Camping Lipno Modřín - Hodnocení

6.7 / 10 Chvályhodné
podle 17 recenzí (celkem 260)  

Lipno 307,
LIPNO NAD VLTAVOU 382 78 | Mapa

Provozní období: 29.4. - 2.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camping Lipno Modřín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

67% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 260
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Lipno Modřín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzana P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je zaměřený na rodiny s dětmi. Počítali jsme s tím, že kemp bude dražší, ale za ty peníze jsme očekávali kvalitu, chutné jídlo a dobré služby a personál, což se bohužel nestalo.

Matej

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli mile překvapeni. Ceny samozřejmě v rámci Lipna vyšší- takové stojky jako tady, jsem už dlouho nedělal. Nicméně hodně k vyžití a vidění, tři dny byli málo. V restauraci dělaly brigádnice docela zmatky. Objednávat musíte chodit k baru, jinak se nedočkáte. Víkend v sezoně je tam dost narváno, ale v noci je klid. Záchody čisté. Hvězdu beru za sprchy, umyvárku a nedostatek teplé vody. Mají tam hezké animační programy pro děti a velké + dávám za sportoviště. Doporučuji zapracovat na chováni personálu na recepci. Jinak kemp zanechal dobrý celkový dojem a určitě si to ještě zopakujeme.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jen je čistý a hezký. Nahrává mu krásná příroda a místo u vody s pláží.
Jela jsem z dětmi.
A byla jsem dost zklamaná z cen, které se změnili od minulého roku. Za noc pod stanem 500? To už postrádá kouzlo kempování. Za 20 sprcha za 20 umejt nádobí. Restaurace i o víkendu zavře v 22h. Že si nemůžete sednout a dát skleničku vína.
Proč mám.platit v kempu za auto když ho tam nemám. A cena 300 za noc za stan? Využíváte hezkého prostředí k odírání českých lidí. Jsou kempy za polovinu, kde je sprcha v ceně i voda má nádobí.
Příště pojedeme jinam i když předchozí roky jsme k vám jezdili. Za pár dnů jsme za stany a jurtu utratili ,5000 a to extra vstřícný nikdo nebyl!
Restaurace zdražila také, což není neobvyklé. Ale když nemůžou ať mají dvě směny aby se střídali a neříkali hostům jak už jsou unavení že je toho moc. A za ty ceny které se rovnají centru Prahy ať se naučí gastronomii. V devět už vám daji pití do kelimku. Upřímně dřu celý rok a když už mám.volno chci ho mít hezké ještě když vám dáváme peníze do kapsy! Za mě tedy příště jinam.

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice nepříjemný a neochotný personál recepce o jazykové vybavenosti ani nemluvě.Pokud bychom cizincům nevysvětlili sami, tak nic nechápali. Ostuda. Jinak kemp pěkný a klidný . Ceny vyšší. Za tyto ceny a neochotě personálu, který vlastně svým příjezdem otravujete příště radši jinam.

Miroslav B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme mile překvapeni.

Jana B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí a vyžití nejen v kempu, ale i v okolí.

Zdeněk P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nebyli jsme poprvé, ani na posledy.

Jana P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbilo se nám a určitě se vrátíme.

Lucka, T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp v době trvání akce Spartan race.Všechno bylo na jedničku, i v takovém provozu, jaký zde panoval.Na sociálech čisto a voňavo.Personál na recepci vstřícný a milý. V neděli na nás čekali i po zavírací době, abychom mohli v klidu odjet - nestíhali jsme :-)
LIPNO, děkujeme a v létě se těšíme naviděnou! Hlavně aby bylo teplo :)

Miroslav

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Protivný personál na recepci.

Lucie V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nachází v krásné lokalitě. Přes online rezervaci jsme si objednali místo pro stan, elektrickou přípojku a stání auta přímo u vody. Není nic krásnějšího než se ráno probudit a dívat se Lipno. Kemp čistý, sociální zařízení také, ale velmi nešťastně řešen toaletní papír, kde si musíte odmotat ze společné role před vstupem do kabinky :), dále zvláštní bylo, že se po toaletě nelze umýt ruce teplou vodou, pouze ledovou. Úklidový personál sociálního zařízení pořád na místě. Na umývání nádobí se kupují žetony na teplou vodu. V okolí se nachází spousta vyžití, cyklostezka, po které dojdete či dojedete do Frymburku a nebo na druhou stranu do Mariny Lipno, cestou můžete navštívit výborný RYBAR, kde se můžete občerstvit luxusním kapřím burgrem, po té můžete podniknout výšlap na Stezku korunami stromů, či v Marině si půjčit loď, zábavy je kolem dost. Možnost v kempu rozdělávat vlastní oheň takřka kdekoli, což bylo pro nás ohromné plus, v dnešní době toto není už v kempech k vidění.

V kempu převážně cizinci, nehluční. Je tam i restaurace, která nabízí převážně smažená jídla. Recepce moderně vybudovaná, ale personál znuděný vaším příjezdem a i odjezdem. Při příjezdu jsme nedostali žádné informace o tom, že si musíme koupit žetony na sprchu/umývání nádobí, která zároveň platí k otevírání závory. Parcelu s elektrikou jsme měli, ale už nám slečna recepční neřekla, že je potřeba si vzít s sebou adaptér, aby se pak člověk nemusel zbytečně vracet. Ani nevysvětlila kudy jet, kde místo na stanování najít. Absolutně žádné informace, na co se nezeptáte, to nevíte :), při odjezdu jsme poděkovali za krásný pobyt s tím, že přijedeme určitě příště, ale slečna nebo paní ani neřekla ze slušnosti frázi ve smyslu, že jsme rádi, jen úšklebek s "Naschle". Nad personálem na recepci by se měl majitel kempu opravdu zamyslet. I přes to všechno se určitě někdy vrátíme.

Martin S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný prostředí ,, hodně soukromí

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hrozný, hrozný, otřesný.
Personál neochotný, jak na recepci tak v restauraci a za pár dní pod stanem jsme zaplatili neskutečné peníze...nejde nám o peníze, rádi je utratime, ale jako za toto.... WC špinavé, věčně bez toaleťáku, ve sprše nikdy netekla teplá voda.Rejžují tady peníze, ale aby se snažili něco změnit, to ne.Ostuda!
Sem už nikdy! Nedoporučuji ani největšímu nepříteli.

Karel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve sprše je nemožné si naředit teplotu vody, voda je spíš studená.v areálu campu chybí značení sektorů, což způsobuje nedorozumění, člověk si postaví stan na místě kde nemá a druhý den se má přestěhovat A hlavně neskutečné ceny! 45 Kč za mini kafe, 50 Kč za pivo lichváři.! Úroveň stravování stojí za nic, ale to je problém kolem celého Lipna, jak jsme zjistili. Příště si budu brát polivky v sáčku, z těch mi snad nebudou hrozit nějaké závažné zdravotní problémy.

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neskutečné ceny za jidlo ( hranolky+řízek 179kc, kafe-45kc) Žádný odchod s potravinami, nejbizsi vice nez 1km COOP, kde jsou take ceny vysoké. Voda zeleno-hnědá, zadna piscita pláž, jen neprijemne kaminky, po kterych se neda chodit. Sem už nikdy nepojedeme.

liznerl

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu s karavanem týden v půlce července, kemp byl obsazen z cca 50% (což asi bylo způsobeno deštivým a mírně chladnějším počasím, ke konci našeho pobytu se počasí vylepšilo a kemp se znatelněji zaplnil). Personál na recepci vstřícný a korektní.
Sociálky relativně nové a na tuzemské kempy nadstandardně čisté (uklízečky permanentně na místě, ale mohli by být i pracovitější). Při příjezdu jsme oproti záloze 500,-Kč dostali čipovou kartu, která slouží na vjezd/výjezd přes závory a na aktivaci teplé sprchy. Tu je nutno si předplatit á 20,-Kč, což mě při ceně cca 1100,- Kč za noc (4 členná rodina s karavanem na parcele "A" hned u vody) docela dráždí :-/. Kartou se také aktivuje teplá voda na mytí nádobí, ta už se naštěstí neplatí. Dost nepraktický je "společný" toaletní papír na chodbě u WC (tudíž je nutno odmotat odhadované množství a vzíti s sebou do kabinky). Snad by nebyl problém, aby byla rulička v každé kabině (jak mám tušit, kolik ho budu potřebovat? :-). Na druhou stranu se ani jednou nestalo, že by toaleťák nebyl k dispozici.
Prostředí kempu je čisté a udržované, parcely hned u vody jsou opravdu velmi pěkné a je příjemné sedět večer u ohně pár metrů od vody. Koupání v pohodě, jeden den byla voda dost do zelena a po nočním dešti byla ráno opět relativně čistá. Teplota vody cca 20-22 st.
Přímo v kempu jsou 3 stoly na ping-pong, kurt na nohejbal, beach-volejbalový kurt a pěkné dětské hřiště vše v ceně kempu (aby taky ne :-)). Pro děti je v kempu pěkná herna a každý den animační programy, základní program (hry, divadlo atp.) je v ceně, za náročnější program (asi i s odměnami pro děti) je nutno si připlatit cca 100 Kč.
Restaurace v kempu je spíše takový kiosek s obsluhou s vyššími cenami (jídlo kolem 150,- Kč, pivo Plzeň za 50,-Kč) ale jídlo bylo vždy chutné a přiměřeně kvalitní, porce běžné, pivo studené :-), obsluha brigádní, takže trochu amatérská ale snaživá. Na obědy nebo večeři spíše doporučuji restauraci "Loděnice" přímo sousedící s kempem směrem na Frymburk (průchod možný "brankou" v živém plotě), kde bylo jídlo i obsluha znatelně lepší a ceny srovnatelné.
Přímo v kempu byl každé ráno v provozu stánek s pečivem (houska za 5,-Kč, kobliha asi za 18,-), ostatní sortiment mizerný - pouze sušenky, brambůrky atp. Pro větší nákup je určitě lepší dojet na kole za 5 minut do Lipna do samoobsluhy COOP.
Zásadní výhodnou kempu je dostupnost do Lipna n. V. po cyklo/pěší stezce (volnou procházkou s kočárem 15 min, na kole ani ne 5 min), ale zároveň je kemp mimo hlavní "cirkus" (na rozdíl od kempu panorama, kde jsme byli minule). Celkově vzato dávám 3-4 hvězdy a pravděpodobně se sem ještě někdy vrátíme.

Lucka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemůžeme nekomentovat zážitek z recepce. Jako lidi,fakt se jeďte kouknout - stojí to za to!. ,,slečna Ivana" to je fakt nářez! A teď jako vážně. První dojem opravdu děs,paní je nejspíš neslyšící. Myslím že by měla být dávno v důchodu, nebo dělat uklizečku. Jako první dojem na recepci nemá co dělat. Jinak celkem fajn kemp. Občas trochu problém s teplotou vody ( chybí regulace vody ). Jinak super. Kolem spousta zábavy a vyžití. Jídlo taky dobré. Záchody staré ale čisté.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
a T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt byl hrozně fajn. Na recepci super lidi. Ceny nás trochu odrazovaly,ale od závory se nám líbilo,tak jsme zkusili. Nelitujeme. Sociálky vždy čisté a voňavé. Jen by to chtělo je trochu zrekonstruovat, vše staré a nemoderní,trochu problém s teplotou vody. Milá slečna Štěpánka operativně řešila i naše dodatečné požadavky ( vždy vstřícně ). Komplikovali jsme pobyt stěhováním,kvůli změnám termínů ale nic nebyl problém. Je to člověk na svém místě :). Restaurace poněkud horší,ale vedle restaurace Loděnice super! Letos se možná ještě na víkend vrátíme. Kemp je opravdu hezky upravený a spousta vyžití ( děti si užily i lišáka Foxe). Příští léto by jsme chtěli na dýl - ovšem pouze za podmínek,že se sníží ceny a nebo se vše modernizuje. Rádi si zaplatíme,ale ať je za co :) Ahoj Lipno! Těšíme se příště! ❤

Miroslav

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme do kempu po pátý za sebou. Při příjezdu nás přivítala velice neochotná slečna nebo paní Táňa. Nejspíš nová recepční. Už v loňském roce jsme postřehli zdražení a i letos jsme byli zaraženi, když jsme si na ceníku přečetli, že i přes to že jsme dva, platíme za 4 osoby. Pochopili bychom, kdyby byla nějaká nová investice do kempu . Sociály stále x let stejné, u mužů tekla studená a u žen horká až vařící voda. Je nám líto, ale příště už bohužel jinam. Pojedeme např. do Cerné v pošumaví, kde je to levnější a stejný vyžití.

Mango

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 6.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po osmé večer vstup pouze se stanem. Auto jsme museli nechat před bránou do rána, kdy jsme platili celý pobyt. Trávník i terén upravené, pěkné místa na stany. Sociálka dobrý, akorát za sprchu se platí a dává se záloha 500 Kč na čip. Ačkoli nebyla restaurace v provozu, dalo se docela dobré jídlo dokoupit dočasně vedle v bufetu, kde měli excelentní česnekovou polévku. Po cyklostezce je to tak 15-20 min chůze do centra Lipna.

Kalousková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pobyt super, možná příliš vysoké ceny ubytování a stravy

Havlík R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše pohoda jen nějaký stánek s občerstvením navíc by neškodil. Jsme tu podruhé a určitě přijedem zas.

Marek S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, ihned nad kempem je silnice, která v noci neruší. Ceny za stanování jsou dle mého názoru vzhledem ke službám astronomické(3 noci stanování lehce pod 1700Kč bez elektřiny pro 2 dospělí + 2 děti do 15let). Máme to tam moc rádi a jezdíme do kempu každoročně, ale vzhledem k cenám za stanování se toto zcela jistě změní. Za posledních 10 let se toho v kempu moc k lepšímu nezměnilo.

vojtěch

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pracovnice recepce nepříjemné a neochotné. Po příjezdu (před 8 hodinou večerní) jsme byli pouze vpuštěni do kempu a nic vic. Až poté jsme zjistili že všechno na čipové karty, kterou jsme měli dostat na recepci ale nestalo se tak. Tudíž jsme se ten večer nemohli ani vysprchovat. Ráno se sice divili, ale noc jsme platili jako každou jinou se všemi službami.
Socialky špinavé, ve sprchach netekla tepla voda. Voda na mytí rukou a nadobi take studena, tepla pouze za priplatek. S tímto jsem se v životě nesetkala!
Stručně řečeno, přístup prlersonalu k tomuto kempu - zaplať a už se nikdy nevracej. Opravdu nás mrzí že jsme byli část dovolené v tomto kempu. Určitě bych nedoporučila tento kepm dalším lidem.

Vanda T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, příjemné prostředí a koupání. Pro děti dobrý animační program s Foxem, ty si ho zamilovaly. Od neděle do středy byl v kempu večer úplný klid, čtvtek a v pátek už rachot od kiosku a nikdo neřešil noční klid, prostě chybí hlídač, to hodně zkazilo dojem. Chybí základní věc a to mýdlo na wc, které byli jinak čisté. Je škoda i předraženého jídla v restauraci a obchůdku. Ale jinak obsluha v restauraci byla i večer nevídaně milá. Líbilo se nám a určitě se někdy vrátíme, ale asi mimo víkend...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Lipno Modřín, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Lipno Modřín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Lipno Modřín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist