ATC Hlučín - Hodnocení

6.1 / 10 Chvályhodné
podle 7 recenzí (celkem 16)  

Celní 1731/12a,
HLUČÍN 748 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_ATC Hlučín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

61% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 16
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Hlučín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zdenek d.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp a okolí super ,akorát žádné místo kde by si člověk mohl nakoupit aspoň nějaký základ,jinak kdyby svítilo světlo na WC taky by to nebylo k zahození :) ale jak už jsem psal kemp je super,hrozně moc atrakcí pro děti ,skoro každý víkend nějaká zábava.Pivo dobré, voda teplá takže za nás SUPER!!! Díky a určitě se vrátíme :)

Magdalena S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vše bez problémů, jen chybí kuchyňka.

ivo

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naš první pobyt.
Byli jsme maximálně spokojeni, ochotný personál, čisté speciálky,
Spoustu atrakcí- vzduchov trampolína, horolezecká stěna, cvičební stroje, prolézačky, pískoviště, jezero - koupání, šlapadla, lodičky, miniaquapark pro malé.
Brzy si to zopakujeme :-)

Marek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem v tomto kempu s rodinou poprvé, a určitě se zde rádi vrátíme. Je pravda, že v pátek v noci bylo v zadní části kempu rušno, od početnější skupiny lidí, ochranku jsem tam zahlédl několikrát za noc je usměrňovat. Nicméně v pátek se vyřádili a v sobotu už byl klid a v neděli jsme měli podívanou, kdy už ochrance došla trpělivost a za pomoci 8 policistů byli nepřizpůsobivý vyhozeni. Takže za mne 1*. Jde vidět, že se snaží, ale s tak malým počtem 2 lidi a ještě k tomu musí obsluhovat recepci moc nezmůžou.Jinak zklamal mě například odvoz popelnic, vyváží se jen ty malé, velké přetékaly, smrděly a ty nikdo nevyvezl. Toalety by také nebyly v takovém stavu, kdyby nebyli lidé čuňata. Přece jen areál je hodně velký a i uklízečka má svou pracovní dobu. Prostředí a areál super. Jen mi tu chybělo nějaké vyžití pro malé děti. Také jsme si chtěli vzít pejska, ale po tel. nám bylo řečeno, že pejsci mají zákaz,
v zadní části bylo pejsků několik což mne udivilo, ale tohle už je za mne problém policie. Normálně recenze moc nepíši, ale když vidím, že lidé umí jen hledat chyby a vytýkat jen to špatné se mi opravdu nelíbí. Každý je jen člověk. Každá práce má své pro a proti. Za mne chyby nejsou v personálu, ale v tom, že se šetří na nesprávných místech. Jsem optimista a věřím, že vše se dá zlepšit. Urtitě příští rok přijedeme znovu a už teď se moc těšíme.

Michaela Z.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli kolem 21 hodiny. Zaparkovali a šli zaplatit. Mezi tím prijeli polští hosté rodinka s dvěmi dětmi a dvěmi malinkymi pejsky. Paní na recepci na ne zacala jecet a byla velmi nepříjemná že psy neee ze nechce dostat pokutu ze to město zakázalo atd. Oni ze volali a ze ji v tomto kempu potvrdili ze s pejsky mohou. Ukazovali i stránky kde se pise cena za pejska za ubytování. Bylo mi jich líto z kempu je nakonec vyhodila. Nicméně byla hodně hodně nepříjemná. Šli jsme postavit stan a dali si drink. Když jsme šli spát říkám příteli jestli si myslí, že tu budou vyhrávat do rána? On me ujistil ze určitě dodrží noční klid kdyz mají taková pravidla přísná ze ani pejska neubytuji...každopádně nedodrželi.vyrvavali do rána chovali se jako prasata a nikoho nezajimalo ze vedle sli deti atd. Ve finale jsme si vsimli ze banda mladiku ma s sebou i nekolik velkych psů..takže za nás...Hrozný kemp ....chování vedoucí kempu jak o sobě tvrdila hruzostrasny....už nikdy....

Šárka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Připojuji se k hodnocení pana Martina Š., také jsme tam byli v tomto termínu a podepisuji se pod to co napsal. Kolik nocí zaplatíte, jestli nahlásíte el. přípojku je úplně jedno, nikdo to nekontroluje. Noční klid žádný, nikoho to nezajímá,chování hlavně návštěvníku z Polska hrůza. Řev až do ranních hodin. To vše by se dalo skousnout, ovšem úrověň WC něco otřesnýho. Na dosti velkou část kempu 5 záchodu a z toho, když tam jak píše pán do 9 ráno přijdete jsou dva mimo provoz, ze tří umyvadel fungovalo jedno, večer dámské sprchy nefungovali vůbec. Toaletní papír před záchody, takže každý si vezme víc kdyby náhodou a co se nespotřebuje se povaluje všude kolem. Sprchy na žeton, po 4 hodině měla velmi "příjemná paní" u recepce, co neustále seděla venku u stolu odpověď, že už má jenom 4 a je to na příděl pro osobu jeden, že se to musí otočit, no co takhle se zvednou, jít vybrat žetony ze sprch aby byly opět k dospozici? Nebo v tu chvíli měli žetony všichni v peněženkách a čekali na večer? Asi těžko. Uklízečku jsme neviděli ani jednou.Jezdíme do FKK Chorvatsko, kdybych šla 100x za den na záchod, vždy ji tam potkám, každý den se umývají chemií i stěny ve sprchách a záchodech, člověk nemusí konat potřebu ve stoje, protože je čisto. Po 22.00 kdyby tam někdo vyřvával, pouštěl si hudbu, tak ho z kempu vyhodí. No zkusili jsme a nikdy více. Jinak kemp obrovský, koupání a nuda pláž super. Provozovatelé mají výhodu, že mají vodu zadarmo, tak by mohli investovat do kempu, ale asi je jim to jedno.Škoda.Však on zase někdo přijede.

Martin Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den
Můj dojem je asi takový , po celou dobu jsem měl pocit ,že vládne chaos v placení i pravidlech. Někdo platí jiný chodí zadarmo , placení či obchůzky stanů nebylo vidět , být tam o týden více nic se neděje - přijdu maximálně o dvě stovky zálohy. Co jsem nepochopil byl noční klid - přemýšlím na logice , kdy 15 lidí řve a pouští hudbu do pěti rána a 250 lidí kolem přemýšlí , že zítra vypadne a už se tu neobjeví. V těsné blízkosti mi ve 2 ráno opilci tůrovali motorku, řev na celé okolí , ale nikdo je nepřišel uklidnit- nejlépe vyhodit, po zbytek noci jsme přemýšleli jestli nám nevjedou motorkou do stanu- úžasná rekreace . Provozovatelé kempů nemají pod kontrolou bezpečnost a kdyby Vás někdo z opilců napadl, nedovoláte se nikde. Večer v areálu vládne těžká anarchie a kdo má více vypito ten vyhrává. Nikde policejní hlídka nebo ochranka, která by to několikrát denně obešla a případné agresory vykázala-(proč by se tam ukázali, když je to široko daleko nejfrekventovanější místo, že ano?) Kolem nás běhalo několik psů , na upozornění provozovatelů byl vidět údiv jak je to možné , ale náprava žádná.... Zážitek byla i návštěva WC v ranních hodinách ( do 9h) ,jenže to vstávají ti slušní a tím být na Hlučíně znamená velká smůla...Pozvracené a po..... záchody, škoda že tým TV nova udělující medaili nepřišel ráno. Celkový dojem je , že myšlenka provozovatelů zaměstnat několik puberťáků ke kase a mám vyděláno je vedle. Tohle není profesionální vedení rekreačního zařízení, pokud ovšem není záměrem do Hlučína nalákat lidi milující technoparty. Voda , okolí a příroda super - provozovatelé hrůza.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
pecoka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

není co dodat pohoda zlepšení 1000%

matte

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatkách u kurtů - chatičky velmi malé a nízké, na vrchní palandu se skoro nedalo vylézt. Dveře nízké a většina z nás měla třetí den řádně otlučenou hlavu. Nedostatek odkládacích míst pro oblečení a věci. Rozpadlá postel nouzově opravená prkny a hřebíky. V chatce je k dispozici lednice 4x plast židle a plast stůl. Kemp prostorný toalety slušné. Teplá voda pouze ve sprchách za dvacku. Teplota vody v některých sprchách velmi kolísala od studené po velmi horkou. V kuchyňce dva dvouplotýnkové vařiče, tři dřezy a pouze studená voda. Minigolf nefunkční. Velmi pěkné nerezové dětské brouzdaliště. V okolí kempu velmi mnoho turistických cílů. Voda v jezeře čistá, ale obsahovala velké množství vodních rostlin.

Anna Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme v neděli odpoledne a odpadky přetékaly, kde se jen podíval, u kontejnerů hrůza, rozsypané kolem dokola, v záchodech rozházený papír, no moc dobře to nevypadalo. Binec kolem kontejnerů byl uklizen až v úterý...Nicméně rádi do ATC jezdíme, schází prodejna potravin nebo více hospůdek k občerstvení a stravování.

Blanka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp patří mezi ty, pro které sezona začíná až začátkem prázdnin. Ačkoliv v kempu bylo poslední týden v červnu celkem dost lidí, většina služeb nefungovala. Občerstvení u kempu fungovalo zřejmě podle toho, jak se komu chtělo do práce - otevřeno zcela nevyzpytatelně a většinou spíš zavřené. Minigolf se teprve stavěl, malé koupaliště nenapuštěné a teptve ho vápnili, louky pro stanování se teprve začali sekat, nechápu ovšem proč v 7 hodin ráno!!! Teplá voda na žetony mi nevadí, ale vadí když teče místo napsaných 4 minut sotva 2.
Kuchyňka neuklizená, plná pavučin a chyběli i kohoutky. Nevím. kdo by si v tom bordelu něco umyl!
Noční klid se nedodržuje a personálu je to jedno, bordel dělali mladíci, kteří byli ubytovaní cca 50 m od recepce a nikoho to nevzrušovalo.
Dát si večer v kempu jídlo je nemožné, musíte na večeři do města. Naštěstí je v blízkosti restaurace, kde i dobře vaří.
Kemp je MOŽNÁ dobrý v červenci a srpnu, ale rozhodně nedoporučuji tam jet mimo tyto dva měsíce.

Verka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme si náramně užily 4ženy s 8dětmi,každý si našel své místečko..doporučuji

Kateřina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno naprosto super, hezký kemp, čisté soc.zařízení, vyžití pro děti, krásná čistá voda :)

Lenka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkném přírodním prostředí. Jezdili jsme do kempu několik let, pak se ale některé služby zhoršily. Teď jsme kemp navštívili po čtyřech letech a byli jsme mile překvapeni, jak se některé věci změnily (zábava pro děti, WC, občerstvení). Kemp doporučujeme.

kedlubnar

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V KEMPU POHODA A KOUPÁNÍ JE V TĚCH VEDRECH DOKONALÝ. KRÁSNÁ VODA, DO MĚSTA KOUSEK PĚŠKY, NO NÁM SE NÁRAMNĚ LÍBILO. A V TAK VELIKÉM KEMPU SI KAŽDÝ NAJDE SVOJE MÍSTEČKO.

Petra B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příjemný kemp, byli jsme na začátku sezóny takže klid, málo lidí. Čisto, příjemný personál.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Hlučín, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Hlučín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Hlučín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist