Autocamp Jindřiš - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 39 recenzí (celkem 183)  

Jindřiš 15,
JINDŘICHŮV HRADEC 377 01 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Jindřiš

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 39
Celkem hodnocení 183
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Jindřiš


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jana Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp byl pro nás pohlazením na duši. Skvěle jsme zakončili letošní sezonu s prima panem majitelem a zřejmě letošními posledními návštěvníky. Shodli jsme se s důchodci i mladými s dětmi, že nám tu bylo skvěle a určitě se vrátíme.

Libor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp patří k těm mála, kde je opravdový klid - žádné noční opilecké řvaní apod., sociální zařízení čisté a na úrovni, teplá voda opravdu celý den, vybavená kuchyňka se čtyřmi velkými ledničkami, wifi, ... Majitel byl k nám vždy vstřícný, poradil, pomohl, vysvětlil ... Děkujeme, určitě se budeme vracet.

Hamada M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé jako každý rok. Těšíme se na příští léto, zdravíme Janu a ahóóój :-)

Lacina E.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

My jsme přijeli v obytném autě a vše bylo fajn. Čisté sprchy, hezké prostředí, příjemné místo.

kempařík

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoznačně nejlepší kemp za všech! A to říkám bez nadsázky, v krásném klidném prostředí je citlivě zasazen rozlehlý a skvěle udržovaný kemp. Sociální zařízení nemá jedinou chybu, je rekonstruované, vždy čisté a uklizené. Majitelé jsou vstřícní, ochotní. Jen bych dal jedinou výtku a to je, že v kempu není moc zábavy pro malé děti jako jsou houpačky, skluzavky a jiné radosti dětem. Za to je naprosto nejlepší kemp co jsem za posledních deset let projel. Určitě doporučuji.

Míša

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jen dvě slova: "naprostá spokojenost".
Je to tu úžasné, děkujeme a všem doporučujeme

Michaela F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasny, cisty camp, s kuchynkou a velmi peknymi a cistymi socialnymi zariadeniami, pekne prostredie, prijemny personal. Moznost objednat si den vopred cerstve pecivo.

Renáta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Před pár dny jsme jsme se ubytovali v campu Jindříš a byli jsme velmi spokojeni. Personál, ceny a sociálky byly na 1. škoda jen, že nebylo přímo v campu možnost koupání . Jinak opravdu všem doporučuji.Renáta

BVejtasa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný klidný kemp. Kouzelný a vstřícný přístup majitele. Jsme zde podruhé a budeme se vracet. Zdejší pohodu jsme nezažili nikde jinde. Krásné nové sociálky, úžasný rybník. V ostatních kempech jen vzpomínáme na to jak krásně je v Jindříši. Pan majitel se snaží vyjít co nejvíce vstříc přáním a potřebám klientů a je dobře že si zakládá na dodržování klidu, proto se sem vždy rádi i s přáteli vrátíme. Moc děkujeme a těšíme na další dovolenou u Vás.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu Jindřiš jsem se těšil už jen proto, že jsme tam již byli asi před šesti lety s kamarády a moc se nám v něm líbilo. Kemp neztratil nic ze svého přívětivého rázu, upravenosti a vysokého standardu sociálního zařízení. V tomto ohledu hodnotím velice kladně a doporučuji.
Co nás ovšem velice zklamalo a co považuji za nutné komenovat, je jednání a komunikace pana správce (a zřejmě majitele kempu v jednom) směrem k nám. Pane správce, ne, opravdu ne všichni mladí lidé, kteří nepřijedou honosnými karavany, kteří jdou prostě jen po svých a nemluví holandsky, nejsou chuligáni a nejedou se do kempu "vylít", na což jste se nás neopomněl zeptat již při našem příchodu. Rozumím vašim obavám, ovšem nemyslím si, že je to vhodný způsob komunikace s klientem, není nám 18 a nejsme chlapečci od vedle. Zkrátka a dobře - díky vám, pane správce, váš jinak skvěle vypadající kemp ztratil pro nás kouzlo. Z vašeho postoje k nám jsme nabyli dojmu, že nás máte za socky a uličníky. Abyste mi rozuměl, pane správce, příčí se nám způsob komunikace a jednání zhora. A dovolte mi poslední poznámku, před klienty se prostě jiní klienti, keří už odjeli, nepomlouvají...
Pro ostatní, kteří tuto recenzi budou číst - kemp je opravdu nádherný a služby jsou též fajn. Snad vás neodradí jednání pana správce jako nás, byla by to škoda, protože okolí stojí opravdu za to.

a N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu super zážitek z krásné dovolené. Skoro všichni provozovatelé či majitelé autokempů v ČR by si měli vzít příklad z tohoto autokempu.Služby, přístup, sociální zařízení,hygiena,koupání,vybavení a geniální terasovité řešení kempování zajišťující solidní soukromí každého návštěvníka.Děkujeme majitelům za krásnou dovolenou a přejeme mnoho dalších skvělých myšlenek ku prospěchu a rozvoji tohoto kempu.Určitě a rádi se vrátíme.Pavel a Naďa

VitaTou

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávili jsme v kempu týden a byli jsme naprosto nadšeni.
Krásné nové a perfektně uklízené umývárny, záchody i sprchy (na fotkách ještě ani nejsou), sprcha v ceně, papírové ručníky a mýdlo k dispozici.
V kuchyni je možno si zapůjčit nádobí, s vlastními potravinami se v pohodě vejdete do jedné ze čtyř lednic, takže bufet ani není potřeba. Slušně se také najíte v místní hospůdce přímo ve vesnici.
Pod krásným novým přístřeškem (také ještě není vyfocen) si můžete sníst připravené jídlo nebo jen tak posedět s partou či schovat se před deštěm.
Majitelé milí a vždy ve všem vstřícní. Ohníček si může každý rozdělat přímo u stanu, neboť plechová ohniště jsou zdarma k zapůjčení.
Soukromý rybníček nejen osvěží, ale i okouzlí svou romantickou atmosférou.
Děkujeme za krásnou dovolenou.

Pařilová M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

není co dodat prostě úžasné moc děkujem za velmi příjemny pobyt

Pařilová M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

není co dodat prostě úžasné moc děkujem za velmi příjemny pobyt

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velmi čistý.Socialní zařízení super. Majitelé jsou super. Okolí krásné vše kousek doporučuji :)

Jana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry den, musim ohodnotit negativni zkusenost s panem spravcem (vedoucim) kempu Jindris.
Je pravda,ze kemp jako takovy za jednani pana spravce nemuze...tudiz nehodnotim uroven kempu,ale konkretne personal...a jak se rika...jaky pan,takovy kram.
Pan spravce by si mel obcas zajit zameditovat do lesa...okolo jich je spousty...vice vnimat lidi kolem a ne jen sam sebe a svuj kemp...co kdyby mu tam nahodou proklouzla jen mysicka co nezaplatila. Pane spravče, chce to se vic uvolnit, byt prijemny a vnimavy...pak i vam samotnemu se bude zit lepe. Preji vam klid, mir a lasku v dusi a sam k sobe a ostatnim tvorum na teto planete! A taky usmev :-)

Jiří

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný klidný kemp ve dne i v noci

Vladan D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp.Čisto,klid,ůžasné koupaní a hlavně skvělý pan správce.
Všem určitě doporučuji.

Jiří Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Klidný a čistý kemp, upravené parcely, nové sprchy a WC.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé místo pro kempování a výlety, čisto, klid a skvělý pan majitel.
Rozhodně doporučuji.

Václav M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli čtvrtou sezonu, přestože je docela vzdálen, ale že jiný kemp nehledáme,- a to mluví za vše. Tady pobývat je super, - nové a větší moderní sociálky výborné,domyšlené -naprostá spokojenost se vším.

skolopendra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp.
Pan správce je velice příjemný a ochotný.
Kemp je čistý, tichý a příjemný.
Perfektní řešení terasovitého bydlení. Každý návštěvník kempu totiž má k dispozici svůj plácek, který si vyhlédne, a je od ostatních návštěvníků oddělen vzrostlými keři, takže má naprosté soukromí. Konkrétně naše rodina byla ubytována v pronajatém "bílém karavanu", ke kterému se dodatečně připojil i předstan, takže naprostý luxus.
Tento kemp bych doporučila každému, kdo si chce odpočinout od každodenních starostí.
Dávám jednoznačně palec nahoru. Určitě se do tohoto kempu opět podíváme.

VF

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší, klidný kemp, nové sociální vybavení, majitelé se starají, nadstandardní komunikace,zcela se připojuji ke všem kladným hodnocením.Restaurace cca 200 m., vaří do večera. Jindřichův Hradec a okolí rozhodně stojí za několik návštěv. Parní vláček je prostě super,to jen tak nezažijete.

Vrána F.

alemar

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jako takový se rozvíjí a je pěkně udržovaný.
Proti loňsku rozšířená kapacita sociálních zařízení. Vše nové a pěkné, úklid ovšem bída, dle slov pana správce probíhá "občas". Což bylo po třech dnech znát a to byl ze 3/4 prázdný kemp.
Umývání nádobí je problém, jen dva dřezy pro později zpola zaplněný kemp nejsou dost. Také nějaké korýtko na praní by neškodilo.
Na český kemp relativně klid, v noci pak bylo kupodivu úplně ticho.
Při placení očekávám za přijaté peníze automaticky nějaký doklad o jejich převzetí. Zde se k jeho vydání neměli a můj požadavek vyvolal nelibost a podrážděnou reakci.

Lukáš Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoduše: Nejlepší kemp v kterém jsem kdy byl!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Jindřiš, který hodnotilo 39 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Jindřiš. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Jindřiš.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist