Autokempink Česká Brána - Hodnocení

Stará Oleška,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokempink Česká Brána

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 78
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Česká Brána


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde vícekrát a rádi se vracíme tam kde se nám líbilo. Opět nezklamalo. bylo to super.

Petr N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký kemp, spousta možností kde postavit stan i když relativně málo stínu. Uklizeno, posekáno. Staré hřišťátko s pár průlezkama, u kterého jsme nakonec kvůli malé postavili stan, bylo
oproti očekávání absolutně v pohodě. K tomu přičtu místnost v bloku budov jako hernu, kde bylo možné si půjčit spoustu hraček a měli jsme o zábavu postaráno. Sociálky neurazí, klid v kempu super. V areálu občerstvení/hospůdka, kde když dobře vyberete, budete mít vážně super jídlo. Když špatně, budete mít ohřátý polotovar. Tak vybírejte pečlivě :) Pro nás zase super, že tu mají pár atrakcí pro děti, takže si tu malá ukrátila čekání na jídlo a my si v klidu poseděli.

Pokud si dobře pamatuji, zahlédl jsem tu i místnost s pračkami a snad i ledničky tu byly, ale ani jedno jsme nevyužili. Takže jak, co a za kolik bylo netuším.

Ráno jsme zašli do obchůdku u restaurace na hlavní silnici a super snídaně byla také na světě.

Pro nás jako rodiče s prckem 4 roky super.

TomTer

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné místo v krásném prostředí s milým a ochotným personálem. Strávili jsme pěkné tři noci pod stanem v nejzadnejším koutu kempu a vzhledem k (polo)zaplněnosti kempu jsme zde měli soukromí, klid a pohodu s výhledem na rybník. Snad jediné, co nám trochu chybělo, byla možnost opéct si špekáčky na ohni. Nějaké centrální ohniště, protože rozdělávat oheň v kempu jinak nelze, což chápeme. Jinak jsme byli spokojeni a s klidným svědomím můžeme toto místo doporučit a pokud sami budeme někdy chtít znovu objevovat krásy místního kraje, nemáme důvod nevyužít tento kemp opět jako základnu :)

Cudi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne prostredi, udrzovany kemp. Detske hriste by chtelo zmodernizovat. Velke plus je herna pro deti. Obchod pomerne daleko od kempu. Pri vetsi naplnenosti kempu jsou fronty na sprchy. Skoro kazdy den nedostatek toaletniho papiru na damskych wc. Chatky by zaslouzily rekonstrukci, stejne jako socialni zarizeni.

Pája O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 1.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na velmi krásném místě.Spousta moností na výlety.El.přípojka plně vyhovující.Teplá voda po celý den,všude.Toalety také čisté.Kemp je udržovaný.Pejskové tam jsou vítáni.Jen obchod s potravinami v blízkosti chybí,ale to je poho.:-).Majitelé velmi příjemný a usmívající se lidé.Byli jsme tam 2x,a rádi se tam opět vrátíme.

Jarda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 6.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S rodinou jsem v autokempu Česká brána byl na víkendový pobyt a byl jsem mile překvapen.Ceny v souvislosti s odevzdávanými službami velice solidní.Personál milý a příjemný.Prostředí krásné,plochy upravené.Sociální zařízení a kuchyňka vždy čisté.Rekonstrukci a doplnění by si zasloužilo dětské hřiště.Byly jsme moc spokojeni a velice rádi opět a co nejdříve využijeme služeb kempu.Všem doporučujeme.

David

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Velice ochotna pani na recepci,krasny cisty kemp,byli jsme velice spokojeni.Mozna i diky tomu,ze jsme si zarezervovali chatku na posledni prazdninovy vikend,byl kemp jen malom obsazeny,takze az na rodinku Rusu,byl i velice klidny a tichy.Vrele doporucuji a urcite se tam jeste vratime.

Petra C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný a příjemný personál.Pěkné a čisté prostředí,v kempu je klid.Rádi se tam opět vrátíme :)

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp, kde je dostatek místa pro stany, dětské hřiště, dětská hernička, hospoda. K vodě je to kousek, toalety a sprchy pravidelně uklízeny. Byli jsme spokojeni.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp leží v krásnem prostředí.Bydleli jsme v chatce pro 4.Chatka celkem hezká.Mala kuchyňka,vařič,konvice a lednička.Bohatě stačilo.Jen by mohlo být více skříní na uložení oblečení.Ale jinak prostorná.Před chatkou posezení.Kemp klidný,v noci tichý.Mozná to bylo tím,že byl chladňější týden a stanařů moc nebylo.Jediný a dost velký problém je sociàlní zařízení.Nejde o to že je postarší,ale úklid by měl být při společných socialkách daleko lepší.Úklízeli 1x za den-snad.A to tak že to stejně nebylo poznat.Je to škoda,protože to kazí celkový dojen kempu.

AjaHub

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Upravený a vždy čistý kemp. Možnost přivézt pejsky. Pro děti herna a hřiště. Voda vždy teplá, uklizeno! Doporučuji. Nové chatky pro dva skvělé!

můra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemní a ochotní majitelé, nádherný klid a soukromí, krásná příroda na dosah. Velmi se nám zde líbilo.

Merynkaw

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Krásné umístění kempu, cítili jsme tam tam pohodlně, příjemně. Personál na recepci usměvaný, nápomocný. Jen tedy to sociální zařízení je fakt MAZEC!S dětmi bych sem nejela, protože bych je samotné na WC z hygienických důvodů nemohla pustit. Uklízí se asi tak 1x denně, sprchy jsou neustále plné vlasů, pěny od sprchových gelů, šampónů, trávy a jiného bordelu. Kemp je docela rozlehlý a přitom jsou k dispozici pouze 3 srpchy! (za 10kč asi na 10min). Na takový objem lidí, by se dle mého názoru, sociálky měli uklízet savem každou hodinu.

V provozním řádě se píše,že všechny ubytovaní musí dodržovat noční klid. Bohužel tomu tak není a nikdo na pořádek taky nedohlíží. A tak se stanaři okřikují navzájem.

Lokace kempu je opravdu skvělá, jen je nutno trochu více investovat peněz do hygieny a jiných služeb.

Pavel

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Napíšu to ve zkratce.Kemp je velice hezký,ceny ubytování ujdou, - jiné služby jsem nevyužil,ale např.cena elektriky ,je myslím vysoko.Co se týká restaurace v kempu,hudba jela opravdu dokola,stále to samé - Ortel.Budiž,neměl jsem s tim problém.Obsluha,ale byla velice rychlá a pohotová.Byl jsem jen jeden den.V plánu bylo více,ale to co jsem viděl ráno po probuzení,mě donutilo k odjezdu jinam ! Záchody (2 ze 3 ) čerstvě ,,ohozeny,včetně dlaždiček a podlahy,ten třetí jenom z časti,ale sedat jsem si opravdu netroufl.Nemůže za to majitel,nebo vlastník kempu,ale odjížděl jsem po deváté ráno !!! a nebylo nic umyto !!! Zaslechl jsem paní uklízečky a přece nebudou vytírat studenou vodou.Teplá totiž netekla.No ona netekla žádná a při mytí u starého komunistického žlabu(zaplať pánbůch za něj)jsem si připadal jak v kriminále.Při odjezdu nikdo na recepci,nikdo nic neřešil.Záchody nesplachovali.Kam chodili ostatní nevim,ale ja se odjel odlehčit jinam a radši jsem se už nevrátil,přesto,že jsem měl zaplaceno....Shrnu to.Kemp perfektní prostředí.Sociálky,pokud jsou funkční a zrovna umyté,dobré a ucházející(tedy alespoň panské,na dámských jsem opravdu nebyl.. .V restauraci pivo za 35,- asi přirážka za muziku.Píšou jídlo po celí den,ale bohužel,Chatky pro dva šílený a to jsem viděl jen z venku a do jedné mě hosté nechali nakouknout.Platí se předem,což je taky divný,ale asi dneska už všude.Sprchy docela ujdou a za 10,- jsem se v pohodě osprchoval. Bohužel pŕesto všechno,vím že už se sem nevrátím a ani nikomu nedoporučím.Asi jsem měl jet o km dál.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
alena h.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí, krásná příroda

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Milá paní recepční, klidné hezké prostředí kempu, teplá voda ve sprchách, čisté sociální zařízení a vybavená kuchyňka. Rádi se sem vrátíme - naprostá spokojenost.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkném prostředí. Jezdili jsme hodně na výlety. Kemp samotný je velikostí dostačující, dokonce je v kempu i hospoda. Jen mi trochu vadilo, že v hospodě pouštěli celý den stejné písničky. A to i v noci. Jinak je kemp dobrý, ve sprchách teče teplá voda, jen bych kempu vytkl, sice je tam betonové hriště, ale tam se toho moc dělat nedá. A úplně vzadu v kempu je naprosto zanedbané a zrezlé dětské "hřiště". Zdroj vody jsme měli hned u karavanu, což bylo dobré. 3 hvězdičky za "Celkový dojem" dávám za nepříjemného hospodského, špinavé toalety, a nakonec za to, že v kempu není žadný kiosek s potravinami, místo hospody, ve které celý den ŘVE rocková muzika.

Eva V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naporostá spokojenost, hezké místo, hodně prostoru pro stany, čisté sociálky. Velmi klidný kemp. K dispozici dokonce společná lednice, a varná konvice v kuchyňce.

Kašparovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S naším karavánkem jsme poznali mnoho kempů a tento patří k těm, kde jsme byli maximálně spokojeni. Sociálky čisté, teplá voda k dispozici celý den, kuchyňka se 4 dřezy čistá, s teplou vodou po celý den, varná konvice, lednička volně přístupná. V areálu pořádek a klid, v hospůdce i hotovky (nejen smažená, zmražená jídla). Přivítali bychom malý obchod s potravinami a denním tiskem, takový je ale nedaleko ve vedlejším kempu, takže ani toto není problém. A okolí k výletům ideální. Děkujeme! A přece jeden nešvar -ne všichni pejskaři uklízejí "nadělení" po svých psech, ale to je problém majitelů psů, že?

Gina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt v tomto kempu díky přírodě a prostředí kolem je v pohodě.
Co není v pohodě,že se má dodržovat od 23 hod. noční klid a přitom majitel restaurace ještě o půl noci zesiluje hudbu,kterou pouští každý den dokola.
Takže pokud vyfasujete chatku č.20 přímo u restaurace je to super.Děti jsme neměli,ale i tak poslouchat každý den stejnou hudbu-1 CD rock.kapely,to je na vymytí mozku.

mamutrej

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na vyspani to staci

Reed

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše ok. Doporučuji použít místo restaurace v kempu restauraci U Soni(100m od kempu). Rozdíl je neskutečný. Koupat se dá cca. 300m za kempem, v kempu určitě ne, ale to je detail. U pláže kiosek s občerstvením.

Monika K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neni co vysvetlovat proste jsou nej nej nejedem tam poprve jiz po desate a je to skvele :D

Stanislav M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné klidné prostředí,vhodné pro výlety po okolí,sociální zázemí na výborné úrovni,

Sylvie R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni, ačkoliv byl kemp vcelku dost obsazen, byl tam klid, čisté sociální zařízení, vstřícný personál.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Česká Brána, který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Česká Brána. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokempink Česká Brána.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist