Camp VESELKA - Hodnocení

Jevišovice,
JEVIŠOVICE 671 53 | Mapa

Provozní období: 8.6. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp VESELKA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 27
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp VESELKA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Stáňa

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 30.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem jezdila už jako dítě,moc se mi tam líbilo. Teď tam jezdím se svým partnerem, kterému se tam taky zalíbilo. Vracíme se už několikátý rok.Oceňuji především klid,soukromí,umístění, příjemné ceny. Fajn posezení na pivečku či limonádě v příjemné venkovní hospůdce.Nikdy se mi odtud nechce domů.

Müller

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z hlediska prostředí super místo. Jako výchozí pozice na výlety super, klid na spaní. Drobným nedostatkem jsou starší sociálky.

kempařík

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

je to klidný kemp vybízející k odpočinku a relaxaci v krásném prostředí. Sociální zařízení jsou staršího data "výroby", ale všude čisto, uklizeno a pořádek. Personál vstřícný, celkové služby standardní. Není co vytknout, snad jen větší investice do vybavení, ale to je na každém majiteli. Mi se tam určitě budeme vracet, určitě doporučeji

Martina V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak opět po roce a opět spokojenost. Oceňuji ledničku v chatičkách i nové posezení a ohniště před každou chatou. A těšíme se zase za rok :))

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kidná a pohodová atmosféra,výborné a cennově dostupné pivko a jiné občerstvení areal naprosto super pro děti.výborné .příští rok přijedeme.

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný, skromně, ale čistě zařízený kemp, pro děti naprosto super. Ceny luxusní, v okolí spousta možností na výlety. V červnu se ještě dá i koupat v přehradě.
Příští rok se budeme určitě zase vracet.

Tomáš H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super klidný krásný kemp s příjemným posezením u hospůdky

Martina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostě SUPER!!! doporučuji jak pro rodiny s dětmi, tak pro starší. My se sem vracíme skoro 10 let..

Ivan64

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoduchý, pěkný, levný a pohodový kemp, který je zasazen do hezké přírody !!

Andrea.Matyskova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2000

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám líbil zdejší personál a rádi se tam vracíme paní Veselá je skvělá ženská, prostředí pro děti super a pokud toužíte po klidu od wifi TV apod .vymožeností dnešní doby ... super ...Navíc oblohu plnou hvězd jsem ještě tak krásnou nikde neviděla ...

Michaela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, klid, pohoda...., co více si přát, děti max spokojené, ani se jim nechtělo domů, stejně tak i rodičům.
Mile nás překvapila čistota přehrady.
Prostě super strávená dovolená

Barča M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prosté vše OK

Lenka Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji pro nenáročné lidičky.

Dany

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá lokalita kempu, nádherná příroda, velmi příjemný a ochotný personál provozující Kemp VESELKA, který nám vyšel vstříc se všemi našimi představami o pobytu! Už se těšíme, až se příští rok opět vrátíme! Můžeme jen doporučit !!!

radek z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 22.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super camp

Petr N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ivo E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 20.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Franta K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedna sprcha se studenou vodou a druhá placená 20 Kč za 3 minuty.
Kuchyňka pro stany není.
Personál není.
Úklid není.
Na záchodech se večer zhasne, takže si musíte svítít baterkou, abyste nespadli do záchoda.
Kofola 25 Kč za 5 dcl.
Celý areál je položen v kopci, takže postavení stanu, židlí a výběr polohy pro spaní byl komplikovaný.

Michaela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdila jsem tady již jako malé dítě a nyní i se svou dcerou

Petr Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný a pohodový kemp.

Tomáš S.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Radka V.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tam úžasné.

Radka V.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vítězslav S.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 29.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp navštěvuji již od roku 1988. Nejlepší (zejm. co do prostředí, z řady hledisek), jaký jsem v republice objevil.

Roman B.

Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní odpočinek v přírodě, krásné prostředí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp VESELKA, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Camp VESELKA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp VESELKA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist