Autocamp Jindřiš - Hodnocení

Jindřiš 15,
JINDŘICHŮV HRADEC 377 01 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Jindřiš

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 25
Celkem hodnocení 157
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Jindřiš


Storno

Hodnocení návštěvníků

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný klidný kemp,sociálky čisté,sprchy zdarma,koupání cca 500m,ochotný pan majitel,ráno doveze čerstvé pečivo-super.Pro děti pískoviště,ale chtělo by to ještě nějakou houpačku,skluzavku apod.Mohu doporučit a určitě se ještě někdy vrátíme.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, klid, v okolí spousta možností vyžití, krásná příroda, v blízkosti rybník a lom, děti byli nadšené. Velmi příjemný pan majitel

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Loni jsem zde psala, že se do tohoto kempu určitě vrátíme... Letos jsme se vrátili a i přesto, že byl začátek prázdnin a špička, pan majitel nás ubytoval. Dokonce jsme si mohli vybrat i místo s el. přípojkou, což v ostatních kempech pro ubytované ve stanu nebývá. Nemůžu než pochválit jako loni a příští rok opět nashledanou. Děkujeme za super pobyt.

Renata N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.9. - 1.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto uzasne klidne misto. Priroda nadherna a prostredi kempu utulne udrzovane. Pan majitel uzasny clovek.
Cisto a vse potrebne zdarma k dispozici.
Sprchy s teplou vodou cely den zdarma...luxus.
Urcite zase prijedeme i s dalsimi prateli.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 1.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na začátku sezony jsme byli v kempu téměř sami. Naprostý klid, příjemné prostředí i okolí, velmi milí provozovatelé. Čisto v kuchyňce i na soc. zařízení, vzhledem k ještě chladnému počasí(ranní mrazík) by aspoň sprchy potřebovaly možnost přitápění-proto sociálky jen 3,5 hvězdičky. Málo zábavy v kempu je pro nás spíš přínos, vyhledáváme klid. V podstatě spokojenost, rádi přijedeme zas.

Dana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, moc se nám líbil. Vhodný pro rodiny s dětmi i pro dvojice. Supr bylo prostředí, teplá voda zdarma, kuchyňka, lednička, objednání ranního pečiva, aj. Majitel velmi vstřícný. Toalety čisté, jen ve špičce se občas tvořila malá fronta, ale jen chvilku :) Celkový dojem výborný!

Jana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu naprosto úžasné a hlavně co nás dostalo, tak to bylo koupání. Chtěli jsme se projet vlakem do Nové Bystřice, ale koupání v rybníčku u lesa dostalo přednost.

Jitka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

K popisu kempu se mi hodí slovo útulnost - menší rozlohou, pečlivě upravené prostředí, plocha rozčleněna květinami a keři, kolem les, pole. Vybavení se ocení při vícedenním putování - teplá voda 24 hod (bez poplatku), sociálek není mnoho, ale na velikost kempu stačí, vždy čisté. Skvělá kuchyňka včetně nádobí, lednic, několik vařičů. Donáška pečiva, základní občerstvení, půjčovna sportovního náčiní, pračka, Precizní stále přítomní majitelé na recepci ochotně poradí i pomohou. Skvělé koupání nedaleko, úzkokolejka kousek pěšky. Klidné místo v krásném prostředí, doporučuji a ráda opět navštívím.

jvv

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde již loni a rádi jsme se vrátili. Nic se zde nezměnilo. A to je dobře!!!
Příjemné a prostředí, super pan majitel, klid, kuchyňka, čistota. Co víc si přát.

Sabina V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme si vybrali podle hodnocení už pár měsíců před dovolenou. A dobře jsme udělali! Byl to určitě nejlepší kemp, ve kterém jsme doposud byli. Rádi se sem vrátíme. Pan majitel byl příjemný, vše rád vysvětlil, poradil kam na výlety, ráno dovezl čerstvé pečivo dle objednávky. Kemp vypadá úchvatně díky posekanému trávníku, kytkám a stromům. Nejlepší bylo, že jsme si mohli vybrat sami, kde si postavíme stan. V kempu se dodržoval noční klid. Velké plus za vybavenou kuchyňku ledničkami, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, elektrickými kamny a nějakým základním nádobím. Vařič a rychlovarná konvice se nacházely i pod přístřeškem, takže paráda. Možnost využít elektrické přípojky bez poplatku, stejně jako sprchy byly v ceně. Za sociální zařízení dávám v hodnocení číslo 9, ale jen z toho důvodu, že sprch bylo málo. Ale na dovolené spěchat nemusíte, takže to není až tak velké mínus, hlavně že voda tekla stále teplá. A hlavně sociálky byly vždy čisté a na wc nechyběl toaletní papír. Nevím co bych dále hodnotila. Rybník jsme bohužel kvůli počasí nevyzkoušeli ani neviděli, ale určitě je fajn. Jo a ještě je dobré, že pan majitel půjčuje "ohniště" a můžete si koupit u něj i balík dřeva.
Zkrátka tento kemp je pro nás jedničkou a ještě jednou opakuji, že se sem rádi vrátíme! :-)

Petr H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hledá-li někdo prostředí na "nějakou akci a pařbu", tak tady rozhodně nejezděte! Nejde o vás, ale o ty ostatní, kteří v kempu hledají klid a pohodu na dovolenou. Nemyslel jsem si, že by tak klidné místo mohlo v našich končinách existovat. Přístup pana majitele je naprosto famózní a individuální. V dnešní době ojedinělý v tom pozitivním slova smyslu a rozhodně jej podporuji. Nelze vyjádřit v tak krátkém příspěvku to, jak jsme se v tomto kempu cítili...prostě po jednom dni stráveném v tomto kempu se člověk ocitne úplně v jiném světě. Sice mimo domov, ale jako by byl doma. Ze všeho nejvíce mě "dostalo" koupání v rybníku, patřící ke kempu. I přes delší procházku stojí koupání za to. Nejvíce si kempu a prostředí užili děti, které ač v dnešní době zaměřené na moderní technologie se věnovaly spíše společným hrám, než "mobilním telefonům" :-)...ani se nám nechtělo odjet a rozhodně máme v plánu se tady vrátit i v budoucnu. Panu majiteli a jeho rodině přeji mnoho zdaru a vytrvalost v jejich přístupu. Zdraví, Horajda PS: kdo chce hledat chyby, najde je vždy. V tomto případě drobné nedostatky přecházím bez povšimnutí, protože klady naprosto převyšují a je jen na každém se chodu kempu přizpůsobit :-)

štěpánkovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné, klidné prostředí, velmi vstřícné a milé jednání pana majtele a jeho rodiny. Ideální pro odpočinek. Děkujeme

Dalibor M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající kemp, krásné prostředí klid, čisto, malý kiosek, každý den snídaně a neskutečný pan domácí. Normálně nejezdíme na jedno místo dvakrát, ale tady se vrátit chceme.
Mohu vřele doporučit.

Václav M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdím delší dobu,tentokrát jsem byl s malou vnučkou. Pobyt vždy super- díky prostředí,okolí i příjemným a ochotným personálem. V.Marek

Zdeněk H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto úžasné prostředí s velmi milým personálem

a N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme v kempu poprvé, ale určitě ne naposledy. Vše počínaje panem majitelem, prostředím i zázemím je naprosto skvělé. Přístup majitele je v dnešní době až neuvěřitelný a rozhodně nám zpříjemnil pobyt. Určitě doporučuji tento kemp navštívit .

Helena V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, čístý, milý majitel, pohoda, klídek. Přímo v kempu není koupání, to je trochu nevýhoda.

Skálová J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný přístup majitele kempu. Klid.

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při návratu z Chorvatska a po Rakousku, jsme cestou domů navštívili tento kemp a opět nás mile přivítal pan majitel, jako již v minulosti.
Kemp je pěkný, terasovitý z výhledem na úzkokolejku a s dostatkem travní plochy.Okolní příroda pro cyklovýlety i pěší toulky. Pan majitel každé ráno přiveze dle objednávek z předešlého dne čerstvé pečivo.
Kdo má rád točené pivo, v blízké hospodě ve vsi, mají výborného Bernarda i něco teplého k zakousnutí.
Velkou předností v kempu, je také noční klid, doporučuji všem, kdo chtějí prožít klidnou dovolenou.
karavanista: Petr H.

Miloš

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět maximální spokojenost,čistota,klid,prostředí fantastické,super výlety po okolí,co jiného si přát.A pro pana majitele-pokud se Vám bude dařit držet tento standart,my se budeme opět vracet.Dík Miloš a Jindřiška Liberec

Asa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ve "špičce" by se hodilo více WC a sprch ale jinak super!

Dalimil

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný kemp, krásná tráva, terasy s výhledem, luxusní koupání v jezeře. Při velkém návalu nestíhají sociálky, ale všechny drobné zádrhely vynahrazuje neskutečně ochotný majitel. Pro mě číslo 1. u nás

Hana D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp v klidném a krásném prostředí, vhodný zejména pro rodiny s dětmi.

čaďous

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 1.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp s krásným výhledem a poctivou obsluhou.
Velice ochotný majitel. Určitě se sem ještě vrátíme.

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z našich nejoblíbenějších kempů v ČR!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Jindřiš, který hodnotilo 25 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Jindřiš. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Jindřiš.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.9/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist