Kemp Lanžov - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 2 recenzí (celkem 13)  

Lanžov,
LANŽOV 544 01 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Lanžov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 13
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Lanžov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoduše řečeno není nad Lanžov. Hodně udělá společnost skvělých přátel, ale tohle místo to umocňuje už tak 25 let co sem každoročně od mala jezdím s rodinou a bandou těch nejlepších lidí. Neměnila bych ty zážitky ani za moře. Takže vezměte bandu přátel, kytaru a přijeďte.

Petr J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nad míru spokojení,ubytování super,ochota personálu,volal jsem 6.7 ráno jestli není volná chatka a obratem mi volali že je volná a že můžu přijet,25.8 jedu zde na dvě noci.Čisté socialky,teplá voda,pěkné prostředí a bufet nabízí dobré jídla.Můžu všem doporučit. :-)Juřica Zlín

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavel P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 31.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na dvou týdenní dovolené jsem navštívil 7 kempů (Žamberk, Velký dřevíč (blízko Náchod), Lanžov (blízko Dvůr králové), Brozany (blízko Roudnice nad Labem), Olšina (Lipno), Autokemp u Jezera - Staňkov (Blízko Chlumu u Třeboně), Bítov (kemp roku 2013).

Nejlevnější z navštívených kempů. Klidný, byli jsme spokojeni. Z navštívených kempu pro mě číslo 7.

Byli jsme dvě dospělé osoby+auto+malý stan (ve všech kempech mohlo být auto u stanu)
cena celkem 90,-/noc + 20kč/osoba poplatek za využití teplé vodu = 110Kč

PLUSY
- jednoznačně cena
- poloha blízko safari Dvůr králové
- v areálu vodní nádrž (koupaliště) - lidé se koupali
- málo obsazené
- pískoviště pro děti
- v blízkosti bufet
- na záchodě mýdlo, ručník, papír (vzhledem k ceně kempu až překvapivé)
- čisto
- dodržen noční klid (ale nezažil jsem páteční večer)

MÍNUSY
- kuchyňka k dispozici jen ubytovaným v chatkách (ale možná by se šlo domluvit)
- koupaliště je normálně přístupno veřejnosti (nebylo tam víc jak 20 lidí) a není nijak plotem odděleno od kempu (ale žáden problém s bezpečností nebyl)
- dle plakátu pravidelné páteční diskotéky - relativně blízko stanoviště (nezažil jsem)
- pánské toalety dělány ještě postaru (ale za tu cenu :)

Kristýna Ś.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál je milý,všude čisto,kiosek v pohodě.O celý kemp se stará obec a mají nové sprchy.Kemp je v hodný pro rodiny s dětmi,je tam klid a spoustu sportovního vyžití.

Růžena K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné a klidné prostředí v královéhradeckém kraji.

Petra S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, až na ty hovada na koupališti, které nedají pokoj a pořád koušou....hezký a příjemný

zdeněk t.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Lanžov byl největším zklamáním. Projeli jsme jíž řadu kempů, ovšem tento je horší než kdejaká tábořiště. Plusem je koupaliště v areálu, ale klidnou noc nečekejte. Vyřvávání opilců a hlasitá hudba do 5ti do rána je prý v tomto kempu obvyklé. NEDOPORUČUJI

alena s.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 14.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

skvělé na posezení s přáteli, sportovní vyžití i koupání

Milan H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je hezký, tichý, čistý. Pochvala za country večer.

Bohdan K.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme celému týmu, který se o provoz autocampu stará.
Pobyt tam byl VELICE PŘÍJEMNÝ !

kristyna š.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 20.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vladimir B.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už tam jezdime asi 6 rok a jsme velmi SPOKOJENI.

jaroslava p.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp slušný,ceny také,sociálky pro karavany a stany naprostá hrůza.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Lanžov, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Lanžov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Lanžov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist