Autocamp Jetřichovice - Hodnocení

6.1 / 10 Chvályhodné
podle 17 recenzí (celkem 37)  

Jetřichovice,
JETŘICHOVICE 407 16 | Mapa

Provozní období: 1.3. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Jetřichovice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

61% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 37
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Jetřichovice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Iva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 15.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přišli kolem páté hodiny večer - na recepci nikdo nebyl (což nás trochu překvapilo - byl pátek, začátek září a pět hodin odpoledne) a tak jsme zavolali na uvedené číslo a domluvili se s paní že zaplatíme ráno do 10:00 hodin. Kiosek byl zavřený, což by bylo dobré dát na stránky, jelikož nepředpokládám že začátkem září, kdy je stále dobré počasí a v kempech je pořád hodně lidí bude kiosek zavřen. Toalety relativně čisté, avšak bez jakéhokoliv soukromí - velká místnost sice rozdělena na pánské a dámské, ale absence zdí až ke stropu byla velmi nepříjemná. Pěkné bylo kryté posezení, kde byla k dispozici varná konvice a dřez s jarem a houbičkami. Neposekanou trávu by snad ještě šlo přejít bez poznámky, ale co se bohužel nedalo přejít byl hluk na celý kemp do dvou hodin do rána - řev a hudba, kterou bohužel nikdo neusměrnil, jelikož žádný správce/recepční v kempu nebyl.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdravím.Kemp sme navštívily s kamarádem, manželkami a s dětmi 9 a 3 roky.Já s rodinou ve stanu a kamarád s rodinou v karavanu.Misto sme našly pěkné ve stínu. Tento kemp bych zaradil mezi průměrny. Jeho obrovskou výhodou je hlavně lokalita. Jinak co se týče toalet-čisté,uklizené a dokonce i vždy s doplněným papirem.Ovšem na druhou stranu komunistické se zapáchajícími odpady a bez možnosti se zamknout. O teplé sprše si tady můžete nechat zdát.Sprchy jsou venkovní se dřevěnou clonou a s ledovou vodou,takže jen pro otužilce.My sme chytly opravdu teplé počasí, takže sme sprchování zmákly.Mistni kiosek u koupaliště sme moc nevyuživaly, ale pivko tam teklo, nanuky, parky v rohliku a raní pečivo tam bylo,takze dobrý. Zázemí pro děti nic moc pár rozbitých hraček jedna prolézačka a pískoviště u kiosku bez písku.Hrište na fotbálek a volejbal je ale v pohodě.Ceny ubytovani byly přijatelné a při sedmi denní návštěvě sme dostaly den grátis.Udělat v tomto kempu pořádné toalety a sprchy tak by tento kemp získal hromadu kladnějšich recenzí a rádi by sme se tam určitě vrátily.

Petr N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Původně jsme sem cílili na celý týden, ale hodně nás to tu zklamalo. Místo kde kemp leží je pěkné, velké, spousta stromů a možnost postavit stan tak, aby nebyl neustále na sluníčku. To je na dojem a pokoukání v prvních chvílích. Vstup v podstatě volný, žádná zamčená brána nic. Vyžití pro děti je trochu udělané u vodní nádrže u kiosku, což je od placu na stanování krutě daleko a malé dítě tam určitě nepošlete. Té naší jsou 4.

Záchody v zásadě dobré, ale budova samotná je prostě improvizace z dob minulých, která by měla v dnešní době jednoduše vypadat jinak. "Sprchy" jsme ani nepoužili, jsou to 2 místa vně budovy se záchody, mezi nimiž bylo umyvadlo, tedy umyvadlo, takové plechové koryto, které si pamatuji z táborů v 10 letech. Prostor pro sprchu vymezen prkenou clonou začínající 15 cm nad zemí a závěsem směrem ke "korytu". Jestli je tam teplá voda netuším, nevyužil jsem tohoto lákadla, resp. nikdo z nás. Takový způsob sprchování bych si udělal u přírodní chaty v lesích pro sebe samotného, ale v kempu pro veřejnost už to podle mého nemá co dělat.

Občerstvení v areálu je taková vtipná story. Sortiment je prostě takový jaký je, v kuchyňce si takové věci dokážete v mikrovlnce ohřát stejně dobře a chaos, který tam mezi sebou děvčata mají je hodně dobrá groteska. Počínaje počty jídel, druhy, zda už bylo vydáno nebo nebylo a nebo zda nějaké jídlo ještě vlastně je. Tahle část nás spíš pobavila, paní jsou v letech a dělají co mohou.

Bohužel našemu zkrácenému pobytu nepřidal i zápach kanalizace ani bordel, který tu dělali mlaďáci, co krom jiného zeblili a zároveň pro spaní zabrali onu zastřešenou kuchyňku. No luxus. Některé věci tu jsou kouzlem okamžiku, některé dané místem. Pro nás s prckem hygienicky a nabízenými službami pod vyžadovanou úrovní.
Kemp řadím do kategorie pro nenáročné, kterým nevadí místo lehce zaseklé v čase. Řekněme víc přírodní :)

Jitka P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp klidný.. takový rodinný..v okolí spousta výletu.. žádný přepich...za nás dobré..

Karolína

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to perfektní a krásné místo na odpočinek.

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme vyjeli s přáteli. Vzhledem k recenzím jsme tušili, do čeho jdeme. Hned na úvod nás přivítala "velmi sympatická" pani u příjezdu. No co, jeden člověk pobyt nezkazí. Velmi nesympatická byla i pani uklízečka, která ráno hudrovala, že jsou lidi nevychovaní, když musí na wc mezitím co ona v nejvíce frekventovaný čas uklízí. Sprcha jako taková hrozná nebyla. Do závesu jsme nešli, chodili jsme do sprchy, ke karavanům, kde vás kryjí dřevěná dvířka. Až na tu brutálně ledovou vodu, byly sprchy fajn. Opravdu nám tekla pouze ledová a ne studená.Bohužel toto beru jako mínus, neboť za sociální zařízení si platím v rámci ubytování. Velmi špatně hodnotím i wc, kterých je na celý kemp velmi, velmi málo a neustále si musíte držet kliku, protože se nemáte jak zamknout. Další co hodnotím záporně je placení ubytování na den a ne na noc. Hovadina. Všude se platí za noc. Co hodnotím velmi kladně, je prostředí kempu a možnost rozdělávání ohně kdekoli.

miclib

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 30.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp zamrzl v 80. letech a drží standard socialistických kempů. Toalety nejdou zamknout - vynikající záležitost jen co je pravda. Sprchy jsou 4 na celý (opravdu velký) kemp a pouze venkovní. Teplá voda v podstatě neteče. Když máte štěstí a brzy ráno vstanete, tak vám poteče vlažná voda ve venkovních sprchách krytých závěsem. Čistota toalet průměr. Naštěstí asi kemp nebývá narvaný vzhledem ke svému standardu. Koupaliště je hrozný zabahněný neudržovaný žabinec. Za takové služby je opravdu jakkákoliv cena příliš moc. Nás to vyšlo na 305kč za noc (stan+auto+2lidi+pes) a to není málo na to, že jde o kemp kde neteče teplá voda a jsou jen 4 venkovní sprchy. Nebýt toho umístění a přírody, tak je to celkem bída. Raději zvolit jiný kemp v okolí a do Jetřichovic dojet autem.

MaKu

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem z pobytu v tomto kempu je pro mne pozitivní.Samozřejmostí byl milý přístup paní recepční, která nás ihned upozornila na to, že sprchy jsou zde "pravěké" i na to, že je zde již ubytováno mnoho lidí. Na velikost kempu jich zde opravdu bylo poněkud více a jediná vada na tom je, že patrně nikdo počet ubytovaných nereguluje. S tím přichází na řadu druhý problém a to možnost rozdělat oheň prakticky kdekoli Vás napadne. Z bezpečnostní stránky je tak pobyt v tomto kempu poněkud riskantní. Sprchy bych nehodnotila jako pravěké, nicméně ne každému (a ne za každého počasí) může vyhovovat jejich umístění vně budovy s toaletami (ty jsou po většinu dne čisté a pravidelně uklízené). Ve třicetistupňových vedrech nám tedy ani nevadil fakt, že mnohdy se nedočkáte teplé vody.Kuchyňka byla naprosto dostačující, jen kiosek rozhodně nemá v sortimentu základní potraviny, jak je inzerováno, ale pouze pečivo (pokud si jej předem objednáte). Skvělým doplňkem je přístup do venkovního koupaliště a ideální poloha pro výlety do okolí.

Renata

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu U vody jsme byli poprvé a moc se nám tam líbilo. Krásné prostředí, perfektní výlety po okolí, příjemná paní v recepci, občerstvení zásobené s možností objednání pečiva, toalety čisté, sprchy sice venku za plentou, ale dá se to zvládnout. Perfektní je možnost rozdělání ohně a mít auto u stanu. Určitě přijedeme zase.

Richard H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento týden jsme byli ubytovaní v tomto kempu ...Všem doporučuji se mu obloukem vyhnout. Začne to hned na recepci arogantní dámou ......jestli je to recepční nebo majitelka netušíme ...asi majitelka ...protože svou přítomností kazila i nákup v kiosku......Na záchodech špína ..nezamknutelné dveře bez toaletního papíru a jednim visícím ušmudlanym ručníkem a smrad z toalet po pulce tábora .Na celý namyšleně nazvaný kemp ...podle mne je to tábořiště nejhorší kategorie jsou jen 4 studené sprchy ....na dvou z nich je udajně bojler ale asi bez přívodu proudu nikdy netekla ani vlažná voda . Kemp je plný hlavně v nočních hodinách hlučných němcu a pani majitelka neschopná zjednat nápravu ...hlavně že zaplatili...Občersvení nedodržuje otevírací dobu ...A koupaliště ???? zelená smradlavá nádrž ...My měli pronajatou novou chatku ..takže si nemužem stežovat ...a ani na hluk germánů ...stacilo zavřít ve 30 st okno a dveře a byl klid Tak jak jsem začal tak i končím zdaleka se kempu vyhněte Pokud se teda nechcete bavit a řvát do noci o ohýnku ve smradu z toalet a sprchovat se ve studené vodě

Albrechtovi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál byl super, koupání a sprchy osvěžující, výlety senzační. Prostředí kempu bylo velmi příjemné a skvěle jsme se zrelaxovali. Rádi zase přijedeme.

Ali

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné klidné místo uprostřed náhderné přírody. Strategicky umístěný kemp, pokud chcete absolovat výšlapy po okolí (Mariina vyhlídka, Dolský mlýn apod.). Paní šéfová má vše v malíku, je ochotná, přátelská. Stejně tak v místním stánku - hospůdce u koupaliště najdete velmi přátelskou atmosféru. Není to místo pro zhýčkané dovolenkáře, není to hotel. Toto místo máme velmi rádi, nerozhodí nás studená sprcha ani mravenci ve spacáku. Pokud milujete přírodu, táboráky, letní červánky a dobré pivko, vyrazte sem.

Luboš.l

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí na krásném místě,ochotný personál,wifi pouze kolem koupaliště,sociální zařízení čisté,ale neteče teplá voda,sprchy za plentou,tudíž velké divadlo.
Jelikož nejsme,,chudáci z Prahy"jako paní IVANA,tak jsme měli noci kdy netekla voda zcela zdarma.

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný malý kemp v krásném prostředí jetřichovických skal ideální místo pro výlety. Sociální zařízení čisté, ale kabinky se nedají zamknout a tak vám tam každou chvilku někdo vleze. Voda v celém kempu jen ledová. Avizovaná veřejná kuchyňka je jen dřez na mytí nádobí (se studenou vodou) a pár stolů s lavicemi.
Dětské hřiště na dnešní dobu zastaralé a nedostačující. Super je, že si můžete udělat ohniště hned u stanu a také ke stanu zaparkovat auto. Na tři noci ve stanu, které jsme v kempu strávili se to všechno dalo vydržet. Ale jet do kempu na týden a s dětmi si nedokážu představit.

Ivana

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nás jedno velké zklamání! Snažili jsme se předem do kempu dovolat a zarezervovat si místo pro stan,nikdo však na email ani na telefony nereagoval a tak jsme se vydali do kempu s tím, že snad bude místo.
Kemp je velký a místa pro stany je opravdu hodně. Toalety byly vcelku čisté, i když věčně na dámských záchodech nebyl toal. papír, sprchy byly venkovní ale nikterak nevadily. Velmi kladně hodnotíme polohu kempu, neboť je to skvělý výchozí bod pro výlety do okolí, které je nádherné. Tím s klady však končíme.
Kuchyňka se skládá pouze z kuchyňské desky se zabudovaným dřezem na nádobí a odpadkového koše, jinak v ní není vůbec nic. Voda v kempu je pouze studená, i když na stránkách kempu je psaná teplá, ale dle recenzí jsme studenou vodu očekávali.
Problém začal, když v kempu druhý den přestala téci voda - na záchodech, ve sprchách, v "kuchyňce", prostě nikde. Když jsme šli za paní majitelkou/recepční, co se stalo a zda neví, kdy bude problém vyřešen, odpověděla nám, že ona se za mlada chodila koupat do potoka a že nic neví, že se panu starostovi nemůže dovolat. Ok. Po několika hodinách začala voda znovu téci. Může se stát..a tak jsme v kempu zůstali. Jenže v sobotu, když jsme přišli z výletu, voda přestala téct znovu, jedny toalety byly uzavřeny úplně. Takže na celý kemp byly dostupné tři pánské a tři dámské kabinky, což je pro tak velký kemp opravdu málo. Záchod začali splachovat lidé kýbly s vodou z koupaliště, neboť jiná voda nebyla dostupná. Po pár hodinách přijela cisterna s pitnou vodou. Vůbec si nedokážeme vysvětlit, jak v kempu mohl fungovat kiosek, který čepuje pivo atd., vesele dál i bez pitné vody. Druhý den ráno jsme se sbalili, že z kempu odjedeme, neboť voda pořád netekla. Šli jsme za majitelkou/recepční kempu s tím, že bychom chtěli vrátit peníze za dny, kdy netekla voda. Nejdřív majitelka přišla s tím, že máme nárok na 10 % slevu. To jsme odmítli a trvali jsme na svém. Po monologu jak ona za nic nemůže jsme si vyslechli, že jsme cituji "chudáci z Prahy a že jak se tak na nás kouká, tak by nám to nejradši dala zadarmo." Po té, co jsme odvětili, že kemp neodpovídá hygienickým normám a že v takové situaci by měla majitelka kemp zavřít, dokud se situace nevyřeší, nám majitelka vrátila peníze za tři noci s tím, že jí je to jedno, že pak bude požadovat navrácení ztráty u starosty, u kterého je v pronájmu.

Ve zkratce: To, že neteče voda se stát může a dá se to omluvit, chování personálu ke svým zákazníkům se však omluvit nedá, proto kemp rozhodně nemůžeme doporučit.
Tak arogantní chování ze strany personálu jsem ještě nezažila.

Natálie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl vcelku příjemný.
Pěkné startovní místo na výlety.
Toalety čisté akorát nešly zavírat.
Sprchy pouze venkovní a vzhledem k počtu návštevníků nedostatečné množství (pro stanovou sekci pouze 2 saprchy se studenou vodou, teplá nebyla). Jedno odpoledne nebyla voda vůbec.
Paní Hozíková byla vstřícná, ale asi s přihlednutím návalu návštěvníku ve finále lehce nervozni neb mě sjela když jsem se přišla slušně zeptat jestli někdo nepodrží závoru při vjezdu neb jsem byla v autě sama jen se 3 letým synem (nevšimla jsme si že je tam závaží a drží sama, ok možná jsem byla blbec já a měla bý pozornější, ale ten tón si mohla paní schovat)
K WiFi se mi připojit nepodařilo.
Večer byl klid.

Niki

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediným plusem tohoto kempu je asi prostředí. Jinak sociální zařízení- 3 venkovní sprchy se STUDENOU vodou na celý kemp je teda fakt málo (inzerována je teplá voda, není snad nikde v areálu). 5 záchodů z toho 3 funkční, nejdou zamknout, ba ani zavřít. O Wi-Fi a obchodu nemůže být ani řeč. Více péče o areál a drobnější investice by opravdu neuškodily. Tady se asi hlavně kasíruje.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.4. - 9.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím vyzdvihnout zejména jednání paní Honzíkové, její ochota a vstřícnost je výjimečná.

Mike76

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné okolí, ideální start na výlety. Míst pro stany dost. Kemp klidný, až na jednu noc, kdy dorazila parta bezohledně chtěl lidi, ale to se nedá vytknout kempu. Chybí lednička v kuchyňce. Sprchy opravdu spartánské a studené. Vyžití pro děti dobré. Pro nenáročné doporučuji.

Ája

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poprvé v tomto kempu a skvělé. Vše čisté, neustále jsme viděli pobíhat někoho s hadrem a kyblíkem, WC voňavé. Na teplé sprše jsme nebyli závislí (máme v karavanu), takže studená nevadila...pro děti to bylo adrenalinem. Prostředí super. V kiosku denně čerstvé pečivo. Jediné mínus pro nás byl starší pán obsluhující kiosek - nepříjemný mrzout, při každém nákupu jsme měli pocit, že ho obtěžujeme. Hláška na kloučka čekajícího pokorně vedle okénka na párek v rohlíku "nestůj tu jak tvrdý I, až to bude hotový, tak tě zavolám" mi přišla naprosto nevhodná. Paní majitelka vstřícná a příjemná, ochotně poradila s výlety. Můžu jen doporučit.

V,Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+Prostředí
+Voňavé zachody
-Studená voda
+Koupaliště
+Občerstvení

Karel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Při příjezdu do kempu jsme zavolali na číslo, které bylo uvedeno v recepci, načež místo přivítání nám bylo ihned vynadáno, že si obsluha musí zaky odskočit na toaletu a máme počkat a ne hned volat, po takovém přivítání jsem uvažovali o okamžitém odjezdu, jinak se jedná spíše o tábořiště než kemp, venkovní sprcchy jsou fajn, pokud je hezké počasí, teplou vodu jsme nechytli a dle naších sousedů, kteří zde byli týden se to ani jim nepodařilo, je fajn,že můžete dělat oheň kdekoliv, ale při stavění stanu a hledání místa narážíte na stará ohniště, toalet je málo, šest kabinek pánů na celý kemp, stále pak držíte kliku, protože se nedají žádné dveře zamknout, což je nepříjemné. Jediné pozitivní je koupaliště v arealu a krásné okolí, ale chtělo by to možná trochu upravit na standart dnešní doby.

Koblihson

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Na základě dřívějších hodnocení jsme věděli, do čeho jedeme. Mohu jen potvrdit - sprchy venku, většinou jen se studenou vodou, na což jsme byli upozorněni hned při příjezdu na recepci. Přestože byl kemp poloprázdný, hledalo se těžko místo na stan, protože terén je velmi hrbolatý, samá díra. Nedomyšlené je také světlo na WC - po zapnutí je časový interval, po kterém se samo vypne (světlo je společné pro dámské i pánské WC). Takže když si v dobré víře za světla na WC sednete, tak vám za nějakou dobu zhasne a pokud je to v noci, tak musíte s holým zadkem vyběhnout a znovu rozsvítit - opravdu super :-(.
Opravdu by chtělo v tak krásném prostředí kemp vylepšit.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní místo, klid, dostupnost turistických cílů, personál. byli jsme velmi spokojeni. Snad jen dámská část by uvítala teplou vodu ve sprchách. Přijedeme zase.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Jetřichovice, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Jetřichovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Jetřichovice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist