Kemp MILČANY - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 9 recenzí (celkem 18)  

Holany 43,
HOLANY 470 02 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp MILČANY

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 18
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp MILČANY


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jiří M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl to ten nejlepší relax v mém životě.. super obsluha, pan majitel vstřícný a se vším potřebným poradil. Doporučuji na cykloturistiku... V okolí jsou velice krásná místa a kdo je statečný, může vyrazit třeba na Bezděz :) Pívo, kytara, krásné večery... bylo to prostě geniální. Příští rok zase nashledanou Jirka (Hugas) Mikesch

Bruno

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdime kazdy rok jiz nekolik let.Ale letos jsme byly velice prekvapeni zmenou.Byl zde novy personal v kempu i v koisku.Uz nebyl takovy chaos při prijezdu,chatky byly ciste a to i v okoli kempu a kiosku,toalety byly vonave a stále dostatek toal.papiru,ubrousku i mydla,ne jako v minulych letech.V kiosku se dalo koupit skoro vse a když jsme chteli něco jiného co nebylo v nabídce tak personal ochotne ten den nebo druhy den privezl.Za nas urcite ano do tohoto kempu

Adam

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na tento kemp jsme náhodně narazily s přáteli při výletě na kolech.Prostředí kolem rybníka a kempu krásné,chatky dobré,toalety sice starší ale vždy čisté,ceny za ubytování i za stravu ve stánku rozumné,personál příjemný a ochotný,dobrý výběr z jídel ve stánku i pro děti.Určitě se příští rok vrátíme :-)

Petra S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme tu letos již po šesté a teplá voda tekla každou hodinu, minutu i sekundu. Příjemné prostředí a čistá voda ke koupání.

Zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávila jsem zde s vnučkou pěkný pohodový týden pod stanem a určitě tam pojedeme příští rok zase.Sprchovali jsme se každý den v teplé vodě,přenosný chladící box jsme měli zapůjčený zdarma,trampolína se dala užívat také zdarma.Psa jsme nechali doma,protože jsme věděli,že by musel být uvázaný.Takže jde tato informace zjistit předem,než se ujede spousta kilometrů s již naloženým psem.Vše je o komunikaci a ochotě dodržovat daná pravidla.Kemp doporučuji.

Jirka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Užili jsme si příjemnou dovolenou.

Adamec R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stojí za to. Určitě opět navštívíme.

Eva

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pan správce neumí říct bez vypsání učtu kolik stojí jeden den pobytu .Chatka obalená pavučinama okno nemyté po zemi a v postelích plno písku.Lednička malá
mě stačila ale pro čtyry lidi ne je velmi stará hlučná zapíná každých deset minut.V odpadkovém koši plíseň.V dřívějších letech se správce alespoň po kempu prošel.Na upoutávce jsou koně ale po těch ani památky.

Roman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp rozhodně nedoporučuju.Při ceně 3520kč +20kč žeton za spchu za osobu na den.Ubytování skoro bez vybavení.Musíte si sebou vzít povlečení,polštáře,peřiny,konvici,vařič a veškeré nádobí co budete potřebovat.Je zde jenom lednice.Ato nemluvím o tom že v chatkách je tak 50stupnů.Takže jsme jeli hned pryč do penzionu.Doufám že takovej kemp už neuvidím.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kateřina Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to malý kemp, kousek od vody, ideální pro rodinu s dětmi, záchody čisté a majitel je skvělí :)

Markéta M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 1.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super

leon t.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkove chaos pri prijezdu, spinave socialni zarizeni, slaba nabidka v kiosku

vidličková m.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jarka H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jan M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krasne prostředí a baječný a milý personal

Bohumila Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petra  Čaplová

Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kepm byl v pohodě, až na sprchy, nefungovali ženské a i kdyby fungovali, nikdo tam nevytíral a nedoplňoval toaletní papír.... což je velké mínus.

hana b.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strašně milé přivítání i celkové chování pana správce po celou dobu pobytu. Kýta na uvítanou byla výtečná a promítání pohádek nemělo chybu. Super kemp i parta v září a příští rok určitě přijedem Hanka s rodinou

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp MILČANY, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp MILČANY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp MILČANY.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist