Kemp Horní Bečva - Hodnocení

5.7 / 10 Chvályhodné
podle 3 recenzí (celkem 30)  

Horní Bečva - přehrada,
HORNÍ BEČVA 756 57 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Horní Bečva

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

57% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 30
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Horní Bečva


Storno

Hodnocení návštěvníků

kamo1

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí a personál.

igor

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

KEMP JE TO ÚPLNĚ NA PIČU !!! POKUD JE TO MOŽNÉ TAK SE TÉTO DÍŘE VYHNĚTEVLKÝM OBLOUKEM !!! JE TO JEN PLÁCEK TRÁVY S HOSPODOU A SE SSOCIÁLKAMA V DEZOLÁTNÍM STAVU.

Honza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak začnu klady. Personál milý, snaží se uklízet kemp i sociální zařízení. Ceny jsou lidové. Krásné okolí, možnost zdarma se vykoupat v čisté přehradě. Ale ty zápory: sprchy jsou v dezolátním stavu a to jsou placené za dvacku. WIFI jen u hlavního baráku, v kempu velmi slabý signál. Chybí el. přípojky. Chybí kuchyňka. Chybí program pro děti, hřiště, sportoviště... Kemp určen vyloženě ke kempování pro lidi vyrážející na celodenní výlety, kdyby bylo špatné počasí, asi bychom se tam nudili.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, uměrná k tomu co jsme očekávali.

ŽanMar

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkné okolí, velká výhoda že je 5minut pěšky možnost koupání, hospůdka v kempu s příjemným personálem..není kuchyňka, ale to nám nevadilo vaříme si na "var2", socialní zařízení starší ale funkční a hlavně čisté

Dandy

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolie je velmi krásne. Super kemp, ktorý je svojou polohou ideálny na turistické prechádzky. Kemp síce nie je oplotený, ale dá sa vybrať miesto ktoré vyhovuje práve vám. Sociálne zariadenia síce staré, ale všade čisto a starajú sa tam o čistotu pravidelne. Personál pri občerstvení v hospúdce velmi ochotný a príjemný :-) Pozdravujeme :-)

Javora

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

výborné vzhledem ke krátkému pobytu

Jan P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp při první návštěvě působil jako průměrný, ale po ubytování jsme svůj názor změnili. Kemp sám o sobě toho moc nenabízí pouze dětské hřiště a větší bufet se standartními cenami, pro mne přijatelnými. Ale již po první procházce po okolí jsme zjistili skryté výhody, všude okolo je mnoho přírodních a turistických možností jak na výlet, tak na procházku, všude okolo další sportoviště, např. tenis, bowling, nohejbal, fotbal. Kemp je rozlehlý a tak je možno sportovat přímo v areálu (badminton, kopaná apod.)

Filip J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.4. - 23.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zařízení Kempu Horní Bečva je ve výborné lokalitě.
Okolo je mnoho sportovních a rekreačních center (mnoho rekreačních sportovišť a sportovních areálů k pronájmu)

Areál se každým rokem rekonstruuje a snaží se být lepším, ceny jsou více než přijatelné, nic drahého jako v jiných kempech, které jsem navštívil.

Petr V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo tam moc hezky, ale služby by stálo za to zlepšit, stejně jako sociálky, jinak to docela šlo

jana v.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí

Evana

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp nás velice zklamal, jedná se o neoplocený pozemek s hrboly. Neexistuje žádný noční klid, personál je arogantní. Mezi stany se volně prochází opilí a velmi hluční kolemjdoucí. co se týče sociálního zařízení, za poměrně drahý žeton dokonce ani neteče teplá voda. Na tento poslední nedostatek si stěžovalo současně s námi více lidí. Rozhodně nedoporučuji.

Kamo Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pekne upravený, o občerstvenie dobre postarané, sociálne zar.čisté.

a a.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 31.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné protředí

věra f.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jakub S.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

...

Ivan B.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ivana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemně strávený týden.

Lukáš P.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

eva š.

Vloženo:
Datum pobytu: - 17.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejlepší kemp co zname vyborny personal super ceny nadherne prostředi

Katka Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 16.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásná dovolená.

Lenka L.

Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 7.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp uspokojí méně náročné uživatele. Nám se tam moc líbilo, protože kolem je skvělé sportovní vyžití ( koloběžky, turistika, lanové centrum,mini golf, kkoupaliště, bowling ).

Daniel P.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Iva C.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Horní Bečva je pro mně jedno z nejhezčích míst na světě.

KAREL S.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Horní Bečva, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Horní Bečva. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Horní Bečva.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist