Autokemp Karlštejn - Hodnocení

Karlštejn,
KARLŠTEJN 267 18 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 10.10.

Doporučené kempy v okolí

Velmi dobré 7.5 / 10

Prague camping Džbán je vzdálen 3 km od centra Prahy, s výhodným spojením s celým městem …

Úžasné 9.8 / 10

Areál rekreačního střediska Stará Živohošť se nachází v malebném prostředí Slapské…

Camping SOKOL Dolní Počernice leží ve východní části Prahy, v hezkém přírodním prostředí.…

Velmi dobré 7.9 / 10

Objevte ubytování v klidném kempu, obklopeném krásnou přírodou nedaleko Prahy. V našem…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Karlštejn

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 81
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Karlštejn


Storno

Hodnocení návštěvníků

Barbora. Ž.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký kemp na břehu Berounky, pod hradem Karlštejn. Příjemné prostředí, milý personál. Malá hospůdka, což je plus. Sociálky hezké a čisté. Vše bez problémů. Rádi se zde zase jednou vrátíme :-)

Bronislava Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp. Sociální zařízení udržované v naprosté čistotě po celý den. Nikdy se nestalo, že by došla teplá voda. Klidné prostředí i pro rodiny s malými dětmi.Byli jsme velice spokojeni, rádi se vrátíme a rozhodně doporučíme všem známým.

Petra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je hezký a útulný. Nové sociální zařízení v odlehlejší části kempu. Pak další u stanového "městečka", kde by bylo super využít osvětlení i v kójích, protože v noci člověk nic neviděl. Jediná větší výtka bylo umývání nádobí. Pokud jste šli umýt nádobí tak bylo nejlepší si vzít pláštěnku, protože tlak vody stříkal naprosto všude a nebylo možné si nastavit, jak chcete, aby voda tekla. Teplá voda po celý den, fén součástí umývárek ocení hlavně ženy. V sobotu menší diskotéka (90. léta + současnost). Pro někoho možná mínus, nás ale moc nerušilo - blízké vlakové nádraží. Takže byly slyšet projíždějící vlaky, ale nás to nijak extra neobtěžovalo. Kemp jinak čistý a personál velmi vstřícný. Ještě jedno větší mínus je, že zde není možné platit kartou pouze v hotovosti.

Petra N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je hezký a útulný. Nové sociální zařízení v odlehlejší části kempu. Pak další u stanového "městečka", kde by bylo super využít osvětlení i v kójích, protože v noci člověk nic neviděl. Jediná větší výtka bylo umývání nádobí. Pokud jste šli umýt nádobí tak bylo nejlepší si vzít pláštěnku, protože tlak vody stříkal naprosto všude a nebylo možné si nastavit, jak chcete, aby voda tekla. Teplá voda po celý den, fén součástí umývárek ocení hlavně ženy. V sobotu menší diskotéka (90. léta + současnost). Pro někoho možná mínus, nás ale moc nerušilo - blízké vlakové nádraží. Takže byly slyšet projíždějící vlaky, ale nás to nijak extra neobtěžovalo. Kemp jinak čistý a personál velmi vstřícný. Ještě jedno větší mínus je, že zde není možné platit kartou pouze v hotovosti.

Slavomil R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.4. - 14.4.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

na mé potřeby vyhovující. Jen je třeba zveřejnit ceník lépe srozumitelný a že za spotřebovanou energii se doplácí. je to pakatel,ale nikde jsem se nedočetl. veliké + je to,že správce kempu nám umožnil se ubytovat před oficiálním zahálením sezóny a jedno - je to,že netekla teplá voda. Možná proto,že jsme v kempu byli jediní :)

Simona

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě jsme byli na Berounce a museli se někde ubytovat. Bylo to poprvé a naposledy. Nic líbivého. Naproti kempu vlakové nádraží a vlaky jezdící cirka každých 20 minut. Sociální zařízení u stanové části,děs,běs.Do hygieny daleko. Všude jsou sice popelnice s barevným odlišením, ale ve finále přijelo ráno popelářské autíčko a šup vše do jednoho kontejneru, tak pak na co to třídění do popelnic ? Jediné pozitivum byla paní na recepci, milá a vstřícná. Vrátíme-li se na Berounku, pak určitě jinam.

Jana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný klidnější kemp na břehu Berounky, cca 2 km od hradu.Paní na recepci příjemná, dětské hřiště, hřiště na volejbal,prostranství čisté, sociálky nové a udržované, teplá voda ve sprchách, fény na vlasy.V kiosku jsme nebyli,tak nevím, ale v nedalekém okolí je případně možnost hospůdek.Mysleli jsme, že tak blízko turistické atrakce to bude nějaký klasický přecpaný hlučný kemp, ale rádi jsme se zmýlili.

já

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

celkově velmi příjemné

Lenka O.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 1.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp doporučuji je upravený,soc.zař.nové a udržované,teplá voda po celí den. Večer v kempu klid,ale záleží na lidech jak se kdo chová.Personál super,naprostá spokojenos.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
jana

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 13.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ono je to hodně o lidech.škoda,že jsi paní uklízečka karavan nenafotila v jakém stavu byl opuštěn.hosté v blízkosti vašeho karavanu z vás neměli moc dobrý pocit.na cigarety tu máme popelníky né hrnky a talíře to jen na okraj.jinak se poptejte hostů co jsem jezdí stále 20 i 40 let jak je to tady s uklidem a jak jsou tady spokojení.oni se totiž chovají slušně udržujou čistotu a rádi se na kemp vrací.

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme už sem skoro 5let a prostředí super, starší paní na recepci je bezvadná a obsluha v občerstvení také,v karavanu kde jsme se letos ubytovaly se asi vůbec nevytírá,a při odjezdu si paní uklízečka myslela že za ní vše uděláme a ona bude mít čas na panáčky a cigarety s nohama na hoře,což byl jediný problém,tu paní vám doporučuji vyměnit a vše bude v pořádku,jinak chválím předělané soc.zarizeni

Božská M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po roce jsme se vrátili do Karlštejna. Mile mě překvapilo zrekonstruované sociální zařízení. Přibyly sprchové kabiny, sprchy jsou bezplatné a horká voda v kteroukoliv denní dobu.

Málek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu v noci hrozny hluk ,socislni zarizeni z dob karla 4 urcite nedoporucuji

Petra

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Využili jsme stání pro obytná auta na udržovaném trávníku přímo u vody. Nové, čisté sociálky přímo u stání obytných aut a karavanů, u vody vyhrazená místa pro rozdělání ohně. V noci klidný kemp, přes den trochu hluku z přilehlé silnice a tratě na druhé straně řeky. Kontroly městské policie, mnoho výletů do okolí. Určitě se vrátíme.

Jan N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp krásný v těsné blízkosti hradu Karlštejn. Paní recepční je svá, ale určitě ne špatná. Toalety čisté, ale nevadilo by častěji odstraňovat pavučiny a pavouky v toaletách i před. Stánek v kempu s příjemnou obsluhou. Celkový dojem je příjemný a spokojenost se stráveným časem v kempu.

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné, travnatá plocha mezi stromy v části pro stany také. Sociální zařízení v normě. Jediné mínus bych dala otevírací době kiosku, kdy sice místo zavírání v 21h, jak bylo na ceduli, zavírali o 30minut později, ale v prázdninový čas bych si to představovala o něco později.

Darina S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2017

Služby
Sociální zařízení

Už nikdy více! Byli jsme v karavanu. Špína všude. Tam kde je nádobí se asi nikdy neuklizelo, na zemi stolety prach a bordel. Se zaclonkami radši nehybat, lita z toho spoustu bordelu, vypada to ze se jeste nepraly. Paní nejspíš jen vytře podlahu kde je vidět a stáhne povlečení. Do polic a do skříně jsme si veci radši nedali, jelikoz by to mohlo jit rovnou do pracky. Když pominu to, že jsem nekolikrat mela problém sprchu za 10kc vůbec spustit, jelikož dotykove spousteni funguje jen kdyz se tomu chce, dovnitř jit bez pantoflí nepřipadá v úvahu. Čisté sprchy si predstavuji jinak. Pavučiny vsude, na polickach kam si mate dát věci je taky špína. Za ty peníze se nabízejí v Karlstejne penziony se snidani! Měli by jste na čistotě zapracovat!

Mon B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Středně velký kemp u Berounky, dobře vybavený pro malé i větší návštěvníky (dětské hřiště, hřiště na volejbal, ping-pongové stoly). Sociální zařízení přiměřeně čisté, možná bych ocenila větší počet sprch (jsou tam 3 dámské, v pánskch jsem nebyla). Doporučuji ostatním návštěvníkům.

freedom

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál v kiosku super, personál na recepci asi znuděný, slečna nebyla zrovna příjemná....
Místo si vyberete sami, což je super.
Kemp je opravdu krásný, uklizený, prostorný, pro stromy, ale je i dostatek místa bez stromů.
Hned u řeky, kde se dá koupat, přístup do řeky - schody se zábradlím.
Kemp je rozdělen na 2 části, první je stanová, u které není teplá voda, je tam pouze nějaký dřez na nádobí a suché toalety. Doporučuji, je-li to možné, vyberte si místo dál od suchých toalet. Když se kemp naplní a v noci zavane trošku vítr, tak je cítíte. Jinak suché WC je čisté, ale bez světla. Druhá část jsou místa pro karavany a jsou tam chatky. Za chatkami je velké sociální zařízení, WC, sprchy a umyvadla. Vše je čisté. Sprchy za 10 Kč, pozor bere mince pouze desetikoruny.
Pěšky dojdete bez problémů na hrad Karlštejn.
Když pominu suché WC v našem kempu se stany, byli jsme spokojeni a rádi se tam zase vrátíme.

Tejňule

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný, využití pro děti OK. Hodně mě zklamala zábava - kiosek zavíral asi v 8 hod. večer, pak už nebyla žádná možnost dát si někde pití nebo něco malého k jídlu. Další mínus vidím sprchy, kdy i malý proud vody člověka zlije opravdu celého, protože sprcha stříká naprosto všude.

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a čistý kemp. upravené prostory pro stanování i karavany. Když opomeneme suché záchody na straně u stanů a použijeme sociální zařízení na druhé straně kempu, byli jsme maximálně spokojeni. Velmi příjemný personál. Dětské hřiště bez problému.

Zdeněk K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 11.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem přijel na motorkářský sraz! Poprvé a můžu vás ubezpečit že to bylo i naposled. Jinak motorkáři bezva lidi! První věc, když jdete na WC stojí tam fronta minimálně 20 lidí, kteří se vás ptají zda jdete na velkou či malou. Jsou tam 4 mušle, 3 kabinky na narvaný kemp je to dost málo. Na cca minimálně 300 lidí hrozně málo. Vše doprovází šílený smrad. Teda na druhé straně kempu jsou taky záchody. Myslím si že budou suché, protože smrděly na 30m. Když jsme přijeli z vyjížďky šel jsem na oběd. Dal jsem si dřevorubecký steak. Dostal jsem totálně syrové maso, vrátil jsem ho paní kuchařce, aby mě ho dopekla.I poté se nedal ukrojit ani rozkousat. Vím že steak může být polosyrový, ale toto byla šílenost. Steak jsem ukazoval jednomu zaměstnanci ve stánku kterého jsem pro vás považoval za provozního! Drze mě odpověděl ať jsi jdu za paní kuchařkou. Šel jsem za paní na recepci, kde jsem jí to říkal. Její odpověď byla pouze:,, Je nám to líto!" To bylo vše. Špatný přístup ke klientovi Doufám že majitel kempu zjedná nápravu. Za mě chování personálu a WC bych nedal ani jednu hvězdičku.

Boris A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 23.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

To bolo to najhoršie, čo sme v čr zažili. Personál "0"bodov tá protivná pani na recepcii to bola katastrofa.Neochotná protivná!Platí sa tam skoro už aj za vzduch ktorý dýchate.Vybavenie chatiek od ničom. Mesiac a dopredu bolo potrebné zaplatiť zálohu no vtedy samozrejme jednajú milo. Pri ubytovaní ona povie chata by mala byť pripravená... Opak humus pavučiny, podlaha nepozametaná..nikdy viac Autokemp karlštejn.!! Prostredie pekné chatky v podstate tiež ale ostatok hrúza. Odišli sme deň skôr aj keď sme ešte mali noc zaplatenú, samozrejme bez vrátenia peňazí.

Michal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp v malebném prostředí Berounky s možností velkého počtu výletů do okolí. Čisté sociální zařízení v části pro karavany. Ochotná paní recepční nám umožnila bez problémů postavit velký rodinná stan vedle karavanů. V době našeho pobytu kemp poloprázdný a klidný. Pravidelné kontroly Městské policie. Půjčovna sportovních potřeb zdarma. Jistě se ještě vrátíme.

ikrtek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prijeli jsme dnes v sobotu 27/6/15 a pisi hned dnes,protoze jsem oprvadu nadsen.
Kemp je velice utulnej a za super cenu,kdyz srovnam nektere kempy u nas v CR kde si asi mysli ,ze tim, ze tam maji bazen ( Balldovec,Valek) tak si muzou nahodit cenu pomalu jak v Chorvacku!!
Ne Autokemp KARLSTEJN opravdu vrele doporucuji vsem kdo si chce udelat hezkej vikend spojeny s turistikou a chce se citit v pohode.
Nejakej nocni klid tady sice asi neplati ,ale na druhou stranu lidi respektuji druhe a s hlucnosti to neprehaneji.
Hodnotim opravdu pozitivne a uz ted vim ,ze tady nejsme naposledy 4 clena rodina (dva dospeli , dve deti,Pes a Karavan

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Karlštejn, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Karlštejn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Karlštejn.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist