AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR - Hodnocení

6.3 / 10 Chvályhodné
podle 36 recenzí (celkem 99)  

Pod Hůrkou 470,
HRANICE 753 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

63% Hodnocení 36
Celkem hodnocení 99
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jitka N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný malý kemp s možností stravování, možnost výletů po okolí. Příjemné prostředí, pěkné a čisté socialní zařízení. Příjemný personál. Určitě doporučuji k navštívení.

Věrka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký menší kemp, krásné pěší stezky v okolí kempu - Hranická propast, lázně Teplice nad Bečvou, jeskyně, město Hranice na Moravě. Kemp je v blízkosti vlakové tratě. Strávili jsme zde 1 noc ve stanu, místo pro stany upravené, pěkné, celkový dojem OK.

Luděk

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny odpovídají nabízeným službám.
Spíme v autě, takže chatky nejsem schopen ohodnotit,postupně se však opravují.
Sociálky staré,ale čisté.
Dobrou lokalitu trochu kazí železniční trať v blízkosti.

Barbora

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, souhlasím s paní Štěpánkou kemp je úplně v pořádku. Neměli jsme nejmenší problém. A ten (morous) pan Majitel s námi mluvil normálně a vysvětlil co jsme potřebovali vědět. Můj názor je že:jak vy ke mě tak já k vám. Když se budete chovat slušně tak to bude i ze strany majitele a personálu. Nebojte se a jeďte se tam podívat :-D

Štěpánka R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je úplně a naprosto v pohodě!!!

Pokud se bojíte těch záporných hodnocení(tak jako jsme se báli i my)a bojíte se sem jet, tak Vám píšu, že se negativní hodnocení skutečně nezakládají na pravdě. Majitel je normální, personál normální, milý, ochotný a to i personál v restauraci. Všichni se k nám i k našemu dítěti, (dokonce i k našemu psovi), chovali normálně a nikdo k nám neměl absolutně žádných nevhodných připomínek, jak píší v hodnocení někteří návštěvníci. Např. platili jsme při příjezdu a pak už nám nikdo nic dodatečně neúčtoval. Co to je, příplatek za teplou vodu??? Sprchy se platí, to ano, 20 Kč za jedno osprchování, ale to je v ceníku, ale příplatek za teplou vodu??? Teplá voda teče jenom ve sprchách a na záchodě u umyvadla, ale u umyvadla, žádný měřák na teplou vodu není, takže Vám za ni nikdo nikdo nijak nemůže nic účtovat. Je to hloupost!Nikdo nesedí u záchoda a nesleduje, kolikrát jste se byl umýt ruce teplou vodou. Jak píšu, kemp úplně bez problémů. Pojedeme tam znovu, nemáme důvod tam nejet.

Po celém kempu čisto, bungalovy čisté, nic tam nezapáchalo, ani záchody, ani bungalovy.Neviděla jsem žádného hlodavce, ani venku, natož aby se proháněli v bungalovu, neběhali dokonce ani v restauraci a tam jsem je, podle negativních hodnocení, opravdu čekala nejvíc, že se budou zdržovat u zdroje potravy. Ale fakt nic. Pavučiny tam také nebyly. A jediný pavouk, kterého jsem viděla, byl náš, protože jsme si ho omylem přivezli v záhybu na spodní straně psí misky. Nechali jsme ho tam,aby změnil prostředí a aby se taky někam za život dostal.Tak pozor na to, ten pavouk je tam díky nám do dnes. Měli jsme bungalov č.2.

Chatky se nijak nerozpadají, žádné díry, nic ztrouchnivělého, nábytek je bytelný, nevrže, postele jsou bytelné, mají kovový rám, takže se nijak nekývají,neklíží nevržou.Začala jsem uvažovat, že bych si takové pořídila domů.


Jak z příspěvku „Michaely“ vyplývá, pan majitel napomíná pouze ty lidi, kteří, porušují provozní řád a tím kemp demolují. Bude to asi skutečně pravda, protože jsem tam viděla spoustu malých dětí s rodiči. A ani jednou jsem neviděla, že by je někdo z personálu napomínal nebo k nim měl nevhodné připomínky. Děti si normálně hrály a v podstatě si jich nikdo nevšímal. Nevypadalo to vůbec, že by pan majitel děti nenáviděl nebo byl na ně preventivně zasedlý.
Asi to bude skutečně tak, že majitel a personál si všímá pouze těch dětí a lidí vůbec, kteří se neumějí chovat a myslí, si, že když si tam pobyt zaplatili, tak že bungalovy jsou jejich a mohou je tak v klidu a beztrestně ničit. A bohužel, když učitelky takové děti v jejich chování ještě podporují, místo toho aby je také napomenuly…večer si jdou lehnout a osmáci a deváťáci se oddávají alkoholu, dělají kravál a jsou do rána bez dozoru, je v takovém případě potřeba napomenout i učitelky, které samozřejmě chybu v sobě nevidí a ještě se cítí ublížené a šikanované. A podle toho také jejich hodnocení kempu vypadá.

A některá hodnocení jsou, myslím, naprosto neadekvátní. Např. když někdo ztratí klíč, musí se koupit úplně nová fabka a to něco stojí. Za ztrátu klíče se platí všude. Dále např. když mi někdo ukradne peněženku (jak popisuje „david“) není to chyba kempu, ale moje, protože jsem na ní nedával pozor. Za svou peněženku zodpovídám já a ne majitel kempu. To myslím, že k objektivnímu hodnocení jakéhokoliv zařízení vůbec nijak nepatří. Mě někdo například okradl v Brně, (doklady, peníze) a vůbec mě nenapadlo se rozzlobit na brněnské radní a do Brna přestat jezdit.“ A od teďka mě v Brně nikdo neuvidí!“ To já jsem blb, že jsem si na svoje věci nedávala pozor.

Hmyz nebo pavouci v kempu? Neviděla jsem žádný. Ani střevlíka, ani saranče, ani švába ani štěnici. A i kdybych nějaký viděla, tak mě vůbec nenapadne psát takovou věc do hodnocení, protože doma sami máme mravence a nemůžeme se jich vůbec nijak zbavit ať děláme co děláme. V bungalovech bylo kvalitní nové neprošlapané lino beze spár, a na rovné betonové podlaze, tudíž mraveniště si tam nikdo snad postavit nemohl. Maximálně tam mravenci vlezli škvírou ve zdi aby se podívali, co a jak, aby tak vyhodnotili celou situaci.

Jinak pavouky taky musím doma vysávat, abych je v baráku neměla. Každý z nás má doma pavouky a je to normální. Některá hodnocení jsou opravdu směšná. Je známo, že někteří pavouci se přizpůsobili člověku a žijí s ním (bohužel) po jeho boku a dokonce se podle toho i jmenují, např. pokoutník domácí.Žije v koutě.

Někdo píše, že pan majitel je morous. Ovšem je to spíš tak, že pan majitel je normální člověk. Má klidnou introvertní povahu. A tak nemá na rtech po celý den umělý naučený americký úsměv, jak jsme zvyklí od pokladních z Kauflandu nebo z Hypernovy. Asi jsme si už navykli, že jakmile nám někdo nabízí cokoliv za úplatu, očekáváme, že bude naprosto úslužný a bude se předhánět jak nejvíc dovede, protože jakožto zákazníci jsme jeho páni. Pan majitel je bohužel po těžké autonehodě a asi mu do smíchu taky proto po celý den není. Určitě se musí cítit unaveně, ale přesto dává celý kemp do kupy a stará se o něj.

V kempu se totiž všechno opravuje a renovuje, bungalovy se postupně rekonstruují. Jak zevnitř ale i z venku, dávají se nová obložení, kupují se nové matrace. Už se buduje dokonce zmiňované hřiště, ale chce to bohužel čas a hlavně finance.
A když si pan majitel o svém kempu přečte taková sprostá hodnocení, opravdu se mu vůbec nedivím, že rozjařeností vůbec nijak neoplývá.

Tak třeba my jsme tam přijeli. Podle strašlivých hodnocení, jsem čekala a bála jsem se, že preventivně seřve našeho třináctiletého syna, aby se v kempu choval slušně, nebo že bude mít třeba připomínky k našemu psovi, že ho si máme hlídat nebo tak něco…..ale nic takového se nestalo. Naopak, jak jsme platili, tak mi vracel na tisícovku a sám od sebe nám vrátil hodně dvacetikorun, že prý abychom měli mince do sprch. Když jsme odcházeli na snídani, nechali jsme psa v bungalovu, pan majitel to viděl…čekala jsem, že nám vynadá, abychom psa nenechávali samotného zamčeného, že může zničit vnitřek bungalovu, ale žádné připomínky k tomu vůbec neměl, bylo mu to úplně jedno. Čekala jsem, že bude jak se říká jenom prudit, ale fakt je úplně v pohodě.

Co se týče zábavy, bohužel, zatím tam hřiště není. Takže míčové hry jsou problematické. Tudíž, když děti kopou do míče mezi stany……míč se strefuje se do karavanů a stanů jiných rekreantů, sestřeluje věci ze stolků a nebo vysklí okno. V takovém případě se hra skutečně musí zakázat, když omezuje a obtěžuje jiné lidi.
Vypadá to nejspíš, tak, že negativní hodnocení píší především lidi, které byly napomenuti, protože porušovali provozní řád, tudíž se chovali nevhodně, ničili věci a svým neurvalým chováním obtěžovali navíc ostatní rekreanty. A místo toho, aby se zastyděli a nad svým chováním se zamysleli, tak to majiteli „vrátí“ v hodnocení, jak se říká i s úroky. Ještě že „Michaela“ tak reagovala a vše uvedla na pravou míru a majitele a personálu se tímto zastala a zastavila tu nespravedlivou přítrž urážek.

Takže abych to ukončila…pokud jste normální lidi, máte tak nějak trochu v pořádku v hlavě a umíte se normálně chovat, tak v kempu Vás nikdo prudit určitě nebude.

Co se týče vlaku, ten v blízkosti, bohužel, jezdí, ale není to nic hrozného. Přes den, jsem ho nevnímala absolutně vůbec a v noci manžel spal jako dřevo, kluk taky, nijak je to nebudilo, to jen já mám velice slabé spaní všeobecně a proto si vždy, do každého hotelu, kempu a podobně vozím špunty do uší, nevadí mi pak ani lidi, co řvou u táboráku až do rána a spím pak všude jako dřevo.

A pozor na to, když se v létě ochladí, někomu může být v noci zima, takže je dobré si vzít do jakéhokoliv kempu nějakou teplou deku s sebou. V kempech bývají letní lehčí přikrývky,aby pod nimi nebylo v létě vedro. A nebo to je tím, že jsem spíš jenom zchoulostivělá a nebo už stárnu (40 let).

Tomáš N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi spokojený s personálem a je tam velmi dobře sranda a ochotný personál moc se nám tam líbilo náš odjezd byl dřív proto kvůli mému zdravotnímu stavu doporučujeme navštívit ochotný a moc milý personál

Pepa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkové hodnocení kempu je dobré, personál ochotný, příjemný, všude čisto, sociální zařízení v pořádku. Ale dojem kazí pan majitel, který je pořád zamračený a asi cholerik. Protože je majitel letního kempu, měl by se i přes všechny starosti aspoň trochu usmívat a ne tam chodit jak bubák a strašit děcka. Mimochodem, pro děti tam není žádná zábava - chtělo by to aspoň pískoviště nebo nějaký kolotoč nebo skluzavku.

Běhalovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již druhý rok s malým vnukem. Jsme starší manželé s obytným automobilem. Nemůžeme kempu nic vytknout, malý a klidný kemp, na české poměry ve velmi pěkném stavu. Toalety čisté, vždy papír, mýdlo, teplá voda možnost občerstvení. Personál starostlivý. Vhodné pro ty, co rádi poznávají naší přírodu a její unikáty- necelý kilometr pěšky lesem Hranická propast - dnes již nejhlubší na světě, blízkost Lázní Teplice a Zbrašovské aragonitové jeskyně.
Jediný nedostatek, za který nemůže provozovatel kempu, je příjezd do kempu po silnici pod viaduktem, kterému by měl majitel věnovat větší pozornost. odrazuje návštěvu kempu pro vyšší karavany - značka výška 3.10 (dá se ale projet i 3.20). Město Hranice by si mělo vážit toho, že někto v jejich městě provozuje takovýto autokempink.

Ivo I.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

V kempe som strávil s karavanom jednu noc a môžem napísať, že kemp prekročil moje očakávania ktoré som mal podľa hodnotení na dokempu.cz.
Prístup pána na recepcii bol v rámci normy. Nie je to ten štýl, kedy vám niekto nadšene porozpráva o kempe a čo je kde... ale ani som necítil, že by ho môj príjazd obťažoval.
V bufete večer varili (v sezóne) a jedlo bolo celkom chutné.
Sociálne zariadenia už nie sú najnovšie ale v rámci možnosti boli čisté.
WiFi fungovala :)
Vlak ktorý z času na čas prešiel neďaleko od kempu ma veľmi neobťažoval.

renata

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp malý, čistý, ale rozhodně ne klidný, pár metrů často jezdící vlak ( i v noci ) zažila jsem venkovní hudbu do dvou hodin v noci, takže pro mě nespokojenost - měl by být ohled od lidí na ostatní, nedalo se spát

majitel se tváří a jedná jako morous, ale asi to je jeho vlastnost, než úmysl, věřím, že to nedělá schválně a jsem na ledacos zvyklá

voda ve sprchách za 20 kč na 8 minut stačila na rychlé osprchování mne i dětí, byla teplá a všude celkem čisto, takže alespoň toto spokojenost

vedle hospůdky malé dětské hřiště a trampolína, nám to stačilo

na wc čisto a stále mýdlo i papír, to je také plus

jinak ale do tohoto kempu už nikdy více.

david

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 14.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

přišel jsem o peněženku

Beáta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp po výběru paní učitelky. O špatných recenzích jsme věděli, ale jeli jsme tam s tím, že to třeba nebude tak strašné... Hned po příjezdu nám majitel nadal, po celý pobyt nás neustále hlídal a byl nepříjemný. V bungalovech si majitel vzal 90 Kč za dva dny za elektřinu a v jednom bylo pod postelí mraveniště. V spodních chatkách smrděly myši a lezla tam veškerá havěť. Byla tam podestýlka bince a na stěnách byly samé pavučiny. Večer jsem vešla do sociálního zařízení a po rozsvícení světla jsem spatřila spoustu lezoucích stonožek. Za sprchu se platí 20 Kč za 8 minut. Sportovní vyžití pro děti tam není opravdu žádné. Kluk od nás ztratil klíče od chatky a majitel si za ně vybral 300 Kč. Když jsme šli zaplatit za chaty, majitel nám naúčtoval vyšší částku. Kemp je vhodný možná pro ty, co mají rádi k večeři pavouky a ostatní havěť. Hrůza.

Roman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jenom stručně
Kemp jsme navštívili dvakrát všude čisto uklizeno, nevím co se nelíbilo lidem spíše skupinám.
Náš dojem je velice kladný.
Nevím co si lide představují za luksus za cenu ubytování, mužou to zkusit třeba v Rožnově nebo na Vranově nebo jinde a pak mužou psát recenze.
Při druhé návštěvě jsme neměli rezervaci a přijeli jsme bez ohlášení, pan majitel nám vyšel vstříc.
Velice si jeho a paní manželky vážíme,starají se o kemp s mého hlediska dostatečně.
PS
Vážení, zkuste pracovat s několika stovky lidmi aby jste udržely čisto a pořádek.
Majitelum přeji zdraví a klidný celý rok.

Pavel M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme v tomto kempu byli ubytováni v horním bungalovu , a chvíli i ve stanu . Na tento kemp nedáme dopustit . Chatka naprosto čistá , personál ochotný , a v případě potřeby se snaží vyjít vstříc. Rádi se sem vracíme , ale ne vždy máme štěstí na spoluubytované . Nejhorší jsou větší skupiny s dětmi (školy,apod).Večer vychovatelé , učitelé , či vedoucí místo toho aby si všímali dětí které mají na starosti , popíjejí u chatky a děti nechají volně bez dozoru pobíhat po kempu a dělat do noci bordel . Takhle nám dvacet metrů od stanu třískali do jedné hodiny do noci do bubínku a to několik nocí po sobě.
Za to vedení kempu samozřejmě nemůže , jakou svoloč tam ubytuje , bohužel někdy se zadaří, ale to je ve všech kempech stejný. Díky a dávám pět hvězd, ať se zase dostanete na 9 .

J@S

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 2.9.2016

Personál
Zábava

Můj zážitek s tímto kempem nelze nazvat jiným slovem než otřesný.
Kamarád, který již kemp navštívil,znal prostředí a byl zde spokojený objednal chatku v horní části kempu, která má vlastní sociální zařízení někdy na přelomu zimy a jara. Tuto rezervaci před 14 dny potvrdil s tím, že přijedeme navečer, což podle správce nebyl problém. Přijeli jsme jako dva manželské páry, jsme dlouholetí kamarádi již od dětství, užít si příjemný víkend na kolech, posedět si, popovídat...
Po příjezdu nám bylo pánem na recepci sděleno, že objednanou chatku nechal někomu jinému, ale že odpoledne volal a nikdo mu telefon nevzal. Jako náhradu nám byla nabídnuta jiná chatka (č.18)se slovy, že je zrekonstruovaná a že mu ji nesmíme zničit. Jednalo se chatku bez jakéhokoliv vybavení, pouze 5 lůžek, jedno vedle druhého, bez jakéhokoliv soukromí. Tato chatka je možná vhodná pro někoho, kdo chce jen přespat a pokračovat dál.
Tento krásný zážitek, kdy sedíte několik hodin v autě, přijedete do kempu kde máte několik měsíců domluvené ubytování a nakonec zjistíte že se můžete tak akorát vrátit domů díky přístupu správce je nepopsatelný a dávám mu 5 hvězdiček. U personálu záporné hvězdičky dát nejdou a zbytek jsme neměli možnost ohodnotit.
Jediným kladem je, že nám byl správce ochoten uhradit náklady na cestu se slovy: pane, pěkně jste mě nasral a s Vámi jsem skončil.
Do tohoto kempu se jistě rádi budeme vracet. :-((

gabranka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všude čisto,můžeme jen doporučit.

sandra p.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přiroda krásná ale to je tak vše.Kemp byl bohužel pro naši rodinu zklamání.

Lenka K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálky čisté, všude klid a uklizeno, personál příjemný.

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyli jsme pouze jednu noc, ale byli jsme velmi spokojeni. Cenově příznivý, čistý a udržovaný kemp můžeme jen doporučit. :-)

Lenka K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevím jak mohl někdo napsat,tak špatné recenze na tenhle kemp.Byli jsme tady s přáteli z čech a byli jsme velmi potěšeni jak s ubytováním tak hlavně chováním personálu.Děvčatům co tady po celý týden chodili a uklízeli,hlavně sociálky patří velké díííky.Toal.papír nikdy nechyběl,mýdlo totéž.Cokoliv jsme potřebovali tak se snažili vyhovět.Vřele doporučuji všem.Kordulová Lenka Ratíškovice

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí,sociální zařízení čisté,personál příjemný.Spokojenost.

Radka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přes komentáře jsme se 'odvážili' přijet a byli jsme velmi mile překvapeni. Kemp je moc hezký, chatky pěkné a čisté, sociální zařízení čisté a nové. Vlak je blízko a jde slyšet, ale není to nic hrozného. Horší jsou hluční sousedi, protože ve dvojchatkách jsou tenké stěny, ale to už je o domluvě s nimi, za to majitelé nemůžou (nám zase nad ránem hlásil pes, že je čas na procházku, takže jsme jim to trochu oplatili). Kemp určitě doporučuji, za tu cenu paráda ;-)

Zdenek O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, byli jsme v kempu již po několikáté a nikdy jsme neměli problémy.
Personál velice ochotný a vstřícný. Chatky byli čisté včetně toalet a sprch.
Restaurace skvělá a čistá, ceny příznivé, jídlo moc dobré. Skvělá relaxace a klid, pokud nedorazí žáci, typu školních výletů. Učitelé si je neumí srovnat , a spíše se věnují jiným zálibám. Vřele doporučuji na odpočinek a relax.

Zdenek o. Havířov

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již podruhé. Kemp je udržovaný, dobře situovaný, ceny velmi příznivé. Možnost uschování kol u chatek; ideální kemp na přespání pro cyklisty, kteří jedou delší trasu po cyklostezce Bečva.

Michaela

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nemohu nereagovat na prispevky nize. Jako zamestnanec kempu myslim, ze je nutne uvest veci na pravou miru. Velmi problematickou skupinou hostu jsou skoly a mladez,kde mi daji za pravdu i jina ubytovaci zarizeni. Nevim, zda jsou tak deti navykle z domu, ale tady je par prikladu - do chatky vetsina chodi oknem, princip fungovani dveri zustava nekterym zcela utajen, ucpane odpady, znecistene a pomocene toalety jsou standart, fotografie vlozit nejdou, velka skoda. O moceni za chatku se zminim uz jen pro zajimavost, vyjimkou neni ani pomocena postel. Kose??? Co to je??? Ano, tam patri odpadky, ne pod postele, ne za chatku, ne na zem, prokopnute zdi, potrhane tapety a zaclony, zlomene zidle, zniceny nabytek, utrzene garnyze, znicena vysadba v kempu, rozbite okna od micovych her, rozbite nadobi a jine lahudky vcetne neslusnosti mladeze, sproste mluve, arogantnimu chovani a vystupovani, ale to je umocneno stadem, byt tam ubytovani nekteri s rodici, chovali by se zajiste jinak. Nejdrive je nutne si zamest pred vlastnim prahem a naucit se zasadam slusneho chovani a hygiene nez mila mladez zacne osocovat team bezdomovcu (vtipne), ktery kemp jiz nekolik let spravuje a opravuje vlastnimi silami. Ceny za ubytovani stejne jako ceny za energie nejsou zadnym tajemstvim, jsou volne dostupne a pevne. Co se tyka vyctu zviratek vcetne vsi (to vazne???? deti, deti) - kemp je umisten ve volne prirode, takze se muze objevit pavouk, brouk, i mys. Samotne ubytovani skol je velkym otaznikem do budoucna, protoze pak vyvstava cela rada problemu vcetne pripadnych oprav. Ze se detem nelibi napomenuti predsedy nebo spravce kempu??? To je, bohuzel, jejich smula. Byt nekde na vylete, to neznamena chovat se jako arogantni hovado, nechat po sobe spoust a jeste si citit dotcene. Takze deti, trosku se zamyslete a zacnete hlavne nejprve u sebe a nezapomente si pri tom zamysleni udelat par selficek.....:D :D to zvladate lepe nez cokoliv jineho!!!!!!!!!!!!! Hezke prazdniny preje team bezdomovcu :)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR, který hodnotilo 36 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist