Autokempink Česká Brána - Hodnocení

Stará Oleška,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokempink Česká Brána

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 64
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Česká Brána


Storno

Hodnocení návštěvníků

alena h.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí, krásná příroda

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Milá paní recepční, klidné hezké prostředí kempu, teplá voda ve sprchách, čisté sociální zařízení a vybavená kuchyňka. Rádi se sem vrátíme - naprostá spokojenost.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkném prostředí. Jezdili jsme hodně na výlety. Kemp samotný je velikostí dostačující, dokonce je v kempu i hospoda. Jen mi trochu vadilo, že v hospodě pouštěli celý den stejné písničky. A to i v noci. Jinak je kemp dobrý, ve sprchách teče teplá voda, jen bych kempu vytkl, sice je tam betonové hriště, ale tam se toho moc dělat nedá. A úplně vzadu v kempu je naprosto zanedbané a zrezlé dětské "hřiště". Zdroj vody jsme měli hned u karavanu, což bylo dobré. 3 hvězdičky za "Celkový dojem" dávám za nepříjemného hospodského, špinavé toalety, a nakonec za to, že v kempu není žadný kiosek s potravinami, místo hospody, ve které celý den ŘVE rocková muzika.

Eva V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naporostá spokojenost, hezké místo, hodně prostoru pro stany, čisté sociálky. Velmi klidný kemp. K dispozici dokonce společná lednice, a varná konvice v kuchyňce.

Kašparovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S naším karavánkem jsme poznali mnoho kempů a tento patří k těm, kde jsme byli maximálně spokojeni. Sociálky čisté, teplá voda k dispozici celý den, kuchyňka se 4 dřezy čistá, s teplou vodou po celý den, varná konvice, lednička volně přístupná. V areálu pořádek a klid, v hospůdce i hotovky (nejen smažená, zmražená jídla). Přivítali bychom malý obchod s potravinami a denním tiskem, takový je ale nedaleko ve vedlejším kempu, takže ani toto není problém. A okolí k výletům ideální. Děkujeme! A přece jeden nešvar -ne všichni pejskaři uklízejí "nadělení" po svých psech, ale to je problém majitelů psů, že?

Gina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt v tomto kempu díky přírodě a prostředí kolem je v pohodě.
Co není v pohodě,že se má dodržovat od 23 hod. noční klid a přitom majitel restaurace ještě o půl noci zesiluje hudbu,kterou pouští každý den dokola.
Takže pokud vyfasujete chatku č.20 přímo u restaurace je to super.Děti jsme neměli,ale i tak poslouchat každý den stejnou hudbu-1 CD rock.kapely,to je na vymytí mozku.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
mamutrej

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na vyspani to staci

Reed

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše ok. Doporučuji použít místo restaurace v kempu restauraci U Soni(100m od kempu). Rozdíl je neskutečný. Koupat se dá cca. 300m za kempem, v kempu určitě ne, ale to je detail. U pláže kiosek s občerstvením.

Monika K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neni co vysvetlovat proste jsou nej nej nejedem tam poprve jiz po desate a je to skvele :D

Stanislav M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné klidné prostředí,vhodné pro výlety po okolí,sociální zázemí na výborné úrovni,

Sylvie R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni, ačkoliv byl kemp vcelku dost obsazen, byl tam klid, čisté sociální zařízení, vstřícný personál.

Vítek U.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super camp akorat sprchy za poplatek 10kc,ceny u rybníka v hospudce jsou luxusní akorat mi hodne vadilo ze sprchy za poplatek jinak SUPER (y)

Jana U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Absolutně mě osobně velmi znechutila sprcha za poiplatek.

Radmila C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí a příjemní lidé, vše nej, moc krásný kemp.

Irena B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, skvělé rozmístění chatek, blízko restaurace, obchod, sprchy na 10,- Kč, teplá voda po celý den i noc:-), maximální spokojenost.

Franta Ř.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nám velice líbil po všecký směrech. Jen jednu noc jsme mněli cenu 240,-. A druhou noc ( do kempu jsme se neplánovaně opět vrátily ) 250,- Kč. Zajímavé !

Pepa N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v kempu odpovídá cenové relaci. Zaměstnanci vlídní a ochotní. Okolí krásné až na rybník. Rybník má bahnité dno tudíž voda je hnědá a ne modrá :D. Jinak voda měla příjemnou teplotu ke koupání.

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp v hezkém prostředí. Kladem kempu jsou velmi dobře vybavené chatky, čisté sociální zařízení a ochotný personál. Za slabé místo považuji velmi malé vyžití pro děti a restauraci v kempu, kde o kuchařině nemůže být ani řeč a jde tedy spíš o hospůdku kam dojít na pivo (vaření zde spočívá v dodělání polotovaru a to nás tedy skutečně nenadchlo). Celkově tento kemp doporučuji k navštívení.

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je celkově příjemný, vhodný spíše pro ty, kteří si chtějí užít klidu, než pro mladé hledající zábavu do nočních hodin. Voda v nedalekém rybníku dobrá. Teplá voda v umývárkách příjemně překvapila. Sociálky ve výborném stavu. Chatky velice pěkné, spalo se mi krásně. Mínus jen za jednu skříň v celé chatce, což pro 4 osoby není dostačující. Dřevěný stůl s lavicemi před chatou byl fajn. Tráva posekaná, okolí čisté. Nevýhodou snad jen zákaz rozdělávání ohníčků.

Lenka V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Prostorný areál, sociální zařízení čisté, restaurace v kempu, autem je možné zajet až ke stanu.

Jiří B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásný kemp, především oceňuji čistotu, všude bylo čisto, žádný bordel, každou noc krásný klid na spaní a hlavně moc příjemný personál. Nic nebyl problém a ve všem vyhověli. Nevýhodou je odlehlá lokalita, kde se bez auta špatně dostává do Děčína či do Národního parku České Švýcarsko (bus jezdí pouze párkrát denně, v neděli vůbec).

Luděk Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 28.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp na krásném místě, příjemný personál. Jako karavanistovi mi scházel rozvod vody po ATC. Restaurace by si zasloužila rekonstrukci a malý stánek kde by se daly koupit zakladní potraviny by se také šikl. Jinak krásná lokalita na tůry i na kolo. Můžu všem doporučit.

Jiří P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkně umístěný kemp, zeleň posekaná, vše upraveno. Stáli jsme s karavany na louce u vody, el. přípojky v dosahu. Velice vstřícný a milý personál. Vřele doporučuji a sám se sem budu rád vracet.

Jan K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,úžasné klidné místo.Je vidět, že se o kemp starají, všude posekáno. Sociálky uklizené a je jich dostatek, takže by zvládly i větší nápor. Můžeme doporučit, jak na stanování, tak k ubytování v chatkách, které jsou mile útulné. Celkově moc hezké

Luděk Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 28.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ATC jsme navštívili v loňském roce a je ostuda že hodnocení píši až nynní, přesto můžu dopoučit těm, co hledají klid a božskou přírodu. Vstřícný a ochotný personál, čisté soc. zařízení.Jediné co by se mohlo v budoucnu zlepšit, je pohostinství v areálu kempu, které zub času poněkud ohlodal :-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Česká Brána, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Česká Brána. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokempink Česká Brána.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist