Camp Vřesná - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenze (celkem 28)  

Frymburk 43,
FRYMBURK 382 79 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp Vřesná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 28
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Vřesná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den byli jsme nuceni v neděli večer hledat náhradní ubytování protože v původním jsme zůstat nemohli zaplatili jsme si totiž apartmán který byl hrozný (měli jsme bydlet v předělané garáží opravdu pod naší úroveň hnus a smrad)našli jsme kemp Vřesná paní byla i přez pozdní hodiny hodná nechala nás přespat s dcerou v chatce a druhý den jsme dostali nabídku zůstat v kempu a ubytovat se v karavanu s radostí jsem přijali nabídku a dovolenou si užili měli jsme vše co jsme potřebovali čisté WC sprchy a pohodu děkujeme touto cestou paní majitelce za pomoc a moc milé jednání děkuji Budaiovi a Natalka

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
freedom

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál ochotný, to je bez problémů.
Naše místo bylo na mírné, svahu, což jako šlo, ale na druhou strnu do nebylo nic moc. Dále se naše místo nacházelo hned u cyklostezky, na jejím začátku, takže stále nějaký ruch, stále vás někdo okukuje a navíc hned nad cyklostezkou byla rušná silnice.
Koupat se v jezeře nedalo, tento kemp je vhodný pro rybáře, kteří ho hojně využívají, takže nás každé ráno vzbudili. Myslela jsem, že rybáři chtějí klid, ale asi ne ....
WC a umyvadla, která jsou na začátku kempu u Kiosku, nikoliv u recepce (protože ta nefunguje, vše se odehrává v Kiosku u hlavní cesty), tak to je katastrofa!!! Světla nesvítí, dveře nejdou zavřít, smrad, špína, bez toaleťáku.
Jediný kontejner v celém kempu je u sprch, na druhé straně kempu.
Sprcha nic moc, takže žabky s sebou! Je jen na 10 Kč, jiné mince nebere. Je tam jedna jediná sprcha na celý kemp!!!! Takže když jdete večer, kdy se tedy většina lidí jde koupat před spaním, tak se obrňte trpělivostí.
Musím říct, že jsem podle fotek čekala něco úplně jiného, ale byla jsem velmi zklamaná :-(.

Milena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytovaní v chatce se dvěma vnuky 8 a 11 let,celkový dojem kazil jen nulový výhled na přehradu, z důvodu karavanů a stanů před námi a jedna nesympatická obyvatelka v nich. Po lijácích nám vytékala voda skoro po celý pobyt z pod chaty a tím pádem se špatně dalo používat venkovní posezení. jinak super, byla jsem mile překvapena.

uranPB

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší kemp vhodný především pro rybáře, ti mají také celou sezónu zabraná nejlepší místa přímo u vody. Takže pro ostatní zas tolik místa nezbývá.S koupáním je to stejné, vzhledem velkému počtu rybářů není moc možností, kde se koupat. Naštěstí v nedalekém Frymburku jsou moc hezké pláže. Kempem prochází poměrně frekventovaná cyklostezka a nad kempem dost vytížená silnice z do Frymburka. Sociálky (blíže ke stánku) jsou hodně zanedbané, druhé blíže u recepce jsou o dost lepší, udržované s teplou vodou, placená sprcha. Stánek u silnice, kde také najdete majitelku kempu, nabízí klasiku - pivo, limo a pár pochutin, zavírá tuším kolem 21:00. Paní majitelka je velmi příjemná a ochotná.

Martin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkný, klidný, menší kemp v krásném prostředí přehrady s milou a ochotnou majitelkou, které touto cestou ještě jednou děkujeme.

Peky

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednim slovem hrůza děs.Kdo mate radi bahenni lázne mužu jen doporucit.Naše nejhorší dovolená. Nejvic lituju.

ERP

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kempík v přírodě. Není co vytknout a doporučuji. V kempu je parta stálých rybářů což znamená, že je tam klid a také je reálné dostat na gril zdarma přebytečného kapříka a dalšího si odvézt domů ;-)

Cestovatel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemná a ochotná paní recepční. Pěkné místo přímo u vody. Klidný a tichý kemp. Cyklostezka procházející kempem. Naprostá spokojenost.

Iva L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 2.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rodinný kemp, přijemní majitelé. Možnost cyklistiky a in-line.

zuzana A.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné, čisté ....

Zdena Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 14.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

perfektní kemp,nádherné prostředí,velmi ochotný a příjemný personál a perfektní sociální zařízení. Jsme velice spokojeni a můžeme všem doporučit.

Stanislav Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidny, romanticky kemp s krasnym vecernim pohledem na jezero. Idealni na vecerni posezeni u ohynku. Ac se to nezda, ma tu kazdy sve soukromi. Meli jsme z tohoto kempu na prvni pohled strach, nakonec jsme byli spokojeni my i deti.

Jan B.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojený a nadšený,,hlavně cenou,,,

Dominik K.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejlepsí rodinný kemp na lipně za málo peněz hodně služeb. Ochota personálů je nadstandartní. Při pobytu v tomto kempu nám nepřišlo že by jsme byly návštěvníky spíše to bylo jakoby nám kemp patřil... děkujeme

Lucie M.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 14.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tento kemp nemá konkurenci.

Martin S.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 23.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem fakt spokejenej. Úplně supr byl personál. Dáša a Pavel jsou supr lidi a kempu se opravdu věnují. Tak se určitě vrátím a užiju si supr dovolenou za nízké náklady.

Miky O.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

budu rád když tento kemp vyhraje

Pavel V.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Košárová I.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice jsem navštívila kemp jen na jeden den, moc se mi tam líbilo, ceny byli docela přijatelné a personál velmi ochotný.

Zdeněk H.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.3. - 22.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Linda P.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.3. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jan F.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.3. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Liana S.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.3. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

1***

Ivana K.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam bezva, spokojenost.

Tereza P.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejlepčejší bomba kemp

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Vřesná, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Vřesná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Vřesná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist