AUTOCAMP Jenišov - Hodnocení

Jenišov,
HORNÍ PLANÁ 382 26 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AUTOCAMP Jenišov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 64
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP Jenišov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Natálie

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nic moc, hlavní slovo mají cizinci. My měli koruny oni eura.

Vojta

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo,toalety čisté,voda teplá,večer klid.Jediné co mi vadilo,že jsme spali v autě a kemp to počítá jako obytné auto,zabírali jsme méně prostoru,když jsme neměli stan a ještě platili víc,zatím se nám to stalo jednom zde.

Navrátil

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sedm dní na cestách, každou noc v jiném kempu a toto byl jediný kemp během naší dovolené, kde byl v noci absolutní klid. Skvělé zázemí i služby, všude čisto až na toalety v dopoledních hodinách.Ale skvělý zážitek a nejspíš příští rok naši dovolenou budeme směřovat celou do vašeho kempu.

RIchard

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše čisté a v pořádku. Moc se nám v kempu líbilo. Pan majitel a personál vč. dalších návštěvníků v kempu kteří tam prý jezdí každý rok byli úžasní a moc rádi se tam zase vrátíme.

Jindra B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný autokemp přímo u Lipna,bohužel nám skoro celý pobyt pršelo,ale i tak to bylo krasné a užili jsme si to :)

Iva K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné a krásné prostředí, blízko k vodě, výborná kuchyně, jen dřezy na nádobí venku před sociálním zařízením byly nečisté ( hlavně obruby ), což je také asi z důvodu jejich venkovního umístění. Jinak vše O.K., naprostá spokojenost. Dostali jsme na Vás doporučení a toto rádi pošleme dál......... :-).
Díky. Iva Karlová

Alča

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je klidný, spánek neruší ani blízký vlak, jehož blízká zastávka je super při plánovaných cyklovyjíždkách. Restauraci jsme nevyužili, obchod má poměrně slušnou otevírací dobu, nicméně v obchodě i v recepci se nám vícekrát stalo, že tam nikdo nebyl a bylo zavřeno, v obchodě i před zavírací dobou. Sprchy na 20Kč - dámské celkem v pohodě, ale na pánských rozbité baterie, pokud vám vyjde v automatu místo zrovna do ní, tak se jde velmi těžko osprchovat. Sociálky OK, nicméně je znát, že je kemp plný cizinců, kteří mají s pořádkem potíže. I když proběhl úklid, za velmi krátkou dobu se na WC povalovaly kousky toaleťáku. Škoda, že zde není kuchyňka nebo alespoň možnost zapojit rychlovarnou konvici. Okolí je úžasné, strategické místo pro cyklovyjížďky, ať už v kombinací vlaku nebo cyklocest. Ceny vyšší stejně tak jako všude v okolí Lipna. Zavírací doba na recepci - do 20 hod mi přijde na kemp dost brzy, stejně tak pokud neodjedeme do 11 hod, tak se platí poplatek za další den, to mi nepřijde úplně fér. Začali jsme balit tedy den předem, abysme nemuseli vstávat brzy, je to myslím zbytečné. A vzhledem k odjezdu do 11 hod jsme ani nevyužili restauraci na oběd, takže pro majitelé kempu je to ve finále větší finanční ochuzení.
I když v porovnání s jinými kempy, bych Jenišov řadila k těm lepším, tak je zde spousta maličkostí, které dojem kazí. Blátivá cesta po každém dešti (děti nám na ní padaly jak hrušky) - lze vyřešit štěrkem, omést pavučiny ve sprchách a na sociálkách, vyměnit padající poličky v koupelnách, upravit pláž atd. Jsou to detaily, ale celkový dojem se z těchto detailů skládá. Možná jsem kritická, protože jsme letos navštivili kemp, kde nebylo naprosto co vytknout, kemp byl levný, klidný i při plném obsazení, byl dokonalý. Bylo vidět, že se o kemp stará někdo se smyslem pro detail, což tady není. Proto kempu ani nedávám hlas do Kempu roku.

z m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím do Jenišova už 4 rok za sebou a mužu jen doporučit jestli chcete krásnou a klidnou dovolenou jedte do Jenišova

Simona

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, klid, pohoda

Marila

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde na dovolené a velmi spokojení. Kemp je upravený, sociální zařízení v čistotě. Obsluha velmi příjemná a ochotná. Kemp můžeme jen vřele doporučit.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
janamarí

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp tichý, čistý, v recepci příjemná slečna, malá písečná plážička, sociálky čisté, dostatek WC, kiosek zásobený a dostatečně dlouho otevřený, ceny vyšší, ale je to hned u nosu, restaurace vypadá dobře, ale obsluha bohužel nevěděla jaké mají ceny, to jsme se dověděli až na konci - zřejmě to byl brigádník, až po našem upozornění se ceny objevily u vchodu na tabuli s jídly. Vlaky máme rádi, tak nás jejich příjezdy nerušily, byly jsme s karavanem na druhém konci kempu - tak jsme na ně měli výhled. Cyklostezky super - ani jsem nečekala kolik km denně najezdím. Co se týká zábavy nemohu posoudit. Kemp doporučuji!

kombajn

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příroda pěkná , Lipno čisté , krásná projížďka podél toku Vltavy atd.

pavel

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

můžu jen doporučit klidný a čistý kemp.

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Slušný kemp s malou pláží u Lipna, každý rok při našem letním putování tento kemp navštívíme, jediným negativem po několik let je Restaurace.
karavanista - P.H.

Anna

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt se mi velice líbil.Hezké,klidné prostředí s dobrou českou kuchyní.Ceny jídel přijatelné.Velká pochvala kuchaři!Mile mne překvapil malý obchůdek,kde dostanete vše nejnutnějši.Vedle obchůdku je točená zmrzlina z Opočna-velice dobrá.Personál ochotný.Tento kemp mohu doporučit.

Lukáš M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký a klidný kemp, ideální pro rodiny s dětmi. Překvapila mě ale cena za děti (platí se už od 0 let). V restauraci jsme čekali dlouho na jídelní lístek a jídlo nás docela zklamalo.
Vlak nedělal žádný hluk.

Martin P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mohu rozhodně doporučit,klid,čisto a pohoda.

Patejdlovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mohu rozhodně doporučit,čisto,klid a pohoda

Jarka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp se nám velice líbí, je útulný, všude čisto, upravené prostranství. Personál velice milý a ochotný. Krásná restaurace, kde vaří velmi chutně, ceny přijatelné. Proto doporučujeme každému zájemci o dobré ubytování a prožití příjemné dovolené.

Katka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na jídelni listek jsme čekali pul dne a za cenu jídla velice mala porce.. Na tento camp jsme se těšili nejvíce ale zklamání, už jen kvůli vlaku který dělal veliký hluk...

Šárka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli bez objednání.Byla nám nabídnuta chatka pro dva, kterou jsme si mohli nejprve prohlédnout.Sice jako bonus nám zdělili,že za kempem je vlaková zastávka a možná že nás ráno bude budit troubení vlaku (5,25 hod).Nikdy jsem ho neslyšela takže mě nebudil.
Kemp je velice pěkný a upravený.Cena chatky taky přiměřená na osobu 300 kč a to včetně poplatku za auto a ozdravný poplatek.takže spokojenost.
Ochota personálu výborná na požádání zda mi můžou vyměnit péřový polštář za normální bylo okamžitě vyhověno.Jediná výtka je, že by mohli mít u chatka dvě židle a né jednu a k tomu stolek když si chce člověk posedět venku.
Restaurace je výborná, skvělá česká kuchyně!!! Ceny jídel přiměřené, akorát ceny potravin v kiosku docela vysoké, ale to se dá vyřešit místním obchůdkem v Horní Plané.
Kemp můžu jen doporučit a až zase zavítám na Lipno tak už jen tam.
Jediná velká škoda je, že nemají Turistickou vizitku kterou by si člověk mohl pořídit k razítku do deníčku a myslím, že by tam pro ní zavítalo více lidí, který se tam přijedou podívat.

Dana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkný kemp v krásném prostředí, ale ceny jsou tedy na úrovni..

Luboš K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oceňuji klid a pohodu v kempu. Jeho poloha vybízí k výletům na kolách i pěšky. Výhoda je i v blízkosti vlakové zastávky. Kemp je poměrně prostorný. Pro děti je vedle restaurace k dispozici trampolína a skluzavka. Dětské hřiště vedle budovy sociálního zařízení doporučuji umístit na vhodnější místo, stejně jako pingpongové stoly. Výlevka pro chemické WC by mohla být řešena diskrétněji. Úklid socilního zařízení měl na starosti muž a vždy po úklidu bylo vše bezvadně čisté. Plocha pro stany a karavany byla posekaná. Ceny kempu i v restauraci jsou vyšší, ale odpovídají poloze kempu. Jídlo v restauraci i obsluhu hodnotím kladně, jenom bych doporučil zavírat dveře do kuchyně. Kouřící kuchař kazí celkový dojem. V kempu bylo poměrně hodně cizinců různých národností, což svědčí o vysoké kvalitě kempu.

Petr H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme ve vlastním karavanu, celkově dobrý kemp i když ceny jsou dost napruženy, včetně restaurace a kiosku. Překvapilo mě neposekaná tráva na ploše pro stany a karavany, místy stvoly dosahovaly více jak 40cm a když je deštivo, je to velmi nepříjemné. V trávě se také povalují různé odpadky od předešlých návštěvníků, připadá mě, že se o plochu nikdo nestará. Toto byl 4.kemp v pořadí, který jsme během 10.dnů navštívily a také celkově nejhorší. Dobré je sociální zařízení, prostorné a uklizené, akorát každý den spadlý kryt od svítidla na WC, ale to je detail.

Radek K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 14.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp moc se nám zde líbilo. Ubytovávali jsme se za soumraku, super recepční nám doporučil ať si kemp nejprve projdeme a když jsme obešli kemp, který se nám mimochodem moc líbil, na recepci nám bylo vše vysvětleno a cena dopředu sdělena velice rádi jsme se ubytovali. Personál restaurace super, jídlo jsme měli rychle a moc jsme si pochutnali. A to pivo mňam :-D sprchy a wc čisté a uklizené. Když jsme chtěli někam vyrazit nebo něco podniknout bylo nám navrženo několik variant. 3lapadlo nám na plavbu po Lipně půjčili za celých 50 Kč na hodinu a ikdyž jsme jej vrátili po hodině a půl stejně jsme platili 50 Kč. Super památkové vyžití např. v Českém Krumlově. Za mne a za moji paní mohu jen vřele doporučit. A už se moc těšíme až za pár dní budeme opět v Jenišově stavět stan :-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP Jenišov, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP Jenišov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOCAMP Jenišov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist