Mosquito Intercamp - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 16 recenzí (celkem 91)  

Vysoká Lípa 1,
JETŘICHOVICE 407 16 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Mosquito Intercamp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 91
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Mosquito Intercamp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Iva

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 14.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná obsluha, pěkné sprchy, čisté toalety, kemp klidný.

Knopajz

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Plusy:
- příjemný personál.
- kemp se nachází v zajímavé, atraktivní lokalitě.
- dětské hřiště; hřiště pro sportovní hry.
- restaurace v areálu s možností snídaní

Mínusy:
- přeplněné popelnice s odpadky kolem
- nádoby na tříděný odpad byly stále přeplněné
- v kempu není žádný obchod; ani v blízkém okolí není možné nakoupit
- sociální zařízení nevábné; paní uklízečka nechodila denně (ale uklízela pečlivě)
- teplá voda byla poměrně rychle spotřebována; ne na všechny se dostalo
- bazény po skoro uplynulé sezóně v dost zanedbaném stavu; navíc je koupání možné pouze od 22°C
- v části pro karavany byly vykopané díry jako ohniště, což občas stěžovalo vjezd a výjezd z místa
- kemp celkově působil zanedbaným dojmem

Peter

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Večer už nebola teplá voda. Inak pobyt príjemný. Možnost bazénu.

Zbyněk

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý prostor pro karavany. Sociálky kde se nedá zamknout na WC, sprchy OK, kuchyňka v hlavní budově dost daleko od stání pro karavany a stany.Kemp není primárně určen pro karavany.Okolí-České Švýcarsko nádherné pro pěší turistiku.Personál jsme téměř neviděli, výhoda karavanu. O víkendu hlučno.

Anežka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S partou jsme vyrazili do Českého Švýcarska na výlet a vybrali jsme si kemp Mosquito. Bohužel jsme byli velice zklamáni. Na co chceme nejvíce upozornit je chování a neochota celého personálu. Na recepci mladý kluk, který nevěděl nic, ubytoval nás ve 2 chatkách, které měla rezervované od pátku skupinka cestovatelů a při dotazu, jestli nás může vyměnit, aby byla skupina pohromadě, jsme dostali odpověď, že ne, že se tam nějak vejdeme, velmi kvalitní přístup. Nedostali jsme ani ložní prádlo, které bylo v ceně, měli jsme jen deku a spací pytel, takže jsme si mysleli, že je to ono. Natož nám v den odjezdu paní uklízečka řekla, že jsme měli k tomu dostat ložní prádlo, no prostě hrůza. Další personál v hospodě. Při objednání jídla nám bylo přineseno jiné a s výtkou, že jsme si objednali něco jiného nám bylo sděleno, že to nějak sníme a podělíme se o to, taky dobré. Poté paní servírka byla velice nepříjemná na jednoho pána, který se přijel ubytovat se svou rodinou a ona mu odpověděla, že ať si to místo jde najít sám, že teď na něj nemá čas, nedivím se, že se pán s rodinou sebral a jel domů. Chápu, že měli v hospodě hodně lidí, ale pokud chci dělat s lidmi a chci, aby se lidem líbilo, měla bych to dělat s trochou větší ochoty a lásky. Co se týče čistoty, tak to bylo celkem v pořádku.Jediné, co je na tom kempu dobré je lokalita kempu. Všude to máte kousek a všude se dá dojít a podívat se na ta krásná místa, která v Českém Švýcarsku opravdu jsou. Prostě celkový dojem z kempu, bohužel špatný. Příště vybereme určitě jiný, ale to nikdo nečekal, když to tam člověk nezná :) Jinak je tam bazén, který není ale v ceně ubytování....

Matouš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi dobré!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuzana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

personál má kladný přístup i ke psům, celkově je pro pejskaře vhodný, i když se jich tam sejde více

Kopáčovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde už podruhé a opět spokojeni, stravování jako domácí,vynikající a obsluha příjemná, usměvavá.Ubytování v pořádku.Bazén s čistou vodou.Jistě se vrátíme.Moc děkujeme za krásný pobyt.

Vendy

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 26.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme zavítali úplnou náhodou a byli jsme tady tak spokojeni, že jsme si pobyt prodloužili.
Výhodou kempu je hospůdka, kde dobře vaří a ceny jsou velmi nízké. Toto místo je takovým středem veškerých výletů a je na klidném a odlehlém místě.
Areál take nabízí koupaliště, které ale není v ceně ubytování!

Vypíchnout musím také obsluhu, která se o nás i o našeho pejska moc hezky starala.

Jedinou nevýhodou je noční klid a chatky blízko u sebe.
Noční klid je až od 24:00, takže když trávíte pobyt se školním výletem nebo táborem, může Vám toto místo přijít hlučné.

Sociální zařízení je jakštakš ucházející, teplá voda teče po celý den a toalety jsou tu čisté.

Luboš Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 16.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Díky za milé, vstřícné chování usměvavého personálu.Výborná kuchyně, skvělá obsluha.

Luboš Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 15.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc děkujeme personálu kempu Mosquito za krásné starání se o nás, skvělou kuchyni, vstřícnou obsluhu a to vždy s úsměvem na tváři.Moc rádi se k Vám vrátíme.Monika a Luboš

Zuzana D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny přijatelné. Nadšení jsme byli z možnosti koupání přímo v areálu. Čistý, každý den udržovaný bazén s dohledem. Nehrozí, že by vám při plavání někdo skočil na hlavu. V restauraci také výborně vaří. Personál příjemný. Sprchy, Wi-Fi zdarma. Kuchyňka vybavená základním nádobím, ledničkami, rychlovarkou, vařičem, mikrovlnkou. Ve společenské místnosti s ping-pongovým stolem dvě zásuvky, kde se dají dobít telefony a powerbanky. Nabíjeli jsme během vaření. Někdy jsme si zašli na jídlo o patro výš do hospody, někdy vařili ze svých zdrojů a pivo si přinesli s sebou z restaurace. Výborný je také stánek u recepce/koupaliště kde si přes den koupíte párek v rohlíku a něco k pití, ráno pak pečivo, i to sladké, sýr, salám, jogurty. V areálu možnost opéct si buřty na ohništi nebo půjčit gril a koupit brikety v restauraci. Jediné co se dá vytknout, tak jsou přetékající popelnice a odpadkové koše. Ještě jednou moc děkujeme, všude doporučujeme a určitě se ještě přijedeme podívat.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo pro nás těžké vybrat si kemp, který je v srdci českého švýcarska. Nakonec jsme se rozhodli pro tento, jelikož byl čistý a v klidném prostředí. Teplá voda byla v ceně ale pokud jste se šli sprchovat déle, tak byla studená. Všude bylo plno kobilek ale nějak moc nám to nevadilo. Veliký plus byla autobusová zastávka nedaleko, díky které jste se dostali kam chcete (Autobus jezdil často). Každopádně i bez autobusu jsou krásné turistické trasy přímo z kempu. V kempu jsme byli opravdu spokojený a mohu jen doporučit.

Lukas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Celkový dojem

Výborné prostředí i zařízení

vindous

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, krásné prostředí s možností spousty výletů, možno mít chatku nebo být pod stanem, personál solidní, trocha menší výběr jídla v restauraci, sociálky v pohodě, brouzdaliště pro děti a menší bazén zdarma k dispozici, komu by to nestačilo, je možno navštívit Aquapark v Děčíně, nebo se jít koupat 1,5 km k Dolskému mlýnu v řece Kamenici. Kemp mohu určitě doporučit, byl jsem tam již několikrát a jeho úroveň pořád stoupá.

Petr H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čistý kemp, teplá voda ve sprchách po celý den, možnost ubytování v budově, možnost ubytování se psy, připravená místa pro oheň, beachvolejbalové hřiště, možnost stání motocyklů

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
bobo

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

TEN KDO CHCE JEN PŘESPAT V SUCHU PO CELODENNÍM VÝLETĚ NA KOLE , NEBO PĚŠKY A NEHLEDÁ KOMFORT , TO MU BUDE KAMP STAČIT , JÍDLO V POHODĚ , PŘESTAVĚLI TOALETY U MÍST NA STANY A PŘÍVĚSY , TAKŽE O TŘI SPRCHY VÍC , JEN MALÝ OBJEM TEPLÉ VODY , CHATKY PO DĚTSKÉM TÁBOŘE SPÍŠE PRO 2 DOSPĚLÁKY , NEVÍM JAK SE TAM 4 VŮBEC VEJDOU , CENOVĚ JE ASI NEJLEVNĚJŠÍ V OKOLÍ

Martin S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 16.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

všechno supr,pivo,jídlo,chatka,

s r.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již podruhé(chatka) a opět jsme byli spokojeni. Vybavení sice starší, ale vše čisté a uržované. V restaraci dobře vaří za přijatelné ceny. Bazén byl v celku čistý(každé ráno zde probíhala údržba), tedy až na drobné lístky, které sem létají z nedalekých bříz. Bazén pro malé děti byl mimo provoz. Slušný kemp pro méně náročné za přijatelnou cenu.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Velká nevýhoda je sociální zařízení daleko od stanu a nedostatek parkovacích míst

ivan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

NAPROSTÁ SPOKOJENOST

Ladislav H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Pokud chcete zažít ubytování v těžkém "retro" stylu, určitě sem jeďte! Spaní ve vojenském spacáku fakt nemá chybu! (Na štěstí jsme měli vlastní.) Je fakt, že jsme obdrželi potrhané prostěradlo a povlečení na pidi polštářky. V chatě svítilo jedno "poziční" světýlko. (U toho se pomalu ani nedalo namazat chleba.) O vodě ve sprše (nejen teplé), jsme si mohli v kteroukoliv denní nebo noční hodinu nechat jen zdát. V restauraci vaří do 21.00 hod., ale ve 20.00 už nám nic nedali. A když už si objednáte, ani Vám to nepřinesou (polévku). Většina personálu jsou zřejmě pouze brigádníci bez řádného vedení a podle toho to také vypadá. Ještě, že jsme tam byli tak krátce.


Tomáš Ť.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově ok, ale na sociálním zařízení by mohli zapracovat.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem s malými dětmi. Nechápu, kde si kemp získal kladné hodnocení. Jediné, co je mu k plusu, je prostředí, které je perfektní. Nejsem náročná, byli jsme pod stanem. A jediný co potřebuji a co očekávám od kvalitního kempu a co každý kemp dělá kvalitním, je sociální zařízení, které má být čisté a fungovat. To bohužel nebylo. Sprch málo, ledová voda a když už tekla nedej bože vlažná, tak to byl takovej čůrek, že si člověk ani mýdlo nespláchl. Měla jsem s sebou 11 měsíční holku. A koupat ji denně týden v ledové vodě je opravdu dost drsný.

Na jídle jsem tam nebyla, nemůžu sloužit s hodnocením. Snídaně za 70Kč mi přišla předražená. V okolí je mraky hospod a restaurací. Potřebovala jsem vzužívat kuchyňku, abych mohla udělat sunar. Vybavení kuchyňky ok. To že je malá, by mě taky nevadilo. Ale že byla neskutečně sprasená a smradlavá...z toho mi bylo na zvracení. A nebylo to lidmi. Lidi si tam naopak po sobě vše uklidili a odmyli. Netuším, co je za problém koupit v Ikeae obyč čistou linku za 4 tisíce a lino. A uklizečka by mohla každý den otřít lednici, mikrovlnku...atd. Byl to hnus a prasárna!

Kemp jsem si vybrala i z toho důvodu, že se chlubí jaký tam mají dva bazény. Kvůli dětem samozřejmě. Bazény jsou ok, ale nikdo se o to nestará. V červenci nebyl bazén k dispozici, přestože to za ten týden 3x na koupání bylo. Nepochopím, jak takhle nemohou být připraveni na sezónu a nemít k dispozici to, čím se chlubí.

Společenská místnost stojí taky za prd. Stejně smradlavé a špinavé jako kuchyň.

Kemp nedoporučuji a už vůbec ne s malými dětmi. Je tam spousta jiných, tak jeďte jinam.

Alena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu se život zastavil tak před 30 lety a od té doby nikdo na nic nesáhl a jen se snaží vytřískat peníze. Majitelé by si měli uvědomit, že dnes jsme již trochu dál v úrovni ubytování. Chtít 600,- Kč za pokoj pro dvě osoby v chatě - tak to je nehoráznost. Ve sprchách tekla studená voda (a to i přes vyjádření personálu, že musíme tak hodinu počkat než se voda dohřeje). Myslím, že tři sprchy na celý kemp je žalostně málo. Obsluha hrozná, personál si s ochotou zrovna netykal. Na jídlo, které bylo v denní nabídce (tzn."hotovka") jsme čekali neskutečně dlouho. Vyberte si něco jiného, v okolí je spousta jiných možností.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Mosquito Intercamp, který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Mosquito Intercamp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Mosquito Intercamp.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist