Autokemp Aljaška - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 6 recenzí (celkem 50)  

Stará Oleška 134,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Aljaška

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 50
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Aljaška


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jirka D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vybavení přiměřené ceně, čisté sociály, ale značně arogantní personál. Majitel prodá místo ke stanování, přestože v kempu není k dispozici! Celkově působí kemp stísněným dojmem, a to i díky autům, která parkují zcela kdekoliv. Paní na úklid uklízí sociály zásadně v čase dopolední špičky a během týdne jsem viděl několik konfliktů, kdy někoho odmítla pustit na záchod. Tak krátkou dobu na sprchování jsem v kempu ještě neviděl. Pravda, je dobré šetřit vodou, ale pak by i cena žetonu mohla být nižší, než obvyklých 20 Kč. Bez žetonu ve sprše neteče ani studená voda, to taky nepovažuji za moc časté. Pes musí být v kempu na vodítku, to je vpořádku, náš nevelký voříšek (14 kg) nám jednou časně ráno na chvilku utekl z chaty a reakcí byla poměrně arogantní domluva ze strany majitele. Pes ale vyběhl proto, že v chatce nešly pořádně zavřít dveře a tudíž i díky stavu inventáře. V kempu je hospůdka se zcela náhodnou otvírací dobou a nabízí pouze nápoje. V blízkosti kempu není ani možnost nákupu, ani restaurace ve které by se vařilo něco víc, než smažené polotovary.

Petr

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Popis kempu odpovídá skutečnosti. Jedná se o levné ubytování, ve skromnějším kempu, kde jednou z velkých předností je klid. Za celou dobu pobytu jsme neměli problém s hlukem večer nebo v noci. Kemp je vhodný jak pro rodiny s dětmi tak pro další věkové kategorie. Psi nejsou problém. Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkové chatce, která není nikterak velká, ale na přespání a odpočinek bohatě stačí. Společná kuchyňka poskytuje dostatek nádobí pro ohřátí jídla. K dispozici je varná konvice, mikrovlnka, plynový sporák, nádobí, talíře....Sociální zařízení bylo udržováno v čistotě a je po rekonstrukci. Jediné co by bylo možné vytknout je to, že v kempu ani ve vedlejších větších kempech není žádný krámek s možností koupit si pečivo nebo cokoli. Vedle v Olešce je možno ráno nakoupit pečivo v restauraci u Soni. Doporučuji si vzít zásoby jídla a pití sebou. Posedět a dát si pivo a jídlo (z friťáku) je možno ve vedlejším bistru nebo v malé restauraci v kempu.Na výlety do okolí lze vycházet přímo z kempu - Růžovský vrch, Srbská kamenice, Jetřichovice atd... Kemp vřele doporučuji.

Vrána

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

+
Čisté renovované sociálky
Ochotný pán na recepci
Renovované chatky jsou pěkné
Uklizené chatky

-
Chatky před renovací nic moc, v naší byla myš
Krátká provozní doba recepce pouze pro check-in a check-out
Bistro v kempu zavřeno
Chyběly koše, nelze třídit odpad (pouze jedna směsná popelnice uprostřed kempu)
Není Wi-Fi
Poměrně malý objem vody ve sprše
V umývárce není mýdlo ani ručník na ruce
Povlečení doporučuji dovézt vlastní, zapůjčené (za poplatek) je sice čisté, ale místy děravé
Postele proležené, peřiny taky staršího data
Nepříliš čistá kuchyňka, navíc dost malá (pro celý kemp jeden dřez, 1 stará, zanesená a pomalá rychlovarná konvice, 1 mirkovlnka, 4 plynové plotýnky) , vybavená tím, co zrovna někde zbylo, chyběla čistá utěrka, jar, tekla zde pouze studená voda
Jediná zábava je hřiště na volejbal (ani nevím, zda se dal v recepci zapůjčit míč nebo něco dalšího)
Úklid sociálek probíhal v době, kdy se to hodilo paní uklízečce (takže v době ranní špičky koupelny uzavřela)

Zdeněk H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsem se vrátil po dvou letech. Mnoho se změnilo. Krásně opravené chatičky, příjemné prostředí, vstřícný majitel. Velmi pěkná a čistá sociálka. Velice doporučuji.

Lucie R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu na dovolené s dětmi ( 5 a 14 let ). Moc se nám tu líbilo. Čisté a uklizené chatky. WC a sprchy evidentně po rekonstrukci, velmi čisté a na poměry v kempu nadstandardní. Pan majitel velmi příjemný a ochotný, kromě pořádku a pohodlí se staral i o klid v kempu a dokázal usměrnit i hlučnější skupinku, která rušila noční klid hlučnou muzikou. Doporučujeme a rádi se sem zase vrátíme.

Michaela

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla velice spokojená. Chatky a koupelna čisté. Každé ráno paní uklízela. Male chatky a některé velké jsou nové, zbytek se prý bude dělat taky nový. Blízko čistý rybník na koupání. V kempu hospůdka, ve které jsou ceny nízké. Hřiště na míčové hry. Snad se příští rok vrátíme :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
J. N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu Aljaška jsem strávila celý týden s rodiči. Byli jsme ubytovaní ve čtyřlůžkové chatičce. Chata je sice starší, ale zato byla čistá, uklizená a cenově dostupná. Umístění kempu je naprosto dokonalé - nejen že je kolem krásná příroda a přírodní rybník, ale nachází se v Česko-Saském Švýcarsku a tak je kolem velké množství míst k navštívení. Sociální zařízení bylo každý den čisté, personál příjemný, ceny přiměřené, posezení v hospůdce příjemné po náročném výletování. Určitě kemp příští rok navštívím s přítelem. Všem nenáročným lidem můžu jen DOPORUČIT.

Lenka T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučuji! Kemp má nový majitel a je vidět hodně odvedené práce! Ubytovali jsme se v malých chatičkách, které jsou po zrekonstruování jako nové. Takové v jiných kempech v Českém Švýcarsku nepotkáte. V kempu je nové sociální zařízení, k dispozici venkovní kuchyňka, hřiště, ohniště apod. Jako bonus příjemné prostředí hospůdky. Líbí se mi i přehledné webové stránky, kde lze nalézt kompletní informace k pobytu. Okolí kempu je moc hezké a do 30minut se dostanete k nejvíce turistickým místům v Českém Švýcarsku - Hřensko, Pravčická brána, Jetřichovické vyhlídky apod.

Ivan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 27.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívil jsem kemp s větší skupinou kamarádů a zůstali jsme celý víkend. Měli jsme objednané snídaně a večeře od pátku do neděle. Jsem mile překvapen vstřícností jednání, spolehlivostí. Navíc je kemp čistý, vkusně opravovaný a udržovaný. Moc se nám zde líbilo. Doporučuji, Ivan.

Jirka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, pěkné a udržované nové sociální zařízení, kuchyňka s krbem (super), přímo v kempu malá hospůdka se stolky venku, možnost snídaně, obědu i večeře (po domluvě). Rychlá obsluha a vstřícnost. Jako parta 23 lidí z Česka jsme si zde udělali sraz - jako organizátor mám jen pro tento kemp pochvalu.

xxxx

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 5.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sám o sobě byl skvělý! Perfektně uklizeno, sociální zařízení bez chyby. Co se týče personálu, raději se nezmiňovat... Pán byl velmi nepříjemný ( pravděpodobně toho měl po sezoně dost, ale to neomlouvá) a většinu času jsme ho nemohli zastihnout. Žádná možnost občerstvení! (Nevím jestli to bylo tím, že byl první víkend v září, nicméně ubytovaní zde ještě byli) Moc se mi nezamlouvá, že na internetu není uvedena polovina poplatků viz 40 Kč za prostěradlo + lednice + sprchy (žetony)..... člověk nemá problém si tyto věci zaplatit, ale mělo by to být uvedené na internetu a ne že přijedete a platíte dvojnásobek s kterým jste nepočítali. V neposlední řade pán naúčtoval přátelům za jednu noc 700! Druhý den když se šli dotázat proč tolik, tak se omluvil, že se spletl.. Kemp sám o sobě super, ale nelíbil se mi přístup personálu, kdy se tváří jako bych obtěžovala....

Yvona P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl parádní čistý a opravdu super.Pan majitel ochotný a velice milý člověk.Socialní zařízení čiste a na urovni o se málo kde vidí.Chatka čistá a utulná.Je pravda že jme tu ztrávili jeden den a jednu noc ale i to tačilo k tomu abych mohla říct že jsme byli spokojeni na 100 procent a již máme rezervován další pobyt v období 26.8. až 28.8.2016 a už se moc těšíme.A TOUTO CESTOU DĚKUJEME.

Boháč Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme v kempu velmi spokojeni kromě slabší WiFi se nedá moc chyb najít personál velmi dobrý ochotný možná malá oprava chatekby se hodila ale na tom prý se už pracuje opravdu doporučuji

Bronislava S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je kásný,klidný.Úžasné výlety po okolí.

xxx

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Personál v kempu - téměr nebyl celý pobyt.. Viděli jsme paní z recepci při příjezdu, kde nám předala klíče ukázala soc. zařízení. Neinformovala nás o zásadní věci. Sprchy jsou na žetony, které můžete koupit v recepci nebo v restauraci. ( kde nevaří a zavírají v 18 hodin ) Při příjezdu nám informaci nepředala. Když jsme chtěli využít soc. zařízení paní už v recepci nebyla a nechal na sebe tel.. Telefon nezvedala a nebo předstírala v telefonu, že nemá signál... Druhý den se situace opakovala - v 18 hodin už nebyla k zastižení a my po opět bez vody..( Paní byla prý někde na párty, tak se nemohla zajímat o ubytované )
Následující den jsme odjeli.
Do tohoto kempu bych už nejela. Hned vedle je kemp Havaj tuším a tam jak obsluha tak prostředí perfektní. Okolí krásné, ale tady obrovské zklamání.
Stačilo, aby řekla kupte si žetony já tu nebudu a nebo případně nám normálně zvednout telefon a domluvit se.

D. R.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kepm. Příjemný personál, slušné ceny, nádherná příroda v blízkém okolí. Byl jsem s dětmi na školním výletě a mohu opravdu vřele doporučit.

čiko

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 16.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vůbec neberou stany.
Pro nedostatek prostoru k parkování neumožňují pobyt ve stanu.
Neměli by tuto možnost zde inzerovat.
J.Foit Liberec

Vaclav V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdil jsem do kempu driv s rodici jeste za predchoziho majitele...je pravdou,ze socialni zarizeni nebylo hezke a chybela hospudka,ale tesne pod kempem byla jina a tim padem nevim zda to nebylo spis dobre,protoze tam byl vetsi klid.Minuly rok jsem tam byl se svou rodinou a opet s rodici a synovcem.Pro deti vyuziti zadne krome hriste se siti.Majitele opravdu,ale opravdu "vyborny" pristup k lidem,chovaji se jako kdyby jim patril svet a ne jen ten kemp,kde opravili pouze socialky.Dalsi vec,clenem nasi rodiny je i pes,pravda,je to dle nich "bojove" plemeno,dle me obrovsky mazel,ale ktereho nikdy nespustim z oci a lidi si vybira,tak zrovna majitele si nezamiloval a prvni otazka od pani majitelky-ten pes prijede jako s vama?takovym arogantnim tonem,ze jsem stochuti ji rict zpatky o tu zalohu.Dalsi negativum opet na majitele a co se tyka hospody.Pan majitel vybehl z kuchyne a zacal rvat na cely kemp,ze se na to muze vy*rat,ze nebude ze sebe delat debila a stale tam neco varit.Vzniklo to z toho,ze nekoho videl v chatce si ohrivat obed.No mozna asi proto,ze je v okoli restauraci vic nez dost a zde stal gulas 90kc...Tak si udelejte obrazek uz samy.Jedeme tam sice znova,protoze tam nejedu kvuli nim a do styku s nima prijit nemusime...Pro deti asi take nic moc,v kempu nic,pod kempem sice rybnik,ale pristup do nej take nic moc,trochu vetsi kaminky a nebo schody,ale klasicky kluzke,je to rybnik,ale okoli nadherne.Videl bych to jako ideal pro partu pratel

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


Na kempu se mám líbila možnost polopenze a hezký situovaný kemp v přírodě. Dále oceňujeme čistotu na sociálních zařízeních a možnost zapůjčení sportovních potřeb.

Lukáš B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí (výlety a okolí), rybník hned u campu, hospoda v kempu, může se tam se psem, ceny přijatelné, konzum hned u kempu

a H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Pěkný rodinný kemp blízko vody.SKVĚLÁ DOMÁCÍ KUCHYNĚ v hospůdce přímo v kempu neměla chybu!:-)Jediné co by se mohlo zlepšit je čistota WC a umyvadel!!!

Ajwyy L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme s přítelem před cca 14-ti dny.Kemp je klidný,rodinného tipu,pohodička,sociálky čisté,uklízečka češka.Kuchyňka s nádobím,krbem a televizí.Zdarma teplá voda po celý den,také půjčení tenisových raket a ping pongu - zdarma.Recepční milá slečna,usměvavá,vše vysvětlila,poradila,ukázala.Chatky starší,ale absolutně čisté a pohodové.Byli jsme ve 4-lůžkové a byla zde lednice a stolek s židlema,ale mi seděli na terasce venku,protože byli tropy :-) okolí Českého Švýcarska prostě nádhera.Před kempem rybník,půjčovna loděk a šlapadel,malý koloniál se zákl.surovinama.10 minut do Děčína tam je Tesco,Albert,atd.Celkově hodnotím za 1 , protože jsme byli velice spokojeni a kemp doporučujeme svým známým.Určitě stojí za to :-) Krásné leto :-)

Věra P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

My jsme byli moc spokojeni,pohoda,klid a krásné prostředí.Paní domácí velice milá,ochotná.Sociálky nové,čisté.Voda na koupání,no,prostě rybník...,ale děti byly spokojené. Pohodový rodinný kemp.Mohu jen doporučit.

Veronika H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kladem kempu je, že je situovaný v krásné přírodě a v blízkosti rybníku, který je ale dost zakalený. V areálu se nachází menší hospůdka, ve které je příjemné posezení, bohužel se zde (stejně jako v okolí) čepuje pouze pivo Březňák. Sociální zařízení je velmi pěkné, jak je možné vidět i na fotkách, bohužel se ale párkrát stalo, že na záchodech nebyl toaletní papír. Nevím, zda je to jen názor můj a mých přátel, ale zdálo se nám, že voda krapet zaváněla, ale jednalo se pouze o zápach, jinak byla voda v pořádku. Na druhou stranu jsou zde sprchy bez dalších poplatků, což lze hodnotit velmi kladně. V kempu je také pěkné hřiště, kde se dá hrát například líný tenis (je možné zapůjčit si vybavení v kempu).

Jaroslav S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky pro 3-4 osoby jsou prostorné a s verandou, kde je možné dát si sezení z vnitřku chatky nebo třeba kola. Pobyt byl velmi příjemný. Bohužel rybník, který je pod kempem je spíš pro rybaření než rekreaci (mnoho kačen a labutí a jejich výkalů), proto je vhodné najít si jiné místo na koupání. Kemp je velmi dobrým výchozím bodem na výlety po okolí (Hřensko atd.). Bohužel se nám v průběhu pobytu stalo, že na toaletách nebyl papír, ale jinak jsou sociálky pěkné a čisté. Oceňuji, že teplá voda byla po celý den a bez poplatku.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Aljaška, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Aljaška. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Aljaška.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist