Kemp KNOFLÍK - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp KNOFLÍK

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

10% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 8
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp KNOFLÍK


Storno

Hodnocení návštěvníků

Filip

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Lháři co vám klidně zruší rezervaci 8 lidí tři dny před příjezdem protože se jim nabídne o pár lidí větší skupina ... nebo blbci co se neumí podívat do kalendáře když váši rezervaci přijmou ... posuďte sami

Pavlína

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...múžu hodnotit jenom personál,protože po "vlídném" prijetí jsme se otočili a jeli jinam...lituju majitele že musí zamestnávat tak arogantní a neochotné zamestnance...

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Miloš V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 8.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Paní majitelka řídí vše srdcem.Jídlo vynikající.Služby perfektní.Sociálky...prostě se nedá nic vytknout.Škoda,že je konec sezóny.Tak až zase za rok

Emil D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na to, že jedou první rok, je to dobré. Jedničku dostává paní majitelka za jídlo. Denně hotovky, najdete tu i smažená jídla a také grilování. Sociální zařízení na vynikající úrovni. Pokud chcete něco v kuchyňce, řeknete si paní majitelce, která je stále přítomna a ona vám dá, co budete potřebovat. Jen by pro kuchyňku měla mít "bokem" hrnce, varnou konvici a vařič. Není to ještě za plotem, tak ji to v minulosti rozkradli, ale v budoucnosti věřím, že to bude 100x lepší. Mají tu skvělá hřiště na Beach-volejbal, to nemá nikde konkurenci. Kemp je udržovaný a dá se říci poklidný, když hosti z restaurace jdou včas spát, což většinou je. Do dvou let tu bude mít paní majitelka i malý penzion, tak se máme všichni na co těšit.

JAROSLAV N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 17.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Radek Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 11.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neopakovatelný zážitek, všem kempařům vřele doporučuji !!!

Lubomír Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno super až na ten kamenolom z protější strany rybníka. Ta diskotéka to fakt všechno degraduje.

Pavel M.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto super, není co dodat.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp KNOFLÍK, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp KNOFLÍK. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp KNOFLÍK.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist