Camp Pálava - Nové Mlýny - Hodnocení

Nové Mlýny 251/2,
MIKULOV 692 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Pálava - Nové Mlýny

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 156
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Pálava - Nové Mlýny


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivo K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný pobyt, hezká příroda, služby na úrovni

Petr K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, ochota provozovatele, naprostá spokojenost. Zejména oceňuji teplou vodu a lednici bez dalších poplatků.

Lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší kemp v blízkosti přehrady Nové mlýny, u řeky Dyje.
Sociální zařízení je na několika místech, ve sprchách vždy teplá voda, pro malé děti je zde i malá vana. Je možné využít tří kuchyněk zařízených sporákem, rychlovarnou konvicí a mikrovlnkou a několik lednic k uchování potravin. Paní uklízí každé ráno vše a v průběhu dne co je kde potřeba. Všude jsou neustále doplněné toaletní papíry i mýdla na umyvadlech. Někde jsem četla, že jsou zde špinavé sociálky. No to bohužel někdy jsou, ale ne z nedostatku snahy personálu, ale protože jsou někteří lidé prostě prasata :-(
Pro děti je zde velké hřiště s trampolínami, houpačkami a různými prolezkami.
Plocha pro stany je krásně udržovaná a rovná, všude jsou k dispozici místa pro posezení. Je zde velké centrální ohniště i gril. Dříví k dispozici.
V restauraci mají denně na výběr cca z deseti teplých jídel, ty jsou tedy bohužel spíše průměrné kvality, nicméně to nám celkový pozitivní dojem z kempu rozhodně nezkazilo.
Takže za mne velmi dobře vybavený a udržovaný kemp. Rozhodně doporučuji.

sarka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný pobyt, skvělý personál. Rádi se vrátíme. :)

Mistr M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp krásné prostředí

Moutelík J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 8.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není si na co ztěžovat. Personál, prostředí,služby všechno v nejlepším pořádku. Děkujeme. Když na jižní Moravu tak zase k Vám.

Daniel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli v rámci školního výletu. Majitelé velmi příjemní lidé. Dalo se s nimi na všem domluvit. Dobré vyžití pro děti - fotbal, volejbal, trampolíny, ping pong, ohniště. Jídlo dobré, dá se domluvit na čase večeře/snídaně. Zařízení ubytovny starší, ale úměrné ceně. Doporučuji.

Kateřina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní pobyt,vynikající domácí strava, výborné pivo, všichni ochotní,velice doporučuji.Děti zapomněly v chatce tablet,pani majitelka ochotně našla a dokonce zaslala na adresu.moc děkujeme a určitě se zase vrátíme.

Tomáš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Paní (zřejmě majitelka) sice příjemná, ale chatka katastrofální,povlečení na rozpadnutí, elektroinstalace chatky zoufalá až nebezpečná (vypálené zásuvky,světlo bez krytu...),bordel kolem chatky. Sociálky neviděli pořádně hadru, do sprchy (pokud tam nechyběla hadice a sprchová hlavice)jen v gumových botách.Smrad na WC a to i v restauraci. Děs,běs,svrab a neštovice.
Už nikdy více.

Dušan R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Palec nahoru, jako v Řimě. :-)

jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme zde již podruhé. Kemp je obyčejný, ale čistý a je zde vše, co je k táboření potřeba. Jsme moc spokojení.

Magda M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný malý kemp, byli jsme spokojeni.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu se nám moc líbilo, určitě se sem vrátíme. Personál byl k nám příjemný a i našemu pejskovi. Sociální zařízení chce rekonstrukci - není třeba ani světlo. Jinak si myslím, že na kemp je to slušné.Jídlo bylo průměrné, ale nebylo zas tak hrozné, dětem chutnalo. Krásné prostředí. Všem doporučuji navštívit tento rodinný kemp.

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostredi pro rodinu s detmi, ohniste, prijemni majitele. Obsluha horsi, neochotna. Vylepseni-pekna restaurace skoda ze se radsi neinvestuje do socialniho zarizeni to je uz opravdu nevyhovujici. Jezdime kazdy rok, pristi si rozmyslime pokud se nic nezmeni. Novinka tocena zmrzlina-skvela, ochotna i slecna.

Jarka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli v 2016 a 2015 a naposledy,oba dva roky z lednice na chodbě zmizelo všechno jídlo nám i sousedům.Paní majitelka po oznámení zcizení řekla jen už zase? Takže asi se tam jídlo straci běžně,údajně ho berou rybáři

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jakub K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 7.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, dobré víno i jídlo, pohodoví majitelé. Prostě fajn

Luky

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2015

Služby
Celkový dojem

Raději předem několikrát zavolejte, jestli stále máte zarezervovanou chatku. Měli jsme v plánu jet 12 přátel na prodloužený víkend na konci září, a díky "skvělému" personálu, kdy evidentně neví pravá ruka, co dělá levá, jsme se dnes - den před odjezdem, kdy jsme si jenom chtěli zjistit, jaké vybavení je na chatkách, dozvěděli, že rezervaci nemáme? Co je toto za přístup? Rezervaci jsme provedli již v půl srpna a vše bylo bez problémů. Teď den před odjezdem takový podraz?

Ladislav W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, ale je zde špatné sociální zařízení.

Štěpánka Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný, ale dojem kazí špatné sociální zařízení.

Vendula

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V příjemném prostředí, přijemní lidé a klid. Ceny super, jídlo výborné. Kousek od Zaječí, nádrže, koupání (perfektní v lomu v Mikulově). Úschovna na kola, v podstatě na cyklostezce. I když byl kemp jednu noc obsazený, byl tady klid a řád....byli jsme ve stanu. Co se týká sociálního zařízení, tak k ceně myslím dostačující. Jestli projdou rekonstrukcí, bude to fajn, ale ať se do toho hezkého kempu hodí... Děkujem za fajn pobyt!

Pizúr R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vylozene nic spatne ale proste průměr. Nejhorší byla kvalita jídla v restauraci

Antonín P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí toalety celkem špinavé

Jakub M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ještě před samotným příjezdem jsme měli problémy se samotným zarezervováním pobytu. Při příjezdu nám bylo řečeno na recepci úplně jiné datum pobytu, než na kterém jsme byli domluveni ale vše nakonec proběhlo bez problému. Umístění kempu je velmi dobré. Nádrž, zastávka,restaurace, cyklostezka, vinné sklípky atd. jsou od kempu celkem blízko. Horší je to s obchodem, ten ve vesnici není k dispozici a tak je třeba dojet buď do Zaječí (2km) nebo do Milovic (1.5km), například autobusem. Personál v kempu je milý, vstřícný a ochotný. V kempu se nachází hřiště pro malé špunty, volejbalové a tenisové hřiště, stolní fotbálek, jukebox atd. Jídlo je přímo skvělé a za přijatelnou cenu, osobně mohu doporučit kuřecí kousky s hranolkami či vepřové výpečky s knedlíkem. V ubytovně se nachází kuchyňka i s ledničkami, které jsou umístěny i v chodbě ubytovny. Jediné, co mě zklamalo, bylo soc. zařízení. Všude visí pavučiny a sprchy byly často plné písku či jiných nečistot. Pokoje v ubytovně, kde jsme spali, jsou celkem dostačující, vítaným doplňkem je např. síťka v okně proti večerní havěti... :-) Suma sumárum, kemp mohu doporučit. :-)

David

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp v příjemném a klidném prostředí. Zaměstnanci kempu trochu roztržití, ale vždy milí a bez problému. Sociální zařízení odpovídá kempovým podmínkám - kdo vyžaduje větší komfort měl by zvolit jiný tip dovolené namísto stěžování. Vše bylo čisté, toaleťák, mýdlo i jar vždy k dispozici. S hlukem nebyl žádný problém, je lepší si stan postavit jinam než metr od veřejného ohniště.

Inka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pro stanování ve velmi pěkném a udržovaném prostředí, ale sociální zařízení je katastrofa. To byl důvod, proč jsme se přestěhovali jinam. Jinak se nám tam celkem líbilo.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Pálava - Nové Mlýny, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Pálava - Nové Mlýny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Pálava - Nové Mlýny.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist