Chatový tábor Jinolice - Hodnocení

7.0 / 10 Chvályhodné
podle 4 recenzí (celkem 60)  

Jinolice,
JIČÍN 506 01 | Mapa

Provozní období: 29.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Chatový tábor Jinolice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

70% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 60
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatový tábor Jinolice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Milena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp stranou od dalsich rušných kempu. Ideální místo na klidnou a pohodovou dovolenou. Čisté toalety, pohodová obsluha. Rádi jsme se vrátili po 15 letech.

Léňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdíme sem každý rok přes 250 km, poslední dobou i 2x za prázdniny

Barbora

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě tento kemp již nikdy více.Tento kemp má velkou výhodu v tom,že má krásnou přírodu a okolí, rybníky,nedaleko Prachovské skály...Jinak co se týká chatky, personálu, soc.zařízení a o teplé vodě ve sprchách ani nemluvě, tak než-li trávit dovolenou v takovém kempu, tak to raději si ji ani nebrat.Za mě určitě zklamání.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp blízko turistických cílů.Pro děti koupání,písečná pláž,dětské hřiště,udržovaný trávník.Ráno možnost zakoupit potraviny v restauraci.V době pobytu hodně plno a sociálky nestíhaly,ale byli čisté a udržované.Chtělo by to sociálky rozšířit nebo vybudovat ještě jedny i jedna kuchyňka nestačila.Taky pouťové atrakce za plotem kempu nejsou nejlepší pro odpočinek,ale dá se to přežít.Jinak kemp výborný,mohu jenom doporučit.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouho jsme hledali kemp, kde není hlava na hlavě a přitom má dobré zázemí, jako například v Sedmihorkách. Tento kemp jsme objevili náhodou. Okolo Jinolických rybníků je několik kempů. Mají mnoho restaurací, barů i obchody, které jsou z většiny přes týden zavřeny. My tohle nepotřebujeme. Spíše hledáme klid na noční spaní a slušné zázemí. Jediná vada na kráse tohoto kempu je, že nemá obchod, ale přesto si rohlíky, koláče apod. můžete v místní restauraci koupit. Vaří tu i snídaně. Mají menší kuchyňku s vařiči a lednicí. Sociální zařízení je čisté. Teplá voda je v ceně pobytu a je časově omezena od šesti do devíti večer i ráno kromě kuchyně, tam teče tepla voda stále. Elektrických přípojek je tu dost. Kemp má i svou písečnou pláž. Hřiště na volejbal se síti a míčem k zapůjčení. Dále má i petanque hřiště a dětské hřiště. Kdo nemá karavan nebo stan může využít chatky, které jsou v různém staří a velikosti se základním vybavením (postel, stůl, židle), Doporučuji zabukovat raději starší chatky, které jsou dále od sousedního kempu, který je dost hlučný. Nám se tu moc líbilo. Slečna na recepci byla velmi ochotná a pán v restauraci byl milý. Kemp je cca 4 km od Prachovských skal. Je to příjemná cesta na kole nebo pěšky. Umím si představit, že se sem ještě vrátím.

Zdeněk P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme původně na 3 noci, ale po zážitku z první noci jsme raději odjeli. Noční diskotéka, která byla výrazně slyšet do širokého okolí, probíhala u restaurace cca 20 metrů od naší chatky, a to až do 1 hodiny ranní. Jak jsme se pak dozvěděli, jde o pravidelné akce i několikrát týdně. Nevím, někomu to může vyhovovat, každopádně by bylo od provozovatelé více než vhodné na tuto skutečnost předem upozornit. Za nás tedy už nikdy více.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí velmi příjemné,Prachovské skály velmi blízko,obsluha příjemná i když jsme měli polopenzi tak snídaně byli každé ráno stejné,večeře byli dobré.Musím,ale napsat,že se tam dost krade,hlavně jídlo ze společné lednice.Nejsem jediný,komu se toto stalo.Pokud vyjde počasí je tam nádherně.Užili jsme si to tam.

Babet

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl velmi pěkný,ale trochu nám vadilo,že na prostoru pro stany byla možnost kdekoliv si udělat oheň.Sociálky byly čisté. Teplá voda ve sprchách za poplatek nám nevadila.V kempu bylo dostatek občerstvení, což nás příjemně překvapilo.Celkově se nám v kempu líbilo.

mkmi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkné okolí. V kempu byl relativně klid, ale za to může spíš poloprázný kemp. Hospoda bohužel zavírá jak se ji zachce otevírací doba je spíš informativní. Vadilo mi, že u WC není možnost zamknutí, teplou vodu ráno a večer chápu, ale ráno by mohlo být od 8-10. Než jsme se nasnídali tak nebyla teplá voda na nádobí.

Jerová

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Restaurace u Čochtana- NEBYLI JSME SPOKOJENI, NA JÍDLO JSME ČEKALI VÍC JAK HODINU, PŘITOM BYLA RETAURACE TÉMĚŘ PRÁZDNÁ, NAKONEC JSME BEZ JÍDLA ODEŠLI.
JEROVÁ
PROJÍŽDĚLI JSME NA KOLE

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásné lokalitě, kde se dá podniknout mnoho výletů, v blízkosti je i rybník pro koupání. Co se dá vytknout jsou otevřené sprchy bez závěsu a záchody, které se nedají zamknout.Ale jsou vždy čisté a je tam toaletní papír. Co trochu ruší večerní klid je muzika z okolí.

Andrea H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Až na nemožnost zamknout toaletu, tak super. Doporučuji

Martin V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde dvě rodiny přátel s dětmi ve věku3-9 let. Chtěli jsme zkusit něco nového a tak jsme zvolili tento kemp, ačkoliv jsme v minulosti jezdili do sousedního kempu Jinolice vzdáleného cca 0,5 km. První co nás velmi nemile překvapilo, byla cena, která je vyšší nežli například v kempu Sedmihorky, kde ji však člověk naprosto akceptuje a počítá s ní, neboť za ni dostane množství přidaných služeb. Zde však není v podstatě nic víc než to, co mají všechny podobné malé kempy, ovšem za podstatně nižší poplatky. Uvedu zde několik bodů, aby jste si mohli udělat představu sami:

kuchyňka - dřevěný domek s jedním umyvadlem a dvěma vařiči na celý kemp, který se ve 20 hod.
uzamyká, takže pokud si poté chcete něco ohřát, máte smůlu a to již nemluvím o ranních
frontách na mytí nádobí, neboť toto jediné umyvadlo slouží i k tomuto účelu
WC- nejdou uzamknout a dámské jsou navíc 3 na celý kemp
občerstvení- jediný kiosek s pomalou a nepříjemnou paní. Otevírací doba uvedena do 23 hod, ale
okolo 21 hod. již bylo běžně zavřeno, takže pokud jste si chtěli něco dát i po této
hodině, museli jste se vydat do okolí kempu
- již lehce po 8 hodině nebylo k dispozici žádné čerstvé pečivo s tím, že pokud chceme
čerstvý rohlík máme si přivstat a být tam již po sedmé
sprchy- teplá voda je již v ceně pobytu (proto je možná tak vysoká), takže jsou přesně dané časy, ve
kterých teče teplá voda a tím se tvoří fronty. Jindy máte smůlu. Proč nemohou být na žetony
tak jako jinde a člověk se osprchuje tehdy, kdy potřebuje?

Skutečně jediným pozitivem je okolí kempu (Prachovské skály jsou vzdálené cca 2 km) a jeho poloha na břehu rybníka. Říkali jsme si je to drahé služby mizerné, ale je tu alespoň klid. To jsme se však nesmírně spletli. Hned druhý večer spustila hudební produkce (živá muzika) u stánku za branou kempu, která vydržela až do 24 hod. Hned vedle se rozbalila pouť s autodromem a dalšími atrakcemi a následující večer se rozjela jakási karaoke párty, která to táhla přes půlnoc.

Posuďte sami, třeba Vám to bude vyhovovat. My každý rok objedeme 4-5 kempů, ale myslím, že tady nás už neuvidí.

Tereza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 28.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatovy tabor se nachazi na peknem miste, blizko vstupu do Prachovskych skal. Je zde hezka plazicka, ale rybnik Němečej je vhodny ke koupani jen pro oravdu nenarocne turisty. Nicmene hned vedle kempu je verejna plaz s peknou vodou. Socialky celkem usly, ikdyz cistota ani po zasahu uklizecky zadny zazrak. Na wc nejsou klice a ve sprchach zavesy. Personal v restauraci velmi prijemny. Moznost nakupu peciva ci vajec ocenuji. V restauraci jsme nejedli, tak nemuzu hodnotit.Chatky jsou takova ta ceska klasika, ale co nam opravdu vadilo byla blizkost hospody U Cochtana, kterou jsme meli cca 10 m za chatkou. V patek probihal hudebni vecer s Dj az do dvou do rana a a v nasi chatce jsme se ani neslyseli,jaky to byl rachot. V sobotu to same. Nakonec nekomu ruply nervy a zavolal na ne policii,ale ani ta situaci neuklidnila. Jako tresinka na dortu byl pak ozraly par pubertacek, co se nam po pulnoci rozvalovaly na lavicce na terase :-) Takze pokud se zde chcete ubytovat, rozhodne nedoporucuji chatu c. 1 :-) Na druhe strane kempu (smerem k Jinolicim) byl klid, takze az si budete rezervovat ubytovani, rozhodne si reknete o chatu na teto strane kempu. Za me uz asi nikdy vice. V Cechach je vice hezcich kempu, ktere stoji za navrat, ale tento to pro me urcite nebude :-)

Eva

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde s dětmi na školním výletě. Personál byl velmi ochotný, na sociálním zařízení bylo krásně čisto v jakoukoliv denní dobu, paní uklízečka tam chodila několikrát denně. S panem kuchařem nebyl problém se domluvit na výdej jídla podle našich požadavků, jídlo bylo výborné. Chatky byly také čisté. Jediné, co mi tam chybělo, byl klíč ve dveřích na WC, ale jinak vše super. Díky!

Jerie J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 7.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme pozdě a ochotná paní na recepci na nás počkala ale to blo asi jediné pozitivum. Měli jsme hlad ale kuchař již odešel, zůstalo bistro a v něm 2 opilá invididua co nebyli schopni natočit ani pivo a i ten ohřátej párej byl problém i když jsme po delší době dostaly. Chatka byla ucházejicí, lepší než stan v té zimě a dešti. Ovšem toalety a sprchy to byl děs, ani světlo tam nesvítilo. Ještě ten večer jsme obešli okolí a druhý den ráno se přesunuli vedle do Edenu a udělali jsme dobře.

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je útulný, personál je kamarádsky. Je zde hodně na výběr ze sportu a občerstvení. Kemp je čistý, sociální zařízení také. Můžu jen doporučit!

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je pěkný tichý, večer byla sice slyšet hudba z okolních kempů a z pláže, ale o půlnoci už byl klid. Skvělé koupání. Jinak příjemný klidný kemp.

Lenka B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkný kemp v ještě krásnějším prostředí

Lenka N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 17.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný s krásnou přírodou a sportovním vyžitím. Moc pěkné ubytování.

Marta K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pouze se mě nelíbilo,že slibovali Wifi zdarma,ta byla na půl hodiny zdarma kdy nebyl žádný signál.Po půl hodině pouze na kupony,Jinak super dovolená

Zarta

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pro nenáročné, avšak se všemi službami, které kempy nabízí. Výhodou je blízkost turistických tras, hlavně prachovských skal. V "restauraci" velký výběr smažených jídel, což děti jistě ocení, ale po návratu domů je potřeba kompenzace zeleninou, ovocem a mléč. výrobky :-) . Ale to nevadilo!!! Obsluha příjemná, oceňuju také denní tisk a event. možnost koupi ranní sladké snídaně, nejenom. Jediná výtka - na toaletách by mohlo být mýdlo, ale asi se ztrácelo...., tak to chápu / vlastně nechápu :-) /. Celková spokojenost!

Andy

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi celkově prostředí, lokalita, vše kousek k památkám a určitě super vaří, hlavně pan kuchař je velice příjemný.
Mínus určitě za WC, které se nedá zamykat, ale chápu kde jaká existence by tam bůh ví co prováděla. Určitě by bylo super kdyby bylo mýdlo na WC. A nebyli jsme spokojeni s pánem co prodával u okýnka, byl docela vlezlý, hlavně k ženskému pohlaví :-/

Eva S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp situován do blízkosti Prachovský skal, spousta výletů po okolí, písčité pláže, restaurace a obchůdek s potravinami, možnost rybaření.

Věra K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super klídek, který se nedá srovnat s kempem naproti, kde byla hlava na hlavě. Výborná jídelna přímo v kempu, včetně prodejny - moc chválíme. Príma výchozí místo na výlety.Ňa sosiálkách mi chybělo venkovní světlo, po tmě se špatně orientuje a taky jsem se dost bála. Nevím jak stačí kapacita sociálek, když je nabito, ale to jsme naštěstí nezažili. Kdo chce rozruch, jen přejde hráz,tam je živo pořád, ačkoliv bez pouťových atrakcí bychom se obešli. Bezva caraoke u Čochtana!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Chatový tábor Jinolice, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Chatový tábor Jinolice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Chatový tábor Jinolice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist