Autokemp Aljaška - Hodnocení

5.3 / 10 Chvályhodné
podle 11 recenzí (celkem 46)  

Stará Oleška 134,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Aljaška

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

53% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 46
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Aljaška


Storno

Hodnocení návštěvníků

dinuskas

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali náhodně, spokojeni jsme nebyli. Pan vedoucí neochotny, nebyl k zastižení. Hospudka v kempu téměř nefunkční, otevřeno minimálně, večer vůbec. Žádné vyžití pro děti, jen pískoviště bez hraček. Sociální zázemí hezké a čisté, ale voda smrdí a sprchy na 20 korunové zetony, vody jen 35 litrů, což je skutečně tak na jednoho, s dětma jsem to nestihla.
Při příjezdu jsme nedostali žádné info o tom, do kdy máme vyklidit chatičku, při odjezdu v 10:10 přišla paní uklízet, říkali jsme, že jsme to nevěděli, že jsme za chvíli pryč. V 10:20 jsme byli vrátit klíče a byl nám ze zálohy stržen další den pobytu. Za pánem jsem šla slušně, vysvětlovala mu, že tam jsme prvně a že jsem netušila, že je to do 10 hodin, bylo mi řečeno, že jsme si měli přečíst provozní řád. Uznala jsem pochybení, omluvila se, ale peníze mi vráceny nebyly. 20 minut za 520 kaček, to je síla. Ještě mu říkala, že tímto přístupem odhani zákazníky, kteří by přijeli zas příště, řekl mi, že odhani pouze klienty, kteří se neumějí chovat. A to jsme chatičku zametli a posbirali kolem bordel a nedopalky, které po nás nebyli. Odjížděli jsme naštvaný a už nás tam nikdo neuvidí. Jinak místo je to krásný, přístup ale zabíjí vše.

Lina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Malé chatky(2lůž.) jsou po rekonstrukci pěkné,povlečení jsme měli vlastní.Celý den jsme byli mimo kemp tak nehodnotím zábavu a ost.služby.Kuchyňku jsme rovněž nepoužívali,měli jsme svoji konvici.S majitelem jsme problém neměli.Sociálka byla celkem dobrá,jen teče "divná voda" a tudíž by WC potřebovalo vzít savem. Na vaření na čaj jsme koupili balenou vodu.Pouze jsme přespávali ,tak OK.

Ladys

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Špatný dojem je popsán již níže. Chatky namačkané jedna na druhou, žádné soukromí, o zábavě nemluvě. Myslím si, že do takovéhoto kempu rozhodně nepatří dětský tábor a vedoucí (či majitel) se celou dobu tváří ( a zároveň i chová) jakoby ho to otravovalo. Jako zkušenost dobré, ale sem již nikdy více....

zlata

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dřevěná chata se 4 lůžky v hrozném stavu, dřevo volá po údržbě a novém nátěru,válendy, flekaté a roztrhané polštáře a deky z minulého století, přeležené matrace, stůl a 3 židle, 4 police v rohu, lednice za poplatek, platí se elektřina, chata vedle chaty, žádné soukromí, dětský tábor, od rána do večera křik, kuchyňka bez nožů, příborů, přípravku na nádobí, prkénka, bez teplé vody, malá varná konvice pro celý kemp(voda se dlouho vaří), staré nádobí. Celkový dojem: Už nikdy více!!!

huvale

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Málo místa, malé chaty, hluk...............

Jirka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, pěkné a udržované nové sociální zařízení, kuchyňka s krbem (super), přímo v kempu malá hospůdka se stolky venku, možnost snídaně, obědu i večeře (po domluvě). Rychlá obsluha a vstřícnost. Jako parta 23 lidí z Česka jsme si zde udělali sraz - jako organizátor mám jen pro tento kemp pochvalu.

xxxx

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 5.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sám o sobě byl skvělý! Perfektně uklizeno, sociální zařízení bez chyby. Co se týče personálu, raději se nezmiňovat... Pán byl velmi nepříjemný ( pravděpodobně toho měl po sezoně dost, ale to neomlouvá) a většinu času jsme ho nemohli zastihnout. Žádná možnost občerstvení! (Nevím jestli to bylo tím, že byl první víkend v září, nicméně ubytovaní zde ještě byli) Moc se mi nezamlouvá, že na internetu není uvedena polovina poplatků viz 40 Kč za prostěradlo + lednice + sprchy (žetony)..... člověk nemá problém si tyto věci zaplatit, ale mělo by to být uvedené na internetu a ne že přijedete a platíte dvojnásobek s kterým jste nepočítali. V neposlední řade pán naúčtoval přátelům za jednu noc 700! Druhý den když se šli dotázat proč tolik, tak se omluvil, že se spletl.. Kemp sám o sobě super, ale nelíbil se mi přístup personálu, kdy se tváří jako bych obtěžovala....

Yvona P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl parádní čistý a opravdu super.Pan majitel ochotný a velice milý člověk.Socialní zařízení čiste a na urovni o se málo kde vidí.Chatka čistá a utulná.Je pravda že jme tu ztrávili jeden den a jednu noc ale i to tačilo k tomu abych mohla říct že jsme byli spokojeni na 100 procent a již máme rezervován další pobyt v období 26.8. až 28.8.2016 a už se moc těšíme.A TOUTO CESTOU DĚKUJEME.

Boháč Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme v kempu velmi spokojeni kromě slabší WiFi se nedá moc chyb najít personál velmi dobrý ochotný možná malá oprava chatekby se hodila ale na tom prý se už pracuje opravdu doporučuji

Bronislava S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je kásný,klidný.Úžasné výlety po okolí.

xxx

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Personál v kempu - téměr nebyl celý pobyt.. Viděli jsme paní z recepci při příjezdu, kde nám předala klíče ukázala soc. zařízení. Neinformovala nás o zásadní věci. Sprchy jsou na žetony, které můžete koupit v recepci nebo v restauraci. ( kde nevaří a zavírají v 18 hodin ) Při příjezdu nám informaci nepředala. Když jsme chtěli využít soc. zařízení paní už v recepci nebyla a nechal na sebe tel.. Telefon nezvedala a nebo předstírala v telefonu, že nemá signál... Druhý den se situace opakovala - v 18 hodin už nebyla k zastižení a my po opět bez vody..( Paní byla prý někde na párty, tak se nemohla zajímat o ubytované )
Následující den jsme odjeli.
Do tohoto kempu bych už nejela. Hned vedle je kemp Havaj tuším a tam jak obsluha tak prostředí perfektní. Okolí krásné, ale tady obrovské zklamání.
Stačilo, aby řekla kupte si žetony já tu nebudu a nebo případně nám normálně zvednout telefon a domluvit se.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
D. R.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kepm. Příjemný personál, slušné ceny, nádherná příroda v blízkém okolí. Byl jsem s dětmi na školním výletě a mohu opravdu vřele doporučit.

čiko

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 16.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vůbec neberou stany.
Pro nedostatek prostoru k parkování neumožňují pobyt ve stanu.
Neměli by tuto možnost zde inzerovat.
J.Foit Liberec

Vaclav V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdil jsem do kempu driv s rodici jeste za predchoziho majitele...je pravdou,ze socialni zarizeni nebylo hezke a chybela hospudka,ale tesne pod kempem byla jina a tim padem nevim zda to nebylo spis dobre,protoze tam byl vetsi klid.Minuly rok jsem tam byl se svou rodinou a opet s rodici a synovcem.Pro deti vyuziti zadne krome hriste se siti.Majitele opravdu,ale opravdu "vyborny" pristup k lidem,chovaji se jako kdyby jim patril svet a ne jen ten kemp,kde opravili pouze socialky.Dalsi vec,clenem nasi rodiny je i pes,pravda,je to dle nich "bojove" plemeno,dle me obrovsky mazel,ale ktereho nikdy nespustim z oci a lidi si vybira,tak zrovna majitele si nezamiloval a prvni otazka od pani majitelky-ten pes prijede jako s vama?takovym arogantnim tonem,ze jsem stochuti ji rict zpatky o tu zalohu.Dalsi negativum opet na majitele a co se tyka hospody.Pan majitel vybehl z kuchyne a zacal rvat na cely kemp,ze se na to muze vy*rat,ze nebude ze sebe delat debila a stale tam neco varit.Vzniklo to z toho,ze nekoho videl v chatce si ohrivat obed.No mozna asi proto,ze je v okoli restauraci vic nez dost a zde stal gulas 90kc...Tak si udelejte obrazek uz samy.Jedeme tam sice znova,protoze tam nejedu kvuli nim a do styku s nima prijit nemusime...Pro deti asi take nic moc,v kempu nic,pod kempem sice rybnik,ale pristup do nej take nic moc,trochu vetsi kaminky a nebo schody,ale klasicky kluzke,je to rybnik,ale okoli nadherne.Videl bych to jako ideal pro partu pratel

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


Na kempu se mám líbila možnost polopenze a hezký situovaný kemp v přírodě. Dále oceňujeme čistotu na sociálních zařízeních a možnost zapůjčení sportovních potřeb.

Lukáš B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí (výlety a okolí), rybník hned u campu, hospoda v kempu, může se tam se psem, ceny přijatelné, konzum hned u kempu

a H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Pěkný rodinný kemp blízko vody.SKVĚLÁ DOMÁCÍ KUCHYNĚ v hospůdce přímo v kempu neměla chybu!:-)Jediné co by se mohlo zlepšit je čistota WC a umyvadel!!!

Ajwyy L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme s přítelem před cca 14-ti dny.Kemp je klidný,rodinného tipu,pohodička,sociálky čisté,uklízečka češka.Kuchyňka s nádobím,krbem a televizí.Zdarma teplá voda po celý den,také půjčení tenisových raket a ping pongu - zdarma.Recepční milá slečna,usměvavá,vše vysvětlila,poradila,ukázala.Chatky starší,ale absolutně čisté a pohodové.Byli jsme ve 4-lůžkové a byla zde lednice a stolek s židlema,ale mi seděli na terasce venku,protože byli tropy :-) okolí Českého Švýcarska prostě nádhera.Před kempem rybník,půjčovna loděk a šlapadel,malý koloniál se zákl.surovinama.10 minut do Děčína tam je Tesco,Albert,atd.Celkově hodnotím za 1 , protože jsme byli velice spokojeni a kemp doporučujeme svým známým.Určitě stojí za to :-) Krásné leto :-)

Věra P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

My jsme byli moc spokojeni,pohoda,klid a krásné prostředí.Paní domácí velice milá,ochotná.Sociálky nové,čisté.Voda na koupání,no,prostě rybník...,ale děti byly spokojené. Pohodový rodinný kemp.Mohu jen doporučit.

Veronika H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kladem kempu je, že je situovaný v krásné přírodě a v blízkosti rybníku, který je ale dost zakalený. V areálu se nachází menší hospůdka, ve které je příjemné posezení, bohužel se zde (stejně jako v okolí) čepuje pouze pivo Březňák. Sociální zařízení je velmi pěkné, jak je možné vidět i na fotkách, bohužel se ale párkrát stalo, že na záchodech nebyl toaletní papír. Nevím, zda je to jen názor můj a mých přátel, ale zdálo se nám, že voda krapet zaváněla, ale jednalo se pouze o zápach, jinak byla voda v pořádku. Na druhou stranu jsou zde sprchy bez dalších poplatků, což lze hodnotit velmi kladně. V kempu je také pěkné hřiště, kde se dá hrát například líný tenis (je možné zapůjčit si vybavení v kempu).

Jaroslav S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky pro 3-4 osoby jsou prostorné a s verandou, kde je možné dát si sezení z vnitřku chatky nebo třeba kola. Pobyt byl velmi příjemný. Bohužel rybník, který je pod kempem je spíš pro rybaření než rekreaci (mnoho kačen a labutí a jejich výkalů), proto je vhodné najít si jiné místo na koupání. Kemp je velmi dobrým výchozím bodem na výlety po okolí (Hřensko atd.). Bohužel se nám v průběhu pobytu stalo, že na toaletách nebyl papír, ale jinak jsou sociálky pěkné a čisté. Oceňuji, že teplá voda byla po celý den a bez poplatku.

Jana K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byla na dovolené s přítelem. Ubytovaní jsem byli ve dvoulůžkové chatičce. Vybavení chatičky je výborné. Ceny jsou skvělé na to, že je v nich zahrnuta jak voda tak elektřina. V chatičkách jsou zásuvky a lednička. Sociální zařízení nové a čisté. V areálu je možnost připojení na internet, zapůjčení sportovního vybavení zdarma a nachází se zde i společenská místnost s televizí a krbem. Paní na recepci byla milá a ochotná. Kemp doporučuji všem, kteří mají rádi klid, pohodu a přírodu.

Pavel K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý kemp za dobré ceny. Nutno zlepšit parkování a přístupovou cestu. Bylo by vhodné začít uvažovat s rekonstrukcí chatek

Monika N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování na jednu noc nám naúčtovali o 100 Kč více, což by se dalo pochopit, jen kdyby něco takového na svých stránkách měli napsané, ba dokonce ani na recepci písemná zmínka o zdražení není.. Na místo slušného jednání paní provozní argumentovala tím, že nám zato nepočítala povlečení 40,- Kč za dva (což také není nikde uvedené). Tento menší incident nám dojem z kempu nepokazil. Ubytovali jsme se v jedné z dvoulůžkových chatek s výhledem na Olešský rybník, chatky čisté a prostorné, k našemu překvapení i s ledničkou v ceně. Možnost zapůjčení grilu, dále k dispozici ohniště, hřiště na míčové hry.. Sprchy udržované a zdarma, večer chyběl toaletní papír, el.zásuvky u umyvadel nebyly, ale v chatce ano. Není možné parkovat u chatky. Bohužel chybí zde sebemenší prostor pro stanaře i když ceny za stan na stránkách najdete. Obecně se nám kemp velmi líbil a určitě se sem někdy vrátíme.

Nováková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 3.7.2013

Celkový dojem

!!!Pozor v kempu se nedá stanovat, slečna v recepci mi po telefonu oznámila, že na stany nemají místo, že okolní plocha je malá a určena přednostně pro auta klientů v chatkách!!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Aljaška, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Aljaška. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Aljaška.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist