AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR - Hodnocení

5.7 / 10 Chvályhodné
podle 30 recenzí (celkem 93)  

Pod Hůrkou 470,
HRANICE 753 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

57% Hodnocení 30
Celkem hodnocení 93
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pepa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkové hodnocení kempu je dobré, personál ochotný, příjemný, všude čisto, sociální zařízení v pořádku. Ale dojem kazí pan majitel, který je pořád zamračený a asi cholerik. Protože je majitel letního kempu, měl by se i přes všechny starosti aspoň trochu usmívat a ne tam chodit jak bubák a strašit děcka. Mimochodem, pro děti tam není žádná zábava - chtělo by to aspoň pískoviště nebo nějaký kolotoč nebo skluzavku.

Běhalovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již druhý rok s malým vnukem. Jsme starší manželé s obytným automobilem. Nemůžeme kempu nic vytknout, malý a klidný kemp, na české poměry ve velmi pěkném stavu. Toalety čisté, vždy papír, mýdlo, teplá voda možnost občerstvení. Personál starostlivý. Vhodné pro ty, co rádi poznávají naší přírodu a její unikáty- necelý kilometr pěšky lesem Hranická propast - dnes již nejhlubší na světě, blízkost Lázní Teplice a Zbrašovské aragonitové jeskyně.
Jediný nedostatek, za který nemůže provozovatel kempu, je příjezd do kempu po silnici pod viaduktem, kterému by měl majitel věnovat větší pozornost. odrazuje návštěvu kempu pro vyšší karavany - značka výška 3.10 (dá se ale projet i 3.20). Město Hranice by si mělo vážit toho, že někto v jejich městě provozuje takovýto autokempink.

Ivo I.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

V kempe som strávil s karavanom jednu noc a môžem napísať, že kemp prekročil moje očakávania ktoré som mal podľa hodnotení na dokempu.cz.
Prístup pána na recepcii bol v rámci normy. Nie je to ten štýl, kedy vám niekto nadšene porozpráva o kempe a čo je kde... ale ani som necítil, že by ho môj príjazd obťažoval.
V bufete večer varili (v sezóne) a jedlo bolo celkom chutné.
Sociálne zariadenia už nie sú najnovšie ale v rámci možnosti boli čisté.
WiFi fungovala :)
Vlak ktorý z času na čas prešiel neďaleko od kempu ma veľmi neobťažoval.

renata

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp malý, čistý, ale rozhodně ne klidný, pár metrů často jezdící vlak ( i v noci ) zažila jsem venkovní hudbu do dvou hodin v noci, takže pro mě nespokojenost - měl by být ohled od lidí na ostatní, nedalo se spát

majitel se tváří a jedná jako morous, ale asi to je jeho vlastnost, než úmysl, věřím, že to nedělá schválně a jsem na ledacos zvyklá

voda ve sprchách za 20 kč na 8 minut stačila na rychlé osprchování mne i dětí, byla teplá a všude celkem čisto, takže alespoň toto spokojenost

vedle hospůdky malé dětské hřiště a trampolína, nám to stačilo

na wc čisto a stále mýdlo i papír, to je také plus

jinak ale do tohoto kempu už nikdy více.

david

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 14.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

přišel jsem o peněženku

Beáta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme tento kemp po výběru paní učitelky. O špatných recenzích jsme věděli, ale jeli jsme tam s tím, že to třeba nebude tak strašné... Hned po příjezdu nám majitel nadal, po celý pobyt nás neustále hlídal a byl nepříjemný. V bungalovech si majitel vzal 90 Kč za dva dny za elektřinu a v jednom bylo pod postelí mraveniště. V spodních chatkách smrděly myši a lezla tam veškerá havěť. Byla tam podestýlka bince a na stěnách byly samé pavučiny. Večer jsem vešla do sociálního zařízení a po rozsvícení světla jsem spatřila spoustu lezoucích stonožek. Za sprchu se platí 20 Kč za 8 minut. Sportovní vyžití pro děti tam není opravdu žádné. Kluk od nás ztratil klíče od chatky a majitel si za ně vybral 300 Kč. Když jsme šli zaplatit za chaty, majitel nám naúčtoval vyšší částku. Kemp je vhodný možná pro ty, co mají rádi k večeři pavouky a ostatní havěť. Hrůza.

Roman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jenom stručně
Kemp jsme navštívili dvakrát všude čisto uklizeno, nevím co se nelíbilo lidem spíše skupinám.
Náš dojem je velice kladný.
Nevím co si lide představují za luksus za cenu ubytování, mužou to zkusit třeba v Rožnově nebo na Vranově nebo jinde a pak mužou psát recenze.
Při druhé návštěvě jsme neměli rezervaci a přijeli jsme bez ohlášení, pan majitel nám vyšel vstříc.
Velice si jeho a paní manželky vážíme,starají se o kemp s mého hlediska dostatečně.
PS
Vážení, zkuste pracovat s několika stovky lidmi aby jste udržely čisto a pořádek.
Majitelum přeji zdraví a klidný celý rok.

Pavel M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme v tomto kempu byli ubytováni v horním bungalovu , a chvíli i ve stanu . Na tento kemp nedáme dopustit . Chatka naprosto čistá , personál ochotný , a v případě potřeby se snaží vyjít vstříc. Rádi se sem vracíme , ale ne vždy máme štěstí na spoluubytované . Nejhorší jsou větší skupiny s dětmi (školy,apod).Večer vychovatelé , učitelé , či vedoucí místo toho aby si všímali dětí které mají na starosti , popíjejí u chatky a děti nechají volně bez dozoru pobíhat po kempu a dělat do noci bordel . Takhle nám dvacet metrů od stanu třískali do jedné hodiny do noci do bubínku a to několik nocí po sobě.
Za to vedení kempu samozřejmě nemůže , jakou svoloč tam ubytuje , bohužel někdy se zadaří, ale to je ve všech kempech stejný. Díky a dávám pět hvězd, ať se zase dostanete na 9 .

J@S

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 2.9.2016

Personál
Zábava

Můj zážitek s tímto kempem nelze nazvat jiným slovem než otřesný.
Kamarád, který již kemp navštívil,znal prostředí a byl zde spokojený objednal chatku v horní části kempu, která má vlastní sociální zařízení někdy na přelomu zimy a jara. Tuto rezervaci před 14 dny potvrdil s tím, že přijedeme navečer, což podle správce nebyl problém. Přijeli jsme jako dva manželské páry, jsme dlouholetí kamarádi již od dětství, užít si příjemný víkend na kolech, posedět si, popovídat...
Po příjezdu nám bylo pánem na recepci sděleno, že objednanou chatku nechal někomu jinému, ale že odpoledne volal a nikdo mu telefon nevzal. Jako náhradu nám byla nabídnuta jiná chatka (č.18)se slovy, že je zrekonstruovaná a že mu ji nesmíme zničit. Jednalo se chatku bez jakéhokoliv vybavení, pouze 5 lůžek, jedno vedle druhého, bez jakéhokoliv soukromí. Tato chatka je možná vhodná pro někoho, kdo chce jen přespat a pokračovat dál.
Tento krásný zážitek, kdy sedíte několik hodin v autě, přijedete do kempu kde máte několik měsíců domluvené ubytování a nakonec zjistíte že se můžete tak akorát vrátit domů díky přístupu správce je nepopsatelný a dávám mu 5 hvězdiček. U personálu záporné hvězdičky dát nejdou a zbytek jsme neměli možnost ohodnotit.
Jediným kladem je, že nám byl správce ochoten uhradit náklady na cestu se slovy: pane, pěkně jste mě nasral a s Vámi jsem skončil.
Do tohoto kempu se jistě rádi budeme vracet. :-((

gabranka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všude čisto,můžeme jen doporučit.

sandra p.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přiroda krásná ale to je tak vše.Kemp byl bohužel pro naši rodinu zklamání.

Lenka K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálky čisté, všude klid a uklizeno, personál příjemný.

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyli jsme pouze jednu noc, ale byli jsme velmi spokojeni. Cenově příznivý, čistý a udržovaný kemp můžeme jen doporučit. :-)

Lenka K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevím jak mohl někdo napsat,tak špatné recenze na tenhle kemp.Byli jsme tady s přáteli z čech a byli jsme velmi potěšeni jak s ubytováním tak hlavně chováním personálu.Děvčatům co tady po celý týden chodili a uklízeli,hlavně sociálky patří velké díííky.Toal.papír nikdy nechyběl,mýdlo totéž.Cokoliv jsme potřebovali tak se snažili vyhovět.Vřele doporučuji všem.Kordulová Lenka Ratíškovice

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí,sociální zařízení čisté,personál příjemný.Spokojenost.

Radka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přes komentáře jsme se 'odvážili' přijet a byli jsme velmi mile překvapeni. Kemp je moc hezký, chatky pěkné a čisté, sociální zařízení čisté a nové. Vlak je blízko a jde slyšet, ale není to nic hrozného. Horší jsou hluční sousedi, protože ve dvojchatkách jsou tenké stěny, ale to už je o domluvě s nimi, za to majitelé nemůžou (nám zase nad ránem hlásil pes, že je čas na procházku, takže jsme jim to trochu oplatili). Kemp určitě doporučuji, za tu cenu paráda ;-)

Zdenek O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, byli jsme v kempu již po několikáté a nikdy jsme neměli problémy.
Personál velice ochotný a vstřícný. Chatky byli čisté včetně toalet a sprch.
Restaurace skvělá a čistá, ceny příznivé, jídlo moc dobré. Skvělá relaxace a klid, pokud nedorazí žáci, typu školních výletů. Učitelé si je neumí srovnat , a spíše se věnují jiným zálibám. Vřele doporučuji na odpočinek a relax.

Zdenek o. Havířov

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již podruhé. Kemp je udržovaný, dobře situovaný, ceny velmi příznivé. Možnost uschování kol u chatek; ideální kemp na přespání pro cyklisty, kteří jedou delší trasu po cyklostezce Bečva.

Michaela

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nemohu nereagovat na prispevky nize. Jako zamestnanec kempu myslim, ze je nutne uvest veci na pravou miru. Velmi problematickou skupinou hostu jsou skoly a mladez,kde mi daji za pravdu i jina ubytovaci zarizeni. Nevim, zda jsou tak deti navykle z domu, ale tady je par prikladu - do chatky vetsina chodi oknem, princip fungovani dveri zustava nekterym zcela utajen, ucpane odpady, znecistene a pomocene toalety jsou standart, fotografie vlozit nejdou, velka skoda. O moceni za chatku se zminim uz jen pro zajimavost, vyjimkou neni ani pomocena postel. Kose??? Co to je??? Ano, tam patri odpadky, ne pod postele, ne za chatku, ne na zem, prokopnute zdi, potrhane tapety a zaclony, zlomene zidle, zniceny nabytek, utrzene garnyze, znicena vysadba v kempu, rozbite okna od micovych her, rozbite nadobi a jine lahudky vcetne neslusnosti mladeze, sproste mluve, arogantnimu chovani a vystupovani, ale to je umocneno stadem, byt tam ubytovani nekteri s rodici, chovali by se zajiste jinak. Nejdrive je nutne si zamest pred vlastnim prahem a naucit se zasadam slusneho chovani a hygiene nez mila mladez zacne osocovat team bezdomovcu (vtipne), ktery kemp jiz nekolik let spravuje a opravuje vlastnimi silami. Ceny za ubytovani stejne jako ceny za energie nejsou zadnym tajemstvim, jsou volne dostupne a pevne. Co se tyka vyctu zviratek vcetne vsi (to vazne???? deti, deti) - kemp je umisten ve volne prirode, takze se muze objevit pavouk, brouk, i mys. Samotne ubytovani skol je velkym otaznikem do budoucna, protoze pak vyvstava cela rada problemu vcetne pripadnych oprav. Ze se detem nelibi napomenuti predsedy nebo spravce kempu??? To je, bohuzel, jejich smula. Byt nekde na vylete, to neznamena chovat se jako arogantni hovado, nechat po sobe spoust a jeste si citit dotcene. Takze deti, trosku se zamyslete a zacnete hlavne nejprve u sebe a nezapomente si pri tom zamysleni udelat par selficek.....:D :D to zvladate lepe nez cokoliv jineho!!!!!!!!!!!!! Hezke prazdniny preje team bezdomovcu :)

Radka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí pěkné. Sociální zařízení nové, čisté. Sprchy za poplatek tečou hodně dlouho. Personál příjemný.
Škoda Restaurace, která ovšem nepatří stejné osobě jako kemp. Jídlo nebylo špatné, ale obsluha se hodně střídala a většinou byla nepříjemná a líná.

Erika K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2016

Ceny
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Byli jsme ve kempu na školním výletě, pan majitel byl už od našeho příjezdu velmi nepříjemný (téměř psychopat), dětem zakázal snad úplně vše. Chatky byly na rozpadnutí a zapáchaly. Hlučnost způsobená projíždějícími vlaky neuvěřitelná. Jediné, co hodnotím pozitivně, byla úroveň sociálních zařízení. Pro nás již nikdy více!

Šárka D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 28.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dojem z ubytování výborný. Nízká cena, čistá chatka, čisté sprchy i WC. Pokrytí wifi v celém areálu. Příjemný personál, výborné jídlo. Jen snad hřiště jsme postrádali. Určitě se budeme rádi vracet.

Blažena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Absolutně nechápu jak mohl tento kemp vyhrát nějaké ocenění. Personál byl nepříjemný a o neochotě ani nemluvím. Chatky byly špinavé, zapáchaly, člověk se bál aby mu nespadly na hlavu a v některých "bungalovech" běhaly myši nebo krysy. Za teplou vodu byl vysoký příplatek a to samé za větší použití elektřiny.

Blažena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky byly polorozpadlé, zapáchaly a v některých chatkách byly myší. Za teplou vodu se v "bungalovu" připlácelo stejn ětak i za větší použití elektřiny. Personál byl nepříjemný a sprostý. O přístupu nemluvím. Celkově mě kemp zklamal a nechápu jak mohl vyhrát nějaké ocenění.

Dalibor H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den ,rád bych popsal ,,zážitek'' který jsme v kempu zažili. Byli jsme zde na školním výletě se 6šestým ročníkem. Jakmile jsme přijeli, malem na nás nezbyla chatka. Naštěstí byla nějaká volná a když jsem se do ní těšil, při vstupu jsem se zhrozil. Chatky jsou příliš staré, byli zde pavouci, krysy a jiné. Nemohli jsme zde hrát míčové hry, takže jsem si ani nezahrál fotbal. Večeře a snídaně byly příšerné, ceny v bufetu monstrozní a nereálné. Večer nás majitel seřval, za to že nezavírámé záchody, holkám nadával do štětek. Nevyspali jsme se díky tomu že stále kolem nás jezdily vlaky. Sprchování bylo velice drahé a personál se chovaljako by to ani nebyli lidi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR, který hodnotilo 30 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AMK kemp Hranice, p. s. ÚAMK ČR.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist