Rekreační středisko RADAVA - Hodnocení

Kemp RADAVA,
KOVÁŘOV 399 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Rekreační středisko RADAVA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení 23
Celkem hodnocení 73
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko RADAVA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vilhelm

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Díky skvělému prostředí, jídlu, ubytování, mile obsluze v restauraci jsme si užili krásnou dovolenou v Čechách.vřele doporučuji

Holíková A.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý pobyt. Jídlo,restaurace,obsluha,služby,čistota,kousek k vodě, proste vše bylo perfektní a strávili jsme tu krásný týden dovolené .

Petr R.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu s rodinou. Máme děti, takže hřiště u restaurace je uplně skvělé. Děti se zabavili a my mohli v klidu poobědvat nebo večer popít pivečko. Jídlo v restauraci, která patří ke kempu je výtečné, ochutnali jsme toho vcelku dost a vše nemělo chybu. Milá obsluha, prostě vše jak má být a ještě leépe.Od chatiček k vodě to je asi 5 kroků, chajdy jsou čisté i s teráskou. Prostě se nám tu moc líbilo a proto jsem se rozhodl napsat recenzi. Bylo to tu báječné a příští rok dorazíme zas. P. Rychlý

sasek e.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super místo, vše máte na dosah dlaně. A to pochutnání v restauraci, která patří ke kempu? Pro milovníky jídla ideální.

Daniela K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ježdíme sem každý rok několikrát, nejskvělejší místo ze všech kempůů. K vodě kousíček, chatky čisté, a restaurace? Výborné jídlo, milá obsluha a normální ceny. Prostě supr.

Crkal

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé okolí, ubytování, jídlo chutné, obsluha milá, mají tu i hřiště pro děti. K vodě jsme šli od chatky cca 2 minuty, procházky na oba směry. Za mě skvělá rekreace.

Emil N.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Měli jsme zde firemní akci a týdení pobyt. Vše bylo naprosto super. Jídlo výborné, ubytování čisté, obsluha v restauraci více než milá, blízko k vodě, parádní procházky. Neuman

Kadlecová

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Užili jsme si tu perfektně dovolenou s přítelem. Skvělé jído, obsluha milá, večer zábava to vše v restauraci, která patří k chatkám. Super

Misa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Akorát jsme tady.Maximálni spokojenost.Vyziti pro děti úplne super.Personál velice ochotny.Sociální zařízení porad ciste a tepla voda ve sprchách celý den.Jídlo v hospodě Radava opravdu vyborne,akorát trosku dražší.Smazak s hranolkama za 169 Kč je celkem dost,ale na dovolene s Tim člověk počítá. Za me spokojenost.

Pepa Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neměli jsme uplně dobré počasí ale i tak jsme si pobyt moc užili. Milá obsluha, o jídle ani nemuvim-skvěle jsme si pochutnali, ubytování- příjemné chatky blízko k vodě i k restauraci, toalety a sprchy byly čisté. Prostě celkový dojem byl skvělý. Čermák

Dan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl to peckovej víkend, muzika, tankový pivko. Když bude lepší počasí zajedem s bandou znova.

Honza S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 3.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Teď jsme tady, peckový koupání. Ta dřevěná hospoda je fakt nádherná, maxi porce a recenze fakt nelžou , jídlo je jako od babičky. Musím pochválit. Jeli jsme vysloveně na doporučení a vyplatilo se! Za nás můžu tohle skvělý místo na 100% doporučit.

Hůlová

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, bylo to prostě skvělý. V hospodě super žrádlo, děti pořád na hřišti, skvělý lidi, na podzim jedem znova! :)

Karel S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Můžu jen doporučit. Škoda, že nám úplně nevyšlo počasí.Zase byl čas na výlety. Porce v hospodě jsou snad pro mamuty! Děti byly neustále na trampolíně. V okolních chatách samí příjemní lidé, rádi se sem zase vrátíme. A paní správcová, prima ženská, co dovezla i pečivo a noviny manželce,ještě jednou velké díky! Vše BOMBA!!

Ladislav M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

CENA UBYTOVÁNÍ se liší o 260 Kč na den. Hlavní sezóna je o týden posunutá - neodpovídá internetovým stránkám. Majitelka argumentuje tento problém tím, že stránky jsou napadené trojským koněm, přitom příspěvky na dané stránce dále aktualizují.

podhradska

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super dovolena se starsimi i malinlymi detmi

Lukáš

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí,až na příjezdovou cestu na Doupově jsme měli tankodrom v lepším stavu.Bydleli jsme v omšelém karavanu,který jsme používali jen na spaní.Pergola perfektní (až na starý nábytek)Nejsme nijak zvlášť nároční ale čistota na toaletách někdy jaksi chyběla.(uklízečka?)Sám jsem je musel několikrát všechny umýt.Jinak velká pochvala za výbornou kuchyni velké porce snad pro dřevorubce,škoda jen někdy tlačenice u jediného výdejního okénka(objednávky,nápoje,výdeje)

Kubisčata

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se moc těšili i přes některé špatné recenze a o trochu déle nepotvrzený pobyt. Ale vyplatilo se to... Radava náááádherná.... Kemp čistý,krásné a vybavené chatky ,super vyžití pro děti,všude prolézačky,houpačky ,skákací bublina ,která byla neustále plná dětí. Naše děti si to opravdu užily... prostředí nádherné, super pláž hned pod kempem a restaurací,čistá voda i když jsou pořádné vedra... Umývárny byly čisté, každý den byla teplá voda na vysprchování a zadarmo! Wc bylo také čisté(je to o lidech a ne o kempu) akorát si vezměte sebou toalet.papír... Restaurace Radava je za naprostou 1 výborně vaří, ohromné porce za rozumné ceny.Krásné posezení s úžasným výhledem a milá a rychlá obsluha... Dovolenou jsme si opravdu užili i s výlety po okolních hradech a památkách, které se dají navštívit i parníkem, který odjíždí z pláže od kempu. Zkrátka, můžeme jen doporučit!

pavel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Otresna obsluha a jidlo des bes

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stan jsme meli postavemy primo u vody, diky znamym v karavanu, stanova louka nas prilis nezaujala. Chybela mi sprcha a pitna voda v blizkosti ubytovani. V restauraci Radava byla naprosto priserna zmatena obsluha. Na jidlo jsme s malymi detmi cekali 1,5 hod, pricemz lidi, co prisli davno po nas, byli davno najedeni.

Trosečníci

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, paní provozní je člověk na správném místě. Potkat někoho, tak ochotného nám zdokonalilo celý zážitek z dovolené. Nic nebyl problém a bez předchozí domluvy jsme byly ubytováni 4 lidi a 2 psi. Chatka byla čistá, vše funkční - tímto bychom ještě jednou rádi poděkovali za skvělý zážitek a perfektní přístup!

Sarka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto neseriozni chovani!
I pres opakovane urgence a obcasne zvednuti telefonu pani Vojtechovou, kdy prislibila potvrzeni rezervace pobytu a zaslani kalkulace, se tak bohuzel nikdy nestalo.
Urgence byla emailova,na obe telefonni cisla i sms. Pani Vojtechova prestala po nejake dobe dokonce zvedat i telefon.
V zadnem pripade NEDOPORUCUJI!

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytování bylo fajn,prostředí parádní, vyžití pro děti úžasné. Zaskočilo nás sociální zařízení které by zasloužilo rekonstrukci, chybí toaletní papír, mýdlo a papírové ručníky (bohužel jsme projeli i levnější kempy a toto vždy bylo ve výbavě kempu samozřejmostí). Ovšem největší šok nás čekal při odjezdu kdy cena ubytování byla o 600,- vice než za kolik jsme objednavali plus teda vzdušné a platba elektřiny. Na dotaz jak je to možné nam bylo vysvětleno, že majitelka rozeslala špatné emaily (od února nebyla schopna svůj omyl napravit a poslat nový email) - nebyly jsme jediní, kteří tento problém řešili. EET jsme dostali jen díky tomu, že jsme potřebovali razitko pro DPS. Na zaplacení vzdušného a elektřiny už jsme žádný doklad nedostali. Paní majitelka by misto večerního vysedáváni v hospodě měla zvednout prdel a zprovoznit webové stránky, které jsou z roku 2015. Celkový dojem z dovolené byl timto značně "sražen na kolena". Věta spravcove, že pokud potřebujeme něco ohledně vyúčtování vysvětlit máme se za ni stavit v hospodě nás dorazila. Milá paní majitelko myslim, že by jste se měla zvednout a jít se osobně omluvit a nějak to řešit! ČOI by se asi divila klamání zákazníka, EET jen pro ty kteří jsou dotěrní a řeší vyúčtování nebo potřebují potvrzení.
Jinak velké plus je Hospoda Radava - velké porce, krásné ceny, milý a ochotný personál - ale i zde by se dalo zapracovat aby se rozeznal personál od zákazníků (pracovní oblečení).
Bohužel sem už jen za nového provozovatele.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Sabina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžu říct za celou naší rodinu, že se nám v kempu velice líbilo a můžeme jenom doporučit dále. Prostředí kouzelné, pro děti vyžití také perfektní, jídlo super, personál vstřícný prostě úžasné. Moc děkujeme za krásnou týdenní dovolenou, určitě se vrátíme.

Martina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Loni to bylo super detem se velmi libylo. a tocite velmi dobre pivko

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko RADAVA, který hodnotilo 23 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko RADAVA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko RADAVA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist