Camp Pálava - Nové Mlýny - Hodnocení

Nové Mlýny 251/2,
MIKULOV 692 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp Pálava - Nové Mlýny

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 21
Celkem hodnocení 192
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Pálava - Nové Mlýny


Storno

Hodnocení návštěvníků

Slevač

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemá to žádnou chybu!!!!!

Kačule

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prima pobyt, dekujeme, radi se vratime a urcite doporucujeme :-)

Kačka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo pro dovolenou s rodinou, je tu čisto, děti zde mají vyžití, příjmení majitelé i zamestnanci. Co se týče třídění odpadu, tak se třídí plast, sklo a ostatní odpad a viděla jsem paní uklizecku a dokonce i samotnou majitelku, jak přebírají odpad z popelnic do kontejnerů, takze si myslím že kladou velký důraz na třídění odpadu. S návštěvou kempu jsem byla 100% spokojená ve všech směrech, určitě se vrátím a doporucim známým

Jaroslav J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu je celkový pořádek a klid, dostatek míst k venkovnímu posezení a opékání. Kemp moc neřeší tříděný odpad a některé sprchy a WC jsou spíš horší konstrukce i hygienického dojmu, ale překvapil mě dostatek mýdla i jaru na potřebných místech. Platí se ne moc prakticky na začátku pobytu.

Roman S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jindřiško Františku jste super lidi dobře vedete váš kemp určitě k vám zase přijedeme country kapela Lososi

Hlaváček I.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To nej nej nej,rodina přátelská klidek a soukromí a co chceš vic než rodinné zázemí na dovčí\švagr se švagrovou zde slavili narozky svého syna 14 let a ta ochota a slušnost personálu naprosto skvělá....Budeme jezdit stále i s vnoučaty....

Karla C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S partnerem jsme byli naprosto spokojeni. Máme radši menší, rodinné a útulné kempy. Původně jsme na našem výletě chtěli spát v konkurenčním kempu Merkur Pasohlávky, ale ten u nás teda neprošel. Pro nás zbytečně velké, komerční a hlučné místo. Oproti tomu kemp Pálava skvělý. Příjemná paní na recepci, lidovky v restauraci a tiché místo. Na kempu se nám také líbilo to, že "nerejžuje" na lidech tím, že by absolutně vše zpoplatnil. Sprchy zdarma a přístupná kuchyňka také zdarma. Když budeme někdy zase poblíž, určitě se stavíme.

milan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 9.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásná příroda rovinka, doporučuji kolo

Kateřina K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp a velmi milou a ochotnou obsluhou, všude čisto, uklizeno. V restauraci velký výběr jídel, snídaně na jedničku a vše za rozumné nepřemrštěné ceny. Celkově jsme byli velmi spokojeni a rádi se sem budeme vracet.

Tomáš B.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je hezký, udržovaný a čistý. Sprchy jsou zdarma.

Vítězslav v.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný rodinný kemp. Majitelka a její dcera jsou velmi příjemné paní. V kempu možnost vlastního grilování. Je zde vlastní kuchyň kde skvěle vaří obědy a výdej je až do 21hid, což v rámci celodennich výletu je fantastické..

Matěj M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše co je potřeba pro vodáky, posezení, sociálky a klid.

Zbyněk

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé ubytování. Po celý den tepla voda ve sprchách. Škoda těch aut u stanů, bylo by mnohem víc místa. Co se týká jídla ceny lidové a pivečko dva druhy :-)

Lucie R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni, nejlepsi ubytovani na nasi cyklovyprave po Jizni Morave. Bohuzel malo mista pro stany, jelikoz vsici musi jezdit autem a parkovat u stanu, aby nemeli daleko pro hrnec na gulas...

D.Ježková

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsem tady vždycky srdečně vítána a cítím se tu doma. Znova a znova se těším na Jindřišku a Lenku Huszarovy. Nejela bych jinam.

Mazllík

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super rodinný camp, jen by to chtělo bazén.. :-P

Lucie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný, útulný malý kemp. Co do vybavenosti nadstandardní: děti si užily atrakce na hřišti, několik houpaček i kryté pískoviště s lezeckou stěnou. Kemp je blízko cyklostezek, tedy ideální na cyklovýlety i s dětmi.

Během našeho pobytu byl kemp naplněn téměř k prasknutí, opravdu bylo využito každé volné místečko, ale vzhledem k termínu našeho pobytu (3.-7.7.) nebylo divu a jinde by to nebylo lepší. Záchody venku i uvnitř restaurace, venku dvě sprchy a vana pro koupání dětí. Pravda je, že vzhledem k plné obsazenosti kempu personál nestíhal uklízet toalety a sprchy a doplňovat papír, jak by bylo třeba. Nicméně na upozornění na chybějící toaletní papír či vypnutí boileru reagoval personál okamžitě a vše bylo do pěti minut dáno do pořádku. Vanu pro koupání dětí hodnotím jako úžasný nápad, nemuseli jsme s dětmi stát frontu na sprchu a místnost s vanou byla prostornější než sprcha. Teplá voda tekla v kempu opravdu po celý den a zdarma!

Restaurace byla otevřená od 8 hodin ráno, kdy zajišťovala snídaně, až do 11 hodin večer. Vařilo se permanentně celý den a obdivuji obsluhu, která se během dne nezastavila ani na vteřinu!

V kempu se nám líbilo a mohu ho jen doporučit.

Kristýna Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký, malý kemp s dobrými cenami.

Misa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé úplně super takovy rodinný kempik

Dáša

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí pěkné, personál ochotný, obsluha příjemná. Velké ohniště i se dřevem, gril také. Opravdu rodinný kemp Byli jsme s dětmi. Děti spokojené my také. Večer klid. Akorát sociální zařízení starší, ale čisté. Určitě doporučujeme.

Kiťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý rodinný kemp se skvělím dětským hřištěm milým a ochotným personálem. Moc hezké prostředí. Sociálky čisté uklizené, stejně tak jako celý kemp. Spokojenost.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdena

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Reaguji na recenzi Honzy.
Je to snad někdo, kdo chce ublížit tomuto zařízení. Paní majitelka je velmi ochotná a je tady domácí atmosféra. Jídlo si všichni pochvalovali a ubytování odpovídá kategorii. Pokud takový člověk jede na ranč, tak si to má rozmyslet a najít si minimálně 4 ****. Vrací se sem spousta hostů. Takže příště až přijede někdo takový ať si rozmyslí, co chce. Za mě je to moc příjemné místo a určitě se sem vrátím

honza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 13.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry den toto ubytovani vubec nedoporucuju po prijezdu na vas ceka smradlava pani majitelka s jeste smrdutejsima psama jidlo bylo hrozne v zivote jsem snad horsi nejedl no a ubytovani strasne pan majitel rikal ze miluje drevo tak vse z umakartu a socialni zarizeni katastrofa uklizecka tam byla naposled pred 30 lety co funguje kemp mezi ubytovanymi jsou polaci ,slovaci a jina verbez takze jednim slovem hnus nedoporucuju!!!

Štěpán

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno proběhlo v pořádku, kemp byl klidný (tedy mimo první noci, kdy se tu pohybovala skupina dělající trochu nepořádek a noc před naším příjezdem to prý bylo ještě horší), personál příjemný, sociální zařízení sice místy trochu omšelé a spartánské (venkovní kabinky), ale povětšinou plně funkční a v rámci meze možností čisté. Sprchy zdarma, boilery sice menší, ale zapnuté nonstop, tudíž občas bylo potřeba si vybrat jinou sprchu, nebo chvíli počkat. Koupání pro prcka ve vaně taky potěšilo.
Mnoho možností si sednout pod přístřeškem, lednice "v prostoru" pro volné použití, pěkné dětské hřiště...
Jen bych uvítal trochu kulturnejší výlevku pro karavanisty a osvětlení na všech sociálních zařízeních.
Pokud budeme mít cestu do tohoto kraje, rádi zavítáme znovu.

Eliška V.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý útulný kemp, ceny v kempu jak za pití tak za jidlo super. V kempu dva grily,jedno ohniště se dřevem a briketami. Lednici, varná konvice a vařiče pro ubytované.
Jedinou vadou na kráse jsou sociální zařízení. Dvě sprchy, z toho jedna nešla zamknout a v druhé byla díra. Poslední den našeho pobytu fungoval jen jeden záchod ze tří.
Jinak nemám co vytknout, hned vedle kempu vede cyklostezka, takže kola s sebou! ;-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Pálava - Nové Mlýny, který hodnotilo 21 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Pálava - Nové Mlýny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Pálava - Nové Mlýny.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist