Chatová osada Višňová Hájek - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 8 recenzí (celkem 22)  

Višňová,
KŘIVOKLÁT 270 23 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Chatová osada Višňová Hájek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 22
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatová osada Višňová Hájek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr P.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 12.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp u Berounky, krásně klidný po skončení sezóny. Přesto možnost jídla a piva v restauraci. Hezké místo (příroda, na konci cesty).

Josef Kessler - mladí hasiči  Senec

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme kolektiv hasičů ze Sence u Rakovnika. Do kempu k panu Hájkovi jezdíme pravidelně již 5 let a jsme velmi spokojeni.
co se týká cen - jsme velmi spokojeni
personál a kuchyně opravdu vinikající a ochotní.obzvášt děti.
ostatní služby taky jsme velmi spokojeni
sociální zařízení je na úrovni
zábava - také perfektní
co říci jsme na řece Berounce -ekologie je na úrovni
celkový dojem perfektní - dětem se zde líbilo , těší se na příští rok znova.
vedoucí vyslovují poděkování za vše co jsme potřebovali bylo nám vyhověno.Pan vedoucí nám splnil každé přání.
zkrátka vynikající. děkujeme - Josef Kessler -vedoucí MH A STAROSTA SDH SENEC. Marcela Miksová - vedoucí, Eva, Natálka, Matěj, Ondra, Zuzana, Aleš, Jirka,Petr, Kája, Jan, Eva K.-zdravotnice, Patrik, , Mirek, přijedeme za rok znova..

SDH S.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ZKRÁTKA VŠECHNO VINIKAJÍCÍ
JSME VELMI SPOKOJENI
PŘÍŠTÍ ROK PŘIJEDEME ZNOVU
MLADÍ HASIČI SENEC

JOSEF KESSLER - vedoucí MH a starosta SDH Senec

SDH S.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme kolektiv hasičů ze Sence u Rakovnika. Do kempu k panu Hájkovi jezdíme pravidelně již 5 let a jsme velmi spokojeni.
co se týká cen - jsme velmi spokojeni
personál a kuchyně opravdu vinikající a ochotní.
ostatní služby taky jsme velmi spokojeni
sociální zařízení je na úrovni
zábava - také perfektní
co říci jsme na řece Berounce -ekologie je na úrovni
celkový dojem perfektní - dětem se zde líbilo , těší se na příští rok znova.
vedoucí vyslovují poděkování za vše co jsme potřebovali bylo nám vyhověno
zkrátka vynikající. děkujeme - Josef Kessler -vedoucí MH A STAROSTA SDH SENEC

Pt

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem DĚS. Zastavil se tu čas asi tak v 70.letech. Všude špína jak ve sprchách tak na toaletách a o chatkách ani nemluvě. V chatkách pavouci,mravenci...takže vám nalezou do všeho jídla, věcí atd. Ledničky v chatkách zrezlé a bez poliček. V chatkách nemáte si šanci něco uvařit,protože tam není místo ani pořádná elektřina... hlavně,že chtějí zaplatit za spotřebiče které si sebou přivezete. Obsluha v hospodě neochotná a všude ŠPÍNA :-(
Sjezdili jsme mnoho kempů ale tenhle byl zatím nejhorší.

Janka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tady perfektní a rádi se opět vrátíme :-)

Janka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tady perfektní,už jsme zde byli a rádi zase přijedeme :-)

Hanka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsme zavítali již několikrát. Rádi se sem vracíme, i když zde vše není uhlazené a luxusní. Máme rádi ten klid tady, vždy stanujeme blízko u vody a hřiště, takže děti to mají blízko a rodiče mají přehled. Jídlo v restauraci je průměrné, ale ve vedlejším kempu se pohodlně a za příznivé ceny vcelku slušně najíte. Sociální zařízení by dle některých hodnocení zasloužilo rekonstrukci. To je sice pravda, ale nejsme nijak nároční a myslíme si, že je zcela dostačující. Co bych tedy navrhovala je lepší přístup a celkově hezčí místo pro pitnou vodu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jiří L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celou dobu po příjezdu jsme přemýšleli, jestli kemp majitelům patří, nebo si jej jen pronajímají, dále mne pak také napadlo něco o povodních, ale taky je to už nějaký pátek, takže by se dalo vzpamatovat. Po příjezdu nás uvítala halda smradlavých přetékajících popelnic a naházené pytle s odpadky všude kolem místa s popelnicemi, nebylo je prostě kam dávat. Sociální zařízení by zasloužilo rekonstrukci, a pokud ne tu tak alespoň naházet do záchoda a mušlí vůně. Interiéry chatek hrozný matrace zažily Jakeše v pubertě. Záclonky na okně, pokud se tomu tak dá říkat by bylo lepší snad sundat. Celkově to působí zanedbaným a neudržovaným dojmem. V restauraci u kulečníku jsou poškozené zásuvky na 230, že z toho lezou dráty a při připojovaní fotbálku aby si člověk vzal izolační rukavice aby tě to nazabilo. Sprchy by taky zasloužili rekonstrukci, během sprchování Vám běžně může prasknout hadice od sprchy.

Tohle všechno by jsme skousli protože je to opravdu krásné místo kvůli tomuto všemu bych čas nemarnil, ale co jsme neskousli je ten kyselý pán za výčepem pracovně jsme mu začali říkat "Kyseláč", který by sám asi potřeboval někam zajet na dovolenou.

Ivanka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny vcelku dobrý,velké fronty v restauraci. Sociální zařízení taky dobrý i když teplá voda dochází rychle ( max do hodiny po otevření)... Prostředí šílené!!! dětské hřiště na které lákají na svých stránkách je z dob komunismu :( prostě nepoužitelné, nebo spíše zdravý nebezpečné!!! pro malé děti absolutně nevhodné! Noční klid se zde NEDODRŽUJE a hlavně nikdo to neřeší. Pokud chcete někoho zastihnout na recepci musíte tam jít i několikrát za den a stejně není jistota že tam někdo bude... Odpadky jsou zde též špatně vyřešené (hromada zapáchajících popelnic) i několik dní. Nechápu proč nemají kontejnery na tříděný odpad!!! umývárka na mytí nadobí je neudržovaná. Když jsme tam byli tak s technických důvodů jim došla pitná voda, to by člověk pochopil ale nebyla zajištěná jiná! bez pitné vody jsme tam byli cca 5 hodin v 30°vedrech, a kupovat si ji v restauraci balenou za 25kč se mi fakt nechtělo...

Jindra P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jídlo výborný(cokoliv jsem si dala,tak mi chutnalo) za dobré ceny,okolí je tam nádherné.Špatná příjezdová cesta,je pouze pro jedno auto,druhé musí vycouvat,což tam není jednoduché.Co se týká sociálního zažízení,to je teda nic moc,mýdlo na ruce se nedoplnovalo,tedy nebylo tam ani jednou,chtělo by to obnovit interiér sociálního zařízení.Záchody nádherně voněly a byly čisté.Co musím vytknout tak je chování majitelů autokempu,to bylo teda neěco příšernýho.Po příezdu,pan který to tam má na starosti tak zrovna obedval a zřejme nemel naladu zrozvna řešit náš přijezd,tak jsem byli posláni si jít postavit stan a pak to milostive přijít zaplatit.S tím pánem tam byla ještě slečna a ta byla stejná jako ten pán,prostě hrůza...Pak já ani manžel jsme za nima nechtěli jít,páč byli takový nesympatický.

Eliška

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné negativní byl pan z hospody a rušení nočního klidu. Jinak jsme byli spokojeni.

Danuš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rodina s malými dětmi ve stanu

Skvělé výchozí místo pro výlety do okolí v údolí hned u Berounky, dostatek místa na řádění a sportování. Do řeky je pozvolný vstup po oblázkovém podkladu. Dětské hřiště bylo zastaralé.

Pohodový majitel, svérázní a ochotní výčepní v restauraci.

Sprchy a toalety sice starší ale udržované v čistotě, problém s odtokem vody byl zřejmě již vyřešen.

Chyběl mi prostor kuchyňky - pouze jeden dřez s odkládacím prostorem - ten tedy příliš v čistotě udržován nebyl.

Popelnic byl dostatek byly však celkem nešťastně umístěny hned vedle sociálního zařízení a recepce - zápach a vosy nebyly zrovna příjemné.

Doporučila bych spíše jako místo na přespávání než na dovolenou, kterou plánujete strávit převážně v areálu kempu.

Janka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na Berounce je vždy krásně !!!

Vojta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dvě rodiny s dětmi - stany. Místo pěkné, příjemná restaurace s terasou, dobré jídlo, dobré pivo, perfektní koupání v Berounce.

Sociální zařízení průměrné - vcelku udržované, toaleťák občas byl, občas ne. Teplá sprcha grátis, dokud nedojde voda. Pro otužilé studená voda grátis pořád.

Nedořešený odvoz odpadu - za tři dny, co jsme tam byli, se u popelnic vytvořila obrovská hromada odpadků.

Vyžití pro děti krom koupání téměř nulové - prolejzačky a houpačky snad pamatují ještě Marii Terezii.

Poměrně dost nepraktické je nemožnost uschovat věci v lednici. Ochotný pan majitel nám věci uschovával "načerno" u sebe, ale společný kuchyňský prostor dost chybí.

Noční klid se absolutně nedodržuje, vedle nás kempovala partička "zpěváků", která dělala bordel do čtyř do rána, a nikoho to moc nevzrušovalo.

Do krámku musíte do sousedního kempu, což je kilometrová procházka tam i zpátky. Kempy jsou tu tři vedle sebe, takže ranní fronta na rohlíky je tak na půl hodiny.

Stačilo by relativně málo a kemp bych hodnotil o řád lépe, takto za nás jen slabší průměr.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí. Příjemný personál. Moc se nám líbilo. Sociální zařízení sice udržovali v čistotě, ale užitková voda ve sprchových koutech neodtékala, takže se muselo po kotníky stát v dosti znečištěné vodě. V celých sprchách byla pouze jedna el. zásuvka a nebylo kde si věci odložit. Velice mě zarazilo, že v dnešní době, tak velký kemp nemá kontejnery na tříděný odpad!!!!

Jana L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám líbylo čisté okolí kempu ,voda ,a chatky byli super.

pavel p.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den , je mi líto,co musím napsat, protože jsme tu s větší rodinou byli loni a líbilo se nám tu,tak jsme chtěli tento pěkný kemp navštívit i letos -měli jsme dokonce naplánovány i výlety.Panem správcem jsme byli ovšem odmítnuti,protože jsme zde chtěli být ubytováni pouze na 5.dnů.Velmi mně to mrzí,protože jsme byli nuceni změnit naše plány a najít si ubytování jinde!Což se nám nakonec podařilo v jiném kempu - bohužel ale v jiné oblasti než je Křivoklátsko.Bohužel ne každý může z finančních, pracovních,zdravotních či jiných závažných důvodů se ubytovat na delší dobu, třeba na celý týden. Majitelé kempů a ubyt.zařízení by i na takové rekreanty měli brát ohled a v případě možnosti jim vyhovět a ne je tvrdě odmítnout!Děkuji Pata

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pohodové prostředí, příjemní majitelé, pro děti i psin ráj na blbnutí

Eva B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nám velice líbil. Jeli jsme tam parta rodin i párů bez dětí. Stany jsme mohli mít přímo u chatky (jedna kamarádka chtěla chatku pro děti). Vůbec nás v ničem v kempu neomezovali. Hrála tam živá muzika. Zábava byla do ranních hodin. Velmi se nám tam líbilo. Jsem háklivá na wc a sprchy. Zde udržovali skutečně čistotu. Bohužel teplá voda vydržela max hodinu po otevření koupelny, ale zas je tam možnost dokoupení žetonů na teplou vodu. Ale čisto udržují! Bohužel jsem postrádala nějakou židličku či pultík v koupelně pro děti. Máme 9měsíční dcerku a když jsem koupala i se synem, neměla jsem jí kam posadit, všude mokro od vody na zemi. Jinak nemám absolutně co vytknout.

Eva K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tereza R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Chatová osada Višňová Hájek, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Chatová osada Višňová Hájek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Chatová osada Višňová Hájek.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist