Rekreační středisko RADAVA - Hodnocení

6.7 / 10 Chvályhodné
podle 10 recenzí (celkem 60)  

Kemp RADAVA,
KOVÁŘOV 399 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Rekreační středisko RADAVA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

67% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 60
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko RADAVA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Karel S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Můžu jen doporučit. Škoda, že nám úplně nevyšlo počasí.Zase byl čas na výlety. Porce v hospodě jsou snad pro mamuty! Děti byly neustále na trampolíně. V okolních chatách samí příjemní lidé, rádi se sem zase vrátíme. A paní správcová, prima ženská, co dovezla i pečivo a noviny manželce,ještě jednou velké díky! Vše BOMBA!!

Ladislav M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

CENA UBYTOVÁNÍ se liší o 260 Kč na den. Hlavní sezóna je o týden posunutá - neodpovídá internetovým stránkám. Majitelka argumentuje tento problém tím, že stránky jsou napadené trojským koněm, přitom příspěvky na dané stránce dále aktualizují.

podhradska

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super dovolena se starsimi i malinlymi detmi

Lukáš

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí,až na příjezdovou cestu na Doupově jsme měli tankodrom v lepším stavu.Bydleli jsme v omšelém karavanu,který jsme používali jen na spaní.Pergola perfektní (až na starý nábytek)Nejsme nijak zvlášť nároční ale čistota na toaletách někdy jaksi chyběla.(uklízečka?)Sám jsem je musel několikrát všechny umýt.Jinak velká pochvala za výbornou kuchyni velké porce snad pro dřevorubce,škoda jen někdy tlačenice u jediného výdejního okénka(objednávky,nápoje,výdeje)

Kubisčata

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se moc těšili i přes některé špatné recenze a o trochu déle nepotvrzený pobyt. Ale vyplatilo se to... Radava náááádherná.... Kemp čistý,krásné a vybavené chatky ,super vyžití pro děti,všude prolézačky,houpačky ,skákací bublina ,která byla neustále plná dětí. Naše děti si to opravdu užily... prostředí nádherné, super pláž hned pod kempem a restaurací,čistá voda i když jsou pořádné vedra... Umývárny byly čisté, každý den byla teplá voda na vysprchování a zadarmo! Wc bylo také čisté(je to o lidech a ne o kempu) akorát si vezměte sebou toalet.papír... Restaurace Radava je za naprostou 1 výborně vaří, ohromné porce za rozumné ceny.Krásné posezení s úžasným výhledem a milá a rychlá obsluha... Dovolenou jsme si opravdu užili i s výlety po okolních hradech a památkách, které se dají navštívit i parníkem, který odjíždí z pláže od kempu. Zkrátka, můžeme jen doporučit!

pavel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Otresna obsluha a jidlo des bes

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stan jsme meli postavemy primo u vody, diky znamym v karavanu, stanova louka nas prilis nezaujala. Chybela mi sprcha a pitna voda v blizkosti ubytovani. V restauraci Radava byla naprosto priserna zmatena obsluha. Na jidlo jsme s malymi detmi cekali 1,5 hod, pricemz lidi, co prisli davno po nas, byli davno najedeni.

Trosečníci

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, paní provozní je člověk na správném místě. Potkat někoho, tak ochotného nám zdokonalilo celý zážitek z dovolené. Nic nebyl problém a bez předchozí domluvy jsme byly ubytováni 4 lidi a 2 psi. Chatka byla čistá, vše funkční - tímto bychom ještě jednou rádi poděkovali za skvělý zážitek a perfektní přístup!

Sarka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto neseriozni chovani!
I pres opakovane urgence a obcasne zvednuti telefonu pani Vojtechovou, kdy prislibila potvrzeni rezervace pobytu a zaslani kalkulace, se tak bohuzel nikdy nestalo.
Urgence byla emailova,na obe telefonni cisla i sms. Pani Vojtechova prestala po nejake dobe dokonce zvedat i telefon.
V zadnem pripade NEDOPORUCUJI!

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytování bylo fajn,prostředí parádní, vyžití pro děti úžasné. Zaskočilo nás sociální zařízení které by zasloužilo rekonstrukci, chybí toaletní papír, mýdlo a papírové ručníky (bohužel jsme projeli i levnější kempy a toto vždy bylo ve výbavě kempu samozřejmostí). Ovšem největší šok nás čekal při odjezdu kdy cena ubytování byla o 600,- vice než za kolik jsme objednavali plus teda vzdušné a platba elektřiny. Na dotaz jak je to možné nam bylo vysvětleno, že majitelka rozeslala špatné emaily (od února nebyla schopna svůj omyl napravit a poslat nový email) - nebyly jsme jediní, kteří tento problém řešili. EET jsme dostali jen díky tomu, že jsme potřebovali razitko pro DPS. Na zaplacení vzdušného a elektřiny už jsme žádný doklad nedostali. Paní majitelka by misto večerního vysedáváni v hospodě měla zvednout prdel a zprovoznit webové stránky, které jsou z roku 2015. Celkový dojem z dovolené byl timto značně "sražen na kolena". Věta spravcove, že pokud potřebujeme něco ohledně vyúčtování vysvětlit máme se za ni stavit v hospodě nás dorazila. Milá paní majitelko myslim, že by jste se měla zvednout a jít se osobně omluvit a nějak to řešit! ČOI by se asi divila klamání zákazníka, EET jen pro ty kteří jsou dotěrní a řeší vyúčtování nebo potřebují potvrzení.
Jinak velké plus je Hospoda Radava - velké porce, krásné ceny, milý a ochotný personál - ale i zde by se dalo zapracovat aby se rozeznal personál od zákazníků (pracovní oblečení).
Bohužel sem už jen za nového provozovatele.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Sabina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžu říct za celou naší rodinu, že se nám v kempu velice líbilo a můžeme jenom doporučit dále. Prostředí kouzelné, pro děti vyžití také perfektní, jídlo super, personál vstřícný prostě úžasné. Moc děkujeme za krásnou týdenní dovolenou, určitě se vrátíme.

Martina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Loni to bylo super detem se velmi libylo. a tocite velmi dobre pivko

René K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nedokážu si představit leto bez Radavy :)

Jiri V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personal super.Ubytovani bezva.Cisto vsude.Jezdime leta a dalsi budem.Jinam uz nechcem.

Eva V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme tam každý rok a budeme v tom pokračovat. Je to tam prostě úplně úžasné. Skvělí lidi, super ubytování, vše čisté a udržované. Prostě bomba

Jiří N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super vykend . Nejlepší kemp na svete

ANNA Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 16.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí i dětské a nejen dětské hřiště prostě pohoda koupání zábava.

Lenka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy paráda,jídlo dobré ,klídek,obsluha vynikající

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tam super už tam jedem po desátýjezdime tam od roku 2008

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

SKVĚLÝ kemp, jedním slovem paráda se vracet; )

Katka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super místo, kam se určitě vrátíme

Marie J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přesto že tam jezdíme jednou za tři roky. Tak i přesto se nám tam moc líbí, Úžsné prostředí, krásné vyhlídky, voda úžasná. No co víc psát.. Napíšu jen to že kdyby to šlo tak bych tam zůstala. :) :) mám to místo moc ráda a stoprocentně se zase přijedu někdy podívat.

Makovcová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Jídlo v obou restauracích výborné,velké porce,přijatelné ceny.Pán,který tu kemp haní,byl evidentně v tábořišti a ne v kempu.Tam je pitná voda v chatkách,karavany mají přípojku.Velké vyžití je zde pro malé děti.V kempu máte zajištěné soukromí,správcovi jsou vstřícní.V září pojedeme ještě na víkend.A příští rok si letní pobyt rádi zopakujeme.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neviem odkiaľ ta chvála!!!
Takže realita je následujúca: V KEMPE NIEJE PITNÁ VODA(nezabudnite kubík vody sebou na pár dní) Vysvetlenie od miestnych-prevarte si ju. Miesto na stanovanie nezodpovedá fotkám z webu. Stanovať sa dá jedine v lese a nie okolo vody. V širokom ďalekom okolí žiaden obchod, míchané vajíčka za 50Kč(italska La Botega v centre prahy za 90Kč :) Všade rybári s udicami, preto slalom medzi plavákmi(nieje to tam nijak označené kde kto može a nemože byť) a celý deň okolo celého brehu rozne lode od motorových po plachetnice, ktoré si kotvia kde chcú(plati to same ako rybári) Z hospody hluk do polnoci, čo zase nieje až taký problém, len neviem ako tento kemp može mať 10 bodov a odpporúčať ho pre rodiny. Cyklostezka je len po kempe(cca 1-1,5km) ináč žiadne dieťa vám nevyšlape kopec od kempu(teda pokiaľ nieje Sagan už v takto malom veku) Spoliehal som na recenzie a veľké, obrovské sklamanie. Len sa pýtam ako to vyzerá v kempoch čo majú menej bodov???
Nikdy som ešte nepísal recenziu, no toto mi nedá aby niekto nenaletel ako ja "že rodinny kemp a bla bla bla!"

Pavel p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Supr camp.Není co dodat

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko RADAVA, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko RADAVA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko RADAVA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist