Camp Pod Lesem - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 5 recenzí (celkem 26)  

Stará Oleška 102,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 17.5. - 1.11.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp Pod Lesem

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 26
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Pod Lesem


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme v tomto kempu víkend a byli jsme spokojeni. Kemp je v klidné oblasti za rybníkem. Sociálky uklizené, majitelé ochotni, obsluha příjemná. Doporučujeme.

Romana V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento pěkný kemp s příjemným personálem
nominuji v anketě Kemp roku 2O18

J.K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kempem jsme byli příjemě překvapeni. Sociálky čisté a udržované. Personál milý a vstřícný. Noční klid se tady dodržuje což jsme ocenili. Ideální výchozí bod pro turistiku po Českosaském švýcarsku. Můžeme jen doporučit.

romana2012

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za čtyři rodiny prostě paráda. Jsme moc spokojeni s polopenzí,výborně vaří, jen v chatičkách by mohla být malá lednička. Přijedeme zase a už se moc těšíme!!!!!!!!!

Petr V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni, v kempu je čisto a klid. Teplá voda je na žeton ale za 10 Kč je vody dostatek. Příští rok se vrátíme zas, zdaleka jsme nestihli vidět vše v okolí co jsme měli v plánu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
a A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poloha fantastická, klidný plácek u rybníka, kousek od lesa. Zázemí, sociálky a přístup pana majitele byl na dnešní dobu ohromující a to jsme toho již projezdili jako rodina spoustu. Strávili jsme zde se čtyřmi dětmi 14 dní a každý den bylo co podnikat. V kempu možnost zapůjčit si zdarma i sportovní potřeby jako pálky na ping-pong, tenis a jiné. k dispozici bylo ohniště, venkovní gryl, k zapůjčení klacky na opékaní. Umístění kempu v srdci Českého Švýcarska je jedinečné. Vše blízko, výlety byly ohromující. Vřele doporučujeme, rádi se vrátíme, stále je v této lokalitě co objevovat.

Velké poděkování panu majiteli a celému personálu kempu, cítili jsme se zde opravdu jako doma :)

Olina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili týden. Měli jsme objednané snídaně a večeře. Jídlo bylo super a za příznivé ceny. Personál velice ochotný, zapůjčili nám mapy a turistické průvodce. V kempu bylo čisto a klid. Jenom škoda, že nám nepřálo počasí. Kemp hodnotím velice kladně, je vidět, že se o něj majitelé dobře starají.

Jiří

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Pod Lesem velice příjemná záležitost . Krásné okolí jak lesy na houby , tak rybnik na koupání či rybaření . Vynikajici startovní misto na vylety do skal a po okolí . Kemp sice starší , ale přesto hezky udržovány . Personál příjemný a ochotný poradit . Sprcha 10,-kc za zeton a vzdy tepla voda a dostatek . Bohužel neni v.místě stravovani, ale pouze pivo , limo atd. Ovsem jen kousek kolem rybníka se da najist za přijatelné ceny . Malinko me mrzelo,ze jiz ve 20h se uzavrela predni brana a musel se kemp obejit a nebo projit predni brankou,ktera se topila v bahne . A pritom by stacila trocha štěrku . No posledni ( patecni noc ) uz byla hlucnejsi , ale to se da vzhledem k vikendu pochopit . Deti jen vystrasila nocni hlasita rvacka nedaleko od stanu . Ovsem to neni vina majitelů , ale jedinců . Za me palec nahoru , že i starší kemp může byt hezky čistý a udržovaný .

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, malý, příjemný, čistý. Krásné prostředí, čisté toalety a sprchy, příjemný personál. Uvítali jsme i možnost pobytu se psem, v pořádku je i nařízení mít psa v kempu na vodítku. Byli jsme velmi spokojeni, dobré výchozí místo na výlety. Za rodinu velká spokojenost.
Jen doporučuji si zavolat, jestli je volno (stany), kemp je malý a poměrně rychle se naplní (naše zkušenost).

Petra

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli velice spokojeni. Všichni jsou moc milý a vstřícní, jde vidět ,že je to rodinný kemp o který se majitelé starají s láskou..Jídlo perfektní! Každý den uklizeno, posekáno, záchody i sprchy jako ze škatulky.Jsme moc rádi,že jsme si vybrali právě tento kemp. Určitě se rádi vrátíme.
Moc děkujeme za příjemné chvíle plné pohody a odpočinku :)

Všem vřele doporučujeme! :)

Milena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, krásný kemp, klidné místo, zase přijedeme.

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super příjemný a klidný kemp,super pro rodiny z dětmi, velice vstřícné ceny i personál, je to rodinný kemp tedy majitelé jsou stále přítomni a je vidět že se o kemp moc hezky starají, nic co jsme potřebovaly nebyl problém, vždy s úsměvem. Zázemí, na kemp, na hodně dobré úrovní, každý den uklizeno. Skvělé snídaně, pláž na koupání hned u kempu, možnost rybaření. Nejlepší kemp kde jsme zatím byli, a to ročně 1-2 projedeme. Rozhodně kemp číslo jedna a to i pro polohu kempu v klidném zázemí oblasti a dobrá vybavenost okolí, krám, stánky, restaurace, o krásné přírodě a výletech ani nemluvě. Děkujeme za vše, moc rádi na Vás vzpomínáme. Patrik, Terezka a Adam

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super příjemný a klidný kemp,super pro rodiny z dětmi, velice vstřícné ceny i personál, je to rodinný kemp tedy majitelé jsou stále přítomni a je vidět že se o kemp moc hezky starají, nic co jsme potřebovaly nebyl problém, vždy s úsměvem. Zázemí, na kemp, na hodně dobré úrovní, každý den uklizeno. Skvělé snídaně, pláž na koupání hned u kempu, možnost rybaření. Nejlepší kemp kde jsme zatím byli, a to ročně 1-2 projedeme. Rozhodně kemp číslo jedna a to i pro polohu kempu v klidném zázemí oblasti a dobrá vybavenost okolí, krám, stánky, restaurace, o krásné přírodě a výletech ani nemluvě. Děkujeme za vše, moc rádi na Vás vzpomínáme. Patrik, Terezka a Adam

knaus

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili pouze na víkend ale byli jsme maximálně spokojeni. Plocha pro karavany je oplocená a je z ní krásně vidět na rybník. Personál kempu je velice ochotný. Trávník spíše připomíná golfové hřiště. Doufáme, že budeme mít ještě letos čas se vrátit.

Martin L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali podle recenzí a nelitujeme. Posekaná tráva, vsude cisto, prijemny a velice ochotny personal, rovinaty teren pro stavbu stanu, elektricka pripojka, jako bonus detske prolizacky a hriste/tenisovy kurt, kde jsme s detmi potrenovali tenis. Chatku jsme nevyuzili, ale rozhodne doporucujeme.

Karel Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemná a ochotná obsluha. V kempu příjemná a klidná atmosféra. Krásné prostředí.

Pavel V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příjemné prostředí, fajn personál i lidé v kempu. Výhodná je možnost koupání v rybníce. Rád se sem znovu vrátím,

L K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý, klidný kemp. Můžeme jen doporučit.

Hanka O.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme naprosto spokojeni, rádi se příští rok vrátíme.

čiko

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Původní záměr přespat ve stanu jsme díky volné chatce a příznivé ceně přehodnotili a nelitujeme.
Příjemný a ochotný personál.
Rádi se vrátíme.
J.Foit Liberec

R. J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp hodnotím za 1+++.
V kempu je klid,velmi ochotný personál,kuchař vaří velmi chutná jídla,super ceny,udržovaná travnatá plocha,všude čisto(soc. zařízení)a krásné prostředí.Pro děti hřiště na hraní,ping-pongový stůl,kurt a půjčování sportovního náčiní.
Tento kemp jsme navštívili již podruhé i s pejskem a rádi se sem budeme vracet.

robert h.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp Pod lesem jsme letos navštívili dvakrát s karavanem. Oceňujeme čistotu sociálních zařízení, posekanou trávu, příjemný a ochotný personál, v kempu byl vždy klid. Za cenu 60 Kč celkem bohatý výběr při snídaních včetně kávy.Bezplatné zapůjčení sportovních potřeb a pískoviště pro děti potěšilo. Nemáme co kritizovat, doporučujeme!!

Petr M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem strávil se synem 1 týden ke konci prázdnin. Chtěli jsme poznat krásy Českého Švýcarska. Vybíral jsem podle uživatelských recenzí a i když jsem chtěl původně do sousedního kempu a tento vzal jako náhradu (v sousedním bylo obsazeno)rozhodně nelituji. Ač kemp je svým vzhledem poplatný době svého vzniku a o nějaké větší modernizaci nemůže být řeč, je vše čisté a udržované. Byli jsme ubytováni v chatce, která je určena až pro 4 osoby, ale jelikož jsme byli jen 2 měli jsme spoustu místa i na 2 kola uvnitř chatky. V chatce jsou 2 dvoulůžkové postele, stolek a 2 menší skříně, takže i na věci je dost místa. V centrální budově jsou toalety a umývárna (ve sprše teplá voda po celý den za 20,-Kč), bar a jídelna, která slouží i jako společenská místnost. Sociální zařízení udržované, čisté, toaletní papír vždy k dispozici :o)
Jen mi možná trošku vadilo, že nikde kromě sprchy netekla teplá voda. Třeba alespoň v jednom umyvadle. Na přeprání si věcí nebo tak.
Ceny za jídlo a pití solidní. Pivko příjemných 22,- Kč (Březno - chutnalo mi), jídlo, výběr z cca. 12 hotovek(do cca. 19:30)v cenách od 75 - 100 Kč. Jídlo i porce výborné. My jsme měli zakoupen pobyt se snídaní a nelituji. Než se po ránu tahat s nákupem a někde na koleně si tam mazat rohlíky,tak jsem radši zvolil tuto možnost. K snídani pečivo, džem, sýry, máslo, paštika, šunka, salám, cereálie, čaj, káva, takže spokojenost.

K dispozici je také kurt, ping-pongový stůl a půjčovna sportovního náčiní.
Okolí kempu moc pěkné a i přilehlý rybník v tomto období celkem čistý naprosto vhodný ke koupání.
Takže závěrem: Pěkný klidný kemp s dobrým zázemým, hezkým okolím a dobrými cenami. Ideální pro oddech nebo jako základna pro cesty po Českém Švýcarsku a okolí.
Rozhodně doporučuji !!!

P.S: Abych nezapoměl. Personál včetně paní vedoucí velmi vstřícný.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vse se nam tam libilo,je tam nadherne,prostredi socialni mistnosti ciste,obsluha a cely personal prijemny a ochotny

Antonín V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké a čisté prostředí, domácí kuchyně, ochotný personál. Doporučujeme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Pod Lesem, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Pod Lesem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Pod Lesem.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist