Mosquito Intercamp - Hodnocení

Vysoká Lípa 1,
JETŘICHOVICE 407 16 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Mosquito Intercamp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 82
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Mosquito Intercamp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Luboš Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 16.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Díky za milé, vstřícné chování usměvavého personálu.Výborná kuchyně, skvělá obsluha.

Luboš Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 15.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc děkujeme personálu kempu Mosquito za krásné starání se o nás, skvělou kuchyni, vstřícnou obsluhu a to vždy s úsměvem na tváři.Moc rádi se k Vám vrátíme.Monika a Luboš

Zuzana D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny přijatelné. Nadšení jsme byli z možnosti koupání přímo v areálu. Čistý, každý den udržovaný bazén s dohledem. Nehrozí, že by vám při plavání někdo skočil na hlavu. V restauraci také výborně vaří. Personál příjemný. Sprchy, Wi-Fi zdarma. Kuchyňka vybavená základním nádobím, ledničkami, rychlovarkou, vařičem, mikrovlnkou. Ve společenské místnosti s ping-pongovým stolem dvě zásuvky, kde se dají dobít telefony a powerbanky. Nabíjeli jsme během vaření. Někdy jsme si zašli na jídlo o patro výš do hospody, někdy vařili ze svých zdrojů a pivo si přinesli s sebou z restaurace. Výborný je také stánek u recepce/koupaliště kde si přes den koupíte párek v rohlíku a něco k pití, ráno pak pečivo, i to sladké, sýr, salám, jogurty. V areálu možnost opéct si buřty na ohništi nebo půjčit gril a koupit brikety v restauraci. Jediné co se dá vytknout, tak jsou přetékající popelnice a odpadkové koše. Ještě jednou moc děkujeme, všude doporučujeme a určitě se ještě přijedeme podívat.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo pro nás těžké vybrat si kemp, který je v srdci českého švýcarska. Nakonec jsme se rozhodli pro tento, jelikož byl čistý a v klidném prostředí. Teplá voda byla v ceně ale pokud jste se šli sprchovat déle, tak byla studená. Všude bylo plno kobilek ale nějak moc nám to nevadilo. Veliký plus byla autobusová zastávka nedaleko, díky které jste se dostali kam chcete (Autobus jezdil často). Každopádně i bez autobusu jsou krásné turistické trasy přímo z kempu. V kempu jsme byli opravdu spokojený a mohu jen doporučit.

Lukas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Celkový dojem

Výborné prostředí i zařízení

vindous

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, krásné prostředí s možností spousty výletů, možno mít chatku nebo být pod stanem, personál solidní, trocha menší výběr jídla v restauraci, sociálky v pohodě, brouzdaliště pro děti a menší bazén zdarma k dispozici, komu by to nestačilo, je možno navštívit Aquapark v Děčíně, nebo se jít koupat 1,5 km k Dolskému mlýnu v řece Kamenici. Kemp mohu určitě doporučit, byl jsem tam již několikrát a jeho úroveň pořád stoupá.

Petr H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čistý kemp, teplá voda ve sprchách po celý den, možnost ubytování v budově, možnost ubytování se psy, připravená místa pro oheň, beachvolejbalové hřiště, možnost stání motocyklů

bobo

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

TEN KDO CHCE JEN PŘESPAT V SUCHU PO CELODENNÍM VÝLETĚ NA KOLE , NEBO PĚŠKY A NEHLEDÁ KOMFORT , TO MU BUDE KAMP STAČIT , JÍDLO V POHODĚ , PŘESTAVĚLI TOALETY U MÍST NA STANY A PŘÍVĚSY , TAKŽE O TŘI SPRCHY VÍC , JEN MALÝ OBJEM TEPLÉ VODY , CHATKY PO DĚTSKÉM TÁBOŘE SPÍŠE PRO 2 DOSPĚLÁKY , NEVÍM JAK SE TAM 4 VŮBEC VEJDOU , CENOVĚ JE ASI NEJLEVNĚJŠÍ V OKOLÍ

Martin S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 16.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

všechno supr,pivo,jídlo,chatka,

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
s r.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již podruhé(chatka) a opět jsme byli spokojeni. Vybavení sice starší, ale vše čisté a uržované. V restaraci dobře vaří za přijatelné ceny. Bazén byl v celku čistý(každé ráno zde probíhala údržba), tedy až na drobné lístky, které sem létají z nedalekých bříz. Bazén pro malé děti byl mimo provoz. Slušný kemp pro méně náročné za přijatelnou cenu.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Velká nevýhoda je sociální zařízení daleko od stanu a nedostatek parkovacích míst

ivan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

NAPROSTÁ SPOKOJENOST

Ladislav H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Pokud chcete zažít ubytování v těžkém "retro" stylu, určitě sem jeďte! Spaní ve vojenském spacáku fakt nemá chybu! (Na štěstí jsme měli vlastní.) Je fakt, že jsme obdrželi potrhané prostěradlo a povlečení na pidi polštářky. V chatě svítilo jedno "poziční" světýlko. (U toho se pomalu ani nedalo namazat chleba.) O vodě ve sprše (nejen teplé), jsme si mohli v kteroukoliv denní nebo noční hodinu nechat jen zdát. V restauraci vaří do 21.00 hod., ale ve 20.00 už nám nic nedali. A když už si objednáte, ani Vám to nepřinesou (polévku). Většina personálu jsou zřejmě pouze brigádníci bez řádného vedení a podle toho to také vypadá. Ještě, že jsme tam byli tak krátce.


Tomáš Ť.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově ok, ale na sociálním zařízení by mohli zapracovat.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem s malými dětmi. Nechápu, kde si kemp získal kladné hodnocení. Jediné, co je mu k plusu, je prostředí, které je perfektní. Nejsem náročná, byli jsme pod stanem. A jediný co potřebuji a co očekávám od kvalitního kempu a co každý kemp dělá kvalitním, je sociální zařízení, které má být čisté a fungovat. To bohužel nebylo. Sprch málo, ledová voda a když už tekla nedej bože vlažná, tak to byl takovej čůrek, že si člověk ani mýdlo nespláchl. Měla jsem s sebou 11 měsíční holku. A koupat ji denně týden v ledové vodě je opravdu dost drsný.

Na jídle jsem tam nebyla, nemůžu sloužit s hodnocením. Snídaně za 70Kč mi přišla předražená. V okolí je mraky hospod a restaurací. Potřebovala jsem vzužívat kuchyňku, abych mohla udělat sunar. Vybavení kuchyňky ok. To že je malá, by mě taky nevadilo. Ale že byla neskutečně sprasená a smradlavá...z toho mi bylo na zvracení. A nebylo to lidmi. Lidi si tam naopak po sobě vše uklidili a odmyli. Netuším, co je za problém koupit v Ikeae obyč čistou linku za 4 tisíce a lino. A uklizečka by mohla každý den otřít lednici, mikrovlnku...atd. Byl to hnus a prasárna!

Kemp jsem si vybrala i z toho důvodu, že se chlubí jaký tam mají dva bazény. Kvůli dětem samozřejmě. Bazény jsou ok, ale nikdo se o to nestará. V červenci nebyl bazén k dispozici, přestože to za ten týden 3x na koupání bylo. Nepochopím, jak takhle nemohou být připraveni na sezónu a nemít k dispozici to, čím se chlubí.

Společenská místnost stojí taky za prd. Stejně smradlavé a špinavé jako kuchyň.

Kemp nedoporučuji a už vůbec ne s malými dětmi. Je tam spousta jiných, tak jeďte jinam.

Alena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu se život zastavil tak před 30 lety a od té doby nikdo na nic nesáhl a jen se snaží vytřískat peníze. Majitelé by si měli uvědomit, že dnes jsme již trochu dál v úrovni ubytování. Chtít 600,- Kč za pokoj pro dvě osoby v chatě - tak to je nehoráznost. Ve sprchách tekla studená voda (a to i přes vyjádření personálu, že musíme tak hodinu počkat než se voda dohřeje). Myslím, že tři sprchy na celý kemp je žalostně málo. Obsluha hrozná, personál si s ochotou zrovna netykal. Na jídlo, které bylo v denní nabídce (tzn."hotovka") jsme čekali neskutečně dlouho. Vyberte si něco jiného, v okolí je spousta jiných možností.

Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V horším kempu jsem dlouho nebyl. Personál příjemný jak osina v zadku. Ve sprchách nesvítila světla, netekla teplá voda, a všude bylo nechutně našlapáno. Do tohoto kempu už nikdy.

Vratislav V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Blízkost lesa a sklaních hrádků, koupaliště s dětským bazénem v kempu nemá konkurenci.

Marek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pratelsti lide, dobra lokalita, prijemne sluzby

Sabina V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp se nám zalíbil díky dobrému hodnocení a proto jsme si ho vybrali i tedy z důvodu, že je dobrým středem k výletům v okolí. Stanová plocha je opravdu docela malá, jak píše slečna v předešlém komentáři, ale ještě menší je parkovací místo pro stanaře. Toalety jsou tady dvoje, jedny celkem blízko u stanů a druhé až na začátku kempu společně se sprchami. Na pánských toaletách je prý málo místa a nejsou uzamykatelné. Toaletní papír byl doplňován, nýbrž nádobka na mýdlo skoro pořád prázdná. Občas se objevily i papírové ručníky ke konci už jen jeden normální ručník. Sprchy jsou pro celý kemp jen tři pro pány a tři pro dámy. Navíc málo místa, žádný hadr aspoň na setření podlahy si po sobě, takže se můžete setkat i s potopou nebo špínou na podlaze. Jsou sice zadarmo, ale ne vždy je teplá voda a nejde ani nijak seřídit, takže po deváté hodině jsme se sprchovali docela studenou vodou. Co se týká chodem v restauraci, tak i v případě, že není narváno (a to nebylo skoro nikdy) si Vás všimnou třeba až po 10 minutách. Na jídlo čekáte třeba i 30 minut. A ani na placení nijak nespěchají. Takže pro obědy raději doporučuji jiné restaurace i když nevaří zde úplně špatně, ale ta doba je velká. V kiosku seženete něco k snídani i osvěžení, ale nemají tam vše co mají napsané (například koblihy za celý týden neměli a byly napsané). Kuchyňka je celkem dobře vybavená a za celý pobyt se nám nestalo, že by nám někdo vzal něco z lednice.
Plavčík je dosti nervózní a setkali jsme se s tím, že i seřval hlasitě a dost ostře jednu paní za to, že se neosprchovala před vstupem do bazénu. Personál z recepce, kiosku a plavčík jsou brigádníci, takže můžete možná narazit na lepší chování. Prostředí bylo celkem příjemné, v prostoru dost ohnišť a v noci dodržovaný noční klid. Pro přespání na jednu max. dvě noci je kemp ideální, ale raději bych volila pro delší pobyt jiný kemp.

s E.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při plánování dovolené v Českém Švýcarsku "narychlo" jsme narazili na tento kemp a po přečtení recenzí se rozhodli ho zkusit. V sezóně byly pokoje i chatky plné, tak jsme vzali stan.
Stanová plocha je poměrně malá a většinou na slunci, ale povedlo se nám najít místečko, které bylo většinu dne ve stínu. K WC je to z konce kempu trochu dál, ale dá se to přežít.
Sprchy jsou jen v hlavní budově, fronty se moc netvořily, ale když byly všechny zapnuté, byl v nich malý tlak vody. Jinak voda byla teplá pokaždé.
Bazén je za drobný příplatek, ale po výletě je super se v něm osvěžit. Kiosek hned vedle ho skvěle doplňuje.
Během pobytu jsme využili i místní restauraci. Vaří dobře a mají skvělé pivo. Když se zrovna netrefíte do času rezervace pro větší skupinu, tak dostanete jídlo rychle.
Kuchyňka v přízemí hlavní budovy je slušně vybavená, jen se v ní nesmíte potkat s více lidmi. Není tam moc prostoru. Pro ohřátí večeře a ranní uvaření vody na čaj ale bez problému postačí.
Kemp rozhodně doporučujeme a třeba sem někdy zavítáme s větší partou do chatek. Jsou šikovně poskládané právě pro větší party, které pak mají společné "náměstí" s vlastním ohništěm.

roman

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

veľmi dobrý kemp aj pre deti. veľa ohnísk, kuchynka+spoločenská miestnosť so stolným tenisom.

petricak

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dvou letech návrat na místo činu, tentokrát ve stanu :)
Vše při starém, nemohu si na nic stěžovat. Výborný výchozí bod pro pěší turistiku. Blízko na pravčickou bránu, do Hřenska a na blízké krásy v Německu.



lehocká Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost,využily jsme nabídku v rámci akce levný víkend,na místě jsme doplácely za dceru nocleh s polopenzí cca 640kč.Jídlo bylo výborný-k večeři byla polívka +druhý jídlo(na výběr ze tří jídel!)snídaně-obložený talíř a poctivý kafe ve velkém hrnku nebo čaj.Ubytování v chatce s možností zapujčení topného tělesa.Socialní zařízení v pohodě,teplá voda tekla a co víc si přát žejo).Rozhodně tenhle kemp navštívíme ještě jednou a na víc dní!!!!

Pavouk

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.4. - 19.4.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak fotky vkládat jdou :-). Jak to půjde, tak jich pár do galerie přidám. Kemp si to zaslouží...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Mosquito Intercamp, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Mosquito Intercamp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Mosquito Intercamp.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist