Kemp - chatová osada Lužany - Hodnocení

Lužany,
LUŽANY 507 06 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp - chatová osada Lužany

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 76
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp - chatová osada Lužany


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je pro milovníky přírody, neboť je krásně položen mezi lesy s rybníkem, v okolí kempu do 50km si přijdou na své turisti ,ale i kolaři, neboť je tu spoustu hradů, zámků i jiných památek. Na rybníku se můžete prohánět na šlapadle i na kajaku, na loďce. Myslím si , že vyžití je zde hodně. Chcete-li zajít do kina, není problém, v Lužanech mají kino i s občerstvením, úžasné!!!!Nákupy přes prázdniny není žádný problém, každý den sem dojíždí autoprodejná pana Babuly, která má několik druhů chleba, housky, mnoho druhů sladkého pečiva, koupíte zde cokoliv a čerstvé. Chcete-li větší nákup, prodejna COOP je z kempu cca 15 min. ve vesnici Lužany a také samá pochvala. Sociálky jsou pěkné, moderní a hlavně čisté!!!! Teplá voda na žetony, kdykoliv si můžete zastavit vodu( namydlit se) apod. My jsme začali do tohoto kempu jezdit před 25 lety, není to jediný kemp, který jsme navštívili, ale vždycky se s radostí vracíme sem, vyrostly tady naše děti i vnouček, které se sem za námi vracejí. Začínali jsme sem jezdit pod stan, teď jen s radostí pozorujeme, jak se kemp modernizuje, vybavuje. Dokonce jsme došli tak daleko, že třídíme s kamarády odpad, aby se nezatěžovala příroda a zbytečně neplýtváme pitnou vodou. To vše ,aby příroda kolem kempu jen vzkvétala a bylo zde stále krásně!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vřele a z celého srdce doporučuji Martina

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V místě se prolínají 3 kempy, což pro nás bylo z počátku trochu zmatečné. Nakonec jsme se usídlili dál od rybníka, kde byl velký prostor, jen to bylo již relativně daleko od recepce. Kromě jedné noci (noční party u jedné chatky) jsme si zde užívali klidu. Uvítali bychom více stromů. Na kempu se ale stále pracuje, v době našeho pobytu proběhla renovace pískoviště, u něj je hezká dřevěná mašinka. Poblíž rybníka je možné využít větší dětskou prolézačku se skluzavkou, houpačkou. V rybníku jsme se nekoupali, působil už bohužel dost zeleně. Ceny jsou velmi příznivé, elektřina se platí přes elektroměr. Personál byl milý. Několikrát jsme byli v restauraci Koliba, jídlo bylo výborné (v nabídce jsou i hotová jídla, polévky). Ráno prý zajíždí do kempu pojízdná prodejna (nevyužili jsme).
Možná trochu zklamáním bylo sociální zařízení. Je umístěno v novém domečku, který je ale bohužel v rohu kempu, takže je vzhledem k rozloze kempovací plochy pro mnoho lidí dost daleko. Všechny dveře jsou na „kouli“, je třeba je odemykat klíčem, na což není úplně příjemné stále myslet (navíc zámku se někdy nechtělo úplně „poslouchat“). Na dámských toaletách jsou pouze 2 záchody, frontu jsem stála jen párkrát, nicméně se mi to zdá poddimenzované. Sprchy jsou na žetony, dají se stopovat, doba byla pro omytí dostatečná. Proud vody by mohl být i menší, kanálek u sprchy to ani nestačil pobírat. Oceňují velké množství háčků na pověšení oblečení, ručníků. Do umyvadel tekla teplá voda, nicméně baterie byly hodně vysoko, tak voda stříkala dost okolo. Sociální zařízení bylo pravidelně uklízeno, vždy byl toaletní papír, uvítala bych mýdlo. V domečku je k dispozici i kuchyňka s lednicí, dřezem (s teplou vodou), konvice, varné plotýnky, mikrovlnná trouba. Velmi mě zklamalo, že v kempu se netřídí odpad – nebo byly popelnice málo označené a tudíž bylo ve všech všechno.
Ve výsledku bych ale do kempu jela klidně znovu. Je to příjemné místo a nabízí velké množství výletů do okolí – Jičín, skály, hrady…

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prvni dojem paradni. Ale po ubytovani prvni smrad v chaticce,spinava lednice,palandy a nabytek rozvyklany... Na palande jsme se baly i otocit... Deti se teda p. spravce baly a vubec nechtely chodit kolem jeho chatky. Dosti neprijemny pan. Socialky uchazejici. Pani pravidelne uklizela. Sprchy taky fajn. Na zeton ale doba vystacujici..jen zetony se daly koupit u prijezdu na recepci.Restaurace take super. Dobre jidlo a velky vyber. Mily a vstricny personal. Ale uz sem nepojedeme jen kvuli p. spravci.

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

škoda toho koupání.........

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

škoda toho koupání...

Lenka S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, pohoda,zabava

Renata S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální lokalita, spousta možností výletů, milý personál a velmi dobrá kuchyně v místní restauraci. Letos jsme tu byli již po páté. Doporučujeme:)

Milan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super parta lidí a dobrá zabava

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký čistý kemp. Příjemní lidé. Nízké ceny. Jenom možnost koupani je horší. Kačák. Možná i více pro děti na hraní.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michala

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný, splní vám všechno co je V jejich silách. Milý, ochotný, prostě super. Krásně čisto i při velké akci. 10 z 10ti.

Barthova

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ani se nam nechtelo odjet.

Monika B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp,prostředí a okolí krásné,super obsluha.Vše čisté a voňavé.Moc děkujeme,už celých 25.let.

Adriana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Lužany nemá chybu,moc se nám líbilo,příští rok jedeme určitě znovu.Sehnat ubytování se třemi psy a zároveň s vyžitím pro malé dítě a se zajímavým okolím byl oříšek,ale jsem moc ráda že jsme narazili zrovna na Lužany které naprosto předčili naše očekávání.Za mně velký palec nahoru!

Eva F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný čistý kemp. Ceny dobrý, personál výborný!! Chatky dobrý. Jen málo míst na hraní pro děti.

a R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné, tiché prostředí, příroda všude kolem. Trochu nás potrápilo počasí a tak jsme hodně cestovali - spousta kulturních památek a přírodních rezervací na dosah. Byl nám doporučen výlet do blízké "hřídelecké hůry" určitě bychom doporučili i ostatním. Největší každovečerní událost pro naše děti - vyprávění manželů "Večerníčkových".... to nemělo chybu:-)pro dospěláky chvilka volna, pro děti zážitek. Gratulujeme majitelům k tak skvělému pracovnímu týmu !!! Příští rok znovu přijedeme a určitě doporučíme známým.

Jaromír Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo v pořádku, příjemní lidi i personál.
Jenom ve sprchách nám chybí závěsy.

lENKA

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super ,skvělý, prostě bezva kemp se vším všudy. Klid, vstřícný personál, čistý, .....doporučuji všem a příští rok tam jedeme určitě znovu.

Dáša F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, klid, super relax

Miroslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, byli jsme tam poprvé, ale určitě ne naposled. Koupání super, s dětmi jsme měli půjčené i šlapadlo. Jídlo v restauraci po celý den taky skvělé. A s výlety nám na recepci taky výborně poradili. Určitě doporučuji. Už se s rodinou těšíme na příští rok do Lužan u Jičína.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatku chtělo trochu více uklidit. Nábytek už je trochu starší a stolek byl velmi rozklížený.
Obchod se slíbenými potravinami v kempu nebyl.
Až se příští rok dostaví restaurace s terasou tak některé chatky budou přímo u restaurace což asi nebude pro noční spánek nic moc.

Martin

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,bezva,rybolov prima koupání.Restaurace ok ,jídlo také super dovolená pod stanem v roce 2016.V létě rok 2017 se opět vracíme.

H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásný, klidný kemp pro rodiny s dětmi, nebo pejsky.

Květa P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byly jsme spokojený,příjemné prostředí

Vlk  Josef

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 2.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt v kempu byl příjemný personál vstřícný .

Jindra B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 2.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto příšerné ! Kemp je rozdělen mezi dva nebo více majitelů,kteří spolu nejspíš moc nevycházejí.Pán na recepci byl příjemný,ale to už se nedá říct o paní v kiosku,která se ani nepřetvařovala s jakou nechutí nám v půl osmé večer čepuje pivo a další již samozřejmě nebylo.Koupat se v tom brčálníku taky nedalo.Byl to asi jediný kemp,kde se mi za celou dobu nejméně líbilo.Jedinou výhodou byl velký plac a celkem dost velké soukromí s pěknými sociálkami.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp - chatová osada Lužany, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp - chatová osada Lužany. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp - chatová osada Lužany.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist