děti se celý týden dobře bavili. Každý den Aerobic,trenérka výborná. Obědy, večeře moc dobré. Snídaně jednoduché,táborové. Možná bych nedávala pomazánky jen z Ramy. Svačinu bych dávala na příděl a né každý jak chce. Lidé si jídla berou víc než mají(odnesou na chatku) a po 15 minutách na Vás skoro nic nezbyde. Příjezdová cesta hodně strmá, úzká s ostrými zatáčkami. Raději jsem celý týden nikam nevyjížděla, bála jsem se. Pěší výlet s kočárkem do okolí není bez výjezdu z areálu dost možný. Dá se s přebroděním řeky. Atrakce, krása přírody, ubytování, kuchař a celkově celý přístup v areálu předčil nedostatky. Nádherná dovolená bez mobilního signálu. Člověk skvěle vypne.

Pavlína

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve Fiole jsme byli podruhé a opět skvělá dovolená. Celodenní vyžití pro děti i dospělé, stále se usmívající personál, koupání v krásném, čistém bazéně, nebo v řece. Není wifi - děti jsou tak pořád venku, místo ležení u mobilu :-D Nádherná okolní příroda. Už teď se všichni těšíme na další rok.

Radka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme na Fiole už poněkolákáté, celá velká rodina a naprostá spokojenost. Vyžití je parádní pro všechny věkové kategorie. Personál je moc milý, jídlo dobré. Jediné, co trochu chybí je víc zeleniny a ovoce.

FrTu

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto super 100%. Jen malá, ani ne chybička, je nemožnost WI-FI...Jsou situace kdy na ten internet prostě musíte a zde není možnost. Mít třeba placenou možnost by asi nebylo od věci, i když při dovolené by šlověk měl vypnout úplně, ale někdy holt musíte. Jinak znovu díky za parádní dovču pro 8 chlapů (tři dospěláci a pět raubířů.

Nada B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ve Fiole po druhé a opět velká spokojenost. Děkujeme !!!

Michal B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezva pobyt pro rodiny s dětmi. Skvělé prostředí i služby. Areál nemusíte během celého týdne vůbec opustit a i tak budete mít vy i děti plné vyžití od sportu přes plnou penzi až po soutěže a večerní projekce pohádek. A kdo chce, vyráží na výlety do krásného okolí údolí Jihlavy.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Fiola, který hodnotilo 83 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Fiola. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko Fiola.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist