Camp Pod Lesem - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 14 recenzí (celkem 21)  

Stará Oleška 51,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Pod Lesem

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 21
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Pod Lesem


Storno

Hodnocení návštěvníků

a A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poloha fantastická, klidný plácek u rybníka, kousek od lesa. Zázemí, sociálky a přístup pana majitele byl na dnešní dobu ohromující a to jsme toho již projezdili jako rodina spoustu. Strávili jsme zde se čtyřmi dětmi 14 dní a každý den bylo co podnikat. V kempu možnost zapůjčit si zdarma i sportovní potřeby jako pálky na ping-pong, tenis a jiné. k dispozici bylo ohniště, venkovní gryl, k zapůjčení klacky na opékaní. Umístění kempu v srdci Českého Švýcarska je jedinečné. Vše blízko, výlety byly ohromující. Vřele doporučujeme, rádi se vrátíme, stále je v této lokalitě co objevovat.

Velké poděkování panu majiteli a celému personálu kempu, cítili jsme se zde opravdu jako doma :)

Olina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili týden. Měli jsme objednané snídaně a večeře. Jídlo bylo super a za příznivé ceny. Personál velice ochotný, zapůjčili nám mapy a turistické průvodce. V kempu bylo čisto a klid. Jenom škoda, že nám nepřálo počasí. Kemp hodnotím velice kladně, je vidět, že se o něj majitelé dobře starají.

Jiří

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Pod Lesem velice příjemná záležitost . Krásné okolí jak lesy na houby , tak rybnik na koupání či rybaření . Vynikajici startovní misto na vylety do skal a po okolí . Kemp sice starší , ale přesto hezky udržovány . Personál příjemný a ochotný poradit . Sprcha 10,-kc za zeton a vzdy tepla voda a dostatek . Bohužel neni v.místě stravovani, ale pouze pivo , limo atd. Ovsem jen kousek kolem rybníka se da najist za přijatelné ceny . Malinko me mrzelo,ze jiz ve 20h se uzavrela predni brana a musel se kemp obejit a nebo projit predni brankou,ktera se topila v bahne . A pritom by stacila trocha štěrku . No posledni ( patecni noc ) uz byla hlucnejsi , ale to se da vzhledem k vikendu pochopit . Deti jen vystrasila nocni hlasita rvacka nedaleko od stanu . Ovsem to neni vina majitelů , ale jedinců . Za me palec nahoru , že i starší kemp může byt hezky čistý a udržovaný .

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, malý, příjemný, čistý. Krásné prostředí, čisté toalety a sprchy, příjemný personál. Uvítali jsme i možnost pobytu se psem, v pořádku je i nařízení mít psa v kempu na vodítku. Byli jsme velmi spokojeni, dobré výchozí místo na výlety. Za rodinu velká spokojenost.
Jen doporučuji si zavolat, jestli je volno (stany), kemp je malý a poměrně rychle se naplní (naše zkušenost).

Petra

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli velice spokojeni. Všichni jsou moc milý a vstřícní, jde vidět ,že je to rodinný kemp o který se majitelé starají s láskou..Jídlo perfektní! Každý den uklizeno, posekáno, záchody i sprchy jako ze škatulky.Jsme moc rádi,že jsme si vybrali právě tento kemp. Určitě se rádi vrátíme.
Moc děkujeme za příjemné chvíle plné pohody a odpočinku :)

Všem vřele doporučujeme! :)

Milena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, krásný kemp, klidné místo, zase přijedeme.

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super příjemný a klidný kemp,super pro rodiny z dětmi, velice vstřícné ceny i personál, je to rodinný kemp tedy majitelé jsou stále přítomni a je vidět že se o kemp moc hezky starají, nic co jsme potřebovaly nebyl problém, vždy s úsměvem. Zázemí, na kemp, na hodně dobré úrovní, každý den uklizeno. Skvělé snídaně, pláž na koupání hned u kempu, možnost rybaření. Nejlepší kemp kde jsme zatím byli, a to ročně 1-2 projedeme. Rozhodně kemp číslo jedna a to i pro polohu kempu v klidném zázemí oblasti a dobrá vybavenost okolí, krám, stánky, restaurace, o krásné přírodě a výletech ani nemluvě. Děkujeme za vše, moc rádi na Vás vzpomínáme. Patrik, Terezka a Adam

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super příjemný a klidný kemp,super pro rodiny z dětmi, velice vstřícné ceny i personál, je to rodinný kemp tedy majitelé jsou stále přítomni a je vidět že se o kemp moc hezky starají, nic co jsme potřebovaly nebyl problém, vždy s úsměvem. Zázemí, na kemp, na hodně dobré úrovní, každý den uklizeno. Skvělé snídaně, pláž na koupání hned u kempu, možnost rybaření. Nejlepší kemp kde jsme zatím byli, a to ročně 1-2 projedeme. Rozhodně kemp číslo jedna a to i pro polohu kempu v klidném zázemí oblasti a dobrá vybavenost okolí, krám, stánky, restaurace, o krásné přírodě a výletech ani nemluvě. Děkujeme za vše, moc rádi na Vás vzpomínáme. Patrik, Terezka a Adam

knaus

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili pouze na víkend ale byli jsme maximálně spokojeni. Plocha pro karavany je oplocená a je z ní krásně vidět na rybník. Personál kempu je velice ochotný. Trávník spíše připomíná golfové hřiště. Doufáme, že budeme mít ještě letos čas se vrátit.

Martin L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali podle recenzí a nelitujeme. Posekaná tráva, vsude cisto, prijemny a velice ochotny personal, rovinaty teren pro stavbu stanu, elektricka pripojka, jako bonus detske prolizacky a hriste/tenisovy kurt, kde jsme s detmi potrenovali tenis. Chatku jsme nevyuzili, ale rozhodne doporucujeme.

Karel Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemná a ochotná obsluha. V kempu příjemná a klidná atmosféra. Krásné prostředí.

Pavel V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příjemné prostředí, fajn personál i lidé v kempu. Výhodná je možnost koupání v rybníce. Rád se sem znovu vrátím,

L K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý, klidný kemp. Můžeme jen doporučit.

Hanka O.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojeni, rádi se příští rok vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
čiko

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Původní záměr přespat ve stanu jsme díky volné chatce a příznivé ceně přehodnotili a nelitujeme.
Příjemný a ochotný personál.
Rádi se vrátíme.
J.Foit Liberec

R. J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp hodnotím za 1+++.
V kempu je klid,velmi ochotný personál,kuchař vaří velmi chutná jídla,super ceny,udržovaná travnatá plocha,všude čisto(soc. zařízení)a krásné prostředí.Pro děti hřiště na hraní,ping-pongový stůl,kurt a půjčování sportovního náčiní.
Tento kemp jsme navštívili již podruhé i s pejskem a rádi se sem budeme vracet.

robert h.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp Pod lesem jsme letos navštívili dvakrát s karavanem. Oceňujeme čistotu sociálních zařízení, posekanou trávu, příjemný a ochotný personál, v kempu byl vždy klid. Za cenu 60 Kč celkem bohatý výběr při snídaních včetně kávy.Bezplatné zapůjčení sportovních potřeb a pískoviště pro děti potěšilo. Nemáme co kritizovat, doporučujeme!!

Petr M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem strávil se synem 1 týden ke konci prázdnin. Chtěli jsme poznat krásy Českého Švýcarska. Vybíral jsem podle uživatelských recenzí a i když jsem chtěl původně do sousedního kempu a tento vzal jako náhradu (v sousedním bylo obsazeno)rozhodně nelituji. Ač kemp je svým vzhledem poplatný době svého vzniku a o nějaké větší modernizaci nemůže být řeč, je vše čisté a udržované. Byli jsme ubytováni v chatce, která je určena až pro 4 osoby, ale jelikož jsme byli jen 2 měli jsme spoustu místa i na 2 kola uvnitř chatky. V chatce jsou 2 dvoulůžkové postele, stolek a 2 menší skříně, takže i na věci je dost místa. V centrální budově jsou toalety a umývárna (ve sprše teplá voda po celý den za 20,-Kč), bar a jídelna, která slouží i jako společenská místnost. Sociální zařízení udržované, čisté, toaletní papír vždy k dispozici :o)
Jen mi možná trošku vadilo, že nikde kromě sprchy netekla teplá voda. Třeba alespoň v jednom umyvadle. Na přeprání si věcí nebo tak.
Ceny za jídlo a pití solidní. Pivko příjemných 22,- Kč (Březno - chutnalo mi), jídlo, výběr z cca. 12 hotovek(do cca. 19:30)v cenách od 75 - 100 Kč. Jídlo i porce výborné. My jsme měli zakoupen pobyt se snídaní a nelituji. Než se po ránu tahat s nákupem a někde na koleně si tam mazat rohlíky,tak jsem radši zvolil tuto možnost. K snídani pečivo, džem, sýry, máslo, paštika, šunka, salám, cereálie, čaj, káva, takže spokojenost.

K dispozici je také kurt, ping-pongový stůl a půjčovna sportovního náčiní.
Okolí kempu moc pěkné a i přilehlý rybník v tomto období celkem čistý naprosto vhodný ke koupání.
Takže závěrem: Pěkný klidný kemp s dobrým zázemým, hezkým okolím a dobrými cenami. Ideální pro oddech nebo jako základna pro cesty po Českém Švýcarsku a okolí.
Rozhodně doporučuji !!!

P.S: Abych nezapoměl. Personál včetně paní vedoucí velmi vstřícný.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vse se nam tam libilo,je tam nadherne,prostredi socialni mistnosti ciste,obsluha a cely personal prijemny a ochotny

Antonín V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké a čisté prostředí, domácí kuchyně, ochotný personál. Doporučujeme.

Tereza L.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký pobyt, camp je čistý, personál ochotný. Rádi se budeme vracet ))

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Pod Lesem, který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Pod Lesem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Pod Lesem.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist