Kemp Moře u rybníku Řeka - Hodnocení

Rybník Řeka,
KRUCEMBURK 582 66 | Mapa

Provozní období: 1.7. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Moře u rybníku Řeka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 155
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Moře u rybníku Řeka


Storno

Hodnocení návštěvníků

a s.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásne prostredie, ochotný personál, proste super

Vít

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení sice nic moc, ale celkový dojem z kempu je víc než dobrý! Z pohledu mladého páru se stanem je tento kemp ideální, romantický, klidný s výborným výhledem.

Jiří N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí, všude čisto, příjemný a ochotný personál. Doporučuji, okolí vhodné na výlety na kolech a koupání. Byli jsme již dvakrát a zase se příští rok rádi vrátíme.

Jana V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vzdy nejlepsi dovolena.:-) Jezdime jiz radu let a budem jezdit dal. ;-)

Pithy

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí nádherné, personál ochotný. Budova plná pavučin a špíny (pod postelí nebylo snad letos ještě vytřeno). Velká škoda, protože při alespoň základním úklidu by to byl opravdu pěkný retro kemp. O sociálkách se nebudu raději vyjadřovat, protože ty by shodily hodnocení na nulu nebo spíše do mínusu.

Franta M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý rok sem jezdím a musím říct, že se mi nikdy nechce zpět z této oázy klidu a pohody. Okolí je také bezva a na cykloturistiku jako dělané.

Miloslava V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Až na ten úklid,dobré

Míša

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již jako každý rok krásná dovolená, nádherné prostředí,bohaté kulturní vyžití, milý a vstřícný personál, který snaží pomoct ze všech sil. Jako vždy jsme byli spokojeni..

Lukáš J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělí zažitek vynikající prostředí.Velice chválim domluvu na ubytování protože jsme volali na poslední chvíli a apní byla velice ochotná a i když měli téměř plno udělala to tak že nas tam nějak dostala :-). příště volám dřív a určitě na delší dobu. Velice doporučuji i cennově.

Václav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezproblémový kemp, zlepšit sociální zařízení

Horníková J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí hezké, ale velmi omezená nabídka stravy.

Zdeněk L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již po mnoho let našich pravidelných návštěv - bez chyby.

hoa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově moc spokojený - hlavně krásné prostředí. Ubytování v bývalý převlékárnách sice základní, zato hodně romantické. trochu mi vadilo parkování před verandou, které rušilo krásný výhled na rybník a v kajutách upozornění na slabý proud (nepoužívat rychlovarnou konvici na vodu).
pro toho, kdo nepožaduje 100% komfort určitě doporučuji

Richard

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné klidné místo s kouzelnou atmosférou, nádherná původní budova, bohužel značně trpí neudržováním .........
Celkový dojem pro rodinu s dětmi totálně kazí, že tam pro děti není ani hrst písku, natož nějaké venkovní hřiště!!! Společenská místnost, kde je malý hrací koutek slouží všem a dost často jsou tam odpoledne akce a tím pádem je koutek nepoužitelný :( .

Martin D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, milý personál. Byli jsme ubytovaní v chatce, která z venku nevypadá nic moc, ale zevnitř je krásně čistá a nově obložená dřevem. Jen okna by možná chtělo časem vyměnit, ale chápu, že každá investice chce svůj čas a nejde udělat vše najednou.

Iva K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo to fajn, moc se nám líbilo

Michaela L.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pro nas jako oaza klidu a pohody jen malá vada na pohodě byla socialní zařízení vlasy v odpadu teměř všech umyvadel a stale chyběl toal.papir .
Rádi se vracíme.

Milena J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, krásná příroda. Sociální zařízení by se zasloužilo trochu vylepšit.

Dáša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, zkrátka pohoda

ROBOŠ

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda klídek,kemp si na nic nehraje jen sprchu bych dal o půl minutky delší interval.

Charlie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sázka na jistotu, opět bez chybičky.

Vlastimil

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

HGVBHJjhgzughuihi bh g nb hjvh n

Šárka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám u Vás líbilo a moc rádi se sem zase někdy vrátíme.
zdraví Vás Rumlenovi z Děčína.

V.Thérová

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S ubytováním jsme byli spokojeni, malé připomínky máme pouze k sociálnímu zařízení. Na začátku pobytu chyběl na obou WC toaletní papír. Dále doporučujeme dovybavit kuchyňku sloužící pro 12 osob více hrnky, byly pouze 3 ks, popř. varnou konvicí.
Prostředí krásné, v areálu čisto. Možno podnikat pěší i ostatní výlety do okolí. Na jezeře byla bohužel v polovině srpna už zelená řasa, ale za to personál nemůže a my jsme stejně neměli takové vedro, abychom se chtěli koupat. Byli jsme skupina 10 dospělých, a tak jsme byli rádi, že jsme byli ubytovaní odděleně od ostatních návštěvníků campu a měli soukromí.

Petra C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, my jsme u vas spokojeni a krasně si odpočinem. Voda je jen přes cestu a koukáme na děti i z chatky a můžou se koupat i sami. Je to tam prostě super. Je tam les a je v něm ohrada s divokými prasaty,chodíme je krmit a je to krásný.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Moře u rybníku Řeka, který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Moře u rybníku Řeka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Moře u rybníku Řeka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist