Autocamp Jetřichovice - Hodnocení

8.2 / 10 Velmi dobré
podle 13 recenzí (celkem 20)  

Jetřichovice,
JETŘICHOVICE 407 16 | Mapa

Provozní období: 1.3. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Jetřichovice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

82% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 20
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Jetřichovice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.4. - 9.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím vyzdvihnout zejména jednání paní Honzíkové, její ochota a vstřícnost je výjimečná.

Mike76

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné okolí, ideální start na výlety. Míst pro stany dost. Kemp klidný, až na jednu noc, kdy dorazila parta bezohledně chtěl lidi, ale to se nedá vytknout kempu. Chybí lednička v kuchyňce. Sprchy opravdu spartánské a studené. Vyžití pro děti dobré. Pro nenáročné doporučuji.

Ája

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poprvé v tomto kempu a skvělé. Vše čisté, neustále jsme viděli pobíhat někoho s hadrem a kyblíkem, WC voňavé. Na teplé sprše jsme nebyli závislí (máme v karavanu), takže studená nevadila...pro děti to bylo adrenalinem. Prostředí super. V kiosku denně čerstvé pečivo. Jediné mínus pro nás byl starší pán obsluhující kiosek - nepříjemný mrzout, při každém nákupu jsme měli pocit, že ho obtěžujeme. Hláška na kloučka čekajícího pokorně vedle okénka na párek v rohlíku "nestůj tu jak tvrdý I, až to bude hotový, tak tě zavolám" mi přišla naprosto nevhodná. Paní majitelka vstřícná a příjemná, ochotně poradila s výlety. Můžu jen doporučit.

V,Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+Prostředí
+Voňavé zachody
-Studená voda
+Koupaliště
+Občerstvení

Karel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Při příjezdu do kempu jsme zavolali na číslo, které bylo uvedeno v recepci, načež místo přivítání nám bylo ihned vynadáno, že si obsluha musí zaky odskočit na toaletu a máme počkat a ne hned volat, po takovém přivítání jsem uvažovali o okamžitém odjezdu, jinak se jedná spíše o tábořiště než kemp, venkovní sprcchy jsou fajn, pokud je hezké počasí, teplou vodu jsme nechytli a dle naších sousedů, kteří zde byli týden se to ani jim nepodařilo, je fajn,že můžete dělat oheň kdekoliv, ale při stavění stanu a hledání místa narážíte na stará ohniště, toalet je málo, šest kabinek pánů na celý kemp, stále pak držíte kliku, protože se nedají žádné dveře zamknout, což je nepříjemné. Jediné pozitivní je koupaliště v arealu a krásné okolí, ale chtělo by to možná trochu upravit na standart dnešní doby.

Koblihson

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Na základě dřívějších hodnocení jsme věděli, do čeho jedeme. Mohu jen potvrdit - sprchy venku, většinou jen se studenou vodou, na což jsme byli upozorněni hned při příjezdu na recepci. Přestože byl kemp poloprázdný, hledalo se těžko místo na stan, protože terén je velmi hrbolatý, samá díra. Nedomyšlené je také světlo na WC - po zapnutí je časový interval, po kterém se samo vypne (světlo je společné pro dámské i pánské WC). Takže když si v dobré víře za světla na WC sednete, tak vám za nějakou dobu zhasne a pokud je to v noci, tak musíte s holým zadkem vyběhnout a znovu rozsvítit - opravdu super :-(.
Opravdu by chtělo v tak krásném prostředí kemp vylepšit.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní místo, klid, dostupnost turistických cílů, personál. byli jsme velmi spokojeni. Snad jen dámská část by uvítala teplou vodu ve sprchách. Přijedeme zase.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Jitka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc jsme si to v autokempu užili. Jen nám bohůžel nepřálo počasí:(.. Příjemné prostředí a příjemný personál.
Zachodky voňavé.Denně uklizeno:).
Doporučuji:)

s P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pozitiva: Kemp je v krásném prostředí. Vládne tu klid a rodinná pohoda. V noci klid. Záchody byli čisté, podle komentářů z roku 2015 nejspíš postaveny nové. V kiosku ceny přijatelné. NEGATIVA: Sprchy venkovní. Majitel by měl zainvestovat do nových. Teplá voda nebyla. Večer jsme chtěli zajít na pivko do kiosku v půl deváté nikde nikdo. Otevírací doba není psaná.

HANA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn ve velice příjemném místě, na rovině, obklopen pěknou přírodou, na prostranství stromy, takže se najde i stín. Velmi se nám tam líbilo, kemp byl hodně zaplněn, ale panovala pohodová atmosféra, žádné hlasité rušení nočního klidu. Přírodní koupaliště je také fajn, voda poměrně čistá. Jako majitelka pejska jsem uvítala, že psi na vodítku mohou i s rodinou na koupaliště, že nemusí čekat za bránou.. 1,5 hvězdičky dávám dolů jen za sprchy, které jsou sice zadarmo, ale teplá voda se nahřívá je 2x denně, takže musíte mít hodně velké štěstí aby tekla. Ale přiznávám, byla to celkem i zábava sprchovat se studenou vodou, to se Vám doma jen tak nestane :-)) Ale pokud by byly venku teploty třeba jen 17 stupňů, tak bych sprchu asi vynechala. Ale kemp jinak určitě doporučiji.

Gábi F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází na krásném místě a okouzlil nás :)

Mia23

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.3. - 28.3.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherne okoli i prostredi kempu. Uvolnena atmosfera a velmi prijemna pani provozni. Na skodu zustava dost spatne socialni zarizeni (zachody neni mozne zamknout, netece tepla voda, sprchy pouze venkovni), coz nam ovsem nevadi - jsme samostatni. Kemp s uvolnenou atmosferou, bez zasadnich pravidel velice vhodny a prijemny pro obytne vozy a karavany, kteri nepotrebuji socialni zazemi. Elektricka pripojka je dostupna v urcene casti kempu. Jinak je mozne stat kdekoliv. Chybi vylevka na odpadni vody.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marie K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný výchozí bod k poznávání Českého Švýcarska. Naše skupina několika rodin s dětmi a psy byla nadšena koupalištěm a potokem v areálu kempu. Ohniště jsme měli "vlastní", na WC byl téměř stále toaletní papír, oblíbili jsme si venkovní sprchy i kuchyňku.

L.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.0015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Pozitiva: Krásné prostředí, rovná louka se vzrostlými stromy, které příjemně stíní po větší část dne. Přírodní koupaliště. Pro nemotorizované poblíž zastávka autobusu.Východisko pro několik hezkých výletů.
Negativa: Minimální investice do sociálního zařízení. Kabinky WC nejdou zavřít, večer chyběl toaletní papír. Teplá voda je zřejmě fikcí, i když recepční tvrdí, že nahřívají bojler 2x denně (to by snad mělo stačit?!?). Závěsy sprchového boxu povlávají ve větru, takže kdo si vedle čistí zuby, poměrně dobře se pobaví. Žabinec na vodě v koupališti. Po víkendu "vyjedený" stánek.
Celkový dojem - velmi laxní vedení kempu - žabinec lze vylovit, do stánku doplnit zásoby v pondělí dopoledne, opravit kliky na WC, dtto závěsy ve sprchách, vyměnit jízdní řád (k čemu vám je v roce 2015 jízdní řád z roku 2014?) - to vše jsou minimální investice, jen by se muselo chtít. V dnešní době takovýto přístup moc nechápu.

Fany

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na nádherném místě, ovšem trochu zamrzlý v čase. Pouze studená voda ve sprchách v přístřešku, tři toalety, které nejdou zamknout. Fajn restaurace, možnost koupě pečiva. Betonový bazén napájený z Chřibské Kamenice, bez sinic a krásně osvěžující voda i v současných vedrech. Hladina však byla silně zaneřáděná žabincem, ovšem v neděli ho začali odstraňovat - nechápu, proč to nešlo udělat už dříve, popřípadě průběžně....
Je to zkrátka spíš tábořiště než kemp, pokud někomu nevadí trochu nižší standart služeb, užije si to.

Zlatka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zážitek hrůza a děs! Horší zařízení jsem ještě nezažila.
Spali jsme v chatce, která na první pohled vypadala průměrně, ale po první noci byl zážitek hrozný. V posteli byly snad blechy, protože mě celou noc něco štípalo. Museli jsme si přivézt vlastní spacáky, což nakonec bylo výhodou. Skoro celou noc jsme slyšeli škrábání na zeď nejspíše od myší a naa horním lůžku palandy byly výkaly od myší. Chatka nebyla z venčí vůbec osvětlená, takže trefit se v noci klíčem do zámku bylo opravdu umění. Chatka stála poblíž toalet, což je povětšinou výhodou, v tomto případě nikoliv(smrad z nich byl STRAŠNÝ).
Co se týče toalet ze 4 kabinek šla zavřít pouze 1. Toalety byly umývány pouze jednou za den, což na tak velký kemp je opravdu málo. Na toaletách po většinu času nebyl vůbec toaletní papír ani mýdlo a úplně chyběly jakékoliv ručníky.
Sprchy jak už je zde zmiňováno tekla pouze studená voda a sprchový závěs se za větru otevíral, chybělo jakékoliv jeho zajištění, takže pokud jste nechtěli dělat píp-show, tak byl potřeba osobní držák závěsu.
Koupaliště byla další hrůza. Bylo to opravdu přírodní se vším všudy. Na povrchu vody plavala spousta řas, takže místo koupaliště to připomínalo neudržované zahradní jezírko.
Příjezdové cesty jsou dvě(jedna přes potok a druhá vůbec neoznačená přes můstek, který je stranou). Wifi která je inzerovaná v kempu vůbec není.
Obsluha kiosku byla natolik nevěrohodná(špinavé oblečení i vzhled), že jsme raději chodili na občerstvení do penzionu ve vesnici. Obsluha recepce většinu času trávila mimo své pracoviště, takže po většinu času jsme na ní museli čekat.
Po příjezdu z dovolené jsme všechno oblečení ať už nošené, nebo ne raději vyprali. Aby jsme si domů nezanesli ještě nějaká nechtěná stvoření.

Erika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp profituje pouze z krásného prostředí, neinvestuje do vylepšení vůbec nic. Na teplou vodu opravdu zapomeňte-ledovka ve venkovních sprchách za sprchovým závěsem, který se na vás ve větru pěkně lepí! Bohužel to hosté neví předem, protože avizují teplou vodu v ceně, což je vyloženě klamavá reklama! Postavíte stan a pak zjistíte, že se nemáte šanci umýt v teplé vodě ale stan už se vám bourat nechce. Když je vedro tak se to dá, ale když je chladněji, tak se vám do ledovky nechce.
Kuchyňka je pouze přístřešek s dřezem a pár zásuvkami - marně jsem hledala nějaký vařič, který jsme potřebovali.
Plusy: Opravdu krásné prostředí, velký prostor, velké přírodní koupaliště s docela dobrou vodou, u koupaliště je stánek kde se dá koupit ráno čerstvé pečivo (výborné makové koláče), ceny přijatelné. Možnost rozdělání ohně u stanu - což je zároveň negativum protože večer se kemp mění v jeden velký komín.

Lubomír

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

4.8.2015
Pozitiva:
1) Krásné prostředí a poloha kempu pro zahájení výletů.
2) Jetřichovice - obchod relativně blízko a základní věci nakoupíte.
3) Prostorný a velký kemp, není problém si najít své místečko.
4) Možnost ohniště u svého stanu, jen pak lovíte dříví v cizích lesích (uvítal bych klidně možnost zakoupení)
Negativa:
1) Za 5 nocí jsem po výletech nezažil teplou vodu. Opravdu není mým cílem sedět celý den v kempu a čekat, kdy poteče alespoň vlažná voda. Ani v noci, kdy se nikdo už hodiny nesprchuje, se vlažné vody nedočkáte! Takže outdoor se vším všudy.
2) Sprchy jsou přímo venku pod přístřeškem, přilepené na budovu WC (vůně…), z části za plentou, která lítá kam chce. Budete tedy potřebovat ochotného držiče (závěsu), aby jste nebavili velkou část kempu (pro někoho výhodou).
3) WC - vím že hygiena je o lidech ... ale WC a prostředí je jako za totality. Při tak obrovské návštěvnosti nic příjemného. Na WC se nemůžete uzavřít, tak počítejte v těch nejlepších chvílích s neočekávanou návštěvou ... nebo jednu ruku používejte připravenou na klice .-)
4) Jeden dvojdřez v kuchynce
5) Pár zásuvek, které se velmi rychle zaplní.

Závěrem:
A tak při pobytu přemýšlíte, jestli to malé místečko kde postavíte stan, za ty vaše peníze vůbec stojí.
Rád zaplatím za kvalitní služby odpovídající roku 2015 a ne 1980.
Horká voda na automat, který vám umožní horkou vodu na 3 minuty.
Pěkné WC místo třech odemčených záchodových mís pro pány a třech pro dámy.
Jedna šikovná uklízečka.
To dnes nemůže být problém splnit a rád se sem budu vracet pravidelně.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se tu líbilo.Personál velmi příjemný,krásná příroda,klid.Dcerka chtěla ještě zůstat,ale bohužel,dovolená skončila.Ceny super-jak v kempu.Jen ta teplá voda ve sprše večer trochu chyběla.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Jetřichovice, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Jetřichovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Jetřichovice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist