Kemp Moře u rybníku Řeka - Hodnocení

Rybník Řeka,
KRUCEMBURK 582 66 | Mapa

Provozní období: 1.7. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Moře u rybníku Řeka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 31
Celkem hodnocení 154
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Moře u rybníku Řeka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vít

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení sice nic moc, ale celkový dojem z kempu je víc než dobrý! Z pohledu mladého páru se stanem je tento kemp ideální, romantický, klidný s výborným výhledem.

Jiří N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, všude čisto, příjemný a ochotný personál. Doporučuji, okolí vhodné na výlety na kolech a koupání. Byli jsme již dvakrát a zase se příští rok rádi vrátíme.

Jana V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vzdy nejlepsi dovolena.:-) Jezdime jiz radu let a budem jezdit dal. ;-)

Pithy

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí nádherné, personál ochotný. Budova plná pavučin a špíny (pod postelí nebylo snad letos ještě vytřeno). Velká škoda, protože při alespoň základním úklidu by to byl opravdu pěkný retro kemp. O sociálkách se nebudu raději vyjadřovat, protože ty by shodily hodnocení na nulu nebo spíše do mínusu.

Franta M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý rok sem jezdím a musím říct, že se mi nikdy nechce zpět z této oázy klidu a pohody. Okolí je také bezva a na cykloturistiku jako dělané.

Miloslava V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Až na ten úklid,dobré

Míša

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již jako každý rok krásná dovolená, nádherné prostředí,bohaté kulturní vyžití, milý a vstřícný personál, který snaží pomoct ze všech sil. Jako vždy jsme byli spokojeni..

Lukáš J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělí zažitek vynikající prostředí.Velice chválim domluvu na ubytování protože jsme volali na poslední chvíli a apní byla velice ochotná a i když měli téměř plno udělala to tak že nas tam nějak dostala :-). příště volám dřív a určitě na delší dobu. Velice doporučuji i cennově.

Václav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezproblémový kemp, zlepšit sociální zařízení

Horníková J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí hezké, ale velmi omezená nabídka stravy.

Zdeněk L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již po mnoho let našich pravidelných návštěv - bez chyby.

hoa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově moc spokojený - hlavně krásné prostředí. Ubytování v bývalý převlékárnách sice základní, zato hodně romantické. trochu mi vadilo parkování před verandou, které rušilo krásný výhled na rybník a v kajutách upozornění na slabý proud (nepoužívat rychlovarnou konvici na vodu).
pro toho, kdo nepožaduje 100% komfort určitě doporučuji

Richard

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné klidné místo s kouzelnou atmosférou, nádherná původní budova, bohužel značně trpí neudržováním .........
Celkový dojem pro rodinu s dětmi totálně kazí, že tam pro děti není ani hrst písku, natož nějaké venkovní hřiště!!! Společenská místnost, kde je malý hrací koutek slouží všem a dost často jsou tam odpoledne akce a tím pádem je koutek nepoužitelný :( .

Martin D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, milý personál. Byli jsme ubytovaní v chatce, která z venku nevypadá nic moc, ale zevnitř je krásně čistá a nově obložená dřevem. Jen okna by možná chtělo časem vyměnit, ale chápu, že každá investice chce svůj čas a nejde udělat vše najednou.

Iva K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo to fajn, moc se nám líbilo

Michaela L.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pro nas jako oaza klidu a pohody jen malá vada na pohodě byla socialní zařízení vlasy v odpadu teměř všech umyvadel a stale chyběl toal.papir .
Rádi se vracíme.

Milena J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, krásná příroda. Sociální zařízení by se zasloužilo trochu vylepšit.

Dáša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, zkrátka pohoda

ROBOŠ

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda klídek,kemp si na nic nehraje jen sprchu bych dal o půl minutky delší interval.

Charlie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sázka na jistotu, opět bez chybičky.

Vlastimil

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

HGVBHJjhgzughuihi bh g nb hjvh n

Šárka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám u Vás líbilo a moc rádi se sem zase někdy vrátíme.
zdraví Vás Rumlenovi z Děčína.

V.Thérová

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S ubytováním jsme byli spokojeni, malé připomínky máme pouze k sociálnímu zařízení. Na začátku pobytu chyběl na obou WC toaletní papír. Dále doporučujeme dovybavit kuchyňku sloužící pro 12 osob více hrnky, byly pouze 3 ks, popř. varnou konvicí.
Prostředí krásné, v areálu čisto. Možno podnikat pěší i ostatní výlety do okolí. Na jezeře byla bohužel v polovině srpna už zelená řasa, ale za to personál nemůže a my jsme stejně neměli takové vedro, abychom se chtěli koupat. Byli jsme skupina 10 dospělých, a tak jsme byli rádi, že jsme byli ubytovaní odděleně od ostatních návštěvníků campu a měli soukromí.

Petra C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, my jsme u vas spokojeni a krasně si odpočinem. Voda je jen přes cestu a koukáme na děti i z chatky a můžou se koupat i sami. Je to tam prostě super. Je tam les a je v něm ohrada s divokými prasaty,chodíme je krmit a je to krásný.

Martin R.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení by sneslo rekonstrukci, ale celkový dojem je výborný.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Moře u rybníku Řeka, který hodnotilo 31 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Moře u rybníku Řeka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Moře u rybníku Řeka.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.9/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist