Camping Country - Hodnocení

Hluboké Mašůvky 257,
HLUBOKÉ MAŠŮVKY 671 52 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Country

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 142
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Country


Storno

Hodnocení návštěvníků

Rich

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí a jeden z nejlepších kempů v CZ ,které jsme poznali.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající kemp, jezdíme pravidelně s karavanem, úžasné prostředí, příjemní majitelé, prostě není co dodat. Vzhledem k tomu, co kamp nabízí a jaké kvalitě, i super ceny. Je možné vyrážet na krásné výlety do okolí za zábavou i za historií. Velmi doporučuji.

PetPav77

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný kemp spíše rodinného typu. Skvělý majitelé, je zde vidět ta dřína. Všude kvetouci květiny a stromy. Možnost jízd na koních, nebo si zkusit práci u nich, ptáci ve voliéře, postačující čistý bazén. Ani neznám tolik superlativ, abych mohla vylíčit, jak jsme byli spokojení a odpočinutí.

Tereza N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je krásný, čistý a upravený. Sociální zařízení několikrát denně uklízeny a vzdy čisté. Personál velmi ochotný a napomocný. Vítám možnost koupit si v baru pizzu na rychlou večeři. Celkově hodnotím velmi kladně jako jeden z nejlepších kempů. A určitě se tam ráda vrátím.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp,dobře rozvržená plocha.Každý si najde soukromý.Sociální zařízení čisté a zdarma.Výborné dětské hřiště,tenis,minigolf.Děti by vydrželi v kempu celý den.Obchod cca 200m. Personál velice ochotný.Určitě zde nejsme naposledy.

Jiří M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný, útulný, čistý kemp menší rozlohy. Ideální pro rodinu s dětmi.

Byrtová

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, nilý,ochotný personál, čisté sociální zařízení. Postrádali jsme jen nabídku teplého jídla. Moc děkujeme. Byli jsme spokojeni.

Sedláček T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp je skutečně oázou klidu a domácí pohody. Všude čisto, sprchy bez žetonů, ceny přijatelné a výborné pivko Dráteník. Personál příjemný,ochotný a vstřícný.Velice jsme si odpočinuli a vřele všem doporučuji.
Sedláčkovi z Rovenska pod Troskami

Jirka P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Narazili jsme na tento kemp spíše náhodou při snaze postavit někde karavan na pár dní, někde kde bude klid a nebude vadit náš pes Barney. V telefonu jsem dostal informace že je volno a pes není překážkou. Tak jsme přijeli, nikde žadný nepořádek a sociálky čisté. Kemp je oáza klidu a pohody. Personál od úklidu po majitele ochotný a za všech situací příjemný a profesionální. Okolí vyzývá k procházkám či jízdě na kole. Velkým zážitkem je blízké modelářské letiště, kde si člověk se zalíbením sedne a kouká jak to lítá. Abych jen neschválil tak jediné co by mohlo některým vadit je že není v kempu možnost stravování krom večeře. Jenže dvěstě metrů do Coopu pro čerstvé pečivo je lepší než...... My jsme byli spokojeni a hodnotíme tak pozitivně proto že jsme v lepším kempu ještě nebyli.
Zase někdy příjezdem. Díky

Helena T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Country kemp je oáza klidu a pohody.Do Vašeho kempu jsme zavítali již podruhé a opět jsme byli nadšeni. Příjemný a ochotný personál, všude čisto a bezvadné služby! Děkujeme za krásnou dovolenou!
Trnkovi Litvínov

Jiří M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný areál, venkovní posezení, ohniště, v termínu jeden z mála volných kempů v širokém okolí. Trošku vyšší cena, ale sprchy bez žetonů :-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Irena V.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na krásném, rozlehlém, udržovaném pozemku se vzrostlými stromy. Vzhledem k rozloze si každý najde místo pro stan nebo karavan s dostatkem soukromí. Super sociály: čisté, několikrát denně uklízené, teplá voda bez příplatku. Jediné co nám chybělo byla restaurace s teplou večeří. Moc doporučuji všem, kteří mají rádi klid a pohodičku.

Karla O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velmi příjemně překvapeni vybavením a prostředím kempu a kreativitou majitelů.

Roman

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni. Klidný kemp, vždy čisté sociální zařízení, stále teplá voda, vstřícný personál, dostatek zeleně pro stany.

Jiří J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dosavadní zkušenostimáme s různými kempy, včetně těch tradičně úspěšných (např. Vranovská pláž, Sedmihorky...).
Jsme početná rodina s dětmi (2 měs až 12 let) a hledáme po předchozích zkušenostech spíše menší kempy. Cena není tolik rozhodující.
Camping country jsme našli přes www.dokempu.cz na základě vyhledávacích kritérií (lokalita, bazenén atd.). Při této příležitosti nesmím zapomenou pochválit tyto web stránky. Jsou vážně užitečné, nenapadá mne co vytknout. Zkrátka chválím, jsou fakt povedené, přehledné, funkční.
Country camp vypadal již podle fotek velmi lákavě a měli jsme tedy přirozenou obavu, že realita bude zklamáním. Vůbec ne, právě naopak. Teprve v reálu vše vynikne.
Mezi ty hlavní články do naší spokojenosti patří:
majitelé - skutečně milí a ochotní lidé. Kempovali jsme s 2 měsíčním miminem a paní domácí byla neustále velmi pozorná a přívětivá. Na každém kroku jde vidět, že je v kempu nainvestováno hodně práce a značná část zisku.
hygiena - velmi dobré sprchy a toalety, na velikost kempu kapacitně dostačující, pravidelně čištěny (vícekrát denně), kuchyňka (nádobí, lednice, sporák, MV trouba... není třeba vůbec nic vozit).
prostředí - kemp je jeden velký a pestře osázený park. Je umístěn na kraji věsničky asi 7 km severně od Znojma. Přímo u vjezdu do kempu začíná cyklostezka. Asi 200 m od kempu je malý obchůdek. Penny a Lidl jsou autem 7 km.
vyžití - v kempu je bazén s hloubkou asi 1,7m, takže na osvěžení pro dospělé a blbnutí pro děti výborný. Dále je zde k dispozici tenisový kurt, minigolf, klasické prolízačky pro děti, možnost půjčení kol, svezení na koních (ustájené přímo v kempu, okoly kozy, takže pravé country). Stylová restaurace s malým barem a zahrádkou - kvalitní espresso za 25 Kč se vidí málo.
kempiště - místa pro stany i karavany dostatek, jde najít místa pod vzrostlými stromy kvůli stínu. Normálně přeferuji vyparceloavné plochy, ale zde je dostatek soukromí a placu i bez parcel.
V kempu byli kromě Čechů také toho času (karavnisti) Nizozemci, Francouzi a Briti. Na baru pak leží kniha hostů, kde jsou zápisy spokojených hostů od roku 1992. To už jen vlastně podtrhuje fakt, že kemp a jeho majitelé si své hvězdičky opravdu zasluhují.

Irena J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, čisté WC, ochotný perzonál

Simona Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny jsou vyšší, ale úměrné vysoké kvalitě kempu. Byli jsme moc spokojeni.

Robin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2015

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Luxusni kemp na evropske urovni

Hansz7

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp jaký jsme prozatím našli vše naprosto v pořádku.

Renáta l.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byla to super dovolená, klid a pohoda, bazének k dispozici , kuchyňka, lednička na srubu. supr, doporučuju

Renáta L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla to super dovolená, klid, příjemný personál, vždy k dispozici ochotně pomohli, dcery spokojené i já s manželem,odpočinuli jsme si.jedním slovem paráda. doporučuji

Příhoda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp krásné prostředí

Kateřina K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Prijemny majitel, hezke prostredi, socialni zarizeni: latriny, ve sprchach ledova voda (ale prevazne cisto)

Marta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro nás báječný kemp,krásná udržovaná zahrada,nádherná květinová výzdoba,krásné prostředí,neomezeně teplá voda,kolem koníci.......a hlavně příjemná paní na recepci,která nám na rozloučenou dala výborné oplatky.Blízko Vranovská přehrada,Vranov ,Bítov....Klid a pohoda.Tenis,golf,hřiště pro děti.Doporučujeme!

Martin W.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostredi, cistota soc. zarizeni i celeho kempu. Ke zlepseni snad jen zasobovani restaurace/bufetu - tyka se napoju, "pochoutek" pro deti ci k pivu a vinu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Country, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Country. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Country.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist