Kemp Zelené údolí s bazény - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 40 recenzí (celkem 127)  

Loveč 15,
MLADĚJOV 507 45 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Zelené údolí s bazény

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 40
Celkem hodnocení 127
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Zelené údolí s bazény


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jiří S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 20.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Podle mně všechno skvělé, není co dodat.J.S.

Aneta P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdravím všechny. V kempu Zelené údolí jsme byli moc spokojeni. Překvapila mne ochota personálu. Nic u nich není problém. Jsou maximálně přizpůsobivý a snaží se pomoci v každé situaci. Bydleli jsme v chatkách Gizela a také vše bez problémů. Chatičky jsou útulné, spaní příjemné. Krásné prostředí kempu, příroda. Toalety a umývárky jsou přímo luxusní, nově zrekonstruované. Zdejší jídlo nám všem moc chutnalo. Kuchyňka byla taky moc pěkně zařízená a poskytovala útulné soukromí. Celkově jsme zde byli moc spokojeni a určitě se zase rádi vrátíme...

Speciální poděkování vedoucímu kempu, panu Kynzlovi*
Zdravím Aneta P.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poslední prázdninový víkend - bazény čisté ale studené. Stravování dobré. Sociální zázemí nové, čisté, toaletní papír byl vždy. Chatička pěkná s novou ledničkou. Akorát dětské hřiště tedy rozlámané, tam jsme využili jen houpačky a pískoviště. Spousta památek v okolí, např. Staré Hrady s pohádkovými okruhy pro děti super. Procházka na Trosky s dětmi taky fajn výlet.

BeBečka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Paráda...fakt.
Kemp je velký, čistý. Prostředí pěkné. Restauraci jsme (kromě piva a langoše) nevyzkoušeli, takže nemůžeme hodnotit. Pro děti i dospělé je tu spousta aktivit (bazény, trampolíny, hřiště, stolní tenis, pískoviště...), v okolí pak mnoho turistických cílů. Společná kuchyňka poměrně vybavená (i když jsme postrádali např. struhadlo či cedník - ale na požádání nám zaměstnanci ochotně dodali), sociální zařízení pěkně zrekonstruované. Vybavení chatek odpovídá ceně...jen ty postele - příliš měkké matrace a při sebemenším pohybu neskutečné vrzání postelí.
Jediné, co musíme opravdu vytknout, je neuklizená (nebo špatně uklizená) chatka při příjezdu. Bydleli jsme v chatce Gizela (5 lůžek). Kromě nějakého trička jsme na pokoji v ledničce našli injekční stříkačku - sice zabalenou a asi s nějakým lékem, ale i tak to bylo velmi nepříjemné. Taky WC a umyvadlo v chatce (sdílené s druhým pokojem)nebylo vůbec uklizené. :-(
Nicméně - i přesto je celkový dojem SUPER.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatička Gizela uvnitř příjemně zrekonstruovaná, jen nám chyběla nějaká polička, věšák atd :) Bazény čisté a velmi osvěžující. Velmi kladně hodnotím nové čisté sociálky, jen ve sprše strašně klouzavé dlaždice, takže když je mokro, je to jak na bruslích. Sprchy na 5, 10 nebo 20 kč. Konečně někdo pochopil, že je třeba i krátká sprcha. Super! Stravu jsme nevyzkoušeli, neb jsme dostali od přátel 2 týdny staré info, že je kuchyň tragická. Ale osobně hodnotit nedokážu. K dispozici je kuchyňka s 2 velkými lednicemi a 2 sklokeramickými sporáky. Moc příjemné místo na dovolenou

Martina K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí , nové socialky , vybavená kuchyňka . Bazén celodenně čištěný , milÿ personál . Akorát by se mělo zapracovat na stanové louce , je hodně hrbolatá a v noci v žádní části neosvětlena . Doporučujeme navštívit .

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální pro rodinu s dětmi,bazény super,kuchynka vybavena,jidelna, hřiště pro děti a to vše zadarmo.

Stelon

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

JE TU VZDY PEKNE, SEZNAMIL SE SEM TU S MANZELKOU, RAD SE SEM VRACIM, KAZDY ROK MAJI PRO NAS REKREANTY NECO NOVE VYBUDOVANEHO, OPRAVENEHO...JEN TAK DAL.

Menza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

brigádníci za výčepem neznají kraj - neporadí s výlety

Moravec P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

čisté prostředí, chata odpovídá ceně, jídlo v restauraci trochu dražší, pivo 28 Kč, pěkné sociálky po rekonstrukci

Rambousek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp. Spousta památek. Restaurace, bazény, prostředí vše v pořádku. Chyběla mi večerní zábava typu živá hudba, letní kino, diskotéka v blízkosti.

Stanováci19

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stanová louka by mohla mít lepší povrch, moc trávy se tam nenachází. Jinak super. Bazény čisté, bez poplatku. Krásné koupelny. VAří dobře, i minutková kuchyň je OK. Pivo dobré.

Berka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super camp mohu doporučit.

Barbora K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný, situovaný uprostřed památek. Nevyšlo nám počasí, takže bychom uvítali např. televizi na chatě nebo nějaké hromadné večerní zábavy. Jinak čisto, vařili dobře, ceny průměrné. Klidně se někdy zase vrátíme.

a T.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Zelené Údolí se nachází v krásném a velmi klidném prostředí v Mladějově. Nechceme psát co všichni návštěvníci, samou chválu, ale opravdu, není jiná možnost.Již dlouhou jsme se v tak klidném prostředí nevyspali a ztratili jsme pojem o čase. Personál je velmi příjemný, snídaně, oběd, večeře, vše výborné. Sociální zařízení je srovnatelné se zařízením u alpských jezer, řekli bychom i lepší, i voda v bazénech velmi čistá, všude čisto.
Rádi se k vám vrátíme

Děkujeme Vašek a Tonda

Stehla

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp s čistou vodou na koupání.

Silva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naštěstí jsme měli chatičky ve stínu, jinak bychom to asi nedali. 37 stupnů - takže děěěěkkujeme za bazény :) Kemp chválím, čisto. Pěkné sprchy. Jídlo OK i cenově vše dostupné.

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je dobře situovaný, spousta památek a výletů. V kempu také vyžití - bazény, děti hřiště. Vaří dobře. Akorát je zde moc lidí. Pak jsou fronty na jídlo i na pivo.

Stanislav

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Udržovany kemp, ceny za minutková jidla trochu vyssi - kolem 150 Kč za porci s prilohou. Ocenil bych večerní hudbu, kytary nebo nějaká představení, což zde chybí. Koupelny moc pěkné. Bazén čistý, lehátka zadarmo. Spousta pamatek okolo, urcitě se sem ještě někdy vratime.

Anežka B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Areál je pěkný, čistý, chata srub také nemá větší vadu, stojí naproti pěknemu oplocenému dětskému hřišti, takže pro rodiny s dětmi ideální. Bazény čisté. Mínus bych dala akorát za nabručeného kuchaře.

Novisová A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny za minutkovou kuchyň tak o 15 Kč vyšší než u nás. Hotová jídla jsou srovnatelná s klasickými restauracemi. Chata odpovídala tomu, co jsem objednala. Pěkné bazény jen pro ubytované s novými lehátky v ceně ubytování. Celkově jsme byli spokojeni.

Slavničkovci

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, minutky jídlo chutné, pivo na výběr, snídaně fajn. Areál odpovídá fotografiím.

František B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli poprvé, a já pevně doufám, že ne naposled.Krásné prostředí v srdci Českého ráje, čisté a udržované koupaliště , vynikající sociální zařízení, i malé záchody pro děti. Kuchyňka se sklokeramickými deskami, prostě super. Měli jsme chatu Gizelu pro 3, žádnej sál, ale čisto až možná na pár pavučinek. Pokud chcete soukromí, vezměte si určitě samostatnou chatu, v těch dvou chatkách je vše slyšet, ale to je i v paneláku. Přítelkyně si sice stěžovala na až moc měkké matrace, ale mě se zase na nich spalo krásně, tak nevím. Jídlo klasika česká kuchyň i dobroty k pivu, zahlédl jsem tu i pizzu. Pivo Rohozec super, Svijany jsem nepil ty máme i u nás. Ceny v restauraci mírně vyšší, ale nic strašnýho...Škoda že jsem nemohl ochutnat víc, jsem před operací žlučníku, takže pevně doufám, že příští rok to napravím :-) Jinak celkový dojem úplně úžasný, obsluha milá a usměvavá, s nikým žádný problém. Bazén jsme vyzkoušeli jen dvakrát chvilku, protože jsme se trefili bohužel spíš do podzimního než letního počasí. VŘELE TENTO KEMP DOPORUČUJI !!!

Eliška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bazény nejsou nijak vyhřívané, když prší, jsou velmi studené. Sociálky moc pěkné, kuchyňka pro ubytované, vybavená, uklízečka tam chodila. V blízkosti není žádné zábavné centrum, když je ošklivo. Pak je problém, jak s dětmi. Jedině aquapark v Jičíně nebo v Liberci do Babylonu. Když je na koupání, tak to tam musí být super.

Eliška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bazény nejsou nijak vyhřívané, když prší, jsou velmi studené. Sociálky moc pěkné, kuchyňka pro ubytované, vybavená, uklízečka tam chodila. V blízkosti není žádné zábavné centrum, když je ošklivo. Pak je problém, jak s dětmi. Jedině aquapark v Jičíně nebo v Liberci do Babylonu. Když je na koupání, tak to tam musí být super.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Zelené údolí s bazény, který hodnotilo 40 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Zelené údolí s bazény. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Zelené údolí s bazény.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist