Autokemp Fulnek – Jerlochovice - Hodnocení

Jerlochovice 115,
FULNEK 742 45 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Fulnek – Jerlochovice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Fulnek – Jerlochovice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívil jsem kemp poprvé. A musím říci, že nepatří mezi nejlepší kempy, ale taky to není nic hrozného. Sociální zařízení ve spodní i dolní části kempu čisté a udržované. Chatka naše byla taky pěkná. V tento datum byl kemp úplně plný. Měli jsme objednanou večeři a pěkně jsme si pochutnali. Vařili pro nás přímo majitelé kempu. Pro děti je tam taky pěkné využití. Hospoda byla otevřená každý den od odpoledne až do večera. Mě osobně se tam líbilo a na víkendový relaxační pobyt to úplně stačí.

Dáša

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem v kempu už po několikáté. Od té doby co ho mají nový majitelé se hodně věcí změnilo k lepšímu. Je nové a upravené sociální zařízení, dětský koutek, venkovní využití pro děti. Co mi tam chybělo je koupání...takže jsme jezdili do Tošovic do Heiparku. Jinak jsem byli spokojeni a určitě se rádi vrátíme.

Zuzana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je v dost tristním stavu, nic tam prakticky není

Monča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsem navštívila po 4 letech a musím říct, že nový majitelé se hodně polepšili. Areál je sice staršího data, ale je čistý, udržovaný. Sociální zařízení hezké. Zapracovalo se na zábavě pro děti. Je tam trampolína, domeček pro děti a dětský koutek. Líbí se mi také restaurace, kde jsem si pochutnala na specialitách... osobně jsem si dala grilované kuře:)
Akorát co mi zde chybí je koupaliště. Tak jsem navštěvovala kilometr vzdálený Heipark v Tošovicích. Já se určitě jednou ráda vrátím.

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávila jsem na kempu 5 dní se skupinou přátel a byla jsem mile překvapena jak současní provozovatelé na kempu zapracovali. Předchozí zážitek v roce 2010 byl nepříjemný. Přestože areál je staršího data byl areál hezky uklízený a upravený. Co se týče ubytování bylo pěkné, čisté a cena odpovídá reálu.
Na první pohled mě zaujalo vybavení kempu trampolínou a dětským koutkem. Ale přes to všechno mi chybělo koupání. I tento nedostatek provozovatele vyřešili po svém, že nám poskytli informaci, že pěkné koupání je k dispozici v 1,5km vzdáleném Heiparku v Tošovicích. Kde jsme nakonec opravdu byli a také se nám tam velmi líbilo. Ovšem třešnička na dortu po vyhládlém odpolední u vody bylo občerstvení v restauraci ATC, kde jsme si dali jejich specialitu grilované koleno a pečená žebra, ala Mc George. Celkový dojem byl na mě slušný a určitě se tady jednou vrátím.

Patricie B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsem jezdila mnohokrat.vždy se mi tam líbílo.I tentokrát jsem byla spokojena.jo jsou i lepši kempy,víc udržované,ale mi to vyhovovalo, ale až do doby kdy se nám den před odjezdem do chaty vloupal cizí člověk a okradl nás o veškeré peníze.To za vinu majiteli nedáváme,brána byla zavřená,ale jistá paní majitelka se o to vůbec nezajímala ani se na nic nezeptala a dokonce nam rekla že chatku máme do 12hod.vyklidit,po tom co jsme skoro celou noc nespali.jediná paní,která tam uklízela i s manželem jevili zájem aby nám vyšli vstříct.Takže děkujem a do tohoto kempu již nikdy nepojedem.Stejně tam není moc vyžití,bazén je fuč,žádný stánek s potravinami,golfové hřiště katasrtofa,pinpong 0.Celkově to tam jde od 10k 5.

martina č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

starší kemp,zrušené koupaliště v kempu,minigolf mimo provoz, čisté toalety s papírovými ručníky, mýdlem a dostatkem toaletního papíru,ve společné kuchyni mikrovlnka a rychlovarná konvice,není dětské hřiště s prolézačkami

manda Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento autokemp je sice skromněji vybaven, ale prostředí je krásné. Uvítala bych více atrakcí pro děti a rovněž mi zde chybí bazén, ale celkem nedaleko je koupání vyhovující! Apartmány jsou velice útulně zařízeny a všude je čisto a pořádek! Personál je velmi příjemný, vstřícný a velmi ochotný! Nemám jakékoliv výhrady a ráda se zde budu opět vracet!

Miroslav H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nominuji autocem Fulnek-Jerlochovice na nejhorši autokemp roku.Pokud se chcete vyspat mezi švabama a pavoukama,nebo si zajit na posrany nevicištěný zachod,nebo se osprchovat v ledové vodě.Tak v tom připadě navštivte autokemp Fulnek-jerlochiovice

P. M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 28.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na kemp roku to není. Ale prostředí hezké.Navštívili jsem cestou domů jen pro orientaci kam přiště zajet. Chybělo mi tam halvně koupání. A více atrakcí pro děti. Jinak sice skromnější ale čisté vybavení.

Petra F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 23.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká ochota, vstřícnost.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu Autokemp Fulnek – Jerlochovice a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Fulnek – Jerlochovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Fulnek – Jerlochovice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist