Camping Lipno Modřín - Hodnocení

5.8 / 10 Chvályhodné
podle 33 recenzí (celkem 231)  

Lipno 307,
LIPNO NAD VLTAVOU 382 78 | Mapa

Provozní období: 29.4. - 2.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Lipno Modřín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

58% Hodnocení 33
Celkem hodnocení 231
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Lipno Modřín


Storno

Hodnocení návštěvníků

lucka,tomáš, m.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 30.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vůbec nechápeme negativní recenze na kemp. Máme za sebou trip po Evropě a tohle byla luxusní tečka na domácí půdě. Lidi když nechcete utrácet, tak zůstaňte doma, když sedím na koruně tak snad nikam nejedu ne?! poměr kvalita cena v kempu si myslím ucházející. Sociály vždy čisté a uklizené, v kempu díky menší obsazenosti klídek a pohoda a boží výhled na jezero. Slečna na recepci velice ochotná, milá a pořád s úsměvem.
Za nás super pobyt. Děkujeme a rádi se vrátíme.
Z negativních recenzí si nic nedělejte, jsou to lidé s komplexy :) My se rádi vrátíme!

Valika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde v době olympijského parku Rio Lipno, takže zábava byla dostatečná. Nelíbilo se mi, že i teplá voda z kohoutku na mytí nádobí nebo použití plotýnky k vaření bylo zpoplatněno. To jsem v jiných kempech nepoznala. Jinak spokojenost.

Recepce

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý má právo napsat si recenzi , ale bylo by dobré psát recenze pravdivé. Reaguji tímto na recenzi pana Jana N. Co se týká pobíhajících psů. Je pravda, že v sousedství jeho místa byli ubytováni rodiny se psy, ale po kempu psi volně určitě nepobíhali, což ihned po stížnosti pana Jana šla obsluha recepce prověřit( není pravda, že to obsluha ignorovala a byly arogantní)psi leželi v chládku pod karavany. Vyhláška obce Lipna nezakazuje koupání psů v jezeře a bohužel toto není ani v pravomoci recepce řešit, což pan Jan N nechtěl pochopit. Přesto si myslím, že kemp je klidný a určitě vhodný a situovaný pro rodiny s dětmi.

Jan N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Volne pobihajici psi po plazi nam naprosto zkazili celkovy dojem z kempu. Majitele je neustale okrikovali takze se neda mluvit o odpocinku. Personal ani po nasem upozorneni situaci neresil a jejich reakce na nasi stiznost byla arogantni. Tudiz nedoporucuji rodinam s detmi a tem, kteri si chteji odpocinout.

Elevator

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Restaurace adrenalinový zážitek - nedoporučuji.

Anna Ž.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

. .

iveta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem spokojenost. I když jsme se báli trávit dovolenou v období olympiády, tak jsme byli nadšeni . Kemp čistý , též sociály. Velké vyžití pro děti, celodenní animace.( reaguji na recenzi pana Radka níže, nevím jaký kemp hodnotil. Asi to nechce shánět wifi , ale trochu se zajímat o aktivity, které kemp pro jeho děti nabízí a které jsou napsané na každém kroku, včetně večerní diskotéky pro dětí a shánění Foxíků. Personál velice příjemný, přes recepční, animátory a uklízečky. Nemůžu hodnotit personál restaurace, protože tu jsme nenavštěvovali. Je pravda, že kemp patří k dražším.

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Cena kempu vysoká. Obsluha nepříjemná,radši nic nechtít. Wifi nefunguje. Jedny sociálky,smrad. Horká voda ve sprchách bez možnosti nastavení.Pro děti velmi malé vyžití - jedna prolézačka na celý kemp. V noci klid.

chaly

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný,pro děti slušné hřiště a ranní rozcvička. Sprchy a záchody byly čisté, neustále jsem tam viděl obsluhu uklízet. Voda na koupání byla různá během dne, ráno kalná, ale odpoledne byla už lepší. Na Lipenskou přehradu překvapivě čistá. Restauraci jsme nezkoušeli, vařili jsme v karavanu. Jediný problém byl hluk přes noc. To, že o kus dál v Rioparku hrála hudba, se dalo vydržet(končilo to kolem 23:00), ale ten kravál až do rána v restauraci a u některých stanu bylo na mě moc. Já bych si dal špunty, ale děti nemohly celou noc spát. Každo noc jsem se držel, abych někoho nešel přerazit, zvlášť experty co v noci běhali po střechách aut, spouštěli alarmy a spat šli až v v sedm ráno.

Jan B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je předražený, zaplatil jsem 650 za 4 lidi a pokud jste si chtěl v rychlované konvici ohřát vodu, tak jste si musel připlatit. V Norsku jsem na mnohem lepším místě a s lepšími službami platil v přepočtu 350Kč. Majitel je asi typické nenažrané plévo. Kemp je hned vedle frekventované silnice. V noci jsme se nevyspal, jelikož nějaká německá zvěř dělala rámus do 5 do rána. Příště přespím ve škarpě nebo pojedu jinam a bude mi lépe.

A

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2016

Ceny
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Ubytování je předražené, přesto platíte i za sprchu, za teplou vodu na umytí nádobí.. Na záchodech jsou k dispozici zásuvky, ale pro rychlovarnou konvici nepoužitelné, toaletní papír k dispozici byl, čistota celkem ok ("pouze" smrad). Velká nevýhoda je umístění kempu přímo pod silnicí, po které jezdí hodně aut 24/7, nečekejte tedy klidné prostředí. Počítejte se zálohou 500,- za kartu na vjezd/výjezd.

Martin Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: -

Služby

Kemp ok. Ostráha v noci někde spi. Parta 4hulvatu šikanován a kemp do rána. Odjíždíme zklamání pryc!

Standa L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechna negativa kempu zde popsaná můžu potvrdit. Byli jsme se stanem. Kuchyňka = venkovní 1x elektrická zásuvka + 2 plotýnkový vařič placený na čip / 20 Kč pro celý kemp. Pokud chcete umýt nádobí v teplé vodě, opět se platí čipem / 20 Kč, jinak pouze studená voda. Sprchy na čip / 20 Kč chápu, nemožnost nastavení teploty vody je smutný fakt. Předražená "restaurace" (slabá nabídka) možná zavírá v 22:00, nicméně hlučí do 01:30, nedodržování nočního klidu přímo ze strany provozovatele restaurace / kempu jistě také o něčem svědčí. Pokud hledáte klidné místo, postavte stan co nejdále od restaurace. Toalety nemá cenu dále rozebírat, když musíš, tak musíš :-)

Pozitiva kempu jsou dobrá dostupnost aktivit v okolí Lipna nad Vltavou, rozcvičky + zábava pro děti.

Petra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí, příjemný personál, služby na úrovni, skvělé vyžití, nic není problém. Doporučuji všem!!!Nechápu negativní recenze asi si vytváří jiný kemp reklamu :-)

spousta d.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem bomba! Až na ty ceny nechápeme negativní recenze! Slečny na recepci i ubytovatelka parádní, hodné, milé, usměvavé, ochotné. Kdykoliv poradily, pomohly a pěkně jsme se zasmáli :) Sociály vždy čisté, voňavé a uklizené. Prostředí kempu též :) Mohl by se zlepšit kiosek. Jinak kemp vážně parádní, lidé na správném místě.
Nemůžeme se dočkat až se příští rok vrátíme :)
PS: asi pojedeme letos ještě jednou! :D

Jaroslav

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S pobytem v kempu jsme byli velice spokojeni. Děvčata na recepci nám vyšla se vším vstříc ( za nás Jana a Štěpánka), každý den s úsměvem :-) Prostředí parádní, sociály vždy v pořádku, udržovaný, spousta možností pro zábavu. Určitě přijedeme znovu.

petr

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nám líbil a byli jsme spokojeni, sociály ač starší, vždy uklizené. Restauraci v kempu jsme nenavštěvovali, ale vybrali jsme si sousedící restauraci Loděnice a tam velká spokojenost. Wifi sice je hůře pokryté, ale jsme na dovolené, tak nám to zase moc nevadilo a věnovali jsme se aktivitám, kterých je na Lipno mnoho.
Kemp čistý. A děvčata na recepci? aspoň za nás vždy příjemná a ochotná.
My přijedeme určitě znova a rádi.

FRANTA

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

RESTAURACI V TOM KEMPU NAVŠTĚVUJI JIŽ NĚKOLIK LET, ALE POPRAVDĚ LETOŠNÍ SEZÓNA
JE POKLES O DESÍTKY PROCENT DOLŮ OPROTI SEZONÁM MINULÝM. SLOVY JEDEN VELKÝ CHAOS, PERSONÁL VČETNĚ VEDENÍ NA ÚROVNI MLADÝCH UČNŮ
POSLEDNÍ PŘÍKLAD AKCE 30.7. - GRILOVÁNÍ S DISKOTÉKOU. TERASA BEZ OBSLUHY,KUCHYNĚ ZAVŘENÁ, K TOMU AROGANTNÍ RÁDOBY SERVÍRKA ATD. POPRAVDĚ NÁVŠTĚVNÍKŮ, KTEŘÍ SEM PŘIJELI NA DELŠÍ
DOBU, MI V TÉ DOBĚ BYLO DOCELA LÍTO.TOŤ POUZE JEDEN PŘÍKLAD

Mateusz

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Predrazeny Kemp.
Spatne vybaveny- obri areal a jenom v jednom miste socialni zarizeni :-(
Velmi casto se chybil toaletni papir.
Restaurace - hruza. Cenová hladina stejně jako v Praze... Kvalita jidla a obslouhy velmi spatna a chybi se moznost platby kartou.
Personal na recepce neprijemny. Zachází hosta jako vetřelce a ne pomocny. Velmi spatne pokryti WiFi, na otázku kvality wifi na recepci jsem dostal odpověď od spravkyne zda vsehno je OK :-(.
jediná věc na plus to prostredi a velmi dobra sit cyklostezek.
Obecne nedoporučuji.

janca

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chválíme, určitě se budeme na Lipno vracet. Milá a příjemná děvčata na recepci a smekáme před uklizečkama, kdy i v plně obsazeném kempu sociály vždy čisté. Plno aktivit, takže i když počasí nevyjde ukázkově na Lipně se určitě nenudíte. My se určitě budeme rádi vracet.

Gabca

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrůza nikdy více lidí probudte se a nenechte se okrádat ceny hnus.

Petr

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zlodejina jinak se to nedá nazvat ceny v //restauraci//hrůza skoro jak u moře blbej čip na sprchy záloha 500 byl jsem v hodně kempech ale tenhle je rozhodně nejhorší jestli chce někdo vědět jak má vypadat kemp tak si zajedte na Moravu do kempu Merkur Pasohlávky a nenechte se okrádat na Lipně.

Monika P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V týden našeho pobytu se v kempu zrovna rozbil bojler takže nám celý týden tekla vařící voda ale personál byl milý a ač dražší tak jídlo bylo skvělé. Animátorský tým společně s lišákem Foxem se o děti výborně staral a nabízel spoustu aktivit přes rozvičku s lišákem přes dopolední hry až po odpolední animátorské zážitky. Doporučuji.

Marcela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme jen na dva dny, kemp ucházející ,aktivity v okolí super..Vlez do vody katastrofa vše zarostlé .Restaurace předrazená a vůbec neodpovídá kvalitě ,kuchař umí možná smažená jídla ,hotovky hnus.Nevadií mi zaplatit víc za dobré jídlo, ale toto se nedalo pozřít a cena jak v Praze v lepší restauraci.

andy

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2016

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První přivítání na reccepci hrůza.Neochotná a protivná recepční.Služby předražené,vše zpoplatněné . Není žádná kuchynka a jiné standartní vybavení kempu.Za ceny piva v BUFETU KEMPU by se nemusel stydět ani luxusní hotel .Jasné ukázky toho ,že češi nejsou vítáni.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Lipno Modřín, který hodnotilo 33 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Lipno Modřín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Lipno Modřín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist