Rekreační areál U mlýna - Hodnocení

Stará Voda - Jedlová 200,
MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 353 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál U mlýna

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál U mlýna


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Honza K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme zde v rámci auto veteránské akci v pivovaru Chodovar.A velká spokojenost s místem, dobrým jídlem a personál byl také super...

Mára

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.10. - 16.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Pokud se chystáte do Západních Čech pak je toto místo naprosto ideálním východiskem. Naprostý klid, pokud nepočítáte kokrhání kohouta či vzdálené bučení krav na odlehlých loukách. Moc hezké prostředí s ochotnou majitelkou, pro kterou nic není problém.

Daniel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný výlet na elektrokolech a pracovitá majitelka.

Vojtěch K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super místo,skvělé jídlo a personál.
Bohužel byly všechny chatky obsazené,ale i tak jsme si to ve mlýně užili.

Adéla B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super moc jsme si to tam užily

Daniel M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, dobrý personál a vynikající kuchyně.

Mannová P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné krásné prostředí,vše v naprostém pořádku,supr personál s domácí kuchyní.

Robert F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Potřebovali jsme možnost ubytování s naším psem. Byli jsme spokojeni.
Dobrý zážitek.

Marketa M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prima dovolena, vyborne vari a pecou, pani majitelka resi kazdy problem s usmevem na rtu a vtipem na jazyku. Vzdy velmi dobre naladena. Malinke minus za drobne technicke nedokonalosti z duvodu chybejici stale udrzbarske ruky. Moc nas tesilo vlastni socialni zarizeni a pri neprizni pocasi topeni,ktere je soucasti kazde chatky.
Pokud bude cas, radi opet zavitame.

Marcela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli s dvěma dětmi (2 a 4 roky). Chatka byla moc pěkná a prostorná, sociální zařízení přímo na chatce vyhovující. Zábava pro malé děti na oploceném hřišti s trampolínou, houpačkami a pískovištěm + menší bazén. Nic jiného jsme vzhledem k věku dětí nevyužili. Kemp byl klidný a takový rodinný, což nám vyhovovalo.
Objednána polopenze. Snídaně mohly být vzhledem k ceně trochu bohatší a mě osobně vadilo, že chyběla zelenina a ovoce, k mazání jen máslo (to je ok), tavený sýr a nejlevnější paštika. Večeře byly moc dobré, adekvátní porce. Paní majitelka moc milá, nic nebyl problém, ve všem vyhověla. Já osobně mám dietní omezení (nesmím laktozu) a každý den se mnou paní konzultovala, co mi má připravit k večeři, abych to mohla. Takže až na malé výhrady ke snídani jsme byli s jídlem spokojeni.

Florianová L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt se nám moc líbil. Perfektní podmínky i pro naší roční labradorku.
Kemp jsme používali jen na přespání, s polopenzí, abych se nemusela starat o vaření, protože jsme jezdili po památkách a přírodních zajímavostech.
Protože máme syna s menším tělesným postižením, byl kemp vhodný i po této stránce.
Děkuji za celou rodinu a pobyt v kempu v klidném rodinném prostředí můžu jen doporučit.
Florianová

Adéla B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tu to super. Mají tu všechno nejlepší. Lepší kemp nenajdete.

Dominik B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrozne se mi tady líbi chtěl bych tady bydlet

Jiřina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, jen by to chtělo mužskou ruku, trochu se to tam rozpadá, hlavně dětské hřiště je v dezolátním stavu, ale naše děti (3 a 5 let) se naprosto vyřádili na trampolíně, i když bez sítě.. Paní majitelka byla úžasná, krásně se o nás starala, nic nebyl problém. Skvěle vaří, všechno byla lahůdka! V chatkách čisto (nedávno po rekonstrukci). Velké + dávám, že sociální zařízení je v každé chatce, super. Moc díky za bezva prázdniny :-) .

jiri k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkná chatová základna uprostřed kouzelného turisticky málo objeveného kraje

Chalupský

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo OK, příjemné prostředí, personál, jídlo.
Chatky poskytují vše co putující cyklista potřebuje. Postel, sociální zařízení, sprchu s dostatkem teplé vody, ručník.
Především musím ocenit sušák na prádlo. Během našeho týdeního putování i v luxustnějších podnicích nebylo kde usušit prádlo ani ručník.

Eliška K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se mi líbilo že tam byli všichni milí. Klidně bych se vrátila. Chatky byly naprosto krásné a báječně vybavené.

OLGA K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.4. - 24.4.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi prijemna pani domaci.Vydatne snidane, vynikajici domaci kuchyne za priznivou cenu.

Křivánek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto úžasné. doufám že vyhrajete. Jen tak dál. Posílám pozdrav z Poděbrad

Vladislav Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Klímovi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, majitelé příjemní a vybavení chatky zcela dostačující, velkým plus je sociální zařízení přímo v chatce :-)

M

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 23.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný personál. Dobrá zařízenost kempu pro malé děti. Klidné prostředí.

František

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásný pobyt, docela jsme si to tu užili

Jarda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v klidné oblasti s možností skvělých cyklotras skvělou kuchyní a velmi příjemnou obsluhou. Doporučení i pro rodiny s dětmi. Byli jsme tu s partou na kolech a máme super zážitky.

Martina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo :-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu Rekreační areál U mlýna a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál U mlýna. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál U mlýna.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist