Rekreační středisko RADAVA - Hodnocení

Kemp RADAVA,
KOVÁŘOV 399 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační středisko RADAVA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 39
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko RADAVA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Marie J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přesto že tam jezdíme jednou za tři roky. Tak i přesto se nám tam moc líbí, Úžsné prostředí, krásné vyhlídky, voda úžasná. No co víc psát.. Napíšu jen to že kdyby to šlo tak bych tam zůstala. :) :) mám to místo moc ráda a stoprocentně se zase přijedu někdy podívat.

Makovcová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Jídlo v obou restauracích výborné,velké porce,přijatelné ceny.Pán,který tu kemp haní,byl evidentně v tábořišti a ne v kempu.Tam je pitná voda v chatkách,karavany mají přípojku.Velké vyžití je zde pro malé děti.V kempu máte zajištěné soukromí,správcovi jsou vstřícní.V září pojedeme ještě na víkend.A příští rok si letní pobyt rádi zopakujeme.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neviem odkiaľ ta chvála!!!
Takže realita je následujúca: V KEMPE NIEJE PITNÁ VODA(nezabudnite kubík vody sebou na pár dní) Vysvetlenie od miestnych-prevarte si ju. Miesto na stanovanie nezodpovedá fotkám z webu. Stanovať sa dá jedine v lese a nie okolo vody. V širokom ďalekom okolí žiaden obchod, míchané vajíčka za 50Kč(italska La Botega v centre prahy za 90Kč :) Všade rybári s udicami, preto slalom medzi plavákmi(nieje to tam nijak označené kde kto može a nemože byť) a celý deň okolo celého brehu rozne lode od motorových po plachetnice, ktoré si kotvia kde chcú(plati to same ako rybári) Z hospody hluk do polnoci, čo zase nieje až taký problém, len neviem ako tento kemp može mať 10 bodov a odpporúčať ho pre rodiny. Cyklostezka je len po kempe(cca 1-1,5km) ináč žiadne dieťa vám nevyšlape kopec od kempu(teda pokiaľ nieje Sagan už v takto malom veku) Spoliehal som na recenzie a veľké, obrovské sklamanie. Len sa pýtam ako to vyzerá v kempoch čo majú menej bodov???
Nikdy som ešte nepísal recenziu, no toto mi nedá aby niekto nenaletel ako ja "že rodinny kemp a bla bla bla!"

Pavel p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Supr camp.Není co dodat

z H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den byli jsme u Vás od 9,7-do 16,7 2016 a jsme nadšení Vaším kempem už plánujeme že příští rok jedeme k Vám znova na dovolenou,sice to není nutné ale zlepšení by chtělo wifi připojení není dobré když někdo chce se podívat na internet co je vše kolem kempu památky a tipi na výlety.JINAK SUPER MOOOOC PĚKNÉ vybavení chatek utulné..Jen tak dál Sikorovi z Havířova.

Sikorovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den byli jsme u Vás od 9,7-do 16,7 2016 a jsme nadšení Vaším kempem už plánujeme že příští rok jedeme k Vám znova na dovolenou,sice to není nutné ale zlepšení by chtělo wifi připojení není dobré když někdo chce se podívat na internet co je vše kolem kempu památky a tipi na výlety.JINAK SUPER MOOOOC PĚKNÉ vybavení chatek utulné..Jen tak dál Sikorovi z Havířova.

Eva V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme se už několik let. Jsme maximálně spokojeni. Nejdříve jsme tu trávili týden v roce, nyní i 5 týdnů.Jsme rybáři, tak si to tu užíváme. Je to tu skvělé i pro rodiny s dětmi, mají tu úžasné zázemí.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
2 p.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající servis,ochota personálu,výborná kuchyň,pivo jako křen a večery u Kozlíka,to byla doslova siesta.Děkuji.

Pepča Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp všem doporučuju pro děti spousta atrakcí dobré jídlo i pití

Václav J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je skutečně výborný ,nelze než ve všech bodech souhlasit s předchozími pochvalnými hodnoceními .

Petr B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 24.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam super,, nemá to tam chybu za rok jedeme zas.

J.M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout, rádi se vrátíme. Klidný čisťounký kemp, vhodný pro rodinu s dětmi,pro rybáře, na výlety, no prostě paráda.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 23.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisté záchody sprchy výborná hospoda ceny dobré pivo taky.

Jana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostorné chatky s vybaveným kuchyňským koutem s tekoucí vodou, k chatce patří prostorná krytá veranda. Dětské hřiště za chatkou, vždy čisté záchody a sprchy, vždy teplá voda. Chatky stojí mezi stromy, takže v létě pobýváte v příjemném stínu. K vodě je to jen pár metrů. Opravdu úžasný kemp.

Rekreační středisko RADAVA reaguje:

Děkujeme za pochvalu.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 28.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam nádherně a opět za rok tam jedeme zase nádherná krajina a ten klid je to prostě paráda.

Bahňák

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super týden s rodinama. Gril, šipky, loďky s motorem k půjčení, užily jsme si to!
Záchody a umývárky super,bez chyb, čisté!
Nově otevřená hospoda Radava vedle, perfektní!
V noci klídek, žádnej řev.
Příští rok jdeme znovu

Karel J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v rekreačním středisku Radava jsem byl moc spokojen se svou rodinou. Chatky výborně upravené, vše čisté a nepoškozené, jasné znaky toho, že se tam o to někdo stále se zájmem stará. Koupelny a záchody vždy při každé návštěvě čisté!K vodě kousek pro děti a kousek i do restaurace Radava s vynikajícím jídlem i pitím!
Příští rok přijedeme určitě znova.

Jíťa K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohuželještě jsme ani neodjeli a už víme,že je špatný přístup personálu hlavně majitelů.Už předem odpor k tomuto kempu a nebýt toho ,že je zaplaceno ani by jsme tam nejely.Dost velká neochota a drzost.

Bahníková I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 29.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 29.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdeňka R.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili po několika letech. Potěšily nás nově postavené sprchy a WC. Všude bylo čisto. Ubytování levné. Dobře tam vaří.

Tomáš V.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Markéta K.

Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 21.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kempem jsme nadšení,čisté,vybavená kuchyn´ka v chatce,krásné děts.hřiště,v noci klid,hned u vody,spoustu možností na výlety,přijedeme zas

Květa K.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborné rekreační zařízení vhodné hlavně pro rodiny s dětmi...Skvěle vybavené chaty-v kuchyňské lince nechybělo opravdu nic,sociální zařízení čisté,možnost zábavy pro děti (hřiště) i dospělé (kulečník,šipky,půjčovna lodí,gril,udírna....) Byli jsme zde velmi spokojení a určitě jsme zde nebyli naposled...

kateřina k.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko RADAVA, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko RADAVA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko RADAVA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist