TOP camping GORALSKÝ DVOR - Hodnocení

Haligovce 188,
HALIGOVCE 6534 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_TOP camping GORALSKÝ DVOR

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 347
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení TOP camping GORALSKÝ DVOR


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzana K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Boli sme veĺmi spokojní navštívime aj v budúcnosti.

Dominika U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasny kemp :-) dost velky, udrziavany, s krasnou zelenou travickou a v peknom prostredi. Kemp je trosku drahsi. Nebol problem s nocnym prichodom.
Socialky nie su nove, ale su ciste.. sprchy su kabinkove, ale spoplatnene..tepla voda ale tiekla vzdy :-)
V kuchynke najdete varic, mikrovlnku, aj konvicu. Mozete si oprat, ale nikde nie je napisane, ze cena prania je 4€, co je celkom dost.
Je tam restauracia, zial otvorena iba do 20. Podla nas varia priemerne.. neboli sme nadseni, ale zjedli sme :-D
Pekne velke drevene ihrisko a dokonca bazen.
V okoli je co pozerat a urcite sa chceme vratit. Je to ten typ kempu, s ktorym ostatne po navsteve neustale porovnavate :-)

Ján D.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rodinný kemping, kľud, krásne prostredie, určite sa ešte vrátime.

Kvetka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vsetko skvele. Ciste prostredie a aj soc.zariadenie na vysokej urovni

pavel

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp - výborná poloha pro výlety všemi směry, čistý (teplá voda v umyvadlech po celý den, mýdlo), příjemní a stejně naladění návštěvníci kempu (klid i během Goralského srazu), kuchyňka (rychlovarná konvice, mikrovlnka, základní nádobí...)

Jan V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný a udržovaný kemp v krásném prostředí. Tento kemp vyčnívá nad kempy, které jsme měli se ženou možnost navštívit. Jedině taková malá výtka nebo spíše myšlenka. Vzhledem ke krásnému prostředí by stálo se zamyslet nad rozšířením služeb o půjčovnu kol. V okolí je i mnoho půjčoven, možná by byla i nějaká spolupráce. Určitě se někdy vrátíme na delší dobu. Díky a ať se daří. Veselý

Ján Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľmi dobrý kemp pre rodiny s deťmi.Cítili sme sa tam veľmi dobre :-)

Tomáš K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekný čistý kemp v krásnom prostredí.

Denisa H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ustretovosť, prijateľné ceny

Bérešová M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sme maximalne spokojni a radi sa vracame.

Lexa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je zasazený do mnalebného prostředí slovenských Pienin, nabízí v okolí vyžití a dá se zdetaké najíst/napít. Kemp je členitý, takže poskytuje soukromí, nabízí také vodu na mnoha místech.

Vladimír

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásne prostredie a hlavne veľký kľud.

Alexandra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nase prve kempovanie, ale nic nam nechybalo. Je vidno ze kemp uz funguje viac ako 20 rokov. Kuchynka, socialne zariadenia na velmi vysokej urovni. Mozem len odporucat.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Slavomira

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekne a ciste prostredie

Slavomira

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne prostredie, cistota, kvalita

Slavomira

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 14.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemam čo vytknut, kemp na urovni, staraju sa onho

zepter

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v tomo to Kempu s karavanem pěkne prostředi čiste socialky dotře vaři v restauraci jen ta obsluha je pomala seděli jsme asi 20 minut a nikdo se nas nevšimal a museli jsne si vzit sami jidelni listek, je tam i pro děti koutek a bazen.Cybi tam kiosek s potravinama je daleko do nějakych potravin.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z najlepších kempov v SR a ČR. Perfektne prostredie, čisté sociálne zariadenia, vynikajúci prístup personálu. Boli sme v tomto kempe už viackrát, prídeme aj nabudúce.

Pavol H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tomuto zariadeniu ozaj nie je co vytykat, hlavne v konkurencii slovenskych campov

TOP camping GORALSKÝ DVOR reaguje:

Ďakujeme veľmi pekne.

R.Ćaprnda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Boli sme tu maximalne spokojni ,pacil sa nam pristup celého tohto rodinného podniku nemame co vytknút bolo nam tu velmi dobre a urcite sa vrátime

matula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto jedinečnej a udržovanej kemp,v hezký přírodě se vším všudy co člověk dneska potřebuje.Vhodnej pro rodiny s dětma nebo starší lidi.Tudíž v noci byl klid.A když se k tomu přidá příjemnej a vstřícnej personál jak kempu tak restaurace,co si můžeme víc přát.Všem doporučuju !!!

Irena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, příjemný personál, vynikající kuchyně. Každým rokem se sem vracíme (letos to bylo po šesté) a vždy najdeme nějaké vylepšení ve vybavení campu. Doporučuji všem.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nemá chybu ... již po několik let nám pan Simoník vychází perfektně vstříc. Vždy se k němu a jeho rodině těšíme a vždy nás překvapí něčím novým.Doporučujeme !!!!!

Cenda K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super! Diky moc, vodaci

taneček

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 3.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo,nemáme si na co stěžovat. Přehlídka stabilních motorů(všechny provozuschopné) a každodenní startování jednoho až dvou strojů je taky zážitek. Tradiční kuchyně a "SUDOVICE" pana domácího tak to je zážitek. Okolní přírodu jsme obdivovali i 35stupních ve stínu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu TOP camping GORALSKÝ DVOR, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu TOP camping GORALSKÝ DVOR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu TOP camping GORALSKÝ DVOR.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist